East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Amsterdam: auto verkopen? – Direct vrijblijvende taxatie

Wilt u uw auto snel en makkelijk verkopen, plaats dan geen advertentie op marktplaats. Daar komen hoogstens wat nieuwsgierigen op af die vervolgens een veel te laag bod uitbrengen. Heeft u er haast bij, dan is East European Provider uw partner.

Wij kopen al jarenlang auto’s in Amsterdam in, die vervolgens een tweede leven krijgen in Oost-Europa. Zolang uw auto in of na 2003 is gebouwd, horen wij graag van u.

  • Direct Contant Geld
  • Snelle en professionele afhandeling
  • Altijd een reële waardebepaling
  • Inkoop zonder APK keuring
  • Ook bij schade, roest en hoge kilometerstand
  • John-Amsterdam Nette mensen goede prijs en snelle afhandeling. Als je van je auto af moet is dit inkoop bedrijf een aanrader!

Personenauto’s en bedrijfsauto’s deze week nog verkopen

  • Officemeubels-Hazerswoude Een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep verkocht aan EEP. Een mooie nette prijs geboden, en zeer goed de afspraken nagekomen. Een aanrader voor wie een bedrijfswagen wil verkopen.

Wij hebben interesse in zowel personenauto’s als in bedrijfsauto’s in Amsterdam. U verkoopt deze snel en zorgeloos aan East European Provider B.V. door allereerst het taxatieformulier in te vullen. Geef daarin zoveel mogelijk informatie over uw wagen en voeg foto’s bij. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van uw auto en er een schappelijk bod op uitbrengen. Bent u tevreden met ons bod, dan kan het snel gaan met de verkoop.

Inkoop schade en kapotte auto’s in Amsterdam

gratis transportIn Amsterdam een kapotte auto verkopen is nog niet zo makkelijk. De meeste dealers en particulieren doen al moeilijk over een kleine deuk, laat staan als uw auto flinke schade heeft. Toch kan uw auto nog steeds verkoopbaar zijn. Wij struinen dagelijks Amsterdam en de rest van Noord-Holland af op zoek naar auto’s met schade. Zolang een auto niet total loss is, kan er interesse voor zijn in de opkomende economieën in Oost-Europa.

Heeft u een schadeauto die u wilt verkopen, dan geldt dezelfde procedure: vul het inkoopformulier zo volledig mogelijk in en voeg foto’s bij. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Wanneer wij in Amsterdam langskomen, checken wij alleen nog de correctheid van de opgegeven informatie. Vervolgens krijgt u naar keuze contact geld of wordt de transactie voldaan middels een bankoverschrijving voor uw auto. Graag tot ziens in Amsterdam!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met