Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wij kopen auto’s in België en Nederland

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u zonder gedoe uw auto verkopen? Wij kopen auto’s met een bouwjaar vanaf 2007, ook als ze schade of defecten hebben. Door onze jarenlange ervaring weten we ook precies wat uw auto waard is en taxeren wij uw auto snel en gratis. Gaat u akkoord met ons bod, dan betalen wij direct uit en komen we de auto ophalen wanneer het u uitkomt.

Inkoop Auto’s zorgt daarmee voor een probleemloze ervaring bij het verkopen van uw auto. Verkoopt u de auto aan Inkoop Auto’s, dan profiteert u onder andere van:

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaalservice in Nederland en België.

H.Siaens – provincie Vlaams-Brabant Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Toyota Avensis Sedan. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk. Dank u en…

Wij kopen autos – hoe werkt het?

wij kopen uw autoEen auto naar het buitenland exporteren, is dat niet moeilijk? Absoluut niet. Het is zelfs heel erg eenvoudig. Bij Inkoop Auto’s is het exporteren van uw auto makkelijker dan om hem zelf te verkopen via internet. Wij kopen uw auto in 5 simpele stappen:

  1. U vult de gegevens over uw auto in op onze website. U kunt ook contact opnemen per mail of bellen. Onze contactgegevens vindt u hierboven en onderaan deze pagina.
  2. Wij gaan kijken naar alle gegevens, inclusief enkele foto’s die u heeft verstuurd. Daarmee kunnen we op afstand de waarde van uw auto vaststellen.
  3. We nemen contact op en we doen een bod. Uiteraard heeft u tijd om even na te denken over het bod.
  4. Gaat u akkoord? Mooi. U heeft zojuist gekozen voor een snelle en betrouwbare manier om van uw auto af te komen. We maken nu direct het geld over op uw rekening en maken meteen een afspraak om de auto op te halen. Liever cash geld? Dan krijgt u het volledige bedrag bij het ophalen van de auto.
  5. We halen de auto gratis voor uw deur op, in Nederland én België. Wij zorgen ook direct voor de vrijwaringspapieren. Die hoeft u alleen even te ondertekenen. Vervolgens laden wij de auto op en bent u binnen enkele minuten van de auto af.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Kan ik mijn kapotte auto ook aan Inkoop Auto’s verkopen?

wij kopen alle autos

Wij kopen autos en exporteren naar het buitenland. Hoewel de reparatiekosten in Nederland of België vaak te hoog zijn, krijgt de auto daar wel een tweede leven. Wij kopen uw auto met en zonder defecten. Hieronder leest u welke auto’s wij onder andere opkopen.

Motorschade

De motor is het duurst om te repareren. Dat kan betekenen dat de auto economisch total loss is. U krijgt er dan op internet helemaal niets meer voor. Toch bieden wij u een redelijk bedrag voor de auto, zelfs als de motor niets meer doet.

Zonder keuring

Komt uw auto niet door de APK? Grote kans dat u dan veel kosten maakt voor reparaties. Maar is uw auto dat nog wel waard? Helaas krijgt uw auto zonder APK ook geen hoog bod op internet. Inkoop Auto’s biedt u gelukkig wel een hoog bedrag voor een auto zonder keuring.

Gebroken distributieketting

De distributieketting is een gevoelig onderdeel van de motor. Zolang die het goed doet, is er niets aan de hand. Maar als de ketting breekt of er springen stukjes vanaf, dan kunt u een dure reparatie verwachten. Uiteraard kopen wij uw auto ook met een gebroken distributieketting.

Kapotte versnellingsbak

Veel auto’s krijgen bij een hoge kilometerstand problemen met de schakelbak. Dat is niet alleen vervelend, maar ook erg duur. Vaak kunt u dan beter de auto met versnellingsbakproblemen verkopen, zonder hem te repareren.

Schade

Heeft u een aanrijding gehad? Dat is al vervelend genoeg. We helpen u daarom graag aan een goed bod. Dan kunt u de auto snel verkopen. Stuurt u ons direct duidelijke informatie en goede foto’s, dan doen we vaak dezelfde dag nog een bod. Uiteraard komen we de auto dan ook gratis voor de deur ophalen.

Inkoop Auto’s exporteert voornamelijk auto’s met een bouwjaar vanaf 2007. Het merk of type maakt niet uit. Heeft uw auto veel kilometers gereden? Ook dan kopen wij uw auto op.

Een eerlijk bod op uw auto

Weet u wat uw auto precies waard is? Veel autobezitters weten dat niet, zeker als de auto kapot is. Verkoopt u de auto vervolgens zelf, dan maakt u een advertentie en nodigt daarmee vreemde mensen op internet uit om te bieden. Heeft u een gewilde auto, dan stromen de vragen en biedingen vaak al snel binnen. Maar dat hoogste bod, is dat wel een serieuze koper die komt opdagen en het geld betaalt? Dat weet u nooit zeker. Uiteindelijk bent u dagen of weken bezig met het selecteren van de juiste koper.

Wij werken al jaren op een professionele manier met inkoop auto’s. Stuurt u ons de gegevens over uw auto, dan taxeren wij deze helemaal gratis. Zelfs als u de auto uiteindelijk toch niet aan ons wilt verkopen. Wij willen namelijk zeker weten dat we al onze klanten een positieve review achterlaten over onze service.

Het bod dat u van ons krijgt, is ook precies het bedrag wat u ontvangt. Wij rekenen geen extra kosten voor de taxatie, het vervoer of de administratieve afhandeling. Wat u ziet, is precies wat u krijgt.

Twijfelt u nog? Neem contact op. Wij laten u graag zelf zien waarom onze klanten positieve ervaringen achterlaten over onze betrouwbare, snelle en eerlijke service.

Mail naar info@inkoopautos.com, of bel +31 (0) 631-993-048 voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

Wij kopen de auto’s dagelijks in (Aartselaar, Almere, Alkmaar, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Haarlem, Enschede, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Groningen, Merksem, Utrecht, Kapellen, Brugge, Gent, Genk, Herentals, Kortrijk, Leeuwarden, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sint Niklaas, Hasselt, Leuven, Tilburg, Mechelen, Turnhout, Zwolle).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug