Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto Inkoop Nederland en België

Verkoop uw auto nu!

Bent u op zoek naar een auto inkoop specialist? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt hier direct uw oude auto verkopen vanuit heel Nederland en België. Is uw auto kapot of heeft deze geen geldige keuring? Ook dat is geen probleem, want wij doen ook de inkoop van schadeauto’s.

Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct een goed bod te ontvangen en profiteer van onze voordelen:

  • Direct geld voor uw auto
  • Standaard de hoogste prijzen
  • Ook opkoop schadewagens
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Geen extra kosten en gratis ophaaldienst

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Auto verkopen en direct geld krijgen

inkoop autoBij East European Provider vinden we dat niemand op geld moet wachten. Daarom betalen wij onze klanten altijd direct uit wanneer zij een auto bij ons aanbieden. Als verkoper hoeft u dus nergens op te wachten als u via onze website uw auto aanbiedt. Wij kopen uw auto met ons eigen geld, en wat er verder mee gebeurt is onze zorg, en niet de uwe.

Wij zijn in staat uw auto vandaag nog te taxeren en morgen het geld cash in uw handen te drukken, of bij te schrijven op uw rekening. Wanneer u echt haast heeft en wij zijn toevallig in de buurt kan dit soms zelfs dezelfde dag nog. Bel hiervoor bij voorkeur +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE).

Gratis en vrijblijvende taxatie van alle auto’s

U wilt vast weten wat de waarde is van uw auto voordat u besluit deze te verkopen. Daarom is bij ons de taxatie 100% gratis en vrijblijvend. Nadat onze taxateurs hun werk hebben gedaan ontvangt u een bod. Daarna bent u volledig vrij om te bepalen of u hierop ingaat (of niet). U zit dus nergens aan vast!

De taxatie werkt heel eenvoudig. U vult hiervoor het formulier in. Vermeld het merk, het model, de uitvoering, het bouwjaar en eventuele extra’s en problemen of schade. Voeg in geval van bijzonderheden ook een foto toe. Zo komen wij later niet voor verrassingen te staan. Wanneer u vervolgens op de knop drukt verstuurt u het formulier direct naar onze taxateurs en ontvangt u zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren) een passend bod.

Wij hebben interesse in alle auto’s vanaf bouwjaar 2007. Zie ook het schema hieronder voor meer informatie:

Bij ons kunt u het volgende vanaf bouwjaar 2007 verkopen:
Personenauto’s, 4×4 en bedrijfswagens
Auto’s op benzine, LPG, diesel en elektrisch
Auto’s met motorschade
Schade, kapotte of export auto’s
Auto’s met veel of weinig kilometers
Auto met of zonder keuring (APK)
Peugeot, Citroen, Opel, Skoda, Audi, BMW, Volkswagen, Volvo, Toyota, Mercedes en meer

Een auto opkoper die standaard de hoogste prijzen biedt

export auto opkopersEast European Provider staat bekend om haar hoge prijzen voor tweedehands auto’s. Waarom wij zulke hoge bedragen kunnen betalen voor wagens? Daar zijn twee redenen voor.

Ten eerste werken wij samen met een groot aantal buitenlandse specialisten voor de doorverkoop van onze auto’s. Daarom kunnen wij al onze inkoopauto’s voor een goed bedrag doorverkopen. Dit merkt u aan onze prijzen: die zijn standaard heel hoog.

Ten tweede doen wij amper iets aan marketing. Andere opkooppartijen geven veel geld uit aan reclamespotjes en reclame. Wij niet. Wij geven ons geld liever aan u.

Auto inkoop zonder extra kosten

Heeft u ook zo’n hekel aan allerlei verborgen kosten? Transactiekosten, administratiekosten, servicekosten, overdrachtskosten: wij krijgen er spontaan migraine van. Daarom zult u bij ons niets van dat aantreffen. Het bedrag dat wij bieden voor uw auto, is ook echt de prijs die wij betalen.

Daar wordt niets van afgetrokken, ook niet voor taxatie of de ophaal door heel de Benelux. En ook niet voor de vrijwaring en de verkoopovereenkomst: ook deze krijgt u gratis van ons.

Ook inkoop van kapotte auto’s

Wij zijn ook opkopers van defecte auto’s. Dit betekent dat ook auto’s met problemen welkom zijn bij ons.

Dus heeft uw auto schade opgelopen bij een ongeval? Zijn er technische problemen zoals motorschade of problemen met de versnellingsbak? Is auto niet door de keuring gekomen? Of is de auto versleten door een hoge kilometerstand? U verkoopt uw wagen in dat geval even snel en eenvoudig als een prima lopende auto. Ook de taxatie en ophaaldienst zijn even duur. Die zijn namelijk ook 100% gratis.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Inkoop auto’s: meer dan 15 jaar ervaring als erkende auto opkopers

auto verkopenWanneer u zaken doet met ons, doet u zaken met een RDW-erkende partij die al sinds 2006 personenwagens en bedrijfsauto’s inkoopt. Veel van onze zakelijke klanten verkopen jaarlijks een deel van hun wagenpark aan ons. Ook particulieren weten ons te waarderen. Zo hebben wij zelfs ‘vaste klanten’: mensen die al hun auto’s aan ons verkopen als ze een nieuwe nemen. De reden is duidelijk: wij bieden echte waarde, in geld en in service.

Direct uw auto verkopen zonder gedoe

Om nu direct gebruik te maken van onze auto inkoop dienst vult u simpelweg het formulier in. Binnen enkele uren ontvangt u dan een bod en binnen enkele dagen staat u met het geld in handen. De auto nemen we voor u mee. Zo heeft u direct plaats en geld voor een mooie nieuwe auto.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@inkoopautos.com of bel gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE). Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug