Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte koppeling verkopen – Snelle inkoop

Bied uw auto gratis aan

Wilt u een auto met kapotte koppeling verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met een kapotte koppeling en kunnen alle types auto’s met dit defect zeer voordelig van u overnemen.

Laat uw auto nu gratis en helemaal vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze gegarandeerde voordelen:

 • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
 • Gratis taxatie (vrijblijvend!)
 • Direct geld, cash of via bank
 • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW-erkende auto opkoper
 • Standaard zeer hoge bedragen voor auto’s met koppelingsschade

 • Fokko van der Schuur-AlmereFokko van der Schuur-Almere
  De koppeling was stuk. De auto ging wel zonder lopen in de versnelling, maar niet als de auto rijdt. Wat betreft auto-inkoop ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling en de nette prijs.
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Taxeer nu gratis mijn auto met defecte koppeling

Inkoop van auto’s met defecte koppeling – Hoe het werkt

Bij ons is het verkopen van een auto niet moeilijker dan online een paar sokken kopen: een kind kan de was doen. U volgt simpelweg onderstaande drie stappen en het verkopen van uw auto gaat vanzelf. Wij krijgen de auto en u het geld, zodat u direct een nieuwe auto kunt kopen!

1. Laat uw auto gratis taxeren

Het verkopen van een auto begint bij Inkoopautos.com altijd met het gratis taxeren ervan. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt een online taxatie aanvragen door het taxatieformulier op deze pagina in te vullen. Vermeld het merk, het type, uitvoering, het bouwjaar, wat er mis is met de koppeling en of er nog meer defecten zijn zoals motorschade of bakschade. Vergeet ook uw contactgegevens niet in te voeren.

Nadat u op verzenden heeft geklikt kunt u ook nog enkele foto’s toevoegen en de rest doen wij voor u. Onze taxateurs gaan direct aan de slag en binnen enkele uren ontvangt u een passend bod in uw mailbox. In tegenstelling tot bij sommige andere auto opkopers is dit ook daadwerkelijk het bedrag dat wij voor uw wagen betalen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

2. Accepteer ons bod

waarde auto defecte koppeling

Na ontvangst van uw bod hoeft u alleen maar een mailtje terug te sturen met ‘akkoord’ of ‘deal!’ of ‘verkocht!’. Op dan moment zijn wij akkoord, hebben we een deal en is uw wagen verkocht. Wij nemen in dat geval direct contact met u op om een afspraak te maken voor de kosteloze ophaaldienst.

3. Wij komen de auto de volgende dag gratis bij u ophalen

U vertelt ons waar en wanneer u ons verwacht en wij zorgen dat we daar op die tijd zijn. Dit kan ook in het weekend en door heel Nederland en België. Daarbij zorgen we altijd dat alles in orde is voordat we de auto opladen. U krijgt van ons het geld (cash of via een bankoverschrijving), een vrijwaring (enkel voor Nederland) en een verkoopovereenkomst. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. De auto nemen wij mee en gunnen die een nieuw leven op de Oost-Europese wegen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Een auto met defecte koppeling verkopen of de auto laten repareren?

koppeling defect export verkopenSommige mensen vinden het een raar idee om een auto met een defect te verkopen. Want een kapotte koppeling kun je toch beter laten repareren dan je hele auto te verkopen? Dit is vaak allesbehalve waar als u verkoopt bij Eest European Provider. Het is zinvol hiervoor naar het financiële plaatje te kijken.

Het blijkt namelijk dat het verkopen van een auto met een kapotte koppeling in veel gevallen voordeliger is dan het repareren ervan. We moeten hiervoor kijken naar de waarde van uw auto en dit vergelijken met de reparatiekosten voor het defect. Laten we eens kijken hoeveel het repareren van een koppeling kost bij enkele auto’s waarbij dit vaak gerepareerd moet worden.

De kosten voor het repareren van een defecte koppeling

Auto type en merk Type versnellingsbak Kosten
Golf 6 1.6 TDI (2010-2013) Handgeschakeld € 530 – 650,-
Audi A6 2.0 FSI (2011-2013) Automaat € 750 – 940,-
Opel Astra 1.7 CDI (2011-2013) Handgeschakeld € 705 – 820,-
Ford Kuga 2.0 TDCI (2011-2013 Handgeschakeld € 580 – 690,-
BMW 3-Serie 2.0i (2011-2013) Handgeschakeld € 400 – 480,-
Renault Megane 1.5 DCI 2013 Handgeschakeld € 740 – 950,-

De prijzen zijn inclusief het vervangen van de koppelingsset, lager, arbeidsloon, milieutoeslag en BTW</span

De waarde van een auto met een kapotte koppeling – verkopen is voordeliger

Stel nu bijvoorbeeld dat u een handgeschakelde Golf 6 1.6 TDI uit 2013 heeft met een dagwaarde van 8000 euro en dat de reparatiekosten 600 euro bedragen. Dan heeft u dus een auto ter waarde van 7400 euro. In veel gevallen kunt u zo’n auto echter voor veel meer bij ons verkopen. Wij kunnen soms wel 7700 of meer bieden voor diezelfde auto. Dat is een verschil van 300 euro!

Anders gezegd: u kunt de auto verkopen voor 7700 euro bij ons, en dan voor 8000 weer een zelfde auto kopen. Dat kost u 300 euro. Of u kunt de auto repareren voor 600 euro, met geen enkele garantie dat de problemen nadien echt verholpen zijn. Zoals u dus ziet: het verkopen van een auto met defecte koppeling is stukken voordeliger dan laten repareren.

Direct uw auto verkopen met kapotte koppeling

Om direct uw auto met kapotte koppeling te verkopen hoeft u hem enkel nu aan te melden voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Vul simpelweg het formulier in, vermeld dat er problemen zijn met de koppeling en de rest gaat vanzelf. Binnen enkele uren ontvangt u een bod en als u akkoord gaat is uw wagen verkocht en kunnen we hem morgen al bij u ophalen.

Heeft u nog vragen over hoe uw auto met kapotte koppeling verkopen werkt of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan per mail op info@inkoopautos.com of via telefoon door te bellen naar +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). We hopen u snel te ontmoeten!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug