Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkopers Skoda – Uw Skoda verkopen doet u hier!

Verkoop uw auto nu!

Welkom bij de East European Provider, dé Skoda inkoop specialist van België en Nederland. Wilt u uw Skoda verkopen? Met of zonder schade? Vul gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in. U krijgt dan binnen een dag een bod en voor dat bedrag kunt u uw Skoda direct verkopen. Daarbij profiteert u gegarandeerd van:

 • 100% Gratis taxatie
 • 100% Gratis ophaalservice
 • Erkende opkoper sinds 2005
 • Ook defecte Skoda’s zijn welkom bij ons
 • Standaard hoge prijzen
 • Direct verkopen, direct geld

Christophe — regio NAMUR (B) Fantastische zakenmannen en heel vriendelijke mensen.Houden zich perfect aan de gemaakte afspraken. voor hun is afspraak een ECHTE afspraak. Geen beloof en discussies zoals er vele anderen zijn als je een wagen wenst te verkopen.100% te vertrouwen en 100% aan te raden.Groeten, een héél tevreden iemand

Wij zijn geïnteresseerd in onder andere:

skoda verkopen

 • Citigo – vanaf 2011 t/m 2016
 • Fabia – vanaf 2007 t/m 2016
 • Kodiaq – vanaf 2017
 • Karoq – vanaf 2017
 • Octavia – vanaf 2007 t/m 2016
 • Roomster – vanaf 2007 t/m 2011
 • Superb – vanaf 2007 t/m 2016
 • Yeti – vanaf 2009 t/m 2016

Staat uw Skoda er niet bij? Heeft u een ander model dat u wilt verkopen of een auto met een ander bouwjaar? Geen paniek! De kans is groot dat wij hem toch van u kunnen kopen. U kunt ons hierover altijd contacteren. Het is zoals gezegd ook mogelijk om uw kapotte Skoda te verkopen aan ons, maar deze moet dan nog wel te repareren zijn. Bij de aankoop van schadewagens is het voor ons belangrijk dat er nog iets van de auto te maken valt.

Skoda voor export verkopen

skoda verkopen

Het Tsjechische Skoda is sinds de overname door Volkswagen een autofabrikant met een uitstekende reputatie. Het merk staat dan ook bekend als een relatief voordelige wagen die kwalitatief goed in elkaar zit. Dit kunnen onze Oost-Europese partners waarderen en daarom kunt aan ons bijvoorbeeld altijd uw Skoda Superb verkopen, net als een Octavia. Dit zijn zeer comfortabele en praktische auto’s voor werk en gezin en dus erg gewild. Ook de Citigo en Fabia (tweede en derde generatie) met wat kleinere motoren verkopen goed.

Wij zijn tevens Kodiaq opkopers en u kunt aan ons ook de Skoda Karoq verkopen. Deze SUV modellen zijn nog niet zo lang op de markt, maar toch kennen wij enkele Karoq en Kodiaq opkopers die de wagen met plezier van ons overnemen.

Wanneer u aan ons uw Skoda verkoopt, zullen wij deze dus doorverkopen aan opkopers in Oost-Europa. Vooral in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Polen (laatste tijd veel vraag naar benzinemotoren), Oekraïne (vanaf bouwjaar 2011), de Balkan en het zuidoosten van Europa is erg veel vraag. Het grote voordeel voor u is dat de lonen hier veel lager liggen. Hierdoor zijn de reparatiekosten laag, waardoor de waarde van uw Skoda voor ons extreem hoog is. Deze prijs berekenen wij door aan u, zodat u de hoogste prijs mogelijk krijgt voor uw defecte wagen. Wist u dat 70% van al onze ingekochte auto’s mankementen of schade heeft?

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoop defecte Skoda – Deze defecten komen wij vaak tegen

defecte skoda inkoopWilt u een Skoda met defect verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de jaren heen hebben wij veel geleerd over de problemen bij deze wagens. Wij delen onze verworven kennis graag met u. Door de intensieve samenwerking met Volkswagen tijdens de fabricage, kom je veel dezelfde mankementen tegen als bij dit merk.

Koppeling vliegwielmassa

Dit is een veelvoorkomend defect bij vrijwel alle Skoda’s. Onze ervaring leert ons dat zeker elke 100.000 km dit onderdeel vervangen moet worden. U kunt trouwens zelf de staat van de vliegwielmassa controleren. Hoort u een ratelend geluid wanneer de motor warm is en loopt? En gaat dit weg bij het indrukken van de koppeling? Dan dient de vliegwielmassa vervangen te worden.

Motorschade
Wij zien vaak schade aan de TDI motoren als gevolg van problemen met de oliepomp. Tevens zien wij vaak defecten aan de koppakking. Een laatste punt is de levensduur van de distributieketting bij de TSI benzinemotoren. Deze is vaak korter dan in eerste instantie vermeld werd. Een gebroken distributieketting leidt in veel gevallen tot een totaal defecte motor en zal dan vervangen moeten worden. Dit kost vaak meer dan de waarde van de wagen!

Overige problemen
Ook komen wij deze problemen vaak tegen:

 • Problemen met de Turbo
 • Automaat
 • Versnellingsbak
 • Homokineet
 • Koppeling

Wat is de waarde van mijn Skoda?

Wij bepalen helemaal gratis en op afstand de waarde van uw auto. Wanneer u het inkoopformulier invult, zullen wij de waarde van uw wagen afleiden uit de gegevens die u aan ons geeft. Daarbij zijn drie zaken vooral van belang voor ons.

Ten eerste is het van belang wat de algemene staat van uw Skoda is. De kilometerstand van de auto speelt daarbij een grote rol, evenals het bouwjaar. Het is ook belangrijk welke versnellingsbak (manueel of automatisch) en welke motor (vermogen) en er in uw auto liggen en of de auto uitgerust is met voorwiel of 4×4 aandrijving. Ook de kleur van de auto is belangrijk, evenals de uitvoering. Is de wagen een sedan, hatchback of stationwagen?

Skoda opkoper Nederlandskoda octavia diesel verkopenbeste prijs skoda octavia

Het tweede punt is de technische staat van de wagen. Wanneer heeft de laatste technische controle plaatsgevonden (APK)? Wat is de staat van de motor? Hoe is de versnellingsbak er aan toe? En de koppeling? Zijn er technische storingen?

Ten derde speelt bij de waardebepaling de vraag naar uw type Skoda in de landen waar wij naar exporteren, maar ook hier in Nederland en België, een grote rol. Een auto die erg geliefd is en waar dus veel vraag naar is kunnen wij nu eenmaal eenvoudiger en voor een betere prijs verkopen. Op dit moment zie je de Skoda Octavia (vooral II, II facelift en III) en de Superb (zowel diesel als benzine) heel vaak op de weg.

Indicatie van de waarde van uw Octavia

Een defecte Skoda verkopen doet u bij ons niet alleen snel en eenvoudig. Wij geven u ook de beste prijs. In de tabel hieronder vindt u een schatting van wat wij betalen voor uw Skoda met gebreken. Zoals u kunt lezen, krijgt u van ons tot wel 1500 euro meer voor uw auto dan bij een dealer. Een Skoda met defect verkopen doet u dus het beste aan ons!

Skoda Octavia 2007 t/m 2010 inkoopautos.com Dealer Inruil Prijs
Motorschade diesel motor 1500-2500 Euro 750-1500 Euro
Motorschade TSI benzine motor 2000-3000 Euro 1000-1500 Euro
Kilometerstand boven 250,000 1500-3000 Euro 1250-2500 Euro

Verkoop nu uw Skoda!

Wilt u nu op een eenvoudige manier uw Skoda met mankementen verkopen (of zonder mankementen)? U kunt dan vrijblijvend ons inkoopformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze schade-experts kunnen meestal dezelfde dag nog een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto. Als u hiermee akkoord gaat, ontvangt u het geld direct via overschrijving, of contant wanneer wij de auto komen ophalen. Wij komen vervolgens de auto (kosteloos!) binnen enkele dagen ophalen bij u thuis. Het kan eventueel ook dezelfde dag nog, in echt dringende gevallen!

Heeft u vragen over de procedure, de waarde van uw auto, over ons of over nog iets heel anders? Aarzel dan niet om te mailen naar info@inkoopautos.com of bel gratis +32 (0) 497-852-557 (BE) of +31 (0) 631-993-048 (NL). Onze medewerkers staan u altijd graag te woord!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug