Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in Genk

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u uw tweedehands auto verkopen in Genk voor de hoogste prijs? Dan bent u bij ons helemaal goed. Wij zijn actief als auto inkopers in en rondom Genk en kunnen op vrijwel ieder type auto zeer hoog bieden. Ook kapotte auto’s zijn welkom bij ons en het maakt ook niet uit als uw auto een hoge kilometerstand heeft of niet door de keuring is gekomen.

Wilt u weten hoeveel u kunt krijgen voor uw oude auto? Vul dan nu gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in voor taxatie en profiteer van onze gegarandeerde voordelen:

 • Gratis en geheel vrijblijvende taxatie binnen enkele uren
 • Gratis ophaaldienst in Genk binnen een dag
 • Erkende opkoper van personenwagens
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Standaard zeer hoge prijzen, ook voor auto’s met schade
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!
 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • Kevin Houwaart uit HasseltKevin Houwaart uit Hasselt
  East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!

Auto via het internet verkopen in Genk

Particulieren kiezen er steeds vaker voor om een tweedehands auto via een platform aan te bieden. Door simpelweg een advertentie te plaatsen krijgt u daardoor niet alleen reacties uit Genk, maar ook uit de rest van België.

Helaas neemt deze methode veel tijd in beslag. Het schrijven van een goede advertentietekst en het maken van de juiste foto’s is iets waar u immers voldoende aandacht voor nodig heeft. Tegelijk komen er allerlei vragen binnen en willen geïnteresseerden bij u langskomen in Genk. Allerlei zaken waar u veel tijd aan kwijt bent en nog steeds bent u niet verzekerd van een serieuze koper.

Professionele inkopers in Genk

Opkopers van tweedehands auto’s doen niets anders dan het kopen van auto’s. U bent er daardoor van verzekerd dat een opkoper geïnteresseerd is in uw tweedehands auto. Ook wanneer er sprake van schade of defecten is, kunnen veel inkopers dit repareren en uw auto vervolgens alsnog doorverkopen. Helaas zijn veel lokale opkopers uit Genk vooral georiënteerd op België ze laten uw auto repareren in België en proberen uw auto daar ook vaak door te verkopen.

Inkoopautos.com doet dit anders! Doordat wij in contact staan met een breed internationaal netwerk kunnen wij een auto die in Genk wordt ingekocht elders repareren en doorverkopen. Denk aan landen in Oost-Europa. De kosten voor het repareren van uw auto liggen daar lager en tegelijk is men daar bereid om een hogere prijs voor uw tweedehands auto te betalen.

Een schade auto verkopen in Genk kan heel lastig zijn, maar niet bij ons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de aankoop van schadewagens en de inkoop van auto’s met schade en defecten. Heeft u een ongeval gehad? Of wilt u een auto verkopen met motorschade? Het kan allemaal, want wij draaien er onze hand niet voor om! Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij vrijwel altijd overgaan tot de inkoop van uw defecte auto, tenzij deze helemaal total loss is.

Auto verkopen voor export in Genk bij auto inkoop specialist Inkoopautos.com

Het verkopen van uw auto is eenvoudiger dan vaak gedacht wordt. U kunt uw tweedehands auto direct vanuit Genk verkopen in de volgende stappen:

 1. Allereerst biedt u uw auto aan via ons inkoopformulier. Wanneer u daar de belangrijkste gegevens heeft ingevuld is het voor ons mogelijk om aan de slag te gaan met het taxeren van uw tweedehands auto.
 2. Zo snel mogelijk brengen wij op basis van deze taxatie een bod op uw auto uit.
 3. Accepteert u ons bod? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt (in Genk of ergens anders) om uw auto te betalen en op te halen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Neemt u liever eerst persoonlijk contact met ons op? Dan kan dat via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug