Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Honda verkopen voor de beste prijs – Gespecialiseerde Honda opkopers

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een Honda en wilt u deze verkopen? Dan bent u hier goed! Als Honda inkoop specialist kopen wij Honda’s in elke staat, ongeacht de kilometerstand, schade, wel of geen APK of technische problemen. Laat uw Honda nu gratis en vrijblijvend taxeren en verkoop hem vandaag nog met deze voordelen:

 • De taxatie is gratis
 • De ophaalservice is gratis (door heel de Benelux)
 • Standaard hoge prijzen voor Honda
 • Binnen enkele uren een bod
 • Binnen enkele dagen uw Honda verkocht en geld in handen
 • 15 jaar ervaring als erkende opkoper in de Benelux

Pieter — Brugge Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.

Menco-Noord Holland Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 20 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen jullie graag aan!

Wat is de waarde van mijn Honda?

honda cr-v waarde

U wilt uw Honda verkopen voor de beste prijs, maar hoe komt deze tot stand? Wij bepalen de waarde van uw Honda aan de hand van enkele punten. Wanneer u het inkoopformulier invult, kunnen onze schade-experts met behulp van deze punten heel nauwkeurig de waarde van uw wagen bepalen. Zij kijken daarbij onder andere naar het type en het bouwjaar, de algemene staat van uw auto (motortype, kilometerstand, uitvoering, versnelling en de kleur) en de technische staat de wagen (staat van de motor, koppeling, versnellingsbak, elektrische storingen, laatste controle).

Marktvraag. Een ander belangrijk punt is de marktvraag van uw Honda. Wegens de hoge reparatiekosten hier in de Benelux valt die vraag hier nogal tegen. In Oost-Europa is dit een ander verhaal. Wij hebben veel contact met Civic opkopers aldaar en kennen ook een goede opkoper van Honda CR-V. Deze wagens kunnen wij dus makkelijk kwijt en deze stijgen daarom ook in waarde. Een Honda voor export verkopen kan daarom vrijwel altijd.

Inkoop defecte Honda

East European Provider B.V. is zoals gezegd al vele jaren actief in de inkoop van schadeauto’s. Uw Honda met mankementen verkopen is daarom geen enkel probleem bij ons. Welke mankementen wij dan zoal tegenkomen? We zetten ze voor u op een rijtje voor de Civic Hybride en de Cr-V:

Honda Civic Hybride

Deze auto’s hebben vaak problemen met de IMA-batterij. Deze zijn onmisbaar voor de Civic, maar toch enorm duur, waardoor de auto hier in Nederland en België met dit defect vaak technisch total loss wordt verklaard. Ook roest de Civic snel door.

Honda Cr-V

Wij komen erg veel problemen tegen bij dit model. De onderdelen zijn ook erg duur, dus wij kunnen iedereen adviseren deze Honda te verkopen. De Cr-V heeft vaak defecten aan:

 • De vierwielaandrijving
 • Schokdempers
 • Remsysteem (Dit is echt een hoofdpijn issue voor veel Cr-V-rijders. De remblokken voor moeten iedere 15 – 20 duizend kilometer vervangen worden, die vanachter iedere 30 duizend kilometer)
 • Stuurhuis
 • Bij de modellen uit 2007 t/m 2010 zijn vaak problemen met de verflaag bij de kofferruimte
 • Distributieketting

De Motor van de Cr-V is een erg zwak punt. Naast de distributieketting zien wij ook vaak problemen ontstaan als gevolg van slijtage aan de nokkenassen en de katalysator, waarvan deeltjes in de verbrandingskamer kunnen komen. Bij de 2.0. benzine motor neemt het aantal trillingen toe wanneer de climate control wordt ingeschakeld. Dit is als een ongeneeslijke ziekte voor deze motor!

Uw Honda met defect verkopen – Een vergelijking

Aan wie kunt u het beste een Honda met defecte motor verkopen? In onderstaande tabel hebben wij de prijzen hiervoor op een rijtje gezet. Zoals u kunt zien krijgt u bij ons soms tot wel twee keer zoveel voor uw Honda met kapotte motor!

Honda met defecte motor. Bouwjaar 2009 t/m 2011 Inkoopautos.com Dealer Inruil Prijs
Accord 2500-3000 Euro 1500-2000 Euro
Civic 2500-3500 Euro 1000-2000 Euro
CR-V 3500-5000 Euro 1750-3500 Euro
Insight 2500-4000 Euro 2000-3000 Euro

East European Provider – Auto opkoper sinds 2006

honda verkopenSinds 2006 zijn wij actief als opkopers van Honda en ook schadewagens. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. De vele positieve reviews elders op deze pagina bevestigen dit. Bij ons kunt u van een aantal zaken zeker zijn:

 • Gratis transport in Nederland en België
 • Wij werken veilig, professioneel en snel
 • Wij betalen direct contact of per bank
 • Wij zijn bereikbaar per mail, telefonisch en via ons inkoopformulier

Door vele jaren volgens deze principes te werken, hebben wij een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen. Dit stelt ons in staat uw wagen voor de hoogste prijs mogelijk te verkopen, en u in de winst mee te laten delen. Iedere maand zien wij wel enkele Honda’s op de trein of per vrachtwagen richting Oost-Europa vertrekken, waar zij nieuw leven ingeblazen zullen krijgen middels een goede en goedkope reparatie.

Inkoopservice stap voor stap

Het inkoopproces is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om uw direct uw Honda Accord te verkopen, uw Honda Insight te verkopen, uw Honda met mankementen te verkopen, of een ander model Honda in goede staat te verkopen!

 1. Bied door middel van het inkoopformulier uw Honda te koop aan en vermeldt zoveel mogelijk details, zodat wij de taxatie zo nauwkeurig mogelijk kunnen uitvoeren.
 2. Onze experts nemen binnen 24 uur contact op met een eerlijk en transparant bod.
 3. Wanneer u akkoord gaat, ontvangt u direct het geld via overschrijving, of anders contant bij de ophaal.
 4. Wanneer u het geld heeft ontvangen, maken wij met u een afspraak voor de ophaal. Dit kan binnen enkele dagen, of bij haastige spoed zelfs dezelfde dag nog. Wij spreken met u het liefst een tijd af wanneer u kunt, zodat u niet onnodig thuis op ons hoeft te wachten. Dat is wel zo fijn.
 5. Wij regelen voor u de verkoopovereenkomst en (alleen voor in Nederland) het vrijwaringsbewijs.
 6. Op de afgesproken tijd en locatie komen wij de auto ophalen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij kopen onder andere de volgende modellen:

honda export inkoop

 • Honda Accord – vanaf 2007 t/m 2015
 • Honda Civic – vanaf 2007 t/m 2015
 • Honda CR-V – vanaf 2007 t/m 2015
 • Honda CR-Z – vanaf 2007 t/m 2015
 • Honda Jazz – vanaf 2009 t/m 2015
 • Honda HR-V – vanaf 2015 t/m 2016
 • Honda Insight – vanaf 2009 t/m 2015

Verkoop uw Honda vandaag nog!

Honda’s die in dit lijstje staan willen wij altijd van u overnemen, tenzij deze ‘total loss’ is. Staat uw Honda er niet tussen? Grote kans dat wij hem toch van u kunnen overnemen. Vul vrijblijvend het inkoopformulier in of bel ons op +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE). Onze schade experts staan u graag te woord. Mailen kan ook. Stuur uw email dan naar info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug