Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Inkoop 4×4 auto’s

Gratis Taxatie

Wilt u een 4×4 verkopen en een hoog bod ontvangen? Inkoopautos.com heeft 15 jaar ervaring als opkoper van 4×4 auto’s en weet precies wat uw auto nog waard is. Wilt u de auto snel verkopen, zonder dat u geld verliest op de verkoop? Wij bieden u vandaag nog een eerlijk bedrag voor de auto.
Wilt u ons de 4×4 verkopen? Dan profiteert u altijd van:

  • Gratis taxatieservice. Ook wanneer u de auto toch niet verkoopt.
  • Directe betaling per bank óf contant. Dus geen lastminute onderhandelingen.
  • Gratis ophaalservice in Nederland én België.
  • Alleen maar positieve klantervaringen.

Wilt u een 4×4 verkopen voor een goede prijs? Heeft u geen zin om wekenlang telefoontjes met lage biedingen te ontvangen? Laat ons dan vandaag nog een bod doen op uw auto.

Inkoop 4×4; hoe werkt het?

4x4 verkopenInkoopautos.com specialiseert zich al jaren in de aankoop van 4×4 auto’s. U profiteert daarvan, omdat ons aankoopproces daardoor vlot en zonder gedoe verloopt. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Hieronder leest u de vier eenvoudige stappen waarin u de auto aan ons verkoopt.

  1. U geeft ons alle informatie over uw 4×4. Deze informatie verstuurt u eenvoudig en snel via deze pagina, maar uiteraard kunt u het ook per mail of telefoon aan ons doorgeven. Wij taxeren dan direct en gratis uw auto op afstand.
  2. We bellen u direct op met een bod op uw auto. U bepaalt dan zelf of u dat bod hoog genoeg vindt.
  3. Gaat u akkoord met ons bod? Dan maken we direct het volledige bedrag over. U kunt ons direct laten weten wanneer we de auto kunnen ophalen. Wilt u contant geld, dan nemen we dat mee bij het ophalen van de auto.
  4. We halen uw auto gratis voor de deur op. We nemen de vrijwaringspapieren mee en hebben nog een aantal gegevens van u nodig. Daarna vertrekken we direct met de auto. U hoeft dan niets meer te doen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoeveel is mijn 4×4 waard?

opkopers 4x4Een 4×4 is fijn om in te rijden. Zowel op de weg als daarnaast. Het zijn vaak krachtige auto’s waarbij controle en plezier centraal staan. Maar 4×4 auto’s zijn ook auto’s voor liefhebbers. Ze zijn voor iemand die de auto wil gebruiken waar hij voor bedoeld is. Dat betekent dat veel 4×4’s of terreinwagens flink wat ‘levenservaring’ hebben. Voor veel Nederlandse autokopers betekent die levenservaring dat de auto minder waard is geworden. Maar in Oost-Europa denken ze daar anders over. Daar zijn Nederlandse 4×4 auto’s namelijk erg in trek.

Hoeveel geld uw 4×4 nog waard is, hangt dus vooral af aan wie u de auto verkoopt. Een Nederlandse particulier of een garage zal er namelijk niet zoveel meer voor geven. Al helemaal niet wanneer er veel gebruikerssporen te zien zijn op de auto. Verkoopt u de auto aan inkoopautos.com, dan krijgt de auto een tweede leven in Oost-Europa. Door de grote vraag vanuit deze landen heeft u ook een extra voordeel: voor een 4×4 ontvangt u van ons namelijk altijd direct een hoger bod.

Bij Inkoopauto’s is uw 4×4 voor export gevraagd. Wilt u snel van de auto af, laat het ons gerust weten. We kijken graag samen naar een prijs en oplossing die aansluiten bij uw eigen verwachtingen.

Wat voor auto’s koopt inkoopautos.com?

Inkoopauto.com is gespecialiseerd in het opkopen van alle soorten auto’s. Heeft uw auto een bouwjaar vanaf 2004, dan zijn we altijd geïnteresseerd in uw auto. Uiteraard kopen we dus graag uw 4×4 of terreinwagen over. Ook als de auto schade heeft opgelopen door een aanrijding, of als er mechanische defecten zijn. Is de motor kapot of doet de versnellingsbak het niet meer? Zelfs dat is geen enkel probleem. Inkoopautos.com komt in alle gevallen gratis uw auto ophalen. U maakt dus nooit extra kosten voor onze services.

In de tabel hieronder ziet u welke merken en modellen van de 4×4 auto’s wij inkopen.

Merk Type
Audi Q1, Q2, Q3, Q5, Q7
BMW X1, X3, X4, X5
Ford Kuga, Ranger
Hyundai ix35, Kona, Nexo, Santa Fe, Tucson
Kia Niro, Sorento, Stonic, Sportage
Mazda CX-3, CX-5
Mitsubishi ASX, Pick Up, L200, Outlander, Pajero
Nissan King cab, Navara, Pathfinder, Patrol, Qashqai, X-Trail
Opel Antara, Campo
Peugeot 3008
Renault Kadjar, Koleos,
Seat Tarraco
Skoda Karoq, Kodiaq
Toyota Hilux, Land Cruiser, RAV 4
Volkswagen Amarok, Tiguan, Touareg
Volvo XC40, XC60, XC70, XC90

Hoe snel kan ik mijn 4×4 verkopen?

aankoop 4x4 exportHeeft u een 4×4 of een terreinwagen, dan kan de verkoop in Nederland soms lang duren. Omdat offroad rijden in Nederland niet zo populair is en er op veel auto’s gebruikersschade te zien is, slaan veel kopers een duurdere 4×4 vaak over. Ook is de 4×4 variant zwaarder en daarom duurder voor de wegenbelasting. Inkoopautos.com exporteert uw auto naar Oost-Europa, waar uw 4×4 wagen juist met open armen wordt ontvangen. Hoewel het verkopen via tweedehands websites soms lang kan duren, kopen wij uw auto al binnen één dag over.

U bespaart daarmee veel geld op advertentiekosten, verzekeringen en wegenbelasting, maar u krijgt ook geen tientallen telefoontjes of vreemde mensen aan de deur. Accepteert u ons bod, dan ontvangt u binnen enkele dagen al geld op de rekening. Heeft u het geld ontvangen, of krijgt u liever cash betaald? Dan komen we de auto vrijwel direct ophalen. Uiteraard doen we dat alleen op een tijdstip wat ook goed uitkomt in uw planning.

Bent u op zoek naar een professionele auto opkoper van 4×4 wagens? Wilt u zonder gedoe en snel uw auto verkopen? Inkoopautos.com koopt uw auto binnen één dag voor een hoog bod van u over.

Vul het formulier op onze website in, mail naar info@inkoopautos.com, of bel +31 (0) 631-993-048 voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug