Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Waarde bedrijfswagen bepalen

Bied uw auto gratis aan!

Waarde van uw bedrijfswagen bepalen? Dat doet u via deze pagina! U kunt direct de waarde van uw bestelwagen of ander soort bedrijfswagen laten berekenen door het formulier op deze pagina in te vullen. En als u wilt, kunt u vervolgens direct de wagen voor dat bedrag verkopen. Meer weten over de waarde van bedrijfswagens en onze inkoopservice? Lees dan verder!

Snelle waardebepaling van bestelauto’s

  • Bereken gratis en vrijblijvend de waarde van uw bestelwagen
  • Voor alle merken en modellen vanaf bouwjaar 2012
  • Verkoop direct voor de waarde die wij berekenen
  • Erkend en betrouwbaar inkoper sinds 2003
  • Gratis ophaaldienst
  • Direct geld voor uw busje
  • Ook voor bedrijfswagens met schade, problemen en defecten
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Verkoop uw auto in 4 stappen

  Taxatie bedrijfswagen
Laat gratis de waarde van uw bedrijfswagen berekenen door onze taxateurs. Voeg enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen van uw wagen.

  Bod op bestelbus
Wij berekenen direct de waarde en binnen 1 uur ontvangt u onze berekening in uw mailbox. Deze waarde is ook direct ons bod: u kunt direct verkopen, als u dit wilt.

  Direct geld
Bent u tevreden met de waarde die u van ons krijgt voor uw busje? Accepteer dan het bod en ontvang direct uw geld.

  Ophaal bestelwagen in Nederland en België
Wij komen uw bestelbusje gratis ophalen door heel Nederland en België. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

  • Gert Jan – SchagenGert Jan – Schagen
    Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan
  • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
    Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
  • J.Kips-SneekJ.Kips-Sneek
    Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips
  • Officemeubels-HazerswoudeOfficemeubels-Hazerswoude
    Een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep verkocht aan EEP. Een mooie nette prijs geboden, en zeer goed de afspraken nagekomen. Een aanrader voor wie een bedrijfswagen wil verkopen.
  • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
    Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
  • Robin van Aalst (Den haag)Robin van Aalst (Den haag)
    Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen.
  • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
    Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
  • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
    Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
  • Roy – LimburgRoy – Limburg
    Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!

Waar krijg ik de beste waarde voor een bestelwagen?

De waarde van een bestelwagen, bedrijfsbusje of personenbusje is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan merk en model, bouwjaar en de staat van de wagen. Daarnaast is de waarde die u krijgt afhankelijk van aan welk type partij u verkoopt. Nieuwe bestelwagens krijgen doorgaans de beste waarde van een lokale autodealer. Is uw bestelwagen total loss? Dan zal een sloop- of demontagebedrijf het meeste geld kunnen bieden voor uw busje. Is de bestelbus niet in optimale staat, maar kan deze nog wel gerepareerd worden? Dan zijn wij ervan overtuigd dat inkoopautos.com de hoogste waarde kan bieden. In onderstaande tabel ziet u de waarde die u bij ieder soort koper kunt verwachten.

Staat van uw bestelwagen Inkoopautos.com Lokale dealer
Jong gebruikt, lage kilometerstand, goede staat €€ €€€
Hoge kilometerstand €€€ €€
Zonder keuring of APK €€€
Met schade en mankementen €€€
Technische problemen €€€
Ouder dan 15 jaar €€
Total loss

€€€: Beste waarde

€€: Redelijke waarde

€: Weinig waarde

Wat is mijn bedrijfswagen waard?

De waarde van een bedrijfswagen wordt bepaald door een aantal punten. Als eerst is natuurlijk het bouwjaar belangrijk. Een bedrijfswagen uit 2008 is vaak minder waard dan een auto uit 2012. Ook het aantal kilometers en eventuele schade is belangrijk. Wij kunnen eenvoudig de waarde van uw bedrijfswagen bepalen tijdens onze gratis taxatie op afstand. Vaak weet u dan dezelfde dag nog hoeveel wij kunnen bieden voor de auto. U komt er dan ook direct achter dat wij gewoon nog een hoog bedrag bieden voor uw bedrijfsauto. Denkt u niks meer te krijgen voor uw bestelwagen? Laat ons vandaag nog gratis de bedrijfswagen taxeren. Veel van onze zijn namelijk verrast over de prijs die ze nog krijgen voor de auto.

Hoe snel kan ik mijn bedrijfswagen verkopen?

waarde van een bedrijfswagenTijd is geld voor een onderneming. Dat begrijpen wij bij inkoopautos.com. Wij nemen onze taak als bedrijfsauto opkopers daarom serieus en zorgen dat u snel van de auto af bent.

Helaas ligt dat anders bij een particuliere verkoop. Weinig mensen zijn geïnteresseerd in een bedrijfsauto. Ze hebben vaak veel kilometers gereden en in veel bedrijfswagens zijn flinke gebruikerssporen te zien. Dat verlaagt de waarde, maar ook de interesse van kopers.

Voor inkoopautos.com is de staat van de auto minder belangrijk. U kunt ons namelijk vrijwel iedere bedrijfswagen verkopen. Daarom bent u vaak al binnen één dag van uw bedrijfswagen af. In die tijd doen we een gratis taxatie en bereiden we de koop voor. Gaat u akkoord, dan maken we ook direct het gehele bedrag over. Zo heeft u zekerheid dat u altijd het gehele bedrag betaald krijgt. Moet de auto direct weg? Dan staan we vaak al binnen 24 uur voor de deur. Uiteraard zijn al onze aanvullende services ook volledig gratis.

Welke bedrijfswagens koopt inkoopautos.com in?

bedrijfsauto gratis taxerenDe ene bedrijfswagen is de andere niet. Toch kopen wij ieder soort bedrijfswagen en bestelwagen op. Heeft u een bedrijfswagen met een bouwjaar vanaf 2000, dan kopen we die graag van u over. In dat geval maakt de kilometerstand en de huidige staat niet uit. We kopen zelfs uw bedrijfswagen wanneer er sprake is van schade, een kapotte motor, versnellingsbak of als de auto niet meer start.

Inkoopautos.com is al meer dan 15 jaar actief als professionele bedrijfswagen opkoper. Door die ervaring weten we precies wat we nog met iedere bedrijfsauto kunnen doen. Twijfelt u over uw auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat gebeurt er met mijn bedrijfswagen?

Inkoopautos.com vindt dat gebruikte auto’s niet direct afgeschreven moeten worden. Heeft uw bedrijfsauto schade of een defect, dan betaalt u in Nederland alleen veel te hoge reparatiekosten. Voor veel mensen zijn die kosten te hoog, waardoor de auto de deur uit moet. Logisch, want niemand zit te wachten op terugkomende kosten en dure reparaties.

Gelukkig kunt u de bedrijfsauto wel eenvoudig verkopen aan Inkoopautos.com. Zelfs als de auto niet meer rijdt. Het grootste voordeel van onze service? We bieden u altijd een hoog bedrag voor de auto. Dat komt omdat uw auto niet in Nederland blijft. Om hoge reparatiekosten te ontwijken, gaan we uw bedrijfsauto exporteren. In Oost-Europa of Afrika wordt de auto gerepareerd worden voor een lagere prijs, om daar vervolgens een tweede leven te krijgen. Door deze aanpak kunnen we u een hoger bedrag voor de bedrijfswagen bieden.

Laat direct de waarde van een bedrijfswagen bepalen

Wilt u direct weten wat uw bedrijfswagen waard is? Laat ons dan nu de waarde van uw bedrijfswagen bepalen. Vul alle belangrijke gegevens in over uw busje of auto, voeg enkele foto’s toe en druk op verzenden. Binnen een uur berekenen wij voor u de waarde van uw wagen en ontvangt u dit bedrag in uw mailbox. Wilt u vervolgens direct verkopen? Dat kan door simpelweg ons bod te accepteren! U ontvangt in dat geval direct de waarde en wij komen uw wagen gratis ophalen bij uw bedrijf.

East European Provider B.V. bepaalt de dagwaarde van uw bedrijfswagen op basis van het bouwjaar bijv. (2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) en het merk (Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug