Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in Sint-Truiden

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u snel en zonder gedoe uw oude auto verkopen in Sint-Truiden? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als erkende auto opkopers in de omgeving van Sint-Truiden. Bij ons krijgt u standaard een hoge prijs voor uw oude wagen en bent u gegarandeerd van de beste service. Ook een schadewagen verkopen is mogelijk bij ons: wij nemen ook kapotte auto’s in met zowel technische als blikschade.

Vul direct het inkoopformulier in om uw auto te laten taxeren en binnen enkele uren een bod te ontvangen. U profiteert bij ons altijd van deze voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Gratis en vrijblijvend taxatie
 • Gratis ophaaldienst in Sint-Truiden
 • De hoogste prijzen, ook voor schadeauto’s
 • Ophaal binnen een dag en direct geld
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Mike uit MaasmechelenMike uit Maasmechelen
  Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!

Auto via het internet verkopen in Sint-Truiden

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende platformen waar u uw auto kunt verkopen. Vaak moet u daarvoor een advertentietekst schrijven en heeft u professionele foto’s nodig. Daarnaast zitten er vaak kosten aan het plaatsen van een advertentie verbonden en heeft u enig geduld nodig voor er reacties komen. Vaak wordt er gevraagd of uw auto kan worden bezichtigd of worden er biedingen uitgebracht. Uiteraard bent u tijd kwijt aan deze bezichtigingen en als er een bod wordt uitgebracht weet u niet zeker of het bod hoog genoeg is.

Professionele auto opkopers in Sint-Truiden

auto opkopers BelgiëEen professionele inkoper koopt iedere auto in voor een eerlijke prijs. Ook wanneer er sprake is van schade of defecten wordt er een bod op uw tweedehands auto gedaan. Lokale opkopers in Sint-Truiden beschikken vaak niet over een internationaal netwerk, zij kunnen uw tweedehands auto daardoor niet altijd voor de juiste prijs overnemen.

Inkoopautos.com is een professionele opkoper van tweedehands auto’s die dit internationale netwerk wel heeft. U weet daardoor zeker dat u het juiste bedrag voor uw tweedehands auto krijgt. Ons brede netwerk strekt zich uit van België en Nederland tot Oekraïne en Litouwen. In deze laatste landen doet men ook veel aan de inkoop van defecte auto’s. Hier zijn de lonen van monteurs namelijk lager en kan men ook veel goedkoper aan onderdelen komen. Als gevolg hiervan kosten reparaties minder en wordt het dus voordelig om tot de aankoop van schadewagens over te gaan en deze te repareren.

In samenwerking met onze partners hebben wij ons daarom gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met schade en defecten. Wij krijgen hier een goede prijs van onze partners voor en wij geven u daarom ook een hele goede prijs voor! Daarom kan een auto verkopen met motorschade of een kapotte transmissie bij ons soms verbluffend veel geld opbrengen.

Inkoopautos.com koopt auto’s in de gehele Benelux in en kan uw voertuig ook bij u thuis in Sint-Truiden ophalen. Bent u benieuwd naar het inkoopproces? Lees dan snel verder en laat uw tweedehands auto vrijblijvend taxeren.

Auto verkopen voor export in Sint-Truiden bij uw auto inkoop specialist

Verkoop uw auto via Inkoopautos.com! Wij rekenen geen kosten voor de taxatie of het transport en halen hem gratis op uit Sint-Truiden of omgeving. Doorloop de volgende stappen:

 1.  Vul het inkoopformulier in of deel de gegevens van uw auto op een andere manier. Wilt u een kapotte auto verkopen in Sint-Truiden? Vermeld dan liefst ook iets over de schade en voeg enkele foto’s bij uw aanvraag. Zo kunnen onze taxateurs een goede inschatting maken.
 2. Op basis van de gegevens die u ons levert kunnen wij een bod op uw auto doen.
 3. Gaat u akkoord met dit bod? Dan maken we direct een afspraak om uw auto in Sint-Truiden te betalen en op te halen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Wilt u uw auto verkopen vanuit Sint-Truiden bij Inkoopautos.com? U kunt ook direct met ons in contact komen door ons telefonisch of per e-mail te benaderen via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug