Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto opkopers Limburg – Inkoop gebruikte auto’s

Bied uw auto gratis aan!

Zoekt u een auto opkoper in Limburg? Wij van East European Provider kopen alle merken personenwagens en bedrijfswagens, ook met schade en defecten. Ons bedrijf is erkend opkoper van gebruikte auto’s in de Belgische provincie Limburg, al meer dan vijftien jaar lang. Wij worden keer op keer geprezen vanwege onze uitstekende service en eerlijke werkwijze. Laat daarom nu uw wagen taxeren en profiteer van de volgende voordelen van onze auto inkoop service:

 • Vandaag taxeren = morgen geld
 • Gratis en vrijblijvend uw auto taxeren
 • Gratis ophaal door heel Limburg
 • Standaard zeer hoge prijzen, ook voor kapotte auto’s of met hoge km-stand
 • Al meer dan vijftien jaar met uitstekende service en zonder gedoe
 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • Glenn uit BocholtGlenn uit Bocholt
  Correcte afhandeling en eerlijke prijs gekregen voor mijn Renault. Goede service!
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact…
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Stefan uit RekemStefan uit Rekem
  Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.
 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker.…
 • Bos -TongerenBos -Tongeren
  Goed bod, geen gezeur, alles volgens afspraak. Fijn om zaken mee te doen.
 • Jurgen – KinrooiJurgen – Kinrooi
  Super service, vlotte betaling en afhaling zonder discussie... Aanradertje!

Uw auto verkopen voor export in Limburg – Wij hebben interesse in het volgende:

Wij hebben interesse in alle auto’s en bedrijfswagens vanaf bouwjaar 2008 in de provincie Limburg. Het maakt daarbij niet uit of uw wagen nog in goede staat is of dat er mankementen of defecten zijn. Wij kopen alles, behalve wanneer een auto echt helemaal total loss is. Een auto die rijp is voor de sloop kunt u immers beter naar de sloop brengen. Kijk voor een overzicht in onderstaande tabel.

Soort auto en staat van wagen Te verkopen bij ons
Personenauto, bedrijfswagen, camionette
In perfecte of goede staat
Met technische problemen (motorschade, kapotte transmissie, koppeling, ophanging, uitlaatsysteem, storingen, enzovoorts)
Met schade na een ongeval (deuken, krassen, bumperschade, koplampen kapot, gebroken spiegels, kapotte assen, enzovoorts)
Zonder geldige keuring
Benzine, elektrisch, diesel, hybride
Met hoge kilometerstand
Vanaf bouwjaar 2008
Total loss auto’s

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De beste waarde voor uw tweedehands auto in Limburg

auto verkopen LimburgEast European provider staat erom bekend dat zij de allerbeste waarde geeft. De reden hiervoor is eenvoudig. Omdat wij al meer dan vijftien jaar eerlijk actief zijn, hebben wij een zeer breed internationaal netwerk opgebouwd. Daarom zijn wij in staat om voor iedere auto de best mogelijke waarde te geven.

Veel tweedehands auto’s verkopen wij door in exportlanden. Denkt u hierbij aan Polen, Oekraïne en de Baltische staten. Hier is men zeer geïnteresseerd in alle soorten auto’s, ook oude wagens, met problemen of lichte schade. Daarom vinden onze ingekochte auto’s hier altijd gretig aftrek en goede prijzen. Vanwege de wat lagere loonkosten kunnen monteurs bovendien goedkoper repareren. En omdat de reparatiekosten lager liggen, zijn kapotte auto’s hier meer waard. Door uw wagen voor export te verkopen bij ons profiteert u hiervan.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Inkoop gebruikte auto’s Limburg – Zo werkt het

Onze inkoopservice van tweedehands auto’s werkt snel en eenvoudig. Hiervoor hoeft u enkel de volgende vier stappen te volgen:

 1. Uw auto laten taxeren met het formulier
 2. Ons bod in uw mail ontvangen
 3. Het bod accepteren en direct geld ontvangen
 4. De auto laten ophalen in Limburg

De waarde van uw auto laten bepalen

Voordat u uw wagen verkoopt, wilt u natuurlijk weten hoeveel u ervoor krijgt. Daarom begint de inkoop van een auto altijd met een taxatie. Deze is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. Aan de hand van de gegevens die u ons geeft, zoals het merk, model, uitvoering, bouwjaar en kilometerstand, kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen.

Ontvang ons bod in de mail

Binnen enkele uren en soms nog sneller, ontvangt u van ons het bod in uw mailbox. Dit bod is ook daadwerkelijk wat wij betalen. Wij hoeven uw auto dus niet nog eens extra te taxeren en we rekenen geen verborgen extra kosten waardoor u toch minder krijgt. Uiteraard gaan we er daarbij vanuit dat u het taxatieformulier naar eer en geweten heeft ingevuld. Vertrouwen is daarbij voor ons de basis.

U gaat akkoord met het bod en ontvangt direct geld

De auto bij ons laten taxeren is geheel vrijblijvend, dus u bent in het geheel niet verplicht om op ons bod in te gaan. Bovendien blijft ons bod staan, dus als u nog even wilt wachten met verkopen is dat ook mogelijk. Gaat u direct akkoord? Dan regelen wij alles direct voor u. Als u kiest voor overschrijving via de bank maken we direct het geld over. Ook zullen we direct contact met u opnemen voor de ophaal in Limburg.

Wij komen de wagen gratis ophalen bij u thuis

Als u wilt kunnen wij uw wagen de volgende dag al komen ophalen. Het kan uiteraard ook op een later tijdstip, wanneer het u uitkomt. Ook spreken we graag een exacte tijd af, zodat u niet de hele dag thuis moet zitten wachten voor de ophaal van uw auto. Het maakt verder ook niet uit of uw auto bij u thuis staat, op een parking of bij de garage: onze oplegger komt overal. Voordat we uw voertuig opladen maken we alles netjes in orde. U krijgt het geld (als u kiest voor cash, anders hebben we het al overgemaakt) en een getekende koopovereenkomst.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Eenvoudig kapotte of schadeauto in Limburg verkopen

opkoper auto provincie limbrugZoals gezegd kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van een schadeauto. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd en we doen zowel de inkoop van auto’s met technische mankementen als met schade na een ongeval. Denkt u bij technische schade aan zaken als:

 • Problemen met de aandrijflijn (motor, transmissie, koppeling)
 • Elektronische storingen
 • Allerlei problemen als gevolg van een hoge kilometerstand
 • Problemen met de ophanging of het stuurhuis
 • Niet functionerende ABS, airco(pomp) of bijvoorbeeld stuurbekrachtiging

Bij schade als gevolg van grote en kleine ongevallen kunt u denken aan:

 • Deuken en krassen
 • Schade aan bumpers of buitenspiegels
 • Kapotte koplampen en achterlichten
 • Gebroken wielas of problemen met de ophanging
 • Airbags die zijn afgegaan

Auto opkopers voor export

opkoop autos LimburgHier kunt u een auto verkopen voor export. Wat betekent dit en wat is daar het voordeel van ten opzichte van verkopen voor de lokale markt? Verkopen voor export betekent dat uw auto uiteindelijk naar het buitenland zal gaan. Wij verkopen niet iedere auto naar het buitenland, maar wel een zeer groot deel.

Met name schadeauto’s en kapotte auto’s zijn vrijwel altijd meer waard wanneer deze worden geëxporteerd. Ook modellen die hier uit de mode zijn geraakt, brengen logischerwijs meer op in landen waar deze nog wel zeer populair zijn.

Omdat de reparatiekosten van grote invloed zijn op de waarde van een auto, is een kapotte auto meer waard wanneer deze goedkoper gerepareerd kan worden. Vooral in Oost-Europa is dit het geval. Hier zijn twee redenen voor. Ten eerste zijn de lonen daar wat lager dan in België, waardoor men minder kwijt is aan werkloon. Ten tweede zijn er veel tweedehands onderdelen beschikbaar, waardoor men ook minder kwijt is aan onderdelen.

Omdat de vraag in het buitenland naar bepaalde modellen (met name degelijke voertuigen, SUV’s en sterke merken als BMW en Mercedes-Benz) groter is dan hier, zijn deze ook meer waard in landen als Oekraïne en Rusland. De verschillen zijn subtiel. Zo rijdt men in Rusland liever een stevige SUV, vanwege de over het algemeen slechte wegen (met veel putten).

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Opkoper auto zonder keuring in Limburg

Is uw auto niet door de technische keuring gekomen? Dan is het slim de auto verkopen zonder keuring te overwegen. Kosten om de auto te repareren zodat deze door de keuring komt, wegen vaak niet op tegen de waarde van de auto. Bovendien zijn reparatiekosten in België vergeleken met het buitenland erg hoog, waardoor u nog eens extra verliest door uw wagen hier te laten repareren. Voor het verkopen van uw auto via onze inkoop service heeft u geen geldige keuring nodig. Wij laten uw auto in het buitenland repareren en daar krijgt hij een lokale keuring.

Inkoop tweedehands auto Limburg ook met hoge kilometerstanden

Wij kopen ook auto’s met hoge kilometerstanden. Deze hoge kilometerstand is geen enkel probleem voor onze internationale partners. Dankzij het grote aantal tweedehands onderdelen dat in Oost-Europa beschikbaar is, kunnen auto’s met uiteenlopende mankementen goedkoop opgelapt worden.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lekke koppakking. Veel auto’s met veel kilometers op de teller hebben hier problemen mee. Repareren is een dure grap, maar omdat de reparatiekosten in Oost-Europa soms wel minder dan de helft zijn dan hier, kan zo’n auto bij ons toch nog een mooi bedrag opleveren!

Direct uw tweedehands auto verkopen in Limburg

Bent u benieuwd hoeveel uw wagen waard is, neem via het formulier op deze pagina of via telefoon +32 (0) 497-852-557 contact op met dé auto opkoper van Limburg. U kunt op deze manier direct uw gebruikte auto verkopen. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een goed en eerlijk bod en als u dan akkoord gaat is uw auto verkocht. Wij maken dan direct het geld over en komen de auto gratis bij u ophalen. Tot snel in Limburg!

Dagelijks kopen wij de auto’s in (Alken, As, Beringen, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heers, Herk-de-Stad, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Kortessem, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Nieuwerkerken, Opglabbeek, Overpelt, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven, Zutendaal ).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug