East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Nissan verkopen bij dé Nissan inkoop specialist

Het is algemeen bekend dat er weinig tweedehands auto’s zo populair zijn als Nissan. Niet alleen Oost-Europeanen en Afrikanen zijn er gek op, ook hier in de Benelux is de vraag naar gebruikte Nissans enorm. Als opkoper van Nissan zijn wij dan ook altijd geïnteresseerd in uw Nissan, vanaf bouwjaar 2004. Tevens doen wij de inkoop van schadeauto’s, dus u kunt aan ons ook uw kapotte Nissan verkopen.

 • Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Welke modellen kunt u aan ons verkopen?

U kunt bij ons in principe elke auto of schadewagen verkopen. Dit geldt dus ook voor Nissan. Bij ons kunt u dus de nieuwere Nissan Leaf of Juke verkopen, maar ook een oude Nissan Navara verkopen (2004) behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zoals gezegd is Nissan enorm populair, dus wij kunnen over het algemeen heel hoog bieden voor uw oude Nissan!

Wij hebben vooral interesse in deze Nissans:

nissan export inkoop

 • Nissan Juke – (vanaf 2010 t/m 2015)
 • Nissan Leaf – (vanaf 2010 t/m 2015)
 • Nissan Micra – (vanaf 2007 t/m 2015)
 • Nissan Navara – (vanaf 2004 t/m 2015)
 • Nissan Note – (vanaf 2007 t/m 2015)
 • Nissan Pathfinder – (vanaf 2005 t/m 2015)
 • Nissan Pulsar – (vanaf 2013 t/m 2016)
 • Nissan Patrol – (vanaf 2005 t/m 2015)
 • Nissan Qashqai – (vanaf 2007 t/m 2015)
 • Nissan X-Trail – (vanaf 2007 t/m 2015)

Staat uw Nissan niet in deze lijst? Geen paniek! De kans is groot dat wij hem toch van u willen overnemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en doornemen. Let wel op: Wij kopen ook auto’s in met schade en defecten, maar nemen geen auto’s in die total loss zijn. Een Nissan die is aangereden door een trein of van de kade is gevallen kunt u dus beter naar de sloper brengen. Voor ons is het zoals u zult begrijpen erg belangrijk dat de wagen nog gerepareerd kan worden.

Hoe verkoop ik mijn Nissan?

Gezien de grote vraag naar Nissan zal het verkopen heel makkelijk gaan. Relatief jonge auto’s in goede staat, dus met weinig kilometers en zonder schade zijn makkelijk in te ruilen bij de dealer of kunnen redelijk winstgevend worden verkocht via het internet aan particulieren of aan lokale opkopers.

Wilt u echter een Nissan met motorschade verkopen? Of met andere technische problemen, schade als gevolg van een ongeval, een hoge kilometerstand of met een verlopen keuring? Dan zal het risico voor uw dealer of lokale inkoper al snel te groot zijn. Ook particulieren zullen het niet snel aandurven. Het probleem is dat men zonder groot internationaal netwerk deze wagens niet goed verkocht krijgt. Daarom kunnen kleine en beperkte partijen nooit de echte prijs bieden voor uw oude Nissan.

Wij van Inkoopautos.com kunnen dit wel. Waarom? Wij beschikken over een heel uitgebreid netwerk van professionals over heel de wereld die uw oude en kapotte Nissan voor weinig geld weer als een zonnetje kunnen laten lopen. Arbeid en onderdelen zijn immers vrijwel nergens zo duur als bij ons in Nederland en België. Lagere reparatiekosten leiden tot hogere prijzen voor defecte auto’s en daarom betalen deze professionals ons veel meer dan gebruikelijk. Deze prijs berekenen we door aan u, zodat u het hoogst mogelijke bedrag krijgt voor uw Nissan! In de tabel hieronder leest u hier meer over:

Staat van uw Nissan Bij Inkoopautos.com Internet/Particulier
>100,000 km
˃150,000 km
Lichte beschadigingen
Geen APK/keuring
Motorschade
Schade na crash
Bouwjaar voor 2012

 

Voor een hoge prijs
Voor een redelijke prijs
Niet of nauwelijks

Wat is de waarde van mijn Nissan?

Onze ervaren taxateurs kunnen de waarde van uw wagen op afstand bepalen. Vul heel eenvoudig en vrijblijvend het inkoopformulier op deze pagina in. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe en vergeet geen vermelding te maken van eventuele schade en maak hier ook een paar foto’s van. Aan de hand van de volgende criteria wordt de waarde van uw auto bepaalt:

1. Algemene staat van uw Nissan

nissan juke export waarde

 • Bouw- en productiejaar
 • Aantal gereden kilometers
 • Het type motor
 • Welke uitvoering heeft u?
 • Versnellingsbak (manueel of automatisch)
 • Voorwiel- of vierwielaandrijving?
 • Kleur

2. Technische staat van de auto

 • Is de auto gekeurd?
 • Wat de staat van de motor, versnellingsbak en koppeling?
 • Elektronische storingen of fouten

3. De buiten- en binnenlandse vraag naar een bepaald type en uitvoering.

Uw auto wordt meer waard wanneer er veel vraag is naar het type en uitvoering dat u heeft. Op dit moment is de vraag naar Nissan in Oost-Europa en Afrika enorm. Vooral 4×4 en SUV-modellen zijn erg in trek daar. Een Nissan Quashqai verkopen we enorm gemakkelijk en een Nisskan x-Trail verkopen we op het moment nog gemakkelijker. In Nederland en België kunnen we vaak een Nissan Juke verkopen. De lichtere modellen (vaak met elektrische motor) zijn hier dan ook erg in trek.

Nissan met defect verkopen – Inkoop defecte Nissan – Wat u moet weten

Nissan staat bekend als een erg degelijk automerk en het is dan ook mede hierdoor dat deze wagens zo populair zijn voor de export. Zoals alle machines hebben Nissans echter ook een paar zwakke punten en daar willen we het graag met u over hebben. Vooral de Qashqai en de Navara in het bijzonder hebben enkele zwakken punten.

Problemen met Nissan Qashqai

 • De dieselmotoren 1.5 DCI zijn eigenlijk te klein voor deze grote wagen. Bij deze motor, die afkomstig is van Renault, zien we vaak dat er problemen ontstaan met de verstuivers. Reparatie is niet goedkoop, want zo’n verstuiver kost rond de 300 euro, en dan rekenen we het werkloon nog niet mee!
 • De achterste motorsteun is vrij zwak. Na verloop van tijd leidt dit tot een merkbaar trillen van de motor en schokken bij het schakelen.
 • Het stuurhuis slijt relatief snel, wat de bestuurbaarheid van de wagen niet ten goede komt.
 • De verwarming werkt vaak niet goed meer na verloop van tijd.
 • De laklaag van de wagen is niet erg dik. Moeten we meer zeggen?
 • De wiellagers slijten erg snel waardoor de Qashqai soms klinkt als een vliegtuig op de landingsbaan.

Problemen met Nissan Navara

 • De elektrische onderdelen. Op de een of andere manier raakt het isolatiemateriaal van de draden versleten waardoor de draden bloot komen te liggen. Het gevolg: kortsluiting en storingen in de elektrische systemen.
 • Problemen met de turbo
 • Defecte distributieketting bij de 2.5 DCI. Deze wil nogal eens eerder breken dan dat u zou verwachten, waardoor er meer dan eens niet te repareren schade ontstaat aan de motor. In veel gevallen moet de hele motor dan vervangen worden. Kosten: zo’n 5000 euro.
 • Ook de Navara begint na verloop van tijd te klinken als een vliegtuig op de landingsbaan. Vooral de lagers bij de voorwielen slijten erg snel.
 • De achteras is een ander zwak punt.

Opkopers Nissan – Wij kopen veel Nissans

Een Nissan verkopen voor export zoals u kunt lezen een heel goed idee. U bent dan ook zeker niet alleen wanneer u ervoor kiest om dit te doen. Iedere maand kopen en verkopen wij erg veel van dit soort auto’s. Sommige wagens gaan via de havens van Antwerpen, Hamburg of Rotterdam in een zeecontainer per schip naar Afrika. Sommige gaan per trailer of trein naar landen als Tsjechië, Polen en Oekraïne. En nog andere rijden zelf (met export kentekenplaat) naar het Oosten of krijgen gewoon hier in de Benelux een nieuw leven.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Verkoop direct uw Nissan !

nissan qashqai opkopersWilt u vandaag nog heel eenvoudig uw oude Nissan met of zonder mankementen verkopen? Vul dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en laat ons zo snel mogelijk contact met u opnemen. Binnen een dag hebben onze schade-experts een eerlijk en transparant bod voor u klaarliggen. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Nissan verkocht en maken wij direct het geld over. Heeft u liever cash? Dat kan ook. U krijgt het geld dan wanneer wij de auto (gratis) komen ophalen.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over de inkoop van Nissan. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft. Een auto verkopen doet u immers niet zomaar. Daarom kunt u ons alles vragen via info@inkoopautos.com of u kunt gratis bellen naar +31(0) 631-993-048 (NL), of  +32(0) 487-603-848 (BE). Graag tot snel!


Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met