Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Friesland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Bent u op zoek naar auto opkopers in Friesland? Wilt u uw auto verkopen in  Friesland?

East European Provider is al jaren dé voordelige en betrouwbare auto inkoop specialist van het noorden. Vul vrijblijvend en gratis het inkoopformulier in en verkoop uw auto vandaag nog!

U profiteert daarbij van:

  • Gratis vrijblijvende taxatie
  • Erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
  • Snelle afhandeling en direct geld
  • Gratis ophaaldienst door heel Friesland

J.Kips-Sneek Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips

Auto verkopen voor export in Friesland

auto verkopen FrieslandReeds honderden mensen die zochten naar auto opkopers in Friesland gingen u voor en verkochten hun auto via Inkoopautos.com. Vaak kopen wij schadeauto’s: wagens die beschadigd zijn geraakt bij een ongeval, met defecte motoren of met hoge kilometerstanden. Deze auto’s zijn namelijk zeer geschikt voor de export.

Wanneer u zo’n wagen aan ons verkoopt, zullen wij deze doorverkopen aan garagisten in Oost-Europa of zelfs in Afrika. Wij kennen veel monteurs in deze landen met een echt autohart (bij wijze van spreken). Vaak zijn zij al van jongs af aan bezig met sleutelen en kunnen blindelings zien wat er met de auto aan de hand is. Omdat de uurlonen in deze landen niet zo hoog liggen, kunnen zij ook nog eens veel goedkoper werken. Dit samen zorgt ervoor dat de prijzen voor reparatie hier lager liggen, met als gevolg een hogere marktwaarde voor defecte auto’s. En daar laten wij u van mee profiteren!

U kunt vrijwel elke auto vanaf 2007 aan ons verkopen:

Soort auto
Auto’s, 4×4 en bedrijfsauto’s vanaf 2005
Benzine, LPG, diesel en elektrische auto’s  
Auto’s met motorschade  
Schade en kapotte auto’s  
Auto’s met lage en hoge kilometerstanden
Auto met en zonder keuring (APK)  
Audi, BMW, Volkswagen, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, Opel, Skoda , Mercedes en meer  
Gratis 100% kosteloos
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Kosteloze waardebepaling

Wilt u snel uw (defecte) auto verkopen in Friesland voor de hoogst mogelijke prijs? Dan kan bij ons! U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij de waarde bepalen van uw auto. Onze experts kunnen dat heel simpel doen op afstand. Op basis van enkele gegevens die u invoert over uw auto kunnen zij heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen.

Daarbij kijken zij onder andere naar het merk, het type, het bouwjaar, de kilometerstand, het motortype, de kleur en of de auto handgeschakeld is of automatisch. Ook kijken ze naar de technische staat van de auto. Daarbij is het van belang wanneer de laatste technische controle was, wat de staat is van de motor, versnellingsbak en koppeling, en of er eventuele storingen zijn. Als laatste punt nemen zijn ook de marktvraag mee in hun beoordeling. Het ene model verkoopt nu eenmaal beter dan het andere, en dit beïnvloedt de waarde.

Auto opkopers in Friesland – Service

auto verkopen in frieslandMensen in het hoge noorden vinden service heel belangrijk. Wij ook. Daarom werken wij eerlijk en duidelijk, wat zich uit in de volgende klantvriendelijke werkwijze:

Betaling

Wij betalen u altijd vooraf. Nadat u ons bod heeft geaccepteerd, zullen wij het geld overmaken en een bevestiging sturen. Pas wanneer u het geld daadwerkelijk op uw rekening heeft, komen wij de auto ophalen. Wij kunnen u ook contant betalen. In dat geval nemen wij het geld mee bij de ophaal en betalen u voordat wij de auto opladen. Dat is wel zo fijn!

Het ophaalproces

Bij de ophaal (die helemaal gratis is) respecteren wij uw privacy en maken daarom altijd eerst een afspraak voordat wij de auto komen ophalen. Wij kunnen iedere dag in de week de auto komen ophalen (ook in het weekend!), dus we zullen altijd een moment vinden dat voor u uitkomt. Ook dit wordt telefonisch en per mail bevestigd.

Vrijwaringsbewijs en verkoopovereenkomst

Het vrijwaringsbewijs en de verkoopovereenkomst nemen wij voor u mee. Wij zijn RDW erkend en nemen u graag het papierwerk uit handen.

Direct uw auto verkopen in Friesland!

Wij zijn geïnteresseerd in alle typen auto’s, in welke staat van onderhoud dan ook, behalve wanneer deze echt total loss is. Dus ook als uw auto een defect kent, de APK niet heeft doorstaan of een flinke deuk bezit, kunnen wij hem in de meeste gevallen kopen.

Wilt u direct uw auto, met of zonder mankementen, verkopen? Vul dan simpel en vrijblijvend het inkoopformulier in. Of neem contact op via mail op info@inkoopautos.com of telefoon +31 (0) 631-993-048. Onze medewerkers staan u graag te woord en vaak kunnen onze schade experts nog dezelfde dag een bod uitbrengen op uw auto. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij het geld over (of geven dit u contant bij ophaal) en maken we een afspraak voor de ophaal. In dringende gevallen kan dit zelfs dezelfde dag nog!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2023 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug