Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wij kopen auto’s in België en Nederland

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u direct en zonder gedoe uw auto verkopen voor de beste prijs? Wij kopen auto’s met een bouwjaar vanaf 2008, ook als ze schade of defecten hebben. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en taxeren uw auto snel en gratis. Daarna brengen wij een gegarandeerd bod uit op uw auto. Gaat u akkoord met ons bod, dan betalen wij direct uit en komen we de auto ophalen wanneer het u uitkomt. We gaan dus niet nog een tweede keer taxeren, of andere grappen uithalen!

Inkoop Auto’s zorgt er op die manier voor dat het verkopen van uw auto prettig en zonder gedoe gaat. Verkoop uw auto dus bij ons, om te profiteren van onder meer de volgende garanties:

 • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
 • Betaling vooraf. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice in Nederland en België.
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • RDW-erkend
 • Ook inkoop van auto’s met schade of problemen

H.Siaens – Vlaams-Brabant Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Opel Meriva. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk. Dank u en zal u zeker aanbevelen bij anderen verkopers !!!!!

Wij kopen uw auto op een eerlijke en snelle manier

wij kopen uw autoIn onze branche zijn helaas ook een aantal bedrijven die er een wat twijfelachtige werkwijze op nahouden. Op verschillende slinkse manieren proberen zij uw auto voor zo weinig mogelijk geld te kopen. U krijgt dan helaas een bedrag dat ver onder de echte waarde van uw auto ligt.

Voor de duidelijkheid: wij doen hier niet aan mee. U krijgt bij ons altijd de echte waarde van uw auto en wij komen altijd onze afspraken na.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan


Onder meer de volgende praktijken doen wij dus niet:

 • Uw auto een tweede keer taxeren en dan ‘een gebrek’ vinden, om vervolgens een vier keer lager bedrag te bieden dan wat wij eerst boden bij de online taxatie
 • Kleine lettertjes waarin we u allerlei verplichtingen aansmeren
 • U dwingen tot het accepteren van het bod
 • Geld rekenen voor de gratis taxatie als u toch niet verkoopt
 • U extra laten betalen als wij de auto thuis komen ophalen
 • U langs laten komen in onze garage en u dan een uur laten wachten
 • Mensen betalen voor het geven van een goede review
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij kopen alle auto’s vanaf 2008

U verkoopt bij ons alle auto’s vanaf 2008. Wij kopen zowel personenwagens, bestelbusjes, personenbusjes als terreinwagens. Ook maakt het niet uit op welk soort brandstof de auto rijdt of dat er een elektromotor in ligt. Heeft uw auto problemen of is er schade? Ook dan krijgt u er bij ons de beste prijs voor, dankzij onze unieke samenwerking met onze exportpartners. Twijfelt u of uw auto geschikt is voor de verkoop? Bekijk dan onderstaande tabel.

Verkoop uw gebruikte auto bij ons:  
Personenauto, bestelbusje, personenbusje of 4×4-wagen
Alle soorten aandrijving (benzine, diesel, lpg hybride, elektrisch, waterstof)
Auto met technische schade (kapotte motor, versnellingsbak of andere schade)
Schade na een ongeval (blikschade, ruitschade, krassen)
Met geldige keuring (APK)
Zonder geldige keuring of afgekeurd
Alle kilometerstanden (tot 2.000.000 km)
Ford, Volkswagen, BMW, Skoda, Fiat, Seat, Nissan, Opel, Peugeot, Tesla, Ferrari, Renault, Mercedes, Kia, Toyota, Volvo, Citroën, Audi, Mini en meer
Auto is total loss

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Wij kopen autos – Hoe werkt het?

wij kopen alle autosGraag vertellen we u iets meer over onze werkwijze. Want wist u dat het verkopen van een auto via onze website heel snel en eenvoudig is? U doorloopt simpelweg vier stappen, en dan is uw auto verkocht:

 1. Uw auto gratis laten taxeren
 2. Ons bod ontvangen en akkoord gaan
 3. Het geld ontvangen en afspraak ophaalservice
 4. De gratis ophaaldienst

We leggen per stap uit hoe het in zijn werk gaat, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan!

Stap 1: Gratis taxatie van uw auto

Voordat wij uw auto kopen (en u hem dus verkoopt), moeten we weten wat deze waard is. Zo kunnen we een eerlijke prijs afspreken waar we ons allebei goed bij voelen. Om de waarde te bepalen, taxeren wij uw wagen geheel op afstand. Hiervoor vult u het formulier op deze pagina in. Wees daarbij zo volledig mogelijk, en stuur ook enkele foto’s bij (of na). Aan de hand van uw informatie kunnen wij heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen.

Stap 2: Bod op auto ontvangen en akkoord gaan

Nadat wij hebben vastgesteld hoeveel uw auto waard is, krijgt u van ons het taxatierapport in uw mailbox. Ook doen wij direct een zo hoog mogelijk bod. Vervolgens is de keuze aan u. Gaat u akkoord of kijkt u liever nog even verder? U mag beslissen en de taxatie blijft gratis! Beslist u de auto bij ons te verkopen? Dan hoeft u alleen maar een mailtje terug te sturen en dan maken we in de volgende stap samen alles in orde!

Stap 3: Geld ontvangen en afspraak maken voor ophaal

Na akkoord maken we concrete afspraken met u. Allereerst: op welke bankrekening mogen wij het geld storten? Of heeft u liever contante betaling? Vertel het ons en we zorgen dat dit zo snel mogelijk in orde komt. Ook maken we in overleg met u een afspraak voor de gratis ophaal van uw auto, gewoon bij u thuis (of waar u wilt).

Stap 4: Auto ophaal service (gratis)

Op het afgesproken tijdstip staan we met onze oplegger bij u voor de deur. Voordat we de auto, het busje of de terreinwagen opladen, zorgen we dat alles in orde is. Zo krijgt u van ons het geld (als u kiest voor contant), een vrijwaring van de RDW (voor Nederland) en een koopovereenkomst. Pas als u helemaal tevreden bent, nemen we uw auto mee en zorgen ervoor dat deze een nieuw leven krijgt.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Wat is de waarde van mijn auto bij jullie?

bouwjaar ook belangrijkZoals gezegd berekenen wij heel nauwkeurig de waarde van uw auto, en geheel op afstand. Hoe doen we dit? Waar kijken we naar? En hoe kan het dat wij zo precies de waarde van uw auto kunnen bepalen, zonder dat we hem in het echt zien? Dit leggen we graag aan u uit. Er zijn namelijk drie factoren die samen de waarde van ieder voertuig bepalen. Dit zijn de volgende:

 1. De cataloguswaarde
 2. De staat van de wagen
 3. De marktvraag

Wanneer deze drie factoren bekend zijn, kan de waarde van iedere auto worden berekend. Benieuwd hoe het werkt? We leggen het per factor uit!

De waarde van uw gebruikte auto is afhankelijk van cataloguswaarde

Het zal u niet verbazen dat wij voor een Rolls-Royce Phantom in de regel meer kunnen bieden dan voor een Volkswagen Polo. Dat heeft alles te maken met de cataloguswaarde van de auto: de nieuwwaarde van het voertuig. Dit is de basisfactor bij iedere auto die wij kopen. Een auto die dus nieuw meer waard is dan een andere, zal ook nu nog meer waard zijn, als alle andere factoren gelijk zijn. Zoals u weet is de cataloguswaarde van iedere auto verschillend en vooral afhankelijk van het merk, model, modeljaar, de uitvoering, de kleur van de lak en de extra opties.

De waarde is afhankelijk van de staat van de auto

Naast de nieuwwaarde speelt de staat van de auto een grote rol. Een auto met 10.000 km op de teller van één jaar oud is in de regel meer waard dan een wagen met 200.000 km op de teller en twaalf jaar trouwen dienst. Niet alleen de leeftijd en kilometerstand bepalen in welke staat de auto verkeert. Ook het onderhoud, eventuele mankementen en uitgevoerde reparaties spelen een grote rol.

Bepaalde problemen, zoals een lekke koppakking, een kapotte koppelingsplaat of een kapotte aircocompressor kosten vaak veel om te laten repareren. Zijn deze onderdelen kapot? Dan moeten wij hier een vrij hoog bedrag voor aftrekken. Is één van deze onderdelen onlangs vervangen? Dan kunt u rekenen op een veel hogere prijs.

Ook de marktvraag in binnen- en buitenland speelt mee

Er is nog een derde factor, die wel eens vergeten wordt: de marktvraag. Wanneer iets immers gewild is, gaat de prijs omhoog, en als er dan ook nog eens weinig van beschikbaar is, wordt het nog duurder. Zo werkt de markt. Daarom zijn ijsjes in de zon op de boulevard aan de Costa Brava zo duur, en dezelfde ijsjes in de vriezer in de supermarkt hier stukken goedkoper.

Bij auto’s gaat het precies zo. Komt er ergens in het nieuws dat een bepaald model een structureel probleem heeft? Dan zakt de prijs, ook al is bij u het probleem al verholpen. Heeft een bekende voetballer dezelfde auto? Dan zou de waarde zomaar kunnen stijgen. Veranderen de regels voor uitstoot in een land? Dan worden vervuilende auto’s minder waard. Gaat het niet goed met de wegenbouw in een land en zijn er daardoor veel putten in de weg? Reken dan op een paar honderd euro extra voor uw 4×4 SUV! Omdat wij ook veel auto’s voor export verkopen, profiteert u bij ons optimaal van internationale prijsschommelingen.

Auto verkopen voor export

auto voor export wegdoenWanneer wij uw auto kopen, zullen wij die in sommige gevallen exporteren. Waarom doen wij dit en waarom is dit interessant voor u? De reden hiervoor hebben wij al deels hierboven verklapt: sommige modellen zijn in het buitenland meer waard dan hier! Met name als we het hebben over grotere auto’s en diesels, brengen deze een stuk meer op in grote landen in Oost-Europa, waar men lange afstanden rijdt over wat minder goed onderhouden wegen. Wanneer u zo’n auto bij ons verkoopt, kunt u dan ook een veel hogere prijs verwachten dan bij een bedrijf dat alleen lokaal handelt.

Ook bij het verkopen van een auto met schade profiteert u van onze internationale werkwijze. Hoe dit zit leggen we graag hieronder uit, maar we zullen alvast een tipje van de sluier oplichten: in het buitenland zijn reparaties vaak veel goedkoper dan hier in Nederland en België!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wij kopen ook kapotte auto’s in voor een mooi bedrag

Wist u dat veel auto’s die hier economisch total loss worden verklaard, in Oost-Europese landen nog honderden euro’s kunnen opbrengen? Vanwege de hoge reparatiekosten worden in Nederland en België auto’s vaak niet meer gerepareerd. In landen als Polen en Oekraïne is dit anders. Veel reparaties kunnen daar voor de helft van de prijs of minder worden uitgevoerd. Daarom tellen de mensen daar graag nog wat geld neer voor auto’s met mankementen!

Bij vrijwel alle auto’s met schade is het zeer interessant om deze bij ons te verkopen voor export. Wij kopen de auto dan zoals deze is, en exporteren deze zoals die is. De schade wordt vervolgens goedkoop in het land van bestemming gerepareerd. Op deze manier krijgen wij er de beste prijs voor, en bent ook u verzekerd van het hoogst mogelijke bedrag. Dat is wel zo eerlijk!

Inkoop auto’s met technische schade

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met technische mankementen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

 • Schade aan motor, transmissie op koppeling
 • Problemen met de ophanging
 • Elektronische en computer storingen
 • Brandstofpomp of uitlaatsysteem
 • Problemen met airco of stuurbekrachtiging
 • Schade aan turbo, EGR-klep of katalysator
 • Overige technische problemen

Heeft uw auto één van deze problemen, of wellicht een ander technisch probleem? Meld hem dan aan voor taxatie en vermeld de problemen. U krijgt dan zo snel mogelijk een goed en eerlijk bod!

Meld uw auto gratis aan voor taxatie!

Auto inkoop van tweedehands auto’s met schade na ongeval

Naast de opkoop van auto’s met technische schade, zijn we ook auto inkoop specialist van voertuigen die betrokken zijn geweest bij een ongeval. We kopen geen auto’s die totaal total loss zijn, want die zijn voor de sloop. Wel kunt u bij ons schadeauto’s verkopen met dit soort defecten:

 • Krassen en beschadiging aan de lak
 • Deuken aan voor- zij of achterzijde
 • Kapotte bumpers en defecte lampen
 • Ruitschade
 • Defecte deuren en defecte vergrendeling
 • Problemen met uitlijning
 • Overige carrosserieschade

Direct een eerlijk bod op uw tweedehands auto

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u direct uw auto verkopen? Laat uw wagen dan nu gratis en vrijblijvend door onze specialisten taxeren. Hiervoor hoeft u alleen maar het formulier in te vullen. U krijgt binnen een uur een goed bod, en als u dit accepteert is uw auto verkocht!

Het bod dat u van ons krijgt, is ook precies het bedrag wat u ontvangt. Wij kopen auto’s en rekenen geen extra kosten voor de taxatie, het vervoer of de administratieve afhandeling. Wat u ziet, is precies wat u krijgt. Heeft u vragen of wilt u niet via het formulier laten taxeren? Wij laten u graag zelf zien waarom onze klanten positieve ervaringen achterlaten over onze betrouwbare, snelle en eerlijke service.

Pieter — Brugge Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Wij kopen de auto’s dagelijks in (Aartselaar, Almere, Alkmaar, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Haarlem, Enschede, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Goes, Den Bosch, Dordrecht, Groningen, Merksem, Utrecht, Kapellen, Brugge, Gent, Genk, Herentals, Kortrijk, Leeuwarden, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sint Niklaas, Hasselt, Leuven, Tilburg, Mechelen, Turnhout, Zwolle).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug