Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen zonder APK

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto zonder APK verkopen? Inkoopautos.com heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van afgekeurde auto’s. We weten daarom precies wat uw auto waard is en kopen die binnen één dag al over. Voorkom dure boetes, problemen met verzekeraars en verkoop uw auto vandaag nog. Wilt u de auto zo snel mogelijk kwijt? Bij Inkoopautos.com profiteert u van:

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto uiteindelijk niet verkoopt.
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaaldienst in Nederland en België
  • Snelle en eerlijke service.

Wilt u gewoon weer zorgeloos de weg op? Doe dan vandaag nog de afgekeurde auto weg. Wij betalen u namelijk gewoon vooraf. Zo heeft u voor het einde van de week nog geld voor een nieuwe en betrouwbare auto.

R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

APK afgekeurde auto verkopen; hoe werkt het?

Het verkopen van een auto zonder APK is gelukkig niet lastig. Inkooptautos.com helpt u namelijk in deze 4 eenvoudige stappen van uw auto af.

  • U stuurt ons alle informatie over de auto, de gebreken en enkele foto’s. Wij kunnen met die informatie en beelden de auto gratis op afstand taxeren.
  • Wij nemen direct contact op om een bod te doen op de auto. U kunt ons dan laten weten of dat bod hoog genoeg is.
  • Bent u tevreden? Dan storten we het volledige bedrag direct over. Ook maken we een afspraak om de auto zo snel mogelijk op te halen. Wilt u cash geld hebben? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de auto.
  • We komen uw auto ophalen. Wij brengen papierwerk mee voor de vrijwaring en we nemen de auto direct mee. Binnen enkele minuten bent u dan van de auto af.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoeveel is mijn auto zonder APK waard?

auto zonder apk verkopenEr zijn weinig mensen die een auto zonder APK willen kopen. Koopt iemand een nieuwe auto, dan wil die persoon daar vaak gewoon direct in kunnen rijden. Ook kan iemand de auto zonder APK niet zelf naar huis rijden, want rijden op de openbare weg is verboden.

Er moet dus een takelwagen gehuurd worden, wat veel geld kost. Heeft uw auto daarnaast ook nog een groot gebrek, bijvoorbeeld aan de ophanging? In dat geval is het voor veel mensen veel te duur om de auto te kopen.

Inkoopauto’s beoordeelt gratis de waarde van uw auto. Gaat u akkoord met ons bod, dan krijgt u dat bedrag ook echt voor de auto. Dat betekent dat de kosten voor de taxatie, het vervoer en de administratie voor ons zijn. Zo ziet u bij ons precies hoeveel geld u op uw bankrekening ontvangt.

Wilt u precies weten hoeveel geld u ontvangt en achteraf geen hoge vervoerskosten moeten betalen? Verkoop uw auto dan aan eenvoudig aan inkoopautos.com.

Hoe snel kan ik mijn auto zonder APK verkopen?

Gaat u de auto zelf verkopen via internet of bij een dealer, dan gaat dat lang duren. Na enkele maanden staat de auto vaak nog steeds voor de deur. Vervelend, maar het kost ook nog onnodig geld. Betalingsverplichtingen zoals wegenbelasting en verzekeringen lopen vaak namelijk nog wel gewoon door. Inkoopautos.com koopt uw auto in slechts één dag over. U hoeft geen advertentiekosten te betalen, geen tientallen telefoontjes te beantwoorden en er komen geen vreemde mensen over de vloer.

U bespaart daarmee niet alleen maar tijd en energie, maar ook nog eens veel geld. We betalen u namelijk gewoon een eerlijk bedrag voor de auto.

Waar kan ik mijn afgekeurde auto verkopen?

auto opkoper afgekeurde auto'sIs uw auto afgekeurd? Als professionele auto opkopers begrijpen wij dat rijden met een afgekeurde auto niet legaal is. Daarom komen wij altijd de auto voor de deur ophalen. Uiteraard doen we dat helemaal gratis. Daarvoor maakt het niet uit waar u woont. Staat de auto in steden zoals Groningen, Leeuwarden, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Voor ons is dat geen probleem. Wij rijden zelfs voor u naar België.

We komen uw auto dus altijd kosteloos ophalen. Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen en bespaart u honderden euro’s uit. Dat geld kunt u dan weer gebruiken voor een nieuwe en betrouwbare auto, waar u dan weer veilig de weg mee op kunt.

Mag je een auto verkopen zonder APK?

Hoewel een auto zonder APK weinig interesse zal wekken bij kopers, is het wel mogelijk om de auto te verkopen. Wel moet u met een aantal regels rekening houden. Er mag bijvoorbeeld geen testrit met de auto gemaakt worden. Dat komt omdat een auto zonder APK niet de openbare weg op mag. Doet u dat wel, dan krijgt u een hoge boete.

Raakt u ook nog betrokken bij een ongeval, dan krijgt u problemen met de verzekeraar. Die zal dan geen geld uitkeren omdat uw auto onveilig is verklaard. Bij het verkopen van een auto zonder APK moet u dus heel voorzichtig te werk gaan. U begint daarmee door een eventuele koper direct te informeren over de status van de auto.

Wilt u een auto snel verkopen? Heeft u geen zin om vaste lasten te blijven betalen voor een afgekeurde auto? Inkoopautos.com helpt u binnen één dag van de auto af en betaalt direct het volledige bedrag. Vul het formulier op onze website in, mail naar info@inkoopautos.com, of bel +31 (0) 631-993-048 voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug