Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadeauto verkopen – Hoogste prijs & Direct geld

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Heeft u een auto met schade? Dan kunt u deze hier heel voordelig direct verkopen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s. Dankzij onze unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners krijgt u bij ons gegarandeerd de allerhoogste prijs voor uw schadeauto. U kunt zowel auto’s met technische defecten als blikschade (bijvoorbeeld na een ongeval) direct verkopen.

Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct te profiteren van:

 • Direct de hoogste prijs voor uw schadeauto
 • Direct geld
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Gratis en snelle taxatie
 • Ook technisch total loss auto’s zijn welkom
 • RDW-erkende auto opkoper
 • 15 jaar ervaring met de inkoop van schade auto’s

Marc Geerts – kapelle op den bos Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Directe inkoop van auto’s met schade aan:

verkopen schadeauto

Motor Carrosserie
Versnellingsbak Bumper
Koppeling Lak
Elektronica En meer

Schadeauto inkoop – Wat verstaan we daar eigenlijk onder?

Een schadeauto is een auto met één of meerdere defecten. Dit hoeven voor onze inkoopdienst niet per se hele grote defecten te zijn. Mensen verkopen bijvoorbeeld ook regelmatig hun auto met lichte bumperschade na een parkeerplaats-ongeval bij ons.

Ook krijgen we vaak auto’s binnen die ‘kuren’ beginnen te vertonen. Na een bepaald aantal jaar – en kilometers – bieden veel mensen hun auto met schade aan de versnellingsbak of motor bij ons aan. Op dat moment brengt een auto namelijk nog een heel mooi bedrag op.

Uiteraard kunt u bij ons ook een auto met een serieus defect verkopen. Auto’s met een opgeblazen motor of auto’s die een ongeval hebben moeten doorstaan brengen kunnen wij ook vaak nog een hoge waarde geven. Laat zo’n auto daarom altijd even bij ons taxeren voordat u het sloopbedrijf belt.

U verkoopt direct en zonder gedoe ook uw auto met deze mankementen bij ons:

Defecten of schade aan:
Carrosserie en interieur Blikschade Bumperschade Dorpel Hagelschade Deuken
Krassen Interieur Waterschade Koplampen Stoepranden
Steenslag Lak Roest Ruiten Spiegels
Technisch Motor Transmissie Koppeling Turbo Ophanging
Verstuivers Compressor ABS ESP Roetfilter
Startmotor Computer Elektronica

Staat uw defect er niet tussen of twijfelt u of uw kapotte auto geschikt is voor onze inkoopservice? Neem dan vrijblijvend contact op. In principe nemen wij alle merken in en ook auto’s die economisch of technisch total loss zijn verklaard.

Onze werkwijze als schadeauto opkopers

inkoop schadeautosEen auto met schade verkopen werkt bij ons stap voor stap:

 • U meldt uw auto gratis en vrijblijvend aan voor taxatie
 • Binnen een dag ontvangt u van ons een hoog bod
 • De volgende dag komen wij uw auto ophalen
 • Wij regelen alles en u krijgt direct geld

Direct gratis en vrijblijvende taxatie van uw kapotte auto

Een auto met defect verkopen begint altijd met het invullen van het formulier op deze pagina. Vermeld de belangrijkste gegevens over uw wagen, zoals het merk, bouwjaar en de kilometerstand. Geef ons ook informatie over de schade aan uw auto en voeg indien mogelijk één of meerdere foto’s toe. Zo kunnen onze taxateurs een goed beeld krijgen van uw auto.

Na aanmelding krijgt u dezelfde dag nog een mailtje met ons bod. Als u akkoord gaat regelen wij direct alles en staat u morgen met het geld in handen. Gaat u niet akkoord? Dan is dat jammer maar zit u nergens aan vast. Absoluut geen gedoe bij ons!

Wij kopen uw kapotte auto met ons eigen geld – Dus direct uw geld

Bij ons hoeft u bovendien helemaal nergens op te wachten. Wij zijn auto opkopers, en geen tussenpersonen of ‘automakelaars’, zoals die charlatans zich tegenwoordig soms noemen. Dat betekent dat wij de auto direct zelf van uw u overkopen, en u dus nergens op hoeft te wachten. Meestal doen wij dit middels een bankoverschrijving, maar als u het geld liever contant hebt kan dat ook.

Gratis schadeauto ophaaldienst door heel de Benelux

schadeauto inkoopWij rijden dagelijks met onze oplegger door heel Nederland en België. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Tilburg, Antwerpen, Brugge, Den Haag, Groningen of centraal in Utrecht woont: binnen een dag komen wij de schadeauto die u wilt verkopen helemaal gratis ophalen.

U krijgt van ons het geld, een getekende koopovereenkomst en eventueel een vrijwaringsbewijs. Pas als alles helemaal in orde is laden wij uw auto op en rijden hem naar zijn nieuwe toekomst.

Nadat wij uw defecte wagen hebben gekocht

Deze toekomst ligt soms dicht bij huis, maar vaak ook wat verder weg: een schadeauto voor export verkopen is namelijk heel aantrekkelijk voor ons. Wij werken samen met een groot aantal professionals in Oost-Europese landen, die hoge bedragen bieden voor auto’s met problemen. Mede hierdoor zijn wij in staat altijd de allerhoogste prijs te bieden voor kapotte auto’s.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe werkt de waarde bepaling bij een schadeauto?

Charlatans willen nog wel eens geheimzinnig doen over hun ‘taxatiemethoden’. Wij niet. De taxatie van een schadeauto is namelijk niets anders dan het berekenen van de ‘schadeauto waarde’. Dit kunt u dus in principe ook prima zelf doen.

De waarde van een kapotte auto berekenen werkt als volgt: neem de dag-vervangingswaarde van de wagen en trek daar de reparatiekosten vanaf. Het bedrag wat u krijgt noemen we ook wel de restwaarde en dit is de waarde van uw schade auto.

Om de dag-vervangingswaarde te bepalen maken wij gebruik van internationale waarde-tabellen. De reparatiekosten vragen wij op bij onze (veelal internationale) contacten die zeer goedkoop zijn.

Voorbeeld taxatie schadeauto

Stel u biedt ons een auto aan met een vervangingswaarde van 15.000 euro. Deze heeft problemen die ongeveer 7.000 euro kosten om te laten repareren. Dan is de restwaarde van uw auto dus 8.000 euro. Ons bod: 8.000 euro.

Direct uw schadeauto verkopen – direct geld

Om direct een auto met schade te verkopen en direct het geld te krijgen, hoeft u hem enkel gratis en vrijblijvend te laten taxeren. Vul dus direct het inkoopformulier in en profiteer van gegarandeerd de hoogste prijs, gratis taxatie, gratis ophaalservice door heel de Benelux en onze meer dan vijftien jaar lange ervaring als RDW-erkende opkoper van schadewagens.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug