Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met Motorschade Verkopen – Snelle Inkoop

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto met motorschade verkopen? Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat uw schadeauto nog waard is. Verkoopt u de auto aan ons, dan bent u daarom verzekerd van het hoogste bod. Uiteraard betalen we u altijd het gehele bedrag vooraf en bent u vrijwel direct van de auto af.
Laat uw auto nu gratis en helemaal vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze gegarandeerde voordelen:

 • Gratis taxatie op afstand. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
 • Directe betaling. Cash of per bank.
 • Gratis ophaalservice. In Nederland én België
 • Besparing van tijd én geld.
 • Gegarandeerd een positieve ervaring.

 • Michiel van den Boogaart – ‘s-HertogenboschMichiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch
  Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • André Meulman – ZoetermeerAndré Meulman – Zoetermeer
  Deze week onze 10 jaar oude Volvo V50 diesel verkocht. Op hol geslagen motor. Het bod was goed (de Volvo garage bood niet hoger). De betaling vooraf via de bank. Mijnheer Sytko handelt snel en komt zijn afspraken stipt na. En toen bleek dat ik nog wat in de auto had laten liggen, belde hij…
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!

Taxeer nu gratis mijn auto met motorschade

Welke auto’s met motorschade worden overgekocht?

wie koopt schadeautoWij maken het vaak mee dat de motor volledig is vastgelopen. Op dat moment zou er een revisie van de motor noodzakelijk zijn en dient de wagen vervolgens opnieuw gekeurd te worden. Omdat de kosten vaak al snel oplopen is het waarschijnlijk interessanter om uw wagen te koop aan te bieden. Bij Inkoopautos.com worden auto’s met motorschade en andere schadeauto’s vanaf bouwjaar 2008 overgekocht.

Indien uw wagen motorschade heeft hoeft dat dus niet te betekenen dat deze niets meer waard is! Zeker wanneer de rest van de wagen nog volledig in orde is en er niets met de andere onderdelen aan de hand is kunt u rekenen op een uitstekende vergoeding. Een echte specialist als Inkoopautos.com weet namelijk precies hoe een motor weer werkend gemaakt kan worden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto verkopen met motorschade

opkoper auto met motorschadeAls u uw wagen met motorschade verkoopt is belangrijk om na te denken over wat uw auto precies waard is. Gelukkig bestaan er gespecialiseerde taxateurs die u precies kunnen vertellen welke waarde uw wagen vertegenwoordigd. Op basis daarvan kunt u bepalen of het interessant is om uw schadeauto voor het geboden bedrag te verkopen. Zeker wanneer een motor volledig gereviseerd of vervangen moet worden kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Zoals u begrijpt wordt dit in de aankoopprijs van uw wagen verwerkt en kunt u er daardoor een lager bedrag voor ontvangen.

Welk soort wagens worden bij Inkoopautos.com aangeboden?

In principe worden er bij Inkoopautos.com allerlei soorten wagens aangeboden. U kunt er echter op rekenen dat de wagens met schade en grote mankementen het interessantst zijn. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om deze wagens te repareren en vervolgens opnieuw in de markt te zetten. Vaak zien we dan ook dan mensen een schadewagen verkopen bij ons. Wij kunnen dit veel beter dan autodealers of zelfstandige handelaren en wij kunnen daardoor met name ook voor wagens met motorschade een eerlijk bedrag bieden.

opkoper auto met kapotte motorauto met motor schade verkopen

Schadewagen verkopen – Mijn auto met motorschade verkopen

Wilt u een auto met schade of een schadeauto verkopen? Wanneer u een auto met schade verkopen wilt en uw wagen te koop aanbiedt is het belangrijk dat eerst in beeld wordt gebracht van welke schade er precies sprake is. Op basis daarvan kan een taxatie worden opgemaakt en is het mogelijk om een eerlijk bedrag voor uw wagen te bieden.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Inkoop schadeauto – Auto met motorschade te koop aanbieden

Wij vinden het belangrijk dat ons inkoop schadeauto proces zo duidelijk mogelijk is. U kunt hieronder lezen hoe het inkoopproces precies werkt.

Verkoopt u uw wagen met motorschade? Dan verloopt dit proces door middel van de volgende stappen:

 • Allereerst is het belangrijk om in beeld te brengen welke wagen u precies te koop zet. U dient de benodigde gegevens te verzamelen en eventueel ook in combinatie met beeldmateriaal.
 • Wanneer deze gegevens worden aangeboden is het mogelijk om een taxatie op te maken. De aangeleverde gegevens worden uitvoerig bekeken. Door de aangeleverde gegevens te vergelijken is het mogelijk om tot een gedegen taxatie te komen.
 • Vervolgens neemt Inkoopautos.com zo snel mogelijk contact op met een bod en krijgt u de kans om te reageren.
 • Gaat u akkoord met het bod? Dan maken we een afspraak en wordt er bij het ophalen van uw wagen direct contant of per bank afgerekend. Wij halen uw wagen kosteloos op in Nederland, België of Luxemburg. Hier worden geen extra kosten voor gerekend!
 • Het papierwerk wordt volledig verzorgd. Ook daar heeft u geen omkijken naar!
Wilt u liever eerst contact met ons opnemen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Stuur een e-mail naar Inkoopautos.com of neem telefonisch contact op via +31 (0) 631-993-048 (NL) en +32 (0) 497-852-557 (BE).
Inkoopautos.com koopt bij alle merken in. Denk aan Audi, BMW, Ford, Opel, Renault, Skoda, Mercedes, Toyota, Volkswagen, Volvo en andere populaire merken!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug