Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in Amsterdam

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een oude, kapotte of gewoon tweedehands auto en woont u in Amsterdam? En wilt u uw auto verkopen voor een heel mooi bedrag, zodat u weer een nieuwe kunt kopen?

Dan bent u hier op de goede plaats! Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s, en doen ook de aankoop van schadewagens. Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees dan snel verder. Wilt u uw auto direct gratis en vrijblijvend laten taxeren? Vul dan het inkoopformulier in en weet binnen de dag wat de waarde is van uw oude auto.

John-Amsterdam Nette mensen goede prijs en snelle afhandeling. Als je van je auto af moet is dit inkoop bedrijf een aanrader!

F. Malotaux-Amsterdam Volkswagen Touran 2008 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.

Voordelen van inkoopautos.com

Voordeel Bij Inkoopautos.com
Gratis en vrijblijvende taxatie
De hoogste prijzen
Gratis ophaalservice in Amsterdam
Snel en discreet, uw wensen staan centraal
Direct Cash voor uw oude auto

Auto inkoop in Amsterdam en omstreken

Export opkopersIn Amsterdam is het heel mooi wonen. De grachten en de vele historische gebouwen zijn prachtig, de wijken zoals de Bijlmer en de stadionbuurt bruisen van gezelligheid en één van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld, Ajax, komt er vandaan.

Hoewel het openbaar vervoer in Amsterdam erg goed is geregeld, is het ook fijn om een goede auto tot uw beschikking te hebben. Het stadsverkeer en de drukte zijn echter niet goed voor uw auto. Het vele optrekken en afremmen, en het risico op ongelukken zorgen ervoor dat auto’s hier sneller aan vervanging toe zijn dan in rustigere gebieden.

Van tijd tot tijd zult u dan ook willen om uw oude auto met schade en defecten te verkopen en een nieuwe te verkopen. Maar waar kunt het beste uw oude of kapotte auto verkopen? Bij ons natuurlijk! Maar, zo zult u zich afvragen, waarom zijn jullie de beste auto inkopers dan? Simpel: wij bieden de hoogste prijzen en de beste service.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Verschillende andere manieren om een (schade)auto te verkopen

In plaats van te kiezen voor een professionele inkoopspecialist, ligt het ook voor de hand om uw auto te verkopen aan de dealer of aan een sloopbedrijf. In sommige gevallen is dit een goede idee, maar meestal niet.

Auto inruilen bij de dealer

Wanneer u uw oude auto inruilt bij de dealer, krijgt u korting op uw nieuwe wagen. Dit lijkt een hele mooie deal, maar is toch vooral een sigaar uit eigen doos. Om te beginnen kunt u beter geen nieuwe auto kopen, tenzij u geld te veel heeft of in sociale kringen leeft waarin u alleen met een nieuwe auto wordt geaccepteerd. Een nieuwe auto verliest namelijk al 10% of meer van de waarde als hij alleen nog maar de garage uitrijdt!

Ten tweede is uw oude auto over het algemeen veel meer waard dan wat de dealer er voor geeft. Met name wanneer er sprake is van schade zal de dealer in principe altijd te laag waarderen. Dit heeft te maken met de hoge kosten voor reparatie die een dealer heeft. Sowieso is het in Nederland duur om te repareren, maar bij merkdealers kost dit nog eens extra veel.

Auto verkopen aan de sloper

Wanneer uw auto kapot is, kunt u hem altijd verkopen aan een sloopbedrijf. De sloper zal met zijn takelwagen komen, uw auto opladen en u nog een paar tientjes geven voor de onderdelen en het oud ijzer.

De auto op zich zal niet meer gebruikt worden. Alleen de onderdelen hebben nog wat waarde en dit is dus niet veel. Bovendien kost het de sloper kracht en moeite om uw oude wagen weg te takelen, hem te strippen en geschikte kopers te vinden voor de onderdelen en het oud ijzer. Daarom zijn de prijzen voor sloopauto’s nooit hoog.

Tenzij uw auto dus een nacht in een van de prachtige grachten heeft gelegen of total loss is geraakt na een ongeval, kunt u beter nog proberen de auto in zijn geheel te verkopen aan een professionele auto opkoper in Amsterdam.

Auto verkopen voor export bij inkoopautos.com, uw auto inkoper

auto voor export wegdoenWanneer u aan ons een auto verkoopt, zullen wij deze exporteren naar een land in Oost-Europa. Denk daarbij aan Polen, Oekraïne, Moldavië en bijvoorbeeld Rusland. Wij slopen uw auto dus niet en halen er ook geen onderdelen uit. Voor onze partners in het oosten van Europa is de auto namelijk alleen in zijn geheel interessant.

In tegenstelling tot hier in Amsterdam zijn de reparatiekosten daar ook een stuk lager dan hier. Er zijn veel goedkope tweedehands onderdelen beschikbaar en de lonen liggen ook een stuk lager. Als gevolg hiervan kunnen de ‘mannen met gouden handen’ waar wij mee samenwerken voor een fractie van de prijs van wat het hier kost uw auto weer in orde maken.

Daardoor stijgt de waarde van een oude of schade auto en kunnen wij hele hoge bedragen bieden voor uw auto! Soms kunnen wij nog duizend euro of meer geven voor een auto die hier economisch total loss is verklaard.

Hoe kan ik mijn (kapotte) auto verkopen bij jullie?

auto die kapot verkopenOm van onze diensten gebruik te maken hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u dus verder tot niets. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, gaan onze taxateurs en schade-experts ermee aan de slag om de waarde van uw auto te bepalen. Zij doen dit aan de hand algemene gegevens, zoals het merk, type en de motorinhoud, maar kijken ook naar het aantal kilometers en de technische staat van uw auto. Ook nemen zij de marktvraag mee van het type auto dat u aanbiedt.

Meestal hebben wij binnen een dag de taxatie rond. Dan ontvangt u van ons een bod. Gaat u hiermee akkoord, dan is uw auto verkocht en ontvangt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening. Een paar dagen later (als dit u uitkomt tenminste, wij maken altijd een afspraak) komen wij de auto gratis bij u ophalen.

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons ook telefonisch of per mail bereiken. U doet dit via +31 (0) 631-993-048 of info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug