Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper gebruikte auto’s in Limburg

Verkoop uw auto nu!

Zoekt u een auto opkoper in Limburg?

East European Provider koopt verschillende merken van personenwagens en export auto’s in België en Nederland in. Ons bedrijf is een erkend opkoper van gebruikte auto’s in de Belgische provincie Limburg.

Al vele jaren bieden wij onze klanten onze professionele hulp en uitstekende service bij de verkoop van hun tweedehands wagens. Als u gericht uw auto wilt verkopen in Limburg, laat het ons weten.

  • Altijd een eerlijk bod
  • Ook bij hoge kilometerstand of schade
  • Direct contant geld voor uw auto

R. Bouchez-Limburg Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Rekem

Opkopers van export auto’s in Limburg

Auto Opkoper BelgieAls auto opkoper in Limburg en de wijde regio, rijden wij vrijwel dagelijks bij u langs. Voor de wagens die wij ophalen betalen wij meteen in contant geld of per bankoverschrijving. Dat is wel zo prettig, want wachten tot een particuliere verkoper op uw advertentie reageert, komt kijken en de knoop doorhakt, kan uw geduld flink op de proef stellen.

Slimmer is het om uw wagen te verkopen aan een opkoper van export auto’s. Limburg kan daarvoor bij Inkoopautos.com terecht. Vrijwel iedere dag zetten wij auto’s op transport naar Oost-Europa, waar grote belangstelling bestaat voor gebruikte wagens uit België en Nederland.


Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Als opkopers van auto’s in Limburg en omgeving zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw gebruikte wagens vanaf bouwjaar 2007. Een hoge kilometerstand, defecten, schade of verlopen keuring  schrikt ons daarbij niet af.

export auto verkopenopkoop wagens limburg

Eenvoudig kapotte of schadeauto in Limburg verkopen

Kevin Houwaart uit Hasselt East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin

Wij kopen in principe alle auto’s en bestelwagens vanaf bouwjaar 2005. Bovendien, kopen wij de wagens met defecten en schade in. Het maakt niet uit wanneer uw auto grote krassen, deuken of defecten heeft. Ook wanneer uw auto een kapotte motor heeft, wanneer uw koppakking lekt of bij andere defecten aan het systeem zijn wij bereid een eerlijk bod te doen. Wij begrijpen dat het repareren van uw auto vaak veel kosten met zich meebrengt en het daardoor interessanter is om uw auto zonder reparatie door te verkopen.

Bent u benieuwd hoeveel uw wagen waard is, neem via het formulier op deze pagina of via telefoon +32 (0) 497-852-557  contact op met dé auto opkoper van Limburg.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod
Dagelijks kopen wij de auto’s in (Alken, As, Beringen, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heers, Herk-de-Stad, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Kortessem, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Nieuwerkerken, Opglabbeek, Overpelt, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven, Zutendaal ).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug