Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met defecte koppeling verkopen – Opkoper auto’s met problemen

Verkoop uw auto nu!

Ons bedrijf biedt een inkoopservice van auto’s met koppelingsproblemen en andere defecten zoals motorschade, kapotte elektronica etc.

Ontdoe uzelf van problemen zoals langdurige reparatie en hoge kosten. Een defecte koppeling is van invloed op de besturing van de auto. Dat kan voor gevaar zorgen op de weg.

Stefan Soeteman — Noord Holland ‘Mijn defecte Volkswagen Golf 4 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan

Miquel Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit…

Opkoper Defecte Wagens in Nederland en België

waarde auto defecte koppeling

East European Provider biedt een snelle en veilige opkoopservice van defecte wagens.

  • Wij geven u direct geld voor uw defecte auto (contant of via bankoverschrijving)
  • Wij halen uw auto gratis en snel op (bij u thuis of bij de garage).
    De transportkosten zijn dus gratis.
  • Wij werken zonder tussenpersonen en kopen de auto zelf in.
    Daarom een hogere marktwaarde!
  • Wij zijn serieuze opkopers en laten u niet lang wachten voordat wij uw auto kopen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Verkoop uw auto met defecte koppeling en bespaar tijd en reparatiekosten!

Defecte koppeling

koppeling defect export verkopenWanneer uw koppeling defect is brengt dat hoge kosten met zich mee. Het is belangrijk u te realiseren dat het repareren van een defecte koppeling al snel duizenden euro’s kost en pas als een reparatie is uitgevoerd ontvangt u hierover de volledige zekerheid. Betaalt u deze kosten liever niet? Dan zit er niets anders op dan uw auto te verkopen. Op deze manier krijgt u een eerlijk bedrag voor uw auto met defecte koppeling en ontvangt u direct een passende vergoeding. Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw auto met defecte koppeling? Lees dan snel verder en ontdek op welke manier u snel en zonder gedoe een eerlijk bod kunt ontvangen.

Auto met defecte koppeling te koop aanbieden

U kunt uw auto op verschillende manieren te koop aanbieden. Denk aan:

Verkopen via een veilingsite

auto koppeling probleemHet verkopen van uw auto via een veilingsite vereist een investering en heel veel geduld. Het verkopen van tweedehands auto’s via websites als Marktplaats, Speurders en Autoscout 24 is populairder dan ooit, waardoor het aanbod groot is en u daartussen wilt opvallen. Om op te vallen dient u tijd te steken in een advertentie, het maken van gelikte foto’s en een krachtig verkoopverhaal. De zichtbaarheid op dergelijke websites wordt vergroot door te investeren in een advertentie. In de meeste gevallen betaalt u hiervoor enkele tientjes tot honderden euro’s.

Verkopen of inruilen via een dealer

waarde auto defecte koppelingHet verkopen of inruilen van uw auto met defecte koppeling is een realistische optie. De dealer heeft een gevarieerd netwerk en is instaat om in principe alle tweedehands auto’s over te nemen of in te ruilen tegen een nieuwe wagen.

De dealer helpt u om de kans op het aan u verkopen van een nieuwe auto zo groot mogelijk te maken. In veel gevallen valt de korting enigszins tegen of ontvangt u een te laag bedrag voor uw auto.

Verkopen via een professionele inkoper

Verkoop uw Auto met Professionele Auto InkoperEen professionele inkoper is gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met schade voor een eerlijke prijs. Wanneer u gebruik maakt van een professionele inkoper bent u in één keer van uw auto af en ontvangt u bij de verkoop direct de juiste prijs. Wanneer u te maken heeft met schade zoals een defecte koppeling is het inschakelen van een professionele inkoper de ideale manier om van uw auto af te raken.

Onze werkwijze

Ontvangt u graag direct een eerlijk bod? Vul dan ons inkoopformulier, bel naar +31 (0) 631-993-048 vanuit Nederland, bel naar +32 (0) 497-852-557 vanuit België of stuur ons een e-mail via info@inkoopautos.com. Graag vernemen wij welke auto u precies te koop aanbiedt en vervolgens brengen wij een passend bod uit. Wij halen uw auto op afspraak af indien u akkoord gaat met ons bod en betalen contant of per bankoverschrijving.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug