Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop service

Bied uw auto gratis aan!

Snel en veilig uw auto verkopen, direct uw geld krijgen en uw auto wordt gratis thuis opgehaald. Dát is onze auto inkoop service. Wij zijn dus geen veiling of tussenpersoon, maar kopen auto’s met ons eigen geld, ook wanneer deze schade of problemen heeft. Laat uw auto gratis en vrijblijvend taxeren om binnen een uur een eerlijk bod te ontvangen. Wat wij bieden is wat wij betalen, direct!

 • Direct een eerlijk bedrag voor uw auto
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaalservice door heel NL en BE
 • Standaard hoge prijs, mede dankzij internationaal netwerk
 • Ook bij defecten, zonder keuring (APK), hoge kilometerstand, etc.
 • Erkend autobedrijf, al ruim 15 jaar lang
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Zo verkoopt u zonder gedoe uw auto

  Taxatie
U laat uw auto gratis en vrijblijvend taxeren. Vul hiervoor het taxatieformulier in en voeg ook enkele foto’s toe.

  Het bod
Binnen één uur ontvangt u ons eerlijke en gegarandeerde bod per mail. Daarbij bieden we u direct de optie om uw auto voor deze prijs te verkopen.

  Uw geld
Akkoord met ons bod? Beantwoord dan simpelweg de mail en uw auto is verkocht. Het geld maken we vervolgens naar u over. Liever contant? Dan krijgt u het geld bij de ophaal.

  Ophaal auto
Wij halen uw auto gratis op door geheel Nederland en België. Dit doen wij op afspraak, zodat u niet de hele dag thuis hoeft zitten wachten.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Harm-BredaHarm-Breda
  Duidelijke afspraken kunnen maken, en ze zijn allemaal nagekomen. Ook het contact verliep snel en zeer correct. Na overeenstemming over de prijs kreeg ik snel geld gestort, en mijn auto is binnen de afgesproken tijd opgehaald.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Inkoop van alle auto’s en bestelbussen

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van alle soorten auto’s. Dus of het nu gaat om een premium merk als BMW of Mercedes, of een leuke Opel of Kia, wij kopen hem graag van u over. Ook het segment speelt geen rol: van stadsauto tot coupé, sedan en stationwagen. Naast personenauto’s kopen wij tevens personenbusjes en bestelwagens in. Net als bij de personenwagens maakt het hierbij niet uit of deze wordt aangedreven door diesel, benzine, lpg, hybride of volledig elektrisch. Alle auto’s en bestelbussen zijn welkom, behalve wanneer deze total loss zijn.

Auto inkoop online zonder extra kosten

Heeft u ook zo’n hekel aan allerlei verborgen kosten? Transactiekosten, administratiekosten, servicekosten, overdrachtskosten: wij krijgen er spontaan migraine van. Daarom zult u bij ons niets van dat aantreffen. Het bedrag dat wij bieden voor uw auto, is ook echt de prijs die wij betalen.

Daar wordt niets van afgetrokken, ook niet voor taxatie of de ophaal door heel de Benelux. En ook niet voor de vrijwaring en de verkoopovereenkomst: ook deze krijgt u gratis van ons.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Wij kopen auto’s in heel Nederland en België (en halen gratis op)

Anders dan bij veel andere auto inkoop bedrijven hoeft u niet naar ons toe te komen. Wij komen namelijk naar u toe, door heel de Benelux. U bent dus niet afhankelijk van of er toevallig wel een vestiging van ons bij u in de buurt is. U hoeft ook geen uur te rijden om vervolgens direct een beslissing te moeten maken waar u achteraf misschien spijt van krijgt. U kunt bij ons namelijk gewoon rustig thuis beslissen wat wijsheid is. Wilt u meer informatie over onze inkoopdienst in uw regio? Klik dan in onderstaande tabel op uw stad of provincie.

Nederland
Drenthe Friesland Groningen
Eindhoven Leeuwarden Amsterdam
Utrecht Den Haag Overijssel
Noord-Holland Zeeland Zuid-Holland
Flevoland Gelderland Rotterdam
Tilburg Noord-Brabant Limburg
België
Genk Hasselt Antwerpen
Lommel Limburg Oost-Vlaanderen
Sint-Truiden West-Vlaanderen Vlaams Brabant

Een auto opkoper die standaard de hoogste prijzen biedt

auto inkoop bedrijfEast European Provider staat bekend om haar hoge prijzen voor tweedehands auto’s. Waarom wij zulke hoge bedragen kunnen betalen voor wagens? Daar zijn twee redenen voor.

Ten eerste werken wij samen met een groot aantal buitenlandse specialisten voor de doorverkoop van onze auto’s. Daarom kunnen wij al onze inkoopauto’s voor een goed bedrag doorverkopen. Dit merkt u aan onze prijzen: die zijn standaard heel hoog.

Ten tweede doen wij amper iets aan marketing. Andere opkooppartijen geven veel geld uit aan reclamespotjes en reclame. Wij niet. Wij geven ons geld liever aan u.

Wat is mijn auto waard?

Hoeveel uw specifieke auto waard is kunt direct uitvinden door hem gratis en vrijblijvend aan te bieden voor taxatie. Onze taxateurs en eventueel onze schade-specialisten kunnen aan de hand van de informatie en de foto’s die u ons aanbiedt heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen. Over het algemeen kunnen we stellen dat er een drietal factoren is dat van invloed is op de waarde van uw auto. Dit zijn de volgende:

 • De algemene auto-informatie
 • De technische staat van de auto
 • De marktvraag in binnen- en buitenland

Algemene informatie auto

Wanneer wij het hebben over algemene informatie, bedoelen we in de eerste plaats de basisgegevens die samen ook de nieuwwaarde van de auto bepalen. Denk hierbij aan het merk, het model, de uitvoering, motortype, de kleur en eventuele extra’s. Ook het bouwjaar is hierbij een factor, omdat dit natuurlijk de leeftijd van de auto bepaalt. En hoewel het strikt genomen meer iets zegt over de technische staat van een auto, beschouwen we de kilometerstand ook als algemene informatie.

Technische staat en problemen

Met de technische staat bedoelen we hoe het gesteld is met alle onderdelen van de auto. Nu heeft een gemiddelde auto ongeveer 30.000 auto-onderdelen, dus wij snappen ook wel dat u niet van ieder onderdeel de status kunt doorgeven. Daarom kijken we hierbij vooral naar defecten en problemen. Ook zijn de laatste technische keuring (APK) en de onderhoudshistorie van invloed. Wanneer bijvoorbeeld net de koppelingsplaat of de koppakking vervangen zijn, dan gaat de waarde omhoog.

Marktvraag in binnen- en buitenland

Als derde factor kijken we naar de internationale marktvraag naar uw auto van invloed in die specifieke staat. De markt is altijd in beweging en het kan echt een groot verschil maken in welk land je kijkt. In de Baltische staten zijn SUV’s en auto’s met een wat grotere motorinhoud bijvoorbeeld erg populair. Ook in Polen zijn grotere wagens in trek, veel meer dan in de Benelux. Wat we ook zien is dat de vraag naar schadeauto’s en dieselwagens in Oost-Europa vele malen hoger ligt dan in Nederland en België. Door ook deze inzichten mee te nemen in onze berekening, kunnen wij de waarde doorgaans flink wat procenten verhogen.

Bereken direct de waarde van mijn auto

Schade-auto inkoop

Wij kopen uw defecte autoHeeft uw auto schade of problemen? Dan kan het moeilijk zijn hier een koper voor te vinden die de echte waarde durft te betalen. Tenzij u met een hobbyist te maken heeft, zal een particulier weinig interesse hebben. Autobedrijven en garagisten willen een kapotte auto wel overnemen, maar kunnen hier meestal niet de echte prijs voor bieden. Dit vanwege het risico dat ze lopen met het repareren van de auto, met name wanneer het exacte defect onbekend is. Of wanneer het gaat om grote kostenposten, zoals een kapotte motor of versnellingsbakschade.

Omdat wij bij East European ontzettend veel ervaring hebben met de inkoop van schadeauto’s, kunnen wij de echte waarde wél bieden. Er zijn weinig defecten en problemen die wij nog niet zijn tegengekomen, en één van onze partners in Oost-Europa is altijd wel geïnteresseerd in uw specifieke model. Ook auto’s met hoge kilometerstanden, dieselauto’s en busjes die niet in de milieuzones mogen en auto’s zonder keuring kunnen wij tegen de echte waarde van u overkopen.

Inkoop van auto met onder meer deze defecten:

Defecten en problemen Te verkopen
Technische problemen algemeen
Schade na ongeval (carrosserie, lampen, bumpers)
Geen geldige keuring of APK
Kilometerstand is erg hoog
Versnellingsbak, koppeling
Motorproblemen, storingen en defecten
Oliepomp, koelsysteem, turbo, ESG en meer
Storingen computer, mechatronica en meer
Problemen met ophanging, stuurhuis, aandrijving
Sloopauto’s (total loss)

Inkoop auto’s: meer dan 15 jaar ervaring als erkende auto opkopers

Bied uw auto gratis aan!

Wanneer u zaken doet met ons, doet u zaken met een RDW-erkende partij die al sinds 2006 personenwagens en bedrijfsauto’s inkoopt. Veel van onze zakelijke klanten verkopen jaarlijks een deel van hun wagenpark aan ons. Ook particulieren weten ons te waarderen. Zo hebben wij zelfs ‘vaste klanten’: mensen die al hun auto’s aan ons verkopen als ze een nieuwe nemen. De reden is duidelijk: wij bieden echte waarde, in geld en in service.

Direct uw auto verkopen zonder gedoe

Wilt u direct uw wagen verkopen? Of bent u benieuwd wat deze waard is bij ons? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze auto inkoop service. Meld uw auto vrijblijvend aan voor taxatie! Binnen een uur ontvangt u dan een eerlijk bod en de optie om uw auto direct te verkopen. Bij akkoord betalen wij u direct uit op uw bankrekening en komen we de auto gratis bij u thuis ophalen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@inkoopautos.com of bel gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE). Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug