Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Nissan Qashqai verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u snel een Nissan Qashqai verkopen en direct geld ontvangen? Verkoop uw auto dan bij dé Nissan Qashqai inkoop specialist van de Benelux. Als auto inkoper kopen wij uw auto direct met ons eigen geld. Vanwege onze unieke samenwerking met een groot aantal Oost-Europese partners, kunnen wij bovendien zeer goede prijzen bieden voor een Qashqai, ook met schade, zonder keuring of hoge kilometerstand.

Laat uw auto nu gratis taxeren en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaal door heel Nederland en België
  • Direct cash geld of via bank
  • Hoge waarde, ook voor schadeauto’s
 • Erkend autobedrijf

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Nissan Qashqai opkoper voor export

Nissan Qashqai opkoper exportInkoopautos.com werkt anders dan de meeste andere autoverkoopsites. Wij kopen uw auto namelijk met ons eigen geld en doen veel zaken met mensen in Oost-Europa. Uw auto verkopen voor export bij ons heeft voor u enkele grote voordelen:

 • U krijgt direct geld en hoeft niet te wachten totdat wij een koper hebben gevonden.
 • Dankzij ons brede netwerk bent u verzekerd van de allerhoogste waarde voor iedere uitvoering Qashqai.
 • Ook wagens in mindere staat zijn welkom bij ons. Wij kunnen ook hier zeer goede prijzen voor bieden.

Twijfelt u of uw Nissan Qashqai geschikt is voor onze inkoopdienst? Bekijk dan even onderstaande tabel. In principe kopen wij alle uitvoeringen vanaf bouwjaar 2007, met als uitzondering total loss voertuigen of sloopauto’s (bijvoorbeeld na een zwaar ongeval).

Nissan Qashqai Geschikt voor inkoop
Vanaf bouwjaar 2007
Alle uitvoeringen en motortypen
In goede staat
Met lichte schade en problemen
Zonder geldige keuring
Met hoge kilometerstand
Total loss wagens met zware schade

Direct geld voor uw Qashqai

Dankzij onze werkwijze hoeft u nooit te wachten op uw geld. Wanneer u akkoord gaat met ons bod maken wij direct het geld over, vaak nog voordat wij de auto komen ophalen. Kiest u voor contante betaling? Dan geven wij u het geld direct bij de ophaal. Dit werkt voor u een stuk fijner dan bij veilingsites of online marktplaatsen, waar u altijd moet wachten totdat er een geschikte koper is gevonden. Het kan dan makkelijk een paar weken duren voordat u geld heeft.

Maximale waarde Nissan Qashqai

Dankzij ons brede internationale netwerk kunnen wij altijd de beste koper vinden voor uw auto, nadat wij deze met ons eigen geld hebben gekocht. Daarom zijn wij er zeker van dat wij altijd een goede prijs kunnen krijgen voor uw auto. Voor u betekent dit standaard de maximale waarde voor uw wagen. De Nissan Qashqai is met name zeer populair in Rusland en Oekraïne, omdat men daar op zoek is naar degelijke en betaalbare SUV’s, vanwege de wat mindere kwaliteit van de wegen aldaar. Door uw auto bij ons te verkopen profiteert u hiervan.

Ook opkoper van Nissan Qashqai met schade en problemen

U kunt bij ons tevens een kapotte auto verkopen. Ook voor een kapotte Qashqai kunt u dankzij onze export werkwijze rekenen op een zeer nette prijs. Zoals u weet liggen de lonen in Rusland en andere Oost-Europese landen nog niet op het niveau zoals wij dat hier in de Benelux hebben. Als gevolg hiervan is ook het repareren van een auto aldaar een stuk goedkoper dan hier. Dat betekent dat een auto met schade daar simpelweg meer waard is dan hier. En omdat wij zulke goede waardes kunnen krijgen voor onze kapotte wagens, krijgt u die ook, gegarandeerd.

Nissan Qashqai problemen

De Japanse SUV staat bekend als een zeer betrouwbaar voertuig, waardoor hij op de tweedehands markten erg populair is. Toch kent ook dit model enkele zwakke punten:

 • Er waren met name in het begin regelmatig problemen met de ophanging. In het bijzonder de schokdempers achter zijn een zwak punt bij de wat oudere uitvoeringen.
 • Er komt vaak storing voor bij de motorkoeling, waardoor de ventilatoren blijven draaien, ook al staat de auto al een tijdlang stil. Dit is erg vervelend, omdat de ventilatoren op elektriciteit draaien en dus de accu leegtrekken.
 • De oudere DCI-motoren (1.2, 1.5) krijgen relatief snel problemen.

Simpel en snelle inkoop van Nissan Qashqai – Zo werkt het

Nissan Qashqai waardeHet online verkopen van een Nissan Qashqai via onze website gaat zeer makkelijk en snel. Wij hebben onze werkwijze stap voor stap voor u op een rijtje gezet:

 1. Auto laten taxeren
 2. Bod ontvangen
 3. Bod accepteren
 4. De auto gratis laten ophalen

U begint bij stap 1, en daarna gaat eigenlijk alles vanzelf. Lees hieronder om precies te zien hoe eenvoudig het is.

Gratis en vrijblijvende taxatie

Meld uw auto aan via het taxatieformulier om binnen enkele uren een taxatierapport te ontvangen. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw auto volledig online en hoeven de Nissan dus niet in het echt te zien. Geef ons zo veel mogelijk informatie over de staat en eventuele problemen van uw auto. Zo kunnen wij de maximale waarde geven.

Ontvang het bod

Als de taxatie op orde is, ontvangt u van ons een mail met het taxatierapport. Dit is ook direct ons bod. Dat klopt: wij bieden de volledige waarde van uw auto en rekenen geen extra kosten.

Accepteer het bod

Vervolgens is het aan u: gaat u akkoord met het bod of houdt u de Qashqai liever nog even? Wanneer u akkoord gaat, kunt u dit laten weten door middel van een mailtje terug. Gaat u niet akkoord? Geen probleem, ons bod blijft staan, dus u kunt bijvoorbeeld een week later alsnog verkopen.

Gratis ophaal door heel Nederland en België

Als wij een deal hebben, maken we een afspraak voor de gratis ophaaldienst. U krijgt dan ook direct het geld: via de bank (direct) of anders cash op het moment van ophaal. We komen enkel wanneer het u uitkomt, en wanneer u haast heeft kan dit al de volgende dag. Voordat we uw oude Nissan opladen zorgen we dat alles in orde is. U krijgt van ons een vrijwaring (voor NL) en we voorzien u van een getekende verkoopovereenkomst. U heeft dus zelf nergens omkijken naar.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Direct een Nissan Qashqai verkopen

Wilt u direct uw Nissan Qashqai verkopen voor een goede prijs en met de beste service? Meld hem dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u ons bod en als u direct akkoord gaat, krijgt u direct het geld. Zonder gedoe! De volgende dag kunnen we dan de auto komen ophalen. Makkelijk, snel en zonder gedoe!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug