Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop – Volvo verkopen

Bied uw Volvo gratis aan!

Volvo verkopen? Daarvoor bent u bij onze auto inkoop Volvo service aan het goede adres, al meer dan 15 jaar! Wij kopen uw wagen voor de allerbeste prijs, ongeacht of deze problemen of defecten heeft. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we gebruikmaken van de hogere marktwaardes in andere delen van Europa, kunnen wij verrassend veel bieden voor elk model Volvo. Meer weten? Lees snel verder of laat uw Volvo gratis en vrijblijvend taxeren om binnen een uur ons bod te ontvangen.

Auto inkoop Volvo – De beste service en de hoogste prijs:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie van uw Volvo
 • Gegarandeerd bod
 • Direct uw geld na akkoord
 • Gratis ophaal door heel Nederland en België
 • Alle modellen van Volvo zijn welkom
 • Ook inkoop schadeauto’s en defecte Volvo
 • Erkend bedrijf, al meer dan 15 jaar
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Volvo stap voor stap verkopen

  Taxatie (gratis en vrijblijvend)
Laat uw Volvo taxeren door het formulier in te vullen. Dit is gratis en verplicht u tot niets.

  Ontvang ons bod
Binnen een uur ontvangt u ons bod op uw Volvo. Dit bod is het bedrag dat u gegarandeerd krijgt voor uw wagen. Zonder gedoe dus.

  Ontvang uw geld
U mag zo lang u nodig heeft nadenken over ons bod. Gaat u akkoord? Laat dit ons dan weten, dan maken wij direct het afgesproken bedrag over via de bank.

  Gratis ophaalservice
Op afspraak komen wij de auto bij u ophalen in Nederland of in België. Dit kan doorgaans binnen enkele dagen. Ook de ophaalservice is geheel kosteloos.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • A.J.Wisgerhof-SchipluidenA.J.Wisgerhof-Schipluiden
  Ik kan niet anders dan bovenstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service. Binnen een halfuur een prijs overeengekomen en binnen enkele dagen werd de auto afgehaald. Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak.
 • Jan – LeidenJan – Leiden
  27 mei mijn auto Audi A4 verkocht , 2 dagen later aanbetaling al binnen. zaterdag 30 mei auto op laten halen en restant gelijk afgerekend alles volgens afspraak. super afgehandeld en zijn dan ook zeer te spreken over inkoopautos.com zeker aan te raden
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Leslie – WevelgemLeslie – Wevelgem
  Correcte afhandeling, top!
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Wij kopen uw Volvo

Model Bouwjaar Model Bouwjaar
C30 2008 – 2013 S60 2010 – 2019
V40 2012 – 2019 S80 2008 – 2019
V50 2008 – 2012 XC40 2018 – 2020
V60 2010 – 2019 XC60 2009 – 2019
V70 2007 – 2016 XC70 2008 – 2016
S40 2008 – 2012 XC90 2008 – 2019

Wij hebben interesse in alle Volvo modellen vanaf bouwjaar 2011. Of het nu gaat om een benzineauto, een diesel, een hybride of een ev, wij kopen hem met plezier van u over. Ook auto’s met een hoge kilometerstand, geen geldig keuringsbewijs, technische problemen of andere problemen of mankementen zijn meer dan welkom.

Meld uw Volvo gratis aan voor taxatie!

Inkoop Volvo – Ook met schade en problemen

Volvo inkoopHeeft uw Volvo schade, problemen of technische mankementen? Dan is het doorgaans niet eenvoudig er de juiste prijs voor te krijgen. Ook blijven repareren wordt op den duur een kostbare aangelegenheid. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hoge reparatiekosten, en het feit dat veel autobedrijven niet goed in kunnen schatten wat een reparatie gaat kosten. Hierdoor betaalt u vaak erg veel voor een reparatie, terwijl u juist  te weinig betaald krijgt als u de kapotte Volvo verkoopt. Omdat garagisten niet goed weten wat de reparatiekosten gaan worden, spelen ze op veilig en bieden ze dus veel te voorzichtig.

Bij Inkoopautos hebben wij de oplossing voor dit probleem van hoge reparatiekosten en een te lage prijs voor uw schade auto. Bij ons kunt u namelijk uw auto verkopen voor export. De marktwaarde voor een auto met defecten ligt in het buitenland immers veel hoger dan in Nederland of België. Dit komt omdat zo’n auto goedkoper gerepareerd kan worden en het kan honderden tot meer dan duizend euro verschil maken! Dankzij ons grote netwerk kunnen wij altijd snel de juiste koper vinden voor uw kapotte auto. Hierdoor bent u niet alleen gegarandeerd van een verrassend hoge prijs, maar verkoopt u uw auto ook snel en zonder gedoe. De volgende problemen komen wij bijvoorbeeld vaak tegen bij de Volvo’s die wij inkopen.

EGR-klep

Bij veel dieselmodellen van Volvo zien we dat er meer dan eens problemen zijn met de EGR-klep. Door een fout in het ontwerp blijft de EGR-klep dan openstaan, wat ervoor zorgt dat uitlaatgassen constant terug de motor instromen. Dit is erg schadelijk voor de motor en zorgt voor sterk verminderde prestaties. Helaas is een reparatie van de EGR-kleppen ook allesbehalve goedkoop.

Motorproblemen

Naast het EGR-kleppenprobleem zien we bij Volvo de laatste jaren ook veel lekkages bij het motorblok. Volvoblokken lijken soms echt op vergieten, omdat werkelijk alles er op den duur uit kan gaan lekken: brandstof (bij de injectie), olie (koppakking en turboleiding) en koelvloeistof (koppakking en waterpomp). Deze lekkages kunnen tot onherstelbare motorschade leiden wanneer vloeistoffen opraken. Ook het verhelpen van deze problemen zijn helaas prijzige aangelegenheden.

Opkoop Volvo met schade

Problemen, defecten, schade Wij kopen uw auto
Technische problemen of defecten
Blikschade (deuken, bumperschade, lampschade)
Zonder APK of keuring
Kapotte motor en motorschade
Defecte versnellingsbak
Koppeling/koppelingsplaat
Turboschade
Storingen elektronica en computers
Ophanging/stuurhuis/differentieel
Sloopauto of total loss

Volvo XC90 verkopen

volvo opkopersDe Volvo XC90 is net als zijn andere en kleinere XC-broertjes een bijzonder populaire wagen bij onze exportpartners. De auto is groot, ruim, comfortabel en biedt prima prestaties, dankzij een krachtige aandrijflijn en de grote bodemvrijheid. Hierdoor is hij heel geschikt voor lange tochten door Oost-Europa, op plekken waar de wegen van wat minder goede kwaliteit zijn. Mensen daar die op zoek zijn naar een ruime auto, die ook tweedehands uitstekend van kwaliteit is, kiezen daarom vaak voor een Volvo XC90, XC70, XC60 of XC40.

Heeft u dus een gebruikte XC90 of een andere Volvo SUV te koop? Wat de staat van uw wagen ook is, wij nemen hem graag van u over. Laat uw Volvo gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang binnen een uur een uitstekend bod.

Wat is mijn Volvo waard?

Volvo is een automerk dat ook tweedehands zeer geliefd is, vanwege zijn relatief grote betrouwbaarheid. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat u van ons altijd een goede prijs voor uw gebruikte wagen. Wat de precieze waarde is van uw specifieke Volvo, is afhankelijk van een aantal factoren. Met name de volgende vier factoren spelen een grote rol voor de waarde van uw auto:

 1. De cataloguswaarde, oftewel de nieuwwaarde
 2. Het bouwjaar en de kilometerstand (leeftijd in kilometers en in jaren)
 3. De onderhoudsstaat van de auto
 4. Eventuele problemen, defecten en mankementen

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct uw Volvo verkopen

Wilt u niet wachten en direct uw Volvo verkopen? Of ben u benieuwd hoeveel wij voor uw oude auto kunnen bieden? Laat hem dan nu gratis door ons taxeren! Dit is kosteloos en verplicht u verder tot niets. Binnen een uur zult u van ons een bod krijgen, en als u daarmee akkoord gaat is de auto inkoop van uw Volvo al rond! Wij betalen het afgesproken bedrag dan direct uit op uw bankrekening en komen de auto gratis op afspraak bij u ophalen. Zonder gedoe!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug