Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Friesland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Auto verkopen in Friesland? Inkoopautos is alweer sinds 2003 uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw auto in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en andere plaatsen in de provincie. Uniek aan onze auto inkoop in Friesland is dat wij direct betalen en een zeer goede prijs kunnen bieden, ook voor auto’s en bedrijfswagens met schade en problemen. Bovendien is onze service geheel gratis en vrijblijvend: wij taxeren uw auto gratis en komen uw auto zonder extra kosten thuis ophalen. Laat direct gratis uw wagen taxeren en verkoop vandaag nog.

Verkoop uw auto vanuit Friesland en profiteer

 • Geheel gratis en vrijblijvende taxatie
 • Bod binnen 1 uur
 • Direct verkopen, direct geld
 • Gratis ophaaldienst bij u thuis in Friesland
 • Unieke export werkwijze zorgt voor hoge prijzen
 • Ook voor auto’s met hoge kilometerstanden, defecten en problemen
 • RDW-erkend autobedrijf
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Zo werkt onze auto inkoop in Friesland

  Taxatie
Wij taxeren uw auto gratis en vrijblijvend. Vul ons taxatieformulier in en voeg ook enkele foto’s toe. Wij bereken dan direct de waarde van uw auto.

  Bod
Binnen één uur ontvangt u ons bod in uw mailbox. Vervolgens is de keuze geheel aan u: verkoopt u hem voor dit bedrag?

  Geld
Akkoord met ons bod? Dan nemen wij contact met u op en zorgen wij dat het geld direct uw kant op komt. Zonder gedoe.

  Ophaal
Vervolgens halen we de auto thuis bij u op. Dit doen wij graag op afspraak, zodat u weet wanneer u ons kan verwachten.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Dick – DrachtenDick – Drachten
  Ik heb het contact met deze firma als erg goed ervaren. Eerlijk transparant en het mee willen denken. Uiteraard moeten ze geld verdienen, maar ze komen niet over als een partij die het onderste uit de kan wil. Ik heb dan ook een goede prijs voor mijn auto gekregen.
 • J.Kips-SneekJ.Kips-Sneek
  Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips
 • Herwin-GroningenHerwin-Groningen
  Ik kreeg heel snel contact met dit bedrijf nadat ik een mail verstuurd had. Gelijk een goed en serieus bod voor mijn auto met schade. De manager kwam kijken naar de auto en deal was zo rond. Zonder gezeur of handje klap. Erg fijne benadering en correct gehandeld! Snel en betrouwbaar, zeker een aanrader!
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • JCW-DrontenJCW-Dronten
  De motor van mijn auto liep vast en ik wist niet wat ik nu met de auto nog kon doen. Via internet het formulier ingevuld. Om eerlijk te zijn was ik een beetje sceptisch of het wel zou gaan zoals werd verteld. Het is ook een handel waar ik geen ervaring mee heb. Maar het…
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Wij hebben interesse in uw auto (vanaf bouwjaar 2009)

Uw auto Wij kopen
Personenauto’s
Bouwjaar vanaf 2009
Bedrijfsauto’s, busjes, taxi’s en grondverzetmachines
In goede staat
In matige staat
Met defecten, problemen of schade
Auto heeft geen APK
Auto heeft hoge kilometerstand
Ford, VW, Fiat, Kia, Mercedes, BMW, Opel, Renault, Toyota
Alle andere merken
Total loss auto’s

Wat is mijn auto waard?

U kunt gratis de waarde van uw auto laten bereken door hem aan te melden voor onze taxatieservice. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets. Beloofd! Wat u zult merken is dat de waarde die wij aan auto’s kunnen geven, hoger ligt dan bij andere autobedrijven. Dit heeft alles te maken met onze unieke, internationale werkwijze. Daardoor kunnen wij ook voor auto’s met problemen en auto’s waar in Nederland weinig vraag naar is zeer goede prijzen bieden.

Benieuwd wat voor ons zoal van belang is bij het bepalen van de waarde van uw auto in Friesland? Drie zaken in het bijzonder:

 1. De algemene staat
 2. De onderhoudsstaat
 3. De marktvraag in binnen- en buitenland

Algemene staat

Onder de algemene staat verstaan we de belangrijkste algemene gegevens van de auto. Denk aan het merk, het model, het aantal kilometers op de teller en het bouwjaar. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij heel nauwkeurig de dagwaarde van uw auto berekenen. Deze dagwaarde dient als ijkpunt van waaruit wij de taxatie verder uitvoeren.

Onderhoudsstaat

Als tweede kijken onze taxateurs naar de onderhoudsstaat van de auto. Denk hierbij aan of de auto APK gekeurd is en wat de onderhoudshistorie precies is. Ook is het voor ons uiteraard belangrijk of er sprake is van technische mankementen of dat de auto wellicht een schadehistorie heeft. Verder kijken wij auto-specifiek: bepaalde modellen en type motoren kennen veelvoorkomende problemen. Heeft uw auto dit probleem ook of is dit al opgelost?

Marktvraag

Als derde en uniek in de Nederlandse autobranche, is dat wij tevens de marktvraag in binnen- én buitenland meenemen in onze analyse. Wij geloven namelijk dat we op deze manier een veel betere prijs kunnen bieden dan wanneer we alleen naar de vraag in Friesland en de rest van Nederland zouden kijken. Grotere auto’s met de wat zwaardere motoren zijn in landen als Polen en Bulgarije namelijk veel meer waard dan hier. Daar laten we u graag van profiteren.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Defecte auto verkopen in Friesland

Auto verkopen FrieslandWat onze inkoopservice tevens bijzonder maakt is de waarde die wij aan defecte auto’s kunnen geven. We hadden het er al over: bepaalde typen auto’s zijn veel meer waard in het buitenland dan hier. Dat geldt bij uitstek voor schadeauto’s en auto’s met technische mankementen. Wat is namelijk het geval? In landen in Oost-Europa is een overvloed aan tweedehands onderdelen beschikbaar. Tel daarbij de wat lagere loonkosten en u raadt het al: een kapotte auto kan daar veel voordeliger gerepareerd worden. Dit leidt tot aanzienlijk hogere waardes voor auto’s met uiteenlopende problemen.

En het zijn met name auto’s met de wat serieuzere problemen die hier echt van profiteren. Heeft u bijvoorbeeld een auto met motorschade of moet de versnellingsbak vervangen worden? Dan zal het niet eenvoudig zijn er in Nederland een koper voor te vinden die meer betaalt dan de sloopwaarde. Wij kunnen echter gewoon de echte waarde bieden, want onze partners kunnen uw auto nog gewoon repareren. Benieuwd hoe onze inkoopservice qua waarde presteert in vergelijking met lokale dealers en particulieren? Bekijk dan onderstaande tabel.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wij kopen uw auto in Friesland – Ook met problemen en defecten

Defecten en problemen Bij Inkoopautos.com Dealer/Particulier
Hoge kilometerstand
Technische storingen
Auto in goede staat
Geen geldige APK
Motorschade
Transmissieschade en koppeling
Deuken en carrosserieschade
Ouder dan 5 jaar
Voor een goede prijs
Voor een redelijke prijs
Niet of zonder waarde

Bedrijfswagen verkopen Friesland

Naast personenwagens kunt u ook bedrijfsauto’s vanuit Friesland aan ons verkopen. Heeft u bijvoorbeeld een tweedehands taxibusje, een bestelbus of wellicht een werkvoertuig dat aan vervanging toe is? Wij nemen uw auto bedrijfswagen graag van u over.

Ook hiervoor geldt: wij bieden de beste waarde. Ook bedrijfsauto’s met zeer hoge kilometerstanden en technische problemen kopen wij graag van u over. Onze partners in Oost-Europa en delen van Afrika zijn altijd op zoek naar gebruikte voertuigen van merken als Peugeot, Volkswagen, Mercedes-Benz en Fiat. Deze staan bekend als betrouwbare werkpaarden en zullen na een goede oplapbeurt een tweede leven krijgen in de handen van ondernemers aldaar.

Wij zijn uw auto opkopers in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en meer

Inkoopautos.com is als auto opkopers actief in heel Friesland. Het maakt voor ons dus niet uit of u een auto wilt verkopen vanuit Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Harlingen of een plaats daartussenin. Met onze oplegger kunnen wij overal komen, bij ieder woonadres en iedere garage. Het is dus ook mogelijk om uw auto vanuit de garage aan ons te verkopen wanneer u deze daar bijvoorbeeld zonder geldige APK of met een kapotte motor heeft moeten achterlaten.

Direct uw auto verkopen in Friesland

Woont u in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of een andere plaats in Friesland en wilt u direct uw auto verkopen? Meld deze dan nu gratis aan voor een taxatie. Dit is geheel vrijblijvend en binnen één uur ontvangt u ons bod. Wanneer u vervolgens akkoord gaat maken wij direct het afgesproken bedrag over op uw rekening en halen wij de auto gratis thuis bij u op. Meer weten over onze auto inkoop in Friesland of heeft u ergens een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug