Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadeauto verkopen – Hoogste prijs & Direct geld

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Heeft u een auto met schade? Dan kunt u deze hier heel voordelig direct verkopen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s. Dankzij onze unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners krijgt u bij ons gegarandeerd de allerhoogste prijs voor uw schadeauto. U kunt zowel auto’s met technische defecten als blikschade (bijvoorbeeld na een ongeval) direct verkopen.

Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct te profiteren van:

 • Direct de hoogste prijs voor uw schadeauto
 • Direct geld
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Gratis en snelle taxatie
 • Ook technisch total loss auto’s zijn welkom
 • RDW-erkende auto opkoper
 • Meer dan 15 jaar ervaring met de inkoop van schade auto’s
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Harm-BredaHarm-Breda
  Duidelijke afspraken kunnen maken, en ze zijn allemaal nagekomen. Ook het contact verliep snel en zeer correct. Na overeenstemming over de prijs kreeg ik snel geld gestort, en mijn auto is binnen de afgesproken tijd opgehaald.
 • Rick- GoorRick- Goor
  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening, hebben de auto 2 dagen later keurig opgehaald en per mail gevrijwaard. Heel tevreden over, zou het zo weer doen. Bedankt.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Directe inkoop van auto’s met schade aan:

Motor Carrosserie
Versnellingsbak Bumper
Koppeling Lak
Elektronica En meer

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Schadeauto inkoop – Wat verstaan we daar eigenlijk onder?

verkopen schadeautoEen schadeauto is een auto met één of meerdere defecten. Dit hoeven voor onze inkoopdienst niet per se hele grote defecten te zijn. Mensen verkopen bijvoorbeeld ook regelmatig hun auto met lichte bumperschade na een parkeerplaats-ongeval bij ons.

Ook krijgen we vaak auto’s binnen die ‘kuren’ beginnen te vertonen. Na een bepaald aantal jaar – en kilometers – bieden veel mensen hun auto met schade aan de versnellingsbak of motor bij ons aan. Op dat moment brengt een auto namelijk nog een heel mooi bedrag op.

Uiteraard kunt u bij ons ook een auto met een serieus defect verkopen. Auto’s met een opgeblazen motor of auto’s die een ongeval hebben moeten doorstaan brengen kunnen wij ook vaak nog een hoge waarde geven. Laat zo’n auto daarom altijd even bij ons taxeren voordat u het sloopbedrijf belt.

U verkoopt direct en zonder gedoe ook uw auto met deze mankementen bij ons:

Defecten of schade aan:
Carrosserie en interieur Blikschade Bumperschade
Krassen Interieur
Steenslag Lak
Hagelschade Deuken
Stoepranden Ruiten
Dorpel Waterschade
Koplampen Roest
Technisch Motor Transmissie
ESP Roetfilter
Koppeling ABS
Elektronica Turbo

Staat uw defect er niet tussen of twijfelt u of uw kapotte auto geschikt is voor onze inkoopservice? Neem dan vrijblijvend contact op. In principe nemen wij alle merken in en ook auto’s die economisch of technisch total loss zijn verklaard.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Onze werkwijze als schadeauto opkopers

inkoop schadeautosEen auto met schade verkopen werkt bij ons stap voor stap:

 • U meldt uw auto gratis en vrijblijvend aan voor taxatie
 • Binnen een dag ontvangt u van ons een hoog bod
 • De volgende dag komen wij uw auto ophalen
 • Wij regelen alles en u krijgt direct geld

Direct gratis en vrijblijvende taxatie van uw kapotte auto

Een auto met defect verkopen begint altijd met het invullen van het formulier op deze pagina. Vermeld de belangrijkste gegevens over uw wagen, zoals het merk, bouwjaar en de kilometerstand. Geef ons ook informatie over de schade aan uw auto en voeg indien mogelijk één of meerdere foto’s toe. Zo kunnen onze taxateurs een goed beeld krijgen van uw auto.

Na aanmelding krijgt u dezelfde dag nog een mailtje met ons bod. Als u akkoord gaat regelen wij direct alles en staat u morgen met het geld in handen. Gaat u niet akkoord? Dan is dat jammer maar zit u nergens aan vast. Absoluut geen gedoe bij ons!

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Wij kopen uw kapotte auto met ons eigen geld – Dus direct uw geld

Bij ons hoeft u bovendien helemaal nergens op te wachten. Wij zijn auto opkopers, en geen tussenpersonen of ‘automakelaars’, zoals die charlatans zich tegenwoordig soms noemen. Dat betekent dat wij de auto direct zelf van uw u overkopen, en u dus nergens op hoeft te wachten. Meestal doen wij dit middels een bankoverschrijving, maar als u het geld liever contant hebt kan dat ook.

Gratis schadeauto ophaaldienst door heel de Benelux

schadeauto inkoopWij rijden dagelijks met onze oplegger door heel Nederland en België. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Tilburg, Antwerpen, Brugge, Den Haag, Groningen of centraal in Utrecht woont: binnen een dag komen wij de schadeauto die u wilt verkopen helemaal gratis ophalen.

U krijgt van ons het geld, een getekende koopovereenkomst en eventueel een vrijwaringsbewijs. Pas als alles helemaal in orde is laden wij uw auto op en rijden hem naar zijn nieuwe toekomst.

Nadat wij uw defecte wagen hebben gekocht

Deze toekomst ligt soms dicht bij huis, maar vaak ook wat verder weg: een schadeauto voor export verkopen is namelijk heel aantrekkelijk voor ons. Wij werken samen met een groot aantal professionals in Oost-Europese landen, die hoge bedragen bieden voor auto’s met problemen. Mede hierdoor zijn wij in staat altijd de allerhoogste prijs te bieden voor kapotte auto’s.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe werkt de waarde bepaling bij een schadeauto?

Charlatans willen nog wel eens geheimzinnig doen over hun ‘taxatiemethoden’. Wij niet. De taxatie van een schadeauto is namelijk niets anders dan het berekenen van de ‘schadeauto waarde’. Dit kunt u dus in principe ook prima zelf doen.

De waarde van een kapotte auto berekenen werkt als volgt: neem de dag-vervangingswaarde van de wagen en trek daar de reparatiekosten vanaf. Het bedrag wat u krijgt noemen we ook wel de restwaarde en dit is de waarde van uw schade auto.

Om de dag-vervangingswaarde te bepalen maken wij gebruik van internationale waarde-tabellen. De reparatiekosten vragen wij op bij onze (veelal internationale) contacten die zeer goedkoop zijn.

Voorbeeld taxatie schadeauto

Stel u biedt ons een auto aan met een vervangingswaarde van 15.000 euro. Deze heeft problemen die ongeveer 7.000 euro kosten om te laten repareren. Dan is de restwaarde van uw auto dus 8.000 euro. Ons bod: 8.000 euro.

De schadeauto’s die wij inkopen door heel het land

Om u een idee te geven van hoe wij te werk gaan, hebben wij enkele steden waar wij vaak komen op een rijtje gezet, samen met de schadeauto’s die wij er hebben gekocht. Bedenk daarbij dat wij door heel Nederland en België komen en zeker niet enkel in onderstaande plaatsen.

Schadeauto verkopen in Den Haag

Merk & Model Schade Onze prijs
Volkswagen Passat 2.0 TDI, 2008 Kapotte motor en oliepomp € 1750,-
Hyundai IX35 1.7 CRDI, 2012 Voorschade € 3850,-
Peugeot 508 SW 1.6 HDI, 2012 Versnellingsbakschade € 2500,-

Wij komen met veel plezier naar Den Haag en omliggende plaatsen als Scheveningen, Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer. Onlangs kochten wij hier nog enkele ruime middenklassers met schade. Benieuwd om welke auto’s het ging en wat de prijzen waren die wij betaalden? Kijk dan in onderstaande tabel.

Schadeauto verkopen in Zaandam

Ook in Zaandam, Purmerend en Wormerveer komen we graag met de oplegger. Onder de rook van Amsterdam zijn veel mensen op zoek naar een manier om snel hun auto met verschillende soorten schade te verkopen. Het kan toeval zijn, maar we zien in deze streek voornamelijk auto’s met technische problemen aan de aandrijflijn. Dat we hier goede prijzen voor bieden ziet u in onderstaande tabel.

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
Nissan Qashqai 1.6 DCI, 2012 223.899 Brandstofpomp en verstuivers € 4500,-
BMW 318D Touring, 2008 326.299 Turbo schade € 1800,-
Volkswagen Sharan, 2012 167.241 Defecte motor en afgebroken klepzitting € 4750,-

Schadeauto verkopen in Amstelveen

Woont u in of in de buurt van Amstelveen? Bijvoorbeeld in Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel of Uithoorn? Dan is de kans groot dat u ons al eens voorbij heeft zien rijden met een schadeauto op de oplegger. Bijvoorbeeld met één van onderstaande wagens:

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
BMW X5 3.0D, 2011 223.477 Afgebroken distributieketting € 9000,-
Opel Astra 1.3 CDI, 2013 267.187 Kapotte motor € 1750,-
BMW 3-Serie, 2014 114.546 Zijschade € 4850,-

Schadeauto verkopen in Almere

In Almere en de rest van Flevoland is het prachtig wonen. Het is er erg ruim, groen en de wegen zijn er van opvallend goede kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de auto’s die wij in deze omgeving hebben gekocht. Hoewel ze soms behoorlijk grote defecten vertonen en hoge kilometerstanden hebben, kunnen wij deze vaak nog goed kwijt op de exportmarkten. Daarom bieden we hoge prijzen op wagens met schade in Almere en omgeving.

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
Renault Megane 1.5 DCI, 2012 184.742 Kapotte turbo € 1500,-
BMW 520D, 2011 267.472 Distributieketting gebroken € 6500,-
VW Passat, 2008 241.423 Motor afgebroken € 1350,-

Schadeauto verkopen in Hoofddorp

Wilt u een auto met defecten en schade verkopen vanuit Hoofddorp? Dan bent u ook zeker niet de eerste. Onlangs kochten wij nog een mooie BMW 318D met een kapot roetfilter in Hoofdorp. Ook in Nieuw-Vennep waren wij onlangs voor het inkopen van een Renault SUV. Zie voor de prijzen die we betaalden onderstaande tabel.

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
BMW 318D, 2013 218.462 Defecte roetfilter € 6500,-
Renault Megane 1.6i, 2011 164.279 Motorschade € 1350,-
Renault Koleos 2.0D, 2008 186.429 Vandalisme schade € 1200,-

Schadeauto verkopen in Eindhoven

Wij worden ook regelmatig benaderd vanuit Noord-Brabant. In het bijzonder Eindhoven, Best, Valkenswaard en Veldhoven zijn steden waar onze auto inkoop service bijzonder populair is. Hier kopen wij regelmatig auto’s met verschillende soorten mankementen met hoge kilometerstanden. Vanwege onze export handelswijze kunnen deze auto’s rekenen op zeer nette prijzen. Overigens zijn ook auto’s met minder kilometers op de teller welkom!

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
Mini Cooper D, 2009 231.943 Rondom schade € 1800,-
Skoda Fabia Combi, 2012 268.497 Motorstoring € 1950,-
VW Golf 6 1.6 TDI, 2009 212.754 Koppeling schade € 2150,-

Schadeauto verkopen in Diemen

Ook in Diemen, Weesp en Amsterdam Zuidoost bent u bij ons aan het goede adres voor het verkopen van een auto met verschillende problemen. Niet zo lang geleden kochten wij hier nog een zeer nette Kia Sorento uit 2014. Er waren grote problemen met het hogedruk brandstofsysteem, maar wij konden toch nog 9000 euro betalen voor deze ruime SUV. De wagen heeft inmiddels een nieuw leven gekregen en de mensen hebben van het geld een mooie nieuwe SUV kunnen kopen.

Merk & Model Km-stand Schade Onze prijs
Skoda Superb 1.6 TDI, 2012 168.425 Inspuiting probleem € 3500,-
Kia Sorento 2.2D, 2014 174.187 Hogedruk brandstof probleem € 9000,-
Skoda Octavia 1.6i, 2008 149.571 Olielekkage € 1200,-

Direct uw schadeauto verkopen – direct geld

Om direct een auto met schade te verkopen en direct het geld te krijgen, hoeft u hem enkel gratis en vrijblijvend te laten taxeren. Vul dus direct het inkoopformulier in en profiteer van gegarandeerd de hoogste prijs, gratis taxatie, gratis ophaalservice door heel de Benelux en onze meer dan vijftien jaar lange ervaring als RDW-erkende opkoper van schadewagens.

Meld uw schadeauto gratis aan voor taxatie!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug