Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop service

Bied uw auto gratis aan!

Snel en veilig uw auto verkopen en binnen een dag het geld krijgen. Dát is onze auto inkoop service. Wij zijn dus geen veiling of tussenpersoon, maar kopen auto’s direct met ons eigen geld, ook wanneer deze schade of problemen heeft. U hoeft dus nergens op te wachten en krijgt direct een eerlijk bedrag voor uw gebruikte auto, in heel Nederland en België. Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en profiteer van:

  • Direct een eerlijk bedrag voor uw auto
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaalservice bij u thuis
  • Standaard hoge prijs, dankzij internationaal netwerk
  • Ook inkoop schadewagens of zonder keuring (APK)

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Gebruikte auto laten inkopen vanaf bouwjaar 2009 – Stap voor stap

inkoop van autosEen tweedehands auto verkopen gaat bij ons bedrijf heel eenvoudig. U doorloopt simpelweg de volgende vier stappen:

  • Laat uw wagen gratis taxeren
  • Ontvang ons bod en accepteer
  • Ontvang geld en afspraak voor ophaaldienst
  • Gratis ophaalservice

Stap 1: Wat is mijn auto waard? Gratis taxatie

Voordat u besluit uw auto aan ons te verkopen, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daarom taxeren wij uw auto. Dit gebeurt op afstand en is 100% gratis en vrijblijvend. Vul simpelweg de gegevens in over uw tweedehands auto en vergeet alstublieft ook niet eventuele schade te vermelden. Aan de hand van uw informatie kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Hier maken wij vervolgens een rapport van, wat u (meestal binnen een uur) in de mail krijgt.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Beantwoord dan simpelweg onze mail met een akkoord en dan is uw auto direct verkocht! Bent u niet helemaal tevreden en denkt u bij een andere inkoper een hoger bedrag te kunnen krijgen? Geen probleem, ons bod blijft staan! U hoeft dus niet direct akkoord te gaan, dat kan ook een paar weken later.

Stap 3: Geld ontvangen en afspraak voor ophaalservice

Bent u akkoord gegaan? Dan maken wij zo snel mogelijk het afgesproken bedrag over op uw rekening. Heeft u liever contant geld? Dan krijgt u dat wanneer we de auto bij u thuis komen ophalen. Wanneer komt dit u uit? Laat het ons weten en we zorgen dat we er staan met onze oplegger!

Stap 4: Gratis ophaaldienst

Op het afgesproken tijdstip staan wij voor de deur bij u om uw auto op te halen. Voordat we de auto op onze oplegger zetten, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt eventueel nog uw cashgeld en we maken de papieren (verkoopcontract en vrijwaring auto) in orde. Pas als alles in orde is, en u bent te tevreden, laden we de auto op en krijgt deze een nieuw leven.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij kopen auto’s in heel Nederland en België (en halen gratis op)

Anders dan bij veel andere auto inkoop bedrijven hoeft u niet naar ons toe te komen. Wij komen namelijk naar u toe. U bent dus niet afhankelijk van of er toevallig wel een vestiging van ons bij u in de buurt is. U hoeft ook geen uur te rijden om vervolgens direct een beslissing te moeten maken waar u achteraf misschien spijt van krijgt. U kunt bij ons namelijk gewoon rustig thuis beslissen wat wijsheid is. Wilt u meer informatie over onze inkoopdienst in uw regio? Klik dan in onderstaande tabel op uw stad of provincie.

Nederland
Drenthe Friesland Groningen
Eindhoven Leeuwarden Amsterdam
Utrecht Den Haag Overijssel
Noord-Holland Zeeland Zuid-Holland
Flevoland Gelderland Rotterdam
Tilburg Noord-Brabant Limburg
België
Genk Hasselt Antwerpen
Lommel Limburg Oost-Vlaanderen
Sint-Truiden West-Vlaanderen

Vlaams Brabant

Gratis en vrijblijvende taxatie van alle auto’s

U wilt vast weten wat de waarde is van uw auto voordat u besluit deze te verkopen. Daarom is bij ons de taxatie 100% gratis en vrijblijvend. Nadat onze taxateurs hun werk hebben gedaan ontvangt u een bod. Daarna bent u volledig vrij om te bepalen of u hierop ingaat (of niet). U zit dus nergens aan vast!

De taxatie werkt heel eenvoudig. U vult hiervoor het formulier in. Vermeld het merk, het model, de uitvoering, het bouwjaar en eventuele extra’s en problemen of schade. Voeg in geval van bijzonderheden ook een foto toe. Zo komen wij later niet voor verrassingen te staan. Wanneer u vervolgens op de knop drukt verstuurt u het formulier direct naar onze taxateurs en ontvangt u zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren) een passend bod.

Een auto opkoper die standaard de hoogste prijzen biedt

export auto opkopersEast European Provider staat bekend om haar hoge prijzen voor tweedehands auto’s. Waarom wij zulke hoge bedragen kunnen betalen voor wagens? Daar zijn twee redenen voor.

Ten eerste werken wij samen met een groot aantal buitenlandse specialisten voor de doorverkoop van onze auto’s. Daarom kunnen wij al onze inkoopauto’s voor een goed bedrag doorverkopen. Dit merkt u aan onze prijzen: die zijn standaard heel hoog.

Ten tweede doen wij amper iets aan marketing. Andere opkooppartijen geven veel geld uit aan reclamespotjes en reclame. Wij niet. Wij geven ons geld liever aan u.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Auto inkoop service zonder extra kosten

Heeft u ook zo’n hekel aan allerlei verborgen kosten? Transactiekosten, administratiekosten, servicekosten, overdrachtskosten: wij krijgen er spontaan migraine van. Daarom zult u bij ons niets van dat aantreffen. Het bedrag dat wij bieden voor uw auto, is ook echt de prijs die wij betalen.

Daar wordt niets van afgetrokken, ook niet voor taxatie of de ophaal door heel de Benelux. En ook niet voor de vrijwaring en de verkoopovereenkomst: ook deze krijgt u gratis van ons.

Ook inkoop van kapotte auto’s

Wij zijn ook opkopers van defecte auto’s. Dit betekent dat ook auto’s met problemen en schadeauto’s welkom zijn bij ons. Kijk voor een schadeauto verkopen ook eens hier.

Dus heeft uw auto schade opgelopen bij een ongeval? Zijn er technische problemen zoals motorschade of problemen met de versnellingsbak? Is auto niet door de keuring gekomen? Of is de auto versleten door een hoge kilometerstand? Dan hoeft deze helemaal niet altijd naar de sloop! U verkoopt uw wagen in dat geval even snel en eenvoudig als een prima lopende auto. Ook de taxatie en ophaaldienst zijn even duur. Die zijn namelijk ook 100% gratis.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Inkoop auto’s: meer dan 15 jaar ervaring als erkende auto opkopers

Bied uw auto gratis aan!

Wanneer u zaken doet met ons, doet u zaken met een RDW-erkende partij die al sinds 2006 personenwagens en bedrijfsauto’s inkoopt. Veel van onze zakelijke klanten verkopen jaarlijks een deel van hun wagenpark aan ons. Ook particulieren weten ons te waarderen. Zo hebben wij zelfs ‘vaste klanten’: mensen die al hun auto’s aan ons verkopen als ze een nieuwe nemen. De reden is duidelijk: wij bieden echte waarde, in geld en in service.

Direct uw auto verkopen zonder gedoe

Om nu direct gebruik te maken van onze auto inkoop service vult u simpelweg het formulier in. Binnen enkele uren ontvangt u dan een bod en binnen enkele dagen staat u met het geld in handen. De auto nemen we voor u mee. Zo heeft u direct plaats en geld voor een mooie nieuwe auto.

Pieter — Brugge Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@inkoopautos.com of bel gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE). Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug