Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in Lommel

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto verkopen in Lommel en omgeving? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn auto inkoop specialist en kunnen ieder type wagen direct van u overnemen tegen zeer hoge prijzen en de beste service. Ook schadewagens zijn welkom bij ons: technische schade of blikschade? Geen probleem!

Verkoop uw oude auto direct door het invullen van ons inkoopformulier voor taxatie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en u profiteert hierbij van:

 • 100% gratis taxatie
 • 100% gratis ophaaldienst in Lommel
 • Erkende opkoper van auto’s met 15 jaar ervaring
 • Ook inkoop schadeauto’s
 • Hoge prijzen en direct uw geld
 • Glenn uit BocholtGlenn uit Bocholt
  Correcte afhandeling en eerlijke prijs gekregen voor mijn Renault. Goede service!
 • Mike uit MaasmechelenMike uit Maasmechelen
  Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!

Auto via het internet verkopen in Lommel

waar mijn auto verkopenTegenwoordig kiest men er steeds vaker voor om tweedehands auto’s via het internet aan te bieden. Gedacht wordt dat een auto op deze manier het snelst kan worden verkocht, voor de beste prijs. Helaas is dit vaak niet het geval! Zo kunt u via dit soort platformen vaak alleen de Nederlandse markt bereiken en heeft u te maken met eindgebruikers. Een eindgebruiker zit niet te wachten op een auto met veel schade of grote mankementen, u bent daardoor genoodzaakt om met lagere biedingen akkoord te gaan dan u eigenlijk verdient. Daarbij zal het voor kopers uit bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam niet heel aantrekkelijk zijn om de lange reis naar Lommel te maken, waardoor uw eigenlijke markt zeer beperkt is.

Gelukkig zijn er ook inkopers waar u terecht kunt! Bij een inkoper kunt u uw auto vrijblijvend te koop aanbieden en er na een vrijblijvende taxatie direct een eerlijk bedrag voor krijgen.

Professionele auto opkopers in Lommel – Inkoop defecte auto’s

auto vandaag verkopenIn Lommel zijn er zowel inkopers lokaal actief als vanuit een breed internationaal netwerk. Inkoopautos.com koopt auto’s op in de gehele Benelux en verkoopt deze overal in Europa. Doordat wij dit snel en efficiënt doen is het mogelijk om een hoger bedrag voor uw tweedehands auto te krijgen dan een lokale opkoper in Lommel.

Wij zijn zoals gezegd ook specialist op het gebied van de aankoop van schadewagens, auto’s met hoge kilometerstanden en zonder keuring. Een auto verkopen met motorschade of middelzware carrosserieschade is iets dat onze klanten dagelijks doen. Voor ons vormt, in tegenstelling tot particulieren. de inkoop van auto’s met schade en defecten geen enkel bezwaar, omdat er in ons uitgebreide netwerk altijd wel iemand op zoek is naar elk type wagen. Mogen wij uw kapotte auto kopen?

Auto verkopen voor export in Lommel bij Inkoopautos.com

Ons inkoopproces verloopt via de volgende stappen:

 1. Allereerst vult u ons inkoopformulier in of deelt u de belangrijkste gegevens van uw tweedehands auto op een andere manier met ons. Wenst u een schade auto te verkopen in Lommel? Deel dan ook wat informatie over de schade met ons en voeg enkele foto’s toe van het defect.
 2. Vervolgens kunnen wij aan de slag met de taxatie en wordt er op basis daarvan een bod gedaan. Dit is ook daadwerkelijk het bedrag dat we voor uw wagen zullen betalen.
 3. Kunt u zich vinden in ons bod? Dan maken we direct een afspraak om uw auto te betalen en op te halen (in Lommel of op een andere locatie).
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Zo snel mogelijk met ons in contact komen? U kunt ons telefonisch en per e-mail benaderen. Doe dat via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug