Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Citroën verkopen bij dé Citroën inkoop specialist

Verkoop uw auto nu!

Wilt u vandaag nog een Citroën verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als Citroën opkoper en kopen iedere auto van dit merk graag van u over. Ook als deze schade of mankementen heeft, want wij kopen ook auto’s met schade.

Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze voordelen:

 • Gratis en direct taxatie
 • Binnen 24 uur gratis ophaaldienst
 • Direct veel geld, ook voor schadeauto’s
 • RDW-erkend, al meer dan 15 jaar
 • Geen gedoe, wel topservice

Fokko van der Schuur-Almere De koppeling was stuk. De auto ging wel zonder lopen in de versnelling, maar niet als de auto rijdt. Wat betreft auto-inkoop ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling en de nette prijs.

Winkeler G – Merelbeke Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

Welke modellen kunt u aan ons verkopen?

Bij ons kunt u in principe alle auto’s of schadewagens verkopen, en dit geldt ook voor de Citroën inkoop. U kunt bij ons dus vrijwel altijd uw Berlingo, C3, C4, C5, DS4 of DS5 verkopen. Ook nemen wij Jumpers en Jumpy’s in. Zoals gezegd is Citroen een populaire auto voor de export en ook de opkoop van schadewagens van dit merk loopt erg goed!

Wij hebben interesse in:

citroen verkoop waarde

 • Citroen Berlingo – (vanaf 2009 t/m 2015)
 • Citroen C-Crosser – (vanaf 2008 t/m 2012)
 • Citroen C3 Picasso – (vanaf 2010 t/m 2015)
 • Citroen C4 Aircross benzine/diesel – (vanaf 2012 t/m 2015)
 • Citroen C4 Cactus benzine/diesel – (vanaf 2014 t/m 2016)
 • Citroen C4 Picasso benzine/diesel – (vanaf 2008 t/m 2015)
 • Citroen C4 Grand Picasso benzine/diesel – (vanaf 2007 t/m 2015)
 • Citroen C5 benzine/diesel – (vanaf 2008 t/m 2015)
 • Citroen DS3 benzine/diesel – (vanaf 2009 t/m 2015)
 • Citroen DS4 benzine/diesel – (vanaf 2010 t/m 2015)
 • Citroen DS5 benzine/diesel – (vanaf 2012 t/m 2015)
 • Citroen Jumpy – (vanaf 2009 t/m 2015)
 • Citroen Jumper – (vanaf 2008 t/m 2015)

Kunt u uw Citroën niet terugvinden in deze lijst? Panikeer dan niet! Misschien willen we hem toch van u overnemen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen zullen wij dan doornemen wat de mogelijkheden zijn. Daarbij moeten we wel vermelden dat wij weliswaar schadeauto’s inkopen, maar geen total loss wagens. Auto’s met zware carrosserie- of waterschade zijn voor ons ook niet interessant. Bovendien kunnen wij geen Citroën met defecte motor van voor 2005 kopen, omdat deze ook op exportmarkten als economisch total loss wordt gezien.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe verkoop ik een Citroën?

Aangezien er veel vraag is naar gebruikte Citroens, zal het verkopen niet zo moeilijk zijn. Auto’s van een paar jaar oud die in goede staat verkeren, dus met weinig kilometers op de teller en zonder schade, kunnen eenvoudig worden ingeruild bij de dealer. Ook kunnen zulke wagens meestal prima worden verkocht aan lokale opkopers of aan particulieren op het internet. Let op het internet wel altijd op. Er zijn partijen die zich voordoen als particulier, maar die er een eigenaardige manier van zakendoen op nahouden. Ze vinden bijvoorbeeld defecten die nooit iemand anders heeft gevonden, of besluiten ineens toch tientallen procenten minder te betalen voor uw auto. Maar dit terzijde.

Maar wat als u een ouder model wilt verkopen?

Waar auto’s in goede staat overal goed verkocht kunnen worden, gaat het met oudere modellen Citroen met mankementen of hoge kilometerstanden een stuk lastiger. Wilt u bijvoorbeeld een Citroën met motorschade verkopen? Of met carrosserieschade na een ongeval? Of met een ander probleem? In zulke gevallen zal uw dealer, lokale inkoper, of een particulier het risico al snel niet meer willen nemen. Deze defecte wagens zijn namelijk moeilijk te verkopen wanneer men geen groot internationaal netwerk heeft. Het gevolg: er worden prijzen geboden voor kapotte Citroëns die ver onder de marktwaarde liggen.

Bij Inkoopautos.com bieden wij wel altijd de marktwaarde. Wij hebben namelijk een groot en uitgebreid wereldwijd netwerk van vakmensen. Daarom kunnen wij altijd wel iemand vinden die het specifieke model met het specifieke defect dat u heeft voor een goede prijs kan repareren. Het is algemeen bekend dat onderdelen en arbeid vrijwel nergens zo duur zijn als in Nederland en België. Wanneer wij dus de reparaties laten uitvoeren in bijvoorbeeld Oost-Europa, worden deze veel goedkoper. Dit leidt tot hogere prijzen voor kapotte auto’s voor ons, en dus voor u! Zo krijgt u van ons altijd de maximale prijs voor uw Citroen. In onderstaande tabel hebben wij dit weergegeven.

Voor welke prijs verkoop ik mijn Citroen?

Staat van uw Citroën Bij Inkoopautos.com Internet/Particulier
>150,000 km
˃100,000 km
Lichte schade
Niet gekeurd
Kapotte motor
Carrosserieschade
Ouder dan 5 jaar
Voor een hoge prijs
Voor een redelijke prijs
Niet of nauwelijks

Wat is de waarde van een Citroën?

citroen ds4 verkopenOnze taxateurs en ervaren schade-experts kunnen heel nauwkeurig de waarde van uw auto op afstand bepalen. U kunt simpelweg het inkoopformulier invullen en zij zullen de rest doen.

Wanneer u schade heeft willen wij u vragen om dit ook te vermelden en hierbij voorkeur ook enkele foto’s van toe te voegen.

U vraagt zich vast af aan de hand van welke criteria wij de waarde van uw wagen bepalen:

1. De algemene staat van uw Citroën

 • Jaar van productie (bouwjaar)
 • Kilometers op de teller
 • Motor (vermogen en type)
 • Uitvoering
 • Transmissie (manueel of automatisch)
 • 4×4 of 2-wiel aandrijving?
 • Kleur van de lak

2. De technische staat van de wagen

 • Laatste technische keuring
 • Hoe zijn de motor, versnellingsbak en koppeling eraan toe?
 • Elektronische fouten (storingen?)

3. De algemene vraag naar een bepaald type Citroen

De waarde van uw auto gaat omhoog wanneer er veel vraag naar is. Op het moment van schrijven (Juni 2019) is er veel vraag naar Citroën, vooral vanuit Oost-Europa. Met name wagens met lichte schade doen het erg goed. Dit is dus het ideale moment om uw Citroën te verkopen!

Citroën met defect verkopen – Inkoop defecte Citroën – Wat u moet weten

citroen vandaag verkopenOnze partners wereldwijd kunnen Citroen enorm waarderen, maar zij geven ook aan dat er enkele problemen zijn met deze wagens. Wij hebben voor u de sterke en zwakke punten van Citroën als exportwagens op een rijtje gezet.

Waarom kiest de export voor (defecte) Citroen

 • De wagens zijn relatief goedkoop en daarom heel betaalbaar voor de Oost-Europese middenklasse.
 • Er is een groot aanbod van nieuwe en gebruikte onderdelen, waardoor reparaties nóg goedkoper worden
 • De auto is ruim en comfortabel
 • Citroën is goedkoop in onderhoud (in verband met de goedkopere onderdelen en het is over het algemeen een vrij duurzame wagen)
 • Citroën telt veel uitvoeringen die geschikt zijn voor 7 personen. Dit maakt ze erg geliefd bij grote gezinnen in bijvoorbeeld Polen, Oekraïne, Servië en de Baltische staten.

De zwakke punten van Citroen

 • Deze auto heeft vaak problemen met de zwakke 1.6 HDI motoren (92/110 PK). Zeker in vergelijking met de 2.0 HDI motor, want deze gaat vrijwel nooit kapot. Bij de 1.6 zien we vaak dat de Turbo kapot gaat als gevolg van lekke verstuivers, verstopte roetfilters, slechte olie, vervuilde kleppen en een slecht werkende carterventilatie.
 • Ook de 1.6 HTP-benzinemotoren kennen enkele grote problemen. Kettingen rekken uit, zuigerveren gaan kapot en er treedt snel vervuiling op door roet, waardoor de motor dicht slibt. Deze problemen leiden er toe dat de distributieketting vrijwel nooit zijn termijn volmaakt en in de praktijk maar gemiddeld 60.000 (!) kilometer mee gaat. Dit is echt dramatisch! Reparatie, samen met schoonmaken is niet goedkoop: U moet al snel 1800-2000 euro betalen.
 • Wordt dit niet snel verholpen, dan zal de ketting breken met grote schade als gevolg. De motor kunnen we dan als economisch total loss beschouwen en er zal een nieuwe motor in gebouwd moeten worden. Voor 3500,- heeft u een nieuwe (tweedehands) motor in uw Citroën en dit is het natuurlijk zelden waard. Het blijkt dus dat veel Citroëns van 2010 en 2011 economisch total loss worden verklaard bij dit soort motorschade.
 • Citroën kent nogal wat problemen met zijn automatische versnellingsbakken. Vaak zien we ook problemen en storingen in de software die de correcte werking ondersteunt. De wagen schakelt bijvoorbeeld niet op of schakelt tijdens het rijden plotseling terug naar de eerste versnelling. Dit levert soms gevaarlijke situaties op! Meestal is een complete revisie van de transmissie nodig om deze problemen te verhelpen.

Opkopers Citroën – Wij kopen veel Citroëns

Een Citroën verkopen voor export geen slecht idee zoals u kunt lezen. Veel mensen gingen u dan ook voor. Dagelijks kopen en verkopen wij wel enkele van deze Franse betaalbare toppers. Sommige gaan per trailer of per trein naar Oost-Europa, andere gaan via de havens van Rotterdam of Antwerpen hun nieuwe bestemming tegemoet. Ook kunnen wij regelmatig een Citroën hier in Nederland en België verkopen.

Nu uw Citroën verkopen

citroen c5 verkopenWilt u zo snel mogelijk uw wagen verkopen? Met of zonder defecten? Met lage kilometerstand of juist veel kilometers op de teller? Het kan allemaal. Vul simpelweg het inkoopformulier op deze pagina in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen met een bod op uw wagen. Vaak hebben onze taxateurs binnen een dag de auto op waarde weten te schatten. Wanneer u akkoord gaat met het bod dan is uw Citroën direct verkocht en maken wij dus direct het geld over (of wij geven u het geld cash bij de (gratis) ophaal).

Wij hopen dat u voldoende geïnformeerd bent over de in- en verkoop van Citroën. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u nog vragen heeft. Uw Citroën verkopen doet u natuurlijk niet zomaar. U kunt ons daarom alles vragen over onze diensten als Citroën opkopers door te bellen naar +31 (0) 631-993-048 (NL) of  +32 (0) 497-852-557 (BE). Of stuur ons een mail op info@inkoopautos.com. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug