East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Skoda Verkopen – Opkoper van gebruikte Skoda modellen

Snelle inkoop Skoda Fabia, Octavia, Roomster, Superb en andere modellen!

East European Provider koopt snel en tegen een goede prijs uw gebruikte Skoda in. Ons bedrijf  is expert op het gebied van inkoop van het automerk Skoda.

Wij kopen graag uw tweedehands Skoda in Nederland of België op.

Wilt u uw Skoda verkopen? – Niets is makkelijk dan het formulier invullen op onze website. Of u kunt uw auto telefonisch aanbieden!

Wij kopen alle gebruikte modellen van Skoda in, ook die met defecten, schade en een hoge kilometerstand.

  • Christophe — regio NAMUR (B) Fantastische zakenmannen en heel vriendelijke mensen.Houden zich perfect aan de gemaakte afspraken. voor hun is afspraak een ECHTE afspraak. Geen beloof en discussies zoals er vele anderen zijn als je een wagen wenst te verkopen.100% te…

Wij hebben interesse in:

skoda octavia 2010 waardeopkopers skoda auto

  • Skoda Citigo – vanaf 2011 t/m 2015
  • Skoda Fabia – vanaf 2007 t/m 2015
  • Skoda Octavia – vanaf 2005 t/m 2015
  • Skoda Roomster – vanaf 2007 t/m 2011
  • Skoda Superb – vanaf 2005 t/m 2015
  • Skoda Yeti – vanaf 2009 t/m 2015
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Skoda verkopen

Skoda is een merk dat gestart is in 1895. Het merk is gestart met het maken van (motor)fietsen en is vanaf 1905 ook met het produceren van auto’s begonnen. Skoda heeft tot de Tweede Wereldoorlog een uitstekende reputatie opgebouwd. Na de oorlog is het bedrijf eigendom van de staat geworden en werd er daardoor minder geïnnoveerd. Vanaf 1989 is het bedrijf weer geprivatiseerd en zijn er veel vernieuwingen gekomen. Vervolgens is Skoda overgenomen door Volkswagen en is vanaf dat moment een uitstekende reputatie opgebouwd. Het Tsjechische merk staat inmiddels bekend als een relatief voordelige wagen die kwalitatief goed in elkaar zit. Vooral modellen als de Skoda Fabia, Skoda Octavia, Skoda Citigo en de Skoda Superb zijn populair. Daarnaast zijn er ook de Skoda Yeti en Skoda Kodiaq, volwaardige SUV’s waar u ook in ruige omstandigheden van kunt genieten.

Wilt u uw Skoda verkopen? Dan is Inkoopautos.com graag uw partner! Op basis van onze taxatie kan een vrijblijvend bod worden uitgebracht.

Skoda met motorschade of andere gebreken verkopen

defecte skoda inkoopOndanks het uitstekende imago van Soda kan het bij sommige modellen zo zijn dat er toch motorschade of andere gebreken ontstaan. Wanneer er sprake is van grote gebreken of ingrijpende motorschade is dit lastig te repareren. Al snel dienen er in dat geval onderdelen te vervangen worden of krijgt u te maken meer zeer complexe reparaties. Veel partijen zijn niet bekend met de gebreken van Skoda en kunnen u daardoor niet van dienst zijn wanneer dat noodzakelijk is. Bij Inkoopauto.com zijn we op de hoogte van de grote gebreken van Skoda en weten we precies hoe deze gerepareerd kunnen worden. Op deze manier kunnen er kosten worden bespaard wanneer er herstelwerkzaamheden benodigd zijn. Door het specialisme zoals Inkoopautos.com dat in huis heeft kunnen wij altijd een eerlijke prijs voor uw wagen betalen. Vervolgens kopen wij deze op en kunnen wij deze tweedehands doorverkopen.

Welke wagens van Skoda worden door Inkoopautos.com gekocht?

Inkoopautos.com koopt in principe alle wagens van Skoda over en kan altijd een eerlijk bedrag bieden. Wanneer uw wagen te maken heeft met grote mankementen kunt u echter op de beste prijs rekenen. Dit is immers precies waarin Inkoopautos.com zich onderscheidt. Wij kunnen een Skoda met defecte motor weer volledig in orde maken! Op deze manier is het niet noodzakelijk om de motor van uw wagen te vervangen en kan er daardoor een eerlijk bedrag worden geboden. Het gaat hier in dat geval om wagens die minimaal uit bouwjaar 2005 komen. Is er sprake van nog meer schade of mankementen? In principe kan uw volledige wagen gerepareerd worden! Gelukkig heeft u hier geen extra werk aan en wordt uw wagen bij het ophalen direct betaald. Wij nemen het repareren en verkopen van uw wagen volledig van u over en betalen contant of per bank.

 skoda opkoper nederlandskoda octavia diesel verkopenbeste prijs skoda octavia

Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Skoda met schade te koop aanbieden

U kunt uw Skoda door middel van de volgende stappen verkopen:
schade skoda opkopers
1. Verzamel de benodigde gegevens zoals bij ons inkoopformulier gevraagd wordt. Als u dit op de juiste manier doet kan er snel een concreet bod worden gedaan.
2. Als u de benodigde gegevens heeft toegestuurd gaan onze specialistische taxateurs direct aan de slag. Ze zullen op basis van de aangeleverde gegevens berekenen welk bedrag uw wagen waard is.
3. Inkoopautos.com neemt direct contact met u op wanneer de taxatie is volbracht. Op basis van onze taxatie wordt er een bod uitgebracht.
4. Wanneer u akkoord gaat met ons bod wordt er direct een afspraak gemaakt om uw Skoda op te halen. Voor het transporteren van uw wagen worden geen extra kosten doorberekend.
5. U hoeft zich geen zorgen te maken om het papierwerk. Wij nemen dit volledig van u over!

Wilt u liever eerst met ons in contact komen? Neem persoonlijk contact met ons op! Wij staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar Inkoopautos.com of neem telefonisch contact op via +31(0) 631-993-048 (NL) en +32(0) 487-603-848 (BE).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met