Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto zonder APK verkopen – Ontvang de beste Prijs

Verkoop uw auto nu!

Het is het in veel gevallen niet waard om een auto te laten keuren en rijklaar te maken. In dit geval kunt u uw auto beter verkopen.

Bij Inkoopautos.com kunt u uw auto direct te koop aanbieden. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Vul ons inkoopformulier in en ontvang zo snel mogelijk een bod
  • Wij kunnen auto’s met schade inkopen voor een eerlijke prijs
  • Als u akkoord gaat met ons bod ontvangt u direct een vergoeding
  • Wij halen uw auto gratis op

R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

Hoe werkt het verkopen van uw auto zonder APK?

Wanneer uw auto niet is gekeurd kan deze alsnog verkocht worden. Uiteraard mag uw auto in dat geval niet meer op de weg komen en dient het voertuig op een andere manier getransporteerd te worden. Het verkopen van een auto zonder APK-keuring werkt in principe hetzelfde als normaal.

Mag ik een auto zonder APK verkopen?

Ja, zoals u begrijpt heeft dat echter wel impact op de waarde. Als vanzelfsprekend dient er namelijk onderhoud plaats te vinden wanneer uw wagen niet is goedgekeurd. Dit kan u veel geld schelen! U hoeft niet meer in uw auto te investeren en u kunt reparaties achterwege laten.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Waarom wordt een auto APK afgekeurd?

auto zonder apk verkopenAls er dure reparaties plaats dienen te vinden zal een reparateur dit op tijd communiceren. Vervolgens dient u af te wegen of deze reparaties het waard zijn om uit te voeren. In sommige gevallen is het beter om dit niet te doen. Het repareren van uw auto weegt simpelweg niet op tijd tegen de waarde van uw wagen.

Bij Inkoopautos.com weten we dat dit voor met name particulieren een lastig probleem is. Vaak wordt er niet voldoende gespaard om dit soort dure reparaties te doen of is het simpelweg niet winstgevend. Weigert u deze reparaties uit te laten voeren?

Dan zal uw auto niet goedgekeurd worden. U kunt de weg niet op. In dat geval zoekt u naar een partij die uw afgekeurde wagen kan overnemen. Dit kan om een autohandelaar, autodealer of particulier gaan. Meestal zal het om een partij gaan die u tegelijkertijd een auto probeert te verkopen. Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan het inkoopproces en blijkt het daardoor lastig om het juiste bedrag voor uw wagen te betalen.

Wanneer u kiest voor een gespecialiseerde inkoper zal dit op een geheel andere manier verlopen. In dat geval wordt er meer aandacht besteed aan de taxatie van uw wagen en is de kans groter dat u er een eerlijk bedrag voor ontvangt.

Waar kan ik mijn auto te koop zetten?

Een auto die niet is goedgekeurd kunt u op allerlei verschillende plaatsen te koop aanbieden. Het maakt in principe niet uit van welk bouwjaar uw auto is of welke mankementen er zijn. Er is altijd wel een koper voor uw auto te vinden! De vraag is echter of er wel voldoende voor betaald wordt. Kan een koper inschatten wat uw auto precies waard is en vindt u het interessant om op deze aanbieding in te gaan?

Auto verkopen bij Inkoopauto.com

Wilt u uw auto verkopen via Inkoopautos.com? Doorloop dan de volgende stappen:

  • Vul ons inkoopformulier in of neem contact op

auto opkoper afgekeurde auto's

Wanneer u uw auto te koop aanbiedt vragen wij u om gegevens met ons te delen. Wij vragen om specifieke specificaties waarmee wij de waarmee van uw auto kunnen taxeren. Denk aan het bouwjaar, automerk en belangrijke mankementen. Ook dient u aan te geven dat uw auto niet is goedgekeurd tijdens de APK.

  • Uw auto zal getaxeerd worden

Op basis van deze gegevens is het mogelijk om de waarde van uw wagen in te schatten. Omdat Inkoopautos.com gespecialiseerd is in het opknappen van wagens met schade of ernstige mankementen, kunt u een hoger bod verwachten dan van concurrerende inkopers. Een taxatie wordt gemaakt op basis van de gegevens zoals u deze met ons deelt. Wanneer dit bij het ophalen van uw auto afwijkt zal de taxatie worden herzien.

  • Wij brengen een bod uit

Als alle gegevens onder elkaar zijn gezet is het mogelijk om een bod uit te brengen op uw auto. Dit bod wordt per e-mail of telefonisch gedeeld.

  • U gaat akkoord met het bod en uw wagen wordt opgehaald op afspraak

Er worden geen kosten voor het transport in rekening gebracht. Dit is volledig kosteloos. Uw auto kan overal in Nederland en België worden opgehaald.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug