Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Waarde bedrijfswagen bepalen

Verkoop uw auto nu!


Wilt u de waarde van uw bedrijfsauto bepalen? Inkoopauto’s doet direct een gratis taxatie en biedt u de hoogste prijs. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies hoeveel uw bedrijfsauto waard is. Laat ons vandaag nog de waarde van uw bedrijfsauto berekenen en bespaar zowel tijd als geld.Wilt u de bedrijfsauto verkopen? Bij inkoopautos.com profiteert u van:

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Gratis ophaalservice. In Nederland en België.
  • U bent binnen één dag van uw bedrijfswagen af.

Wilt u zich ook gewoon bezighouden met uw eigen onderneming? Heeft u geen zin om tientallen telefoontjes te krijgen of te wachten op kopers die niet opdagen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met inkoopautos.com.

Bedrijfswagen taxeren; hoe werkt het?

Inkoopautos.com heeft ruim 15 jaar ervaring met de inkoop van bedrijfswagens. Door die specialisatie bent u in slechts vier stappen al van de bedrijfsauto af. Bekijk hier zelf hoe eenvoudig het werkt.

  • U levert ons alle informatie over de bedrijfsauto en maakt enkele foto’s. Wij doen dan een gratis taxatie op afstand.
  • We nemen contact op met een bod voor de auto. U bepaalt dan zelf of u akkoord gaat met het bod.
  • Bent u tevreden? Dan storten we direct het geld op uw rekening. We maken ook gelijk een afspraak om de bedrijfswagen op te halen. Wilt u liever cash geld? Dan nemen we dat mee bij het ophalen van de auto.
  • We halen uw bedrijfsauto gratis voor de deur op. We nemen nog wat papierwerk door en nemen de wagen mee. U hoeft dan niets meer te doen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is mijn bedrijfswagen waard?

De waarde van een bedrijfswagen wordt bepaald door een aantal punten. Als eerst is natuurlijk het bouwjaar belangrijk. Een bedrijfswagen uit 2008 is vaak minder waard dan een auto uit 2012. Ook het aantal kilometers en eventuele schade is belangrijk. Wij kunnen eenvoudig de waarde van uw bedrijfswagen bepalen tijdens onze gratis taxatie op afstand. Vaak weet u dan dezelfde dag nog hoeveel wij kunnen bieden voor de auto. U komt er dan ook direct achter dat wij gewoon nog een hoog bedrag bieden voor uw auto. Denkt u niks meer te krijgen voor uw bestelwagen? Laat ons vandaag nog gratis de bedrijfswagen taxeren. Veel van onze zijn namelijk verrast over de prijs die ze nog krijgen voor de auto.

Hoe snel kan ik mijn bedrijfswagen verkopen?

inkoop bedrijfswagens exportTijd is geld voor een onderneming. Dat begrijpen wij bij inkoopautos.com. Wij nemen onze taak als bedrijfsauto opkopers daarom serieus en zorgen dat u snel van de auto af bent.

Helaas ligt dat anders bij een particuliere verkoop. Weinig mensen zijn geïnteresseerd in een bedrijfsauto. Ze hebben vaak veel kilometers gereden en in veel bedrijfswagens zijn flinke gebruikerssporen te zien. Dat verlaagt de waarde, maar ook de interesse van kopers.

Voor inkoopautos.com is de staat van de auto minder belangrijk. U kunt ons namelijk vrijwel iedere bedrijfswagen verkopen. Daarom bent u vaak al binnen één dag van uw bedrijfswagen af. In die tijd doen we een gratis taxatie en bereiden we de koop voor. Gaat u akkoord, dan maken we ook direct het gehele bedrag over. Zo heeft u zekerheid dat u altijd het gehele bedrag betaald krijgt. Moet de auto direct weg? Dan staan we vaak al binnen 24 uur voor de deur. Uiteraard zijn al onze aanvullende services ook volledig gratis.

Welke bedrijfswagens koopt inkoopautos.com in?

bedrijfsauto gratis taxerenDe ene bedrijfswagen is de andere niet. Toch kopen wij ieder soort bedrijfswagen en bestelwagen op. Heeft u een bedrijfswagen met een bouwjaar vanaf 2008, dan kopen we die graag van u over. In dat geval maakt de kilometerstand en de huidige staat niet uit. We kopen zelfs uw bedrijfswagen wanneer er sprake is van schade, een kapotte motor, versnellingsbak of als de auto niet meer start.

Inkoopautos.com is al meer dan 15 jaar actief als professionele bedrijfswagen opkoper. Door die ervaring weten we precies wat we nog met iedere bedrijfsauto kunnen doen. Twijfelt u over uw auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat gebeurt er met mijn bedrijfswagen?

Inkoopautos.com vindt dat gebruikte auto’s niet direct afgeschreven moeten worden. Heeft uw bedrijfsauto schade of een defect, dan betaalt u in Nederland alleen veel te hoge reparatiekosten. Voor veel mensen zijn die kosten te hoog, waardoor de auto de deur uit moet. Logisch, want niemand zit te wachten op terugkomende kosten en dure reparaties.

Gelukkig kunt u de bedrijfsauto wel eenvoudig verkopen aan Inkoopautos.com. Zelfs als de auto niet meer rijdt. Het grootste voordeel van onze service? We bieden u altijd een hoog bedrag voor de auto. Dat komt omdat uw auto niet in Nederland blijft. Om hoge reparatiekosten te ontwijken, gaan we uw bedrijfsauto exporteren. In Oost-Europa of Afrika wordt de auto gerepareerd worden voor een lagere prijs, om daar vervolgens een tweede leven te krijgen. Door deze aanpak kunnen we u een hoger bedrag voor de bedrijfswagen bieden.

Wilt u geen ook gedoe bij de verkoop van uw bedrijfsauto? Wilt u gewoon snel door met het werk voor uw onderneming? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Mail naar info@inkoopautos.com, of bel ++31 (0) 631-993-048 voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

East European Provider B.V. bepaalt de dagwaarde van uw bedrijfswagen op basis van het bouwjaar bijv. (2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) en het merk (Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug