Auto verkopen in Genk

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw tweedehands auto verkopen voor een eerlijke prijs? Dan is dat niet altijd even eenvoudig. Zeker wanneer u een auto met veel schade of mankementen wilt verkopen. Toch zijn ook auto’s met schade of defecten populair. Als deze tegen een relatief lage prijs gerepareerd kunnen worden is het immers mogelijk deze wagens daarna een tweede kans te gunnen.

Helaas is voordelig repareren niet altijd even eenvoudig, op deze pagina ontdekt u hoe internationaal georiënteerde auto opkopers in Genk een betere prijs voor uw tweedehands auto betalen dan een opkoper die zich enkel op lokaal niveau oriënteert. Ook een kapotte auto verkopen in Genk is op deze manier erg voordelig!

Timo-Maasmechelen Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf

Auto via het internet verkopen in Genk

Particulieren kiezen er steeds vaker voor om een tweedehands auto via een platform aan te bieden. Door simpelweg een advertentie te plaatsen krijgt u daardoor niet alleen reacties uit Genk, maar ook uit de rest van België.

Helaas neemt deze methode veel tijd in beslag. Het schrijven van een goede advertentietekst en het maken van de juiste foto’s is iets waar u immers voldoende aandacht voor nodig heeft. Tegelijk komen er allerlei vragen binnen en willen geïnteresseerden bij u langskomen in Genk. Allerlei zaken waar u veel tijd aan kwijt bent en nog steeds bent u niet verzekerd van een serieuze koper.

Professionele inkopers in Genk

auto voor export wegdoenOpkopers van tweedehands auto’s doen niets anders dan het kopen van auto’s. U bent er daardoor van verzekerd dat een opkoper geïnteresseerd is in uw tweedehands auto. Ook wanneer er sprake van schade of defecten is, kunnen veel inkopers dit repareren en uw auto vervolgens alsnog doorverkopen. Helaas zijn veel lokale opkopers uit Genk vooral georiënteerd op België ze laten uw auto repareren in België en proberen uw auto daar ook vaak door te verkopen.

Inkoopautos.com doet dit anders! Doordat wij in contact staan met een breed internationaal netwerk kunnen wij een auto die in Genk wordt ingekocht elders repareren en doorverkopen. Denk aan landen in Oost-Europa. De kosten voor het repareren van uw auto liggen daar lager en tegelijk is men daar bereid om een hogere prijs voor uw tweedehands auto te betalen.

Een schade auto verkopen in Genk kan heel lastig zijn, maar niet bij ons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de aankoop van schadewagens en de inkoop van auto’s met schade en defecten. Heeft u een ongeval gehad? Of wilt u een auto verkopen met motorschade? Het kan allemaal, want wij draaien er onze hand niet voor om! Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij vrijwel altijd overgaan tot de inkoop van uw defecte auto, tenzij deze helemaal total loss is.

Auto verkopen voor export in Genk bij auto inkoop specialist Inkoopautos.com

Het verkopen van uw auto is eenvoudiger dan vaak gedacht wordt. U kunt uw tweedehands auto direct vanuit Genk verkopen in de volgende stappen:

  1. Allereerst biedt u uw auto aan via ons inkoopformulier. Wanneer u daar de belangrijkste gegevens heeft ingevuld is het voor ons mogelijk om aan de slag te gaan met het taxeren van uw tweedehands auto.
  2. Zo snel mogelijk brengen wij op basis van deze taxatie een bod op uw auto uit.
  3. Accepteert u ons bod? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt (in Genk of ergens anders) om uw auto te betalen en op te halen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Neemt u liever eerst persoonlijk contact met ons op? Dan kan dat via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug