East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Toyota verkopen bij dé Toyota inkoop specialist

Het is geen geheim dat er weinig automerken zijn die tweedehands en gebruikt zo populair zijn als Toyota. Niet alleen onze partners in Oost-Europa zijn gek op Toyota, ook op de Afrikaanse wegen krijgen veel Toyota’s een nieuw leven.

Als auto opkopers zijn wij dan ook altijd geïnteresseerd in uw Toyota, vanaf bouwjaar 1998. Ook doen wij de opkoop van schadewagens, dus ook een Toyota met defect verkopen kan bij ons.

 • H.Siaens – provincie Vlaams-Brabant Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Toyota Avensis Sedan. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk.…
 • G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Wij hebben vooral interesse in deze Toyota’s:

  toyota voor export verkopen

 • Toyota Auris – vanaf 2008 t/m 2015
 • Toyota Avensis – vanaf 1998 t/m 2015
 • Toyota Avensis Verso – vanaf 2007 t/m 2015
 • Toyota Corolla – vanaf 2007 t/m 2015
 • Totota Corolla Verso – vanaf 2007 t/m 2015
 • Toyota HiAce – vanaf 1995 t/m 2015
 • Toyota HiLux – vanaf 2000 t/m 2015
 • Toyota Land Cruiser – vanaf 2000 t/m 2015
 • Toyota Prius – vanaf 2007 t/m 2015
 • Toyota Rav4 – vanaf 2004 t/m 2015
 • Toyota Yaris – vanaf 2005 t/m 2015
 • Toyota C-HR – vanaf 2016

Staat uw Toyota er niet bij? Grote kans dat wij hem toch van u kunnen kopen. Neemt u gerust contact met ons open dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Let op: wij doen ook de aankoop van schadewagens, maar wij kunnen geen ‘total loss’ wagens met zware carrosserie- of waterschade van u kopen. Zoals u zult begrijpen is het voor ons belangrijk dat uw Toyota nog gerepareerd kan worden.

Hoe verkoop ik mijn Toyota?

toyota online verkopen

Gezien de populariteit zal uw Toyota verkopen geen problemen opleveren. Auto’s met weinig kilometers, benzine motoren, automatische versnellingsbak, hybride of compleet elektrisch zijn bovendien makkelijk te verkopen bij inruil, lokale opkopers of via internet aan particulieren.

Heeft u echter een Toyota met een hoge kilometerstand, technische problemen, schade als gevolg van een ongeval of zonder technische keuring, dan is het voor particulieren en opkopers zonder groot internationaal netwerk vaak een te groot risico om deze van u over te nemen. Maar niet voor ons. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van vakmensen over de hele wereld die uw auto tegen een heel gunstige prijs kunnen repareren. De lonen liggen immers vrijwel nergens zo hoog als in Nederland en België. De vakmensen berekenen deze prijs door aan ons, en wij weer aan u, zodat u de hoogste prijs mogelijk krijgt voor uw Toyota! In onderstaande tabel hebben wij dit voor u op een rijtje gezet.

Hoe makkelijk verkoop ik mijn Toyota?

Staat van uw Toyota Bij Inkoopautos.com Internet/Particuliert
Kilometers >100,000 km
Kilometers ˃150,000 km
Kleine beschadigingen
Zonder technische keuring
Met motorschade
Schade na ongeval
Bouwjaar voor 2008
Voor een hoge prijs
Voor een redelijke prijs
Niet of nauwelijks
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is mijn Toyota waard?

Wij bepalen de waarde van uw auto aan de hand van de volgende criteria:

1. Algemene staat en het bouwjaar van uw Toyotatoyota verkopen

 • Bouwjaar en productiejaar
 • Kilometerstand
 • Motor type (vermogen)
 • Uitvoering (sedan, stationwagon, hatchback)
 • Versnellingsbak (manueel of automatisch)
 • Aandrijving (voorwiel- of vierwielaandrijving)
 • Kleur van de auto

2. Technische staat van de auto

 • Laatste technische controle/APK
 • Staat van de motor, versnellingsbak en koppeling
 • Fouten en andere elektronische storingen

3. De buitenlandse en binnenlandse vraag naar een bepaald type en uitvoering.

De waarde van uw auto kan hoger komen te liggen wanneer er veel vraag is naar het type en uitvoering, en lager wanneer er weinig vraag naar is. De Toyota Land Cruiser verkopen wij bijvoorbeeld heel gemakkelijk in Oost-Europa, Griekenland en Afrika. Over het algemeen zijn deze wagens met benzinemotoren en een automaat heel populair. Vooral de Auris, Avensis, HiLux, Rav4 doen het naast de Land Cruiser erg goed.

Toyota met mankementen verkopen – Inkoop defecte Toyota – Wat u moet weten

Is uw auto defect gegaan en wilt u uw kapotte Toyota verkopen? Dan heeft u het niet getroffen! Onze ervaring leert ons namelijk dat deze auto’s vrijwel nooit kapot gaan. Vooral de automatische versnellingsbakken werken vaak jarenlang perfect en ook de motoren lijken eeuwig te kunnen blijven draaien.

Toch hebben ook sommige modellen bepaalde problemen. Wellicht herkent u deze. Zowel bij de Toyota Avensis als bij de Rav4 diesel zien we vaak problemen met de koppakking. Dit is vanwege de constructie van de wagen een moeilijk te repareren defect en vaak adviseren garages daarom een nieuwe motor in plaats van reparatie. Kostbaar!

Bij de hybrides komen wij vaak elektronische storingen tegen en auto’s met 2.2 diesel motoren lijden vaak aan defecten. Ook leert onze ervaring dat er vaak problemen zijn met de aandrijving van 4×4 Toyota’s, en zorgen de automaatbakken van Rav4 en Auris vaak voor problemen.

Opkopers Toyota – Wij kopen er veel

Een Toyota voor export verkopen is een goed idee. U bent dan ook zeker niet de eerste die op dit idee is gekomen. Elke maand exporteren wij weer opnieuw verschillende van dit soort wagens. Sommige gaan via de haven van Rotterdam, Hamburg of Antwerpen per schip naar Afrika. Andere gaan op een trailer richting Oost-Europa en soms rijden ze zelf hun nieuwe bestemming (met export kenteken platen) tegemoet.

Welke modellen kunt u aan ons verkopen?

In principe kunt u aan ons vrijwel elke wagen en schadeauto verkopen, en dit geldt ook voor Toyota’s. U kunt aan ons de nieuwere Toyota C-HR verkopen, maar wij zijn ook Rav4 opkopers en opkoper van Toyota Avensis. Wij kunnen een heel hoog bod op brengen op uw Avensis met diesel motor, omdat deze heel populair is in de Baltische staten. In Afrika zijn vooral oudere benzine modellen populair en zoals gezegd dan vooral die met automatische versnellingsbakken. Ook hier kunnen wij u een zeer goede prijs voor geven.

Verkoop direct uw Toyota!

Wilt u vandaag nog zonder problemen uw Toyota met of zonder mankementen verkopen? Vul dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze schade-experts zullen vaak dezelfde dag nog een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw wagen. Wanneer u hiermee akkoord gaat ontvangt u direct het geld via overschrijving (of cash bij de ophaal) en komen wij de auto gratis binnen enkele dagen bij u ophalen. Heeft u haast? Dan kunnen wij in sommige gevallen zelfs de ophaal binnen een dag verzorgen!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons een mail te sturen op info@inkoopautos.com of bel gratis +31(0) 631-993-048 (NL), of +32(0) 487-603-848 (BE). Onze medewerkers staan u graag te woord.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met