Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto opkoper voor export

BIED UW AUTO GRATIS AAN

Door uw auto voor export te verkopen bent u verzekerd van een goede prijs. Ook bij schade, problemen of zonder geldig keuringsbewijs. Wij zijn auto opkoper voor export en kopen uw auto graag van u over. Meer weten? Lees dan verder of laat uw auto direct gratis taxeren en ontvang binnen 1 uur een goed en gegarandeerd bod. U profiteert bij ons altijd van:

 • Gratis ophaal door heel België en Nederland
 • Taxatie is gratis en vrijblijvend
 • Direct geld, contant of via bank
 • Snel, eenvoudig en zonder gedoe
 • Ook bij schade en problemen
 • Meer dan 15 jaar ervaring als erkende auto opkoper

 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Taxeer nu gratis mijn auto voor export

Auto verkopen voor export in 4 stappen

1. Gratis taxatie

Taxatie is gratis en geheel vrijblijvend. Vul het formulier in om binnen 1 uur een gegarandeerd bod te ontvangen.

2. U ontvangt ons bod

In minder dan 1 uur ontvangt u ons bod. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht. Niet akkoord? Geen probleem!

3. Geld ontvangen

Na akkoord maken wij het afgesproken bedrag direct over op uw rekening. Liever contant? Dan betalen we u tijdens de ophaal.

4. Gratis ophaal door export auto opkoper

Uw auto wordt gratis opgehaald bij u thuis in België of Nederland. Wij maken hiervoor van te voren een afspraak. Geen stress, geen gedoe!

Gratis transport Door heel Benelux
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Welke auto’s zijn geschikt voor export?

Soort auto (vanaf 2009)
Auto’s, 4×4 en bestelwagens
Benzine, diesel, hybride, elektrisch.
Auto’s met kapotte motor
Schade auto’s en kapotte auto’s
Alle kilometerstanden
Met en zonder geldig keuringsbewijs (APK)
Toyota, Volkswagen, Renault, Peugeot, BMW, Citroën, Opel, Fiat, Seat, Skoda, Mercedes, Volvo, Audi, Nissan, Kia, Ford en meer.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Waarom de wagen verkopen voor export?

opkoper auto exportMensen verkopen hun auto voor export om één simpele reden: omdat je er dan altijd een goede prijs voor krijgt, ook bij schade, problemen of geen geldige keuring. Traditionele autokopers, zoals garagebedrijven, particulieren en nationaal georiënteerde auto inkoop partijen, kopen niet graag auto’s met problemen. De auto moet dan immers gecontroleerd worden, er zijn reparaties nodig en hij moet opnieuw gekeurd worden voordat hij weer de weg op mag.

Bij de verkoop voor export is dat allemaal niet nodig. De auto gaat gewoon op transport naar het buitenland, waar hij voor een lage prijs wordt gerepareerd en gekeurd. Uw auto krijgt dus op een slimme en voordelige manier een nieuw leven, en u krijgt een goede prijs.

Wat is beter: verkopen voor export of voor de sloop?

Een auto met schade, zoals een kapotte motor of blikschade, wordt ook wel eens verkocht voor demontage. Wat is beter: de auto verkopen voor de sloop of voor export? Het korte antwoord is altijd export, tenzij uw auto te veel schade heeft om nog gerepareerd te kunnen worden.

Het wat langere antwoord is dat we moeten kijken naar wat er met de auto gebeurt na de verkoop. Bij verkopen voor export wordt uw auto gerepareerd in het buitenland, waarna deze weer de weg op gaat. Bij verkopen voor de sloop wordt uw auto gedemonteerd, waarna het oud ijzer en de nog bruikbare onderdelen apart worden verkocht. Logischerwijs is een auto veel meer waard als je ermee kan rijden dan wanneer je hem ziet als een verzameling losse onderdelen. Een uitzondering is wanneer de reparatiekosten hoger zijn dan de verkoopwaarde van de auto na reparatie. Dit noemen we ook wel total loss. In dat geval kost het dus netto juist geld om de auto te laten repareren, en is het beter om hem te laten slopen.

Kan ik ook zelf een auto exporteren?

Sommige mensen exporteren zelf hun auto. In principe kan iedereen dit natuurlijk doen, maar omdat het nogal een gedoe is, wordt het niet veel gedaan. U moet immers zelf een betrouwbare koper zoeken in het buitenland, het transport regelen en een manier vinden om veilig uw geld te kunnen ontvangen, waarbij u tegelijkertijd de koper kunt garanderen dat hij de auto zoals afgesproken ontvangt. Tenzij u dus een aardig woordje over de grens spreekt (Pools, Russisch, Bulgaars) en uw weg kent in de internationale autohandel, is dit erg lastig. Door gebruik te maken van onze export inkoopdienst, hoeft u niets zelf te doen, en heeft u geen gedoe.

Wat is de waarde van mijn auto voor export?

De waarde van uw auto is afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste zijn:

 • Het merk en model
 • Het bouwjaar en de uitvoering
 • De kilometerstand
 • De staat van de auto en de defecten

Onze taxateurs berekenen met plezier de waarde van uw auto. Als u de gegevens over uw auto invult in het taxatieformulier, gaan zij direct voor u aan de slag en krijgt u gratis en vrijblijvend binnen 1 uur een bod.

Welke documenten heb ik nodig als ik bij jullie mijn wagen verkoop?

Om een auto te verkopen voor export via onze website, heeft u slechts enkele documenten nodig. Wij zorgen voor een verkoopovereenkomst en regelen voor u de vrijwaring (alleen in Nederland nodig). Om uw auto vanuit België te verkopen bij ons, heeft u alleen het inschrijvingsbewijs en in sommige gevallen het gelijkvormigheidsattest nodig (wij zullen u hierover informeren). Voor Nederland volstaan een kentekenbewijs met tenaamstellingscode en de kentekenplaten.

Auto inkoop voor export door East European Provider

export auto opkoperEast European Provider is al meer dan 15 jaar actief in de inkoop van auto’s en bestelwagens. Wij kopen alle soorten en merken auto’s, ook wanneer er geen defecten zijn. Auto’s in goede staat gaan in sommige gevallen ook naar het buitenland, maar in de meeste gevallen gaan wij op zoek naar een nieuwe eigenaar hier in de Benelux. Dit is geheel afhankelijk van wat de markt doet, zodat u in ieder geval de beste prijs krijgt.

Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel autobezitters zoals u en onze partners in binnen- en buitenland. Daardoor hebben wij inmiddels en zeer groot netwerk waarin wij altijd de perfecte koper kunnen vinden voor uw oude auto.

Wij geloven in eerlijkheid en betrouwbaarheid en komen afspraken na. Waar het in onze branche nog wel eens gebeurd dat mensen bijvoorbeeld worden gelokt met een onrealistisch hoge taxatieprijs, doen wij hier niet aan mee. Ons bod is dan ook altijd gegarandeerd en we gaan niet nog eens extra taxeren of proberen afdingen omdat er een krasje zit op een wieldop.

Auto opkoper voor export – Laat uw auto gratis taxeren en ontvang direct een bod

Wilt u direct uw auto verkopen voor export? Of wilt u gewoon weten wat uw auto waard is voor onze export inkoop dienst en aan de hand daarvan beslissen? Laat uw auto dan nu gratis taxeren. Dit is geheel vrijblijvend. Binnen een uur ontvangt u van ons een eerlijk bod en dan is het aan u: verkoopt u de auto of laat u hem liever nog even staan? Bij akkoord maken wij direct het geld over op uw bankrekening en komen wij de auto gratis bij u thuis ophalen.

Wilt u meer weten over onze diensten als auto opkoper voor export of heeft u vragen over ons bedrijf? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij staan u met plezier te woord.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug