Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Zeeland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Auto verkopen in Zeeland en direct een eerlijk bedrag ontvangen? Dan bent u waar u moet zijn! Wij zijn gespecialiseerd in de snelle auto inkoop in Zeeland en kopen uw oude auto graag van uw over. Ook wanneer hij geen APK, schade of een hoge kilometerstand heeft, is hij meer dan welkom (vanaf bouwjaar 2009).

Meld uw wagen gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Wat wij bieden = wat wij betalen
  • Altijd hoog bod dankzij internationaal netwerk
  • Gratis ophaaldienst
  • RDW-erkend autobedrijf
  • Ook opkoper van auto’s met schade en problemen

Frans uit Zeeland De afhandeling, na een vraag of er belangstelling was voor onze Peugeot 308 van 2017, is correct en volgens afspraak verlopen. Aangeboden op maandag en opgehaald op woensdag. Groeten, Frans

Auto inkoop Zeeland – Alle modellen zijn welkom vanaf 2009

Wij kopen auto’s in alle staten, van alle merken, vanaf bouwjaar 2009. Bovendien halen we uw auto gratis thuis op, of u nu op Walcheren, Noord- of Zuid-Beveland, Tholen, Schouwen-Duiveland of in het pittoreske Zeeuws-Vlaanderen woont. Ook bedrijfswagens, bestelbusjes of auto’s met problemen of schade zijn welkom, met uitzondering van auto’s die rijp zijn voor de sloop. Kijkt u ook eens in onderstaande tabel voor meer informatie.

Inkoop van auto’s in Zeeland
Personenwagens, bestelbusjes of personenbusjes
Alle brandstoffen (benzine, diesel, elektrisch, hybride, lpg)
Auto’s met een kapotte motor of een kapotte versnellingsbak
Auto met blikschade of krassen (na ongeval of door vandalisme)
Uw auto heeft technische schade
Hoge Kilometerstand of lage kilometerstand
Met APK of zonder APK (of afgekeurd)
Nissan, Toyota, Peugeot, Volkswagen, Skoda, Kia, Opel, Volvo, Citroën, Fiat, Audi, Renault, Seat, Mercedes-Benz, Tesla, Lada, Lamborghini, enzovoorts
Sloopauto’s en wagens die total loss zijn

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto verkopen Zeeland – Hoe werkt het?

inkoop auto's ZeelandEen auto verkopen is nog nooit zo snel en makkelijk geweest. U vult gewoon het taxatieformulier in, waarna alles vanzelf gaat. In totaal zijn er vier stappen voor de verkoop:

  1. Gratis taxatie
  2. Eerlijk bod ontvangen
  3. Afspraken maken en geld ontvangen
  4. Auto gratis laten ophalen bij u thuis

1. Auto gratis laten taxeren

Voordat wij uw auto kopen, moeten we een prijs afspreken. Dat is logisch. Die prijs komt tot stand na een objectieve taxatie. Dat vinden we ook logisch! Om uw auto kosteloos te laten taxeren vult u simpelweg ons taxatieformulier in. Geef het merk, model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand en eventueel belangrijke informatie over de staat van uw auto in. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen.

2. Direct een eerlijk en gegarandeerd bod ontvangen

Als onze taxateurs hun werk hebben gedaan, maken we voor u een taxatierapport. Dit ontvangt u vervolgens in uw mailbox. Meestal is dit binnen een uur, want wij zijn razendsnel! Bovendien is het bod gegarandeerd. Wij gaan dus niet nog eens een tweede keer taxeren, of andere grappen uithalen! Ook bent u volledig vrij op ons bod in te gaan. Dit kan direct, maar ook later, want ons bod blijft staan. Gaat u akkoord? Laat dit ons dan weten met een mailtje terug, en dan is uw auto verkocht!

3. Afspraak maken voor gratis ophaal en geld ontvangen

Als wij van u een akkoord ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om alles in orde te maken. We maken een afspraak voor de gratis ophaaldienst bij u thuis, op een moment dat het u uitkomt. Wilt u dat wij u via bankoverschrijving betalen voor de wagen? Dan maken we het geld direct over, zodat u nergens op hoeft te wachten.

4. Gratis ophaaldienst bij u thuis in Zeeland

Op de afgesproken datum en tijd zorgen we dat we bij u voor de deur staan met onze oplegger. Voordat we de auto opladen, maken we alles netjes in orde. Zo krijgt u eventueel nog het (contante) geld en tekenen we samen een verkoopovereenkomst. Ook regelen we de vrijwaring bij de RDW en beantwoorden met plezier al uw vragen. Is alles helemaal oké en bent u tevreden? Pas dan laden we uw auto op en zorgen we dat deze een nieuw leven krijgt op nieuwe wegen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Verkoop ook uw schadeauto aan ons

inkoop schadeauto ZeelandHet is bij ons ook mogelijk een schadeauto te verkopen. Wat is een schadeauto? Dat is een auto met schade, ofwel een kapotte auto of een auto met problemen. Dat kan werkelijk alles zijn, variërend van een paar diepe krassen tot een kapotte motor. Denk ook aan technische problemen met de airco, transmissie, ophanging, koppeling, startmotor, katalysator, enzovoorts. Of denk aan schade na een ongeval, zoals een kapotte bumper of deuken. Ook afgekeurde auto’s en auto’s met hoge kilometerstanden zijn welkom!

Anders dan uw gangbare garagebedrijf kunnen wij zeer hoge bedragen bieden voor auto’s met schade. Dit komt omdat wij veel auto’s exporteren in samenwerking met internationale partners. Auto’s met technische schade komen bijvoorbeeld vaak terecht in Polen of Oekraïne. Een lokale garagist moet een kapotte auto eerst repareren voordat hij deze kan verkopen. En die reparaties zijn duur, omdat de lonen hier zo hoog liggen. Wij laten de schade in het buitenland repareren, wat stukken goedkoper is. Het gevolg: meer geld voor uw kapotte auto en dus een veel betere deal!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wat is de waarde van mijn auto?

Heel belangrijk bij het verkopen van uw auto is natuurlijk wat deze waard is. Want dat bepaalt de prijs. De waarde van iedere auto is afhankelijk van drie factoren: de dagwaarde, de staat van de auto en de marktvraag in binnen- en buitenland. U kunt direct de waarde van uw auto laten berekenen door hem gratis aan te melden voor taxatie, maar we leggen graag uit hoe de taxatiewaarde tot stand komt.

Dagwaarde auto

De dagwaarde van elke auto wordt bijgehouden in centrale registers en wordt berekend aan de hand van de nieuwwaarde en de leeftijd van het voertuig. Daarom zijn duurdere auto’s ook tweedehands meer waard en zijn oudere gebruikte auto’s minder waard dan jonge occasions.

Staat van de auto

De staat van de auto wordt met name bepaald door de kilometerstand, het onderhoud en eventuele mankementen. Vanzelfsprekend zal een goed onderhouden auto met minder kilometers meer waard zijn dan een minder goed onderhouden model met 200.000 km op de teller. Bij mankementen moeten de reparatiekosten van de waarde worden afgetrokken.

Marktvraag

Tot slot zal een auto meer waard zijn als hij erg gewild is. Wist u dat dieselauto’s in Oost-Europa bijvoorbeeld veel gewilder zijn dan hier? En dat wij dankzij onze samenwerking met partners aldaar daarom meer kunnen bieden voor auto’s met dieselmotoren? Hetzelfde geldt voor grotere auto’s en luxere merken als Mercedes-Benz, Audi en BMW.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Direct uw auto verkopen in Zeeland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Direct gebruik maken van onze auto inkoop in Zeeland? Laat uw auto dan nu taxeren! Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Binnen een uur krijgt u dan een goed en eerlijk bod. Als dan direct akkoord gaat is uw auto verkocht en krijgt u direct geld. Vaak kunnen we dan de volgende dag nog de auto komen ophalen en heeft u weer plek voor een nieuwe wagen op uw oprit in Zeeland. Graag tot snel!

P. Willemsen – Duiven Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur, gewoon netjes geregeld. Top, bedankt!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug