Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Verkoop Uw Schadewagen Snel & voor de Beste Prijs!

Bied uw schadeauto gratis aan!

Heeft uw auto schade? Bespaar op reparaties en verkoop hem aan ons voor een top prijs! Profiteer van een gratis, snelle taxatie, gratis ophalen in heel België, en de zekerheid van een eerlijke deal dankzij ons internationaal netwerk. Start nu en verkoop zorgeloos!

 • Gegarandeerd de Beste Prijs voor uw schadeauto
 • Betaling Vooraf: uw geld veilig en snel geregeld
 • Kosteloze Ophaalservice in de hele Benelux
 • Snelle en Gratis Taxatie van uw voertuig
 • Alle Auto’s Welkom: inclusief technisch total loss
 • Betrouwbaar en RDW-Erkend: wij zijn uw deskundige auto opkoper
 • 15+ Jaar Ervaring in de aankoop van schadevoertuigen
 • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
  Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Sonja Tollet-BoutersemSonja Tollet-Boutersem
  Wagen met ongeval moeten verkopen. Eerlijk en correct bod gekregen. Binnen de week centjes op de rekening en opgehaald. Fijne manier van onderhandelen.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Marc Geerts – kapelle op den bosMarc Geerts – kapelle op den bos
  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.
 • Christophe — regio NAMUR (B)Christophe — regio NAMUR (B)
  Fantastische zakenmannen en heel vriendelijke mensen.Houden zich perfect aan de gemaakte afspraken. voor hun is afspraak een ECHTE afspraak. Geen beloof en discussies zoals er vele anderen zijn als je een wagen wenst te verkopen.100% te vertrouwen en 100% aan te raden.Groeten, een héél tevreden iemand
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Stap voor stap uw schadewagen verkopen

  Taxatie
Laat uw schadewagen gratis en vrijblijvend taxeren met het taxatieformulier. Voeg enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen van uw auto.

  Bod
Binnen één uur taxeren wij uw auto aan de hand van de door u opgegeven gegevens. U ontvangt ons taxatierapport, inclusief bod, direct in uw inbox.

  Geld binnen 24 uur
Na ontvangst van ons bod is het aan u: gaat u akkoord of liever niet? Akkoord gegaan? Dan zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag voor uw auto binnen 24 uur op uw rekening staat.

  Ophaaldienst in heel België
Wij halen uw schadewagen gratis op door heel Vlaanderen. Dit doen wij altijd op afspraak, zodat u niet thuis hoeft zitten wachten op onze komst.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Voorkom hoge kosten voor reparatie en verkoop uw auto met defect

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een kapotte auto weer te repareren. Maar tegen welke kosten? Is het slim om een auto met bijvoorbeeld een dagwaarde van € 4000 te laten repareren voor € 5000? Wij denken van niet, want dan kunt u beter € 1000 aan het goede doel schenken! Financieel veel aantrekkelijker is het in onze ogen om zo’n auto dan te verkopen en het geld dat uw zou uitgeven aan reparatie te gebruiken voor een nieuwe auto. Dus heeft u een offerte aangevraagd voor reparatie en lopen de reparatiekosten flink in de papieren? Laat uw auto dan gratis en vrijblijvend taxeren en ontdek direct welke prijs wij kunnen bieden!

De reden dat auto’s met defecten vaak nog een goede waarde voor ons hebben, is dat wij samenwerken met partners in landen waar men voordelig kan repareren. Hierdoor zijn de reparatiekosten dus erg laag, wat zorgt voor een goede waarde voor de schadewagen. Dit in tegenstelling tot veel dealers hier in België, waar de arbeidskosten zo hoog zijn dat zelfs auto’s met kleine defecten al total loss worden verklaard. Benieuwd wat de gemiddelde reparatiekosten zijn voor veelvoorkomende defecten en reparaties? Bekijk dan onderstaande tabel.

Reparatie of defect Kosten bij algemene garage* Kosten bij merkdealer**
Automaat vervangen € 4000 € 5500
Koppakking vervangen € 800 € 1700
Revisie koppeling € 800 € 1500
Schokdempers vervangen € 800 € 1500
Motor revisie € 1600 € 4000
Motor vervangen € 4500 € 8000
Brandstofpomp vervangen € 2000 € 4000
Verstuivers vervangen € 1000 € 1600

*Deze gemiddelde kosten zijn inclusief btw en arbeidskosten

** Merkdealers maken enkel gebruik van nieuwe onderdelen, waardoor de prijzen flink hoger uitvallen.

Meld uw kapotte auto gratis aan voor taxatie!

Auto na ongeval verkopen

schadewagen verkopenIs uw auto betrokken geraakt bij een ongeval? Ook dan kunt u uw auto in de meeste gevallen bij ons verkopen. Voordehand liggende schades na een ongeval zijn uiteraard deuken, lakschade, ruitschade en bumperschade. Regelmatig is er bij auto’s die betrokken zijn geraakt echter meer aan de hand. Wanneer het een flinke klap is geweest, zal er ook schade zijn aan de ophanging en is het stuur niet meer goed uitgelijnd. Bij frontale botsingen kan er daarnaast sprake zijn van schade aan onderdelen, zoals het koelsysteem en de oliepomp.

Voor een dealer of autohandelaar die niet gespecialiseerd is in auto’s met defecten na een ongeval, is het daarom erg lastig om in te schatten wat een goede waarde is voor zo’n auto. Het gevolg is een ‘veilig’ bod, dat meestal ver onder de echte waarde zal liggen. Ook gebeurt het regelmatig dat handelaren u direct doorverwijzen naar de sloop. Zonde! Want ook met een flinke deuk en een paar defecte onderdelen kan een auto nog veel geld waard zijn op de exportmarkten. Wij helpen u graag met het verzilveren van deze waarde door de beste prijs te bieden voor uw auto na een ongeval. Het exporteren en daarna repareren nemen wij volledig voor u uit handen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Wat is de waarde van mijn schadewagen?

Een belangrijk vraag op het moment u overweegt een schadewagen te koop aan te bieden, is wat deze waard is. Met het antwoord op die vraag kunt u immers een weloverwogen keuze maken tussen verkopen of toch nog laten repareren. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom kunt u uw auto gratis en vrijblijvend bij ons laten taxeren. Na ontvangst van uw taxatieaanvraag, zullen onze taxateurs uw schadeauto aan de hand van de volgende factoren op waarde schatten:

Type auto. Net als bij een auto zonde schade is uiteraard het soort auto van belang voor de waarde ervan. Een BMX X5 uit 2019 met een kapotte motor is bijvoorbeeld meer waard dan een Seat Ibiza uit 2014 met hetzelfde probleem. Naast het merk en model kijken wij naar de uitvoering, het bouwjaar en eventuele extra’s en opties. Aan de hand hiervan bepalen we de dagwaarde en die dient als basis voor de taxatie.

Onderhoudsstaat en schade. Schade en andere problemen zorgen ervoor dat een auto in waarde daalt. Daarnaast spelen zaken als de onderhoudshistorie en de kilometerstand hier ook een rol. Bij ons is dit overigens veel minder dan bij lokale autobedrijven, vanwege onze export inkoopmethode.

De marktvraag in heel Europa. Een derde belangrijk punt bij het bepalen van de waarde van een auto, is de marktvraag. Als één van de weinigen in België kijken wij hiervoor ook naar de marktwaarde elders in Europa. Is er bijvoorbeeld in Moldavië veel vraag naar het type auto dat u te koop aanbiedt? Dan krijgt u van ons een bonus op de prijs.

Bereken direct de waarde van mijn auto

Hoe kan ik het beste een schadeauto verkopen?

Het verkopen van een schadeauto kan op verschillende manieren. Naast Inkoopautos.com heeft u ook de optie om de kapotte auto aan te bieden bij een sloopbedrijf, een particulier of bij de lokale dealer. In de meeste gevallen is Inkoopautos.com de beste keuze als we kijken naar de waarde die u krijgt. Enkel bij zeer zware schade zoals een auto die total loss is na een ongeval, kunt u de auto beter naar de sloop brengen.

Een lokale autodealer of garage biedt vaak wel een goede service, maar kan eigenlijk in geen geval de beste waarde bieden. Zeker bij grotere defecten en veel schade zullen de kosten die een dealer kwijt is aan reparatie niet opwegen tegen de mogelijke verkoopprijs, en daarom ontvangt u meestal slechts een fooi. Bij een particulier kunt u bij een auto in goede staat of bij bepaalde defecten rekenen op een goede prijs, indien u natuurlijk de juiste particulier zult vinden. Particulieren beschikken vanzelfsprekend meestal niet over de kennis en kunde om serieuze defecten te repareren. Een sloopbedrijf biedt altijd dezelfde prijs, ongeacht de staat van de auto, en is daarom enkel interessant bij sloopauto’s. Zie ook onderstaande tabel.

Soort auto en defect Dealer of garage Inkoopautos.com
Auto in goede staat *** **
Auto na licht ongeval ** ****
Na zwaar ongeval * *
Technische defecten ** ****
Kapotte motor ** ****
Defecte versnellingsbak ** ****
Geen keuringsbewijs ** ****
Krassen en deuken ** ****

*             Niet verkoopbaar

**          Minimale waarde

***        Redelijk goede waarde

****      Beste waarde

Inkoop schadewagens met uiteenlopende defecten

De afgelopen decennia haalden wij vrijwel dagelijks auto’s op met uiteenlopende defecten. In die tijd hebben wij heel wat defecten van dichtbij gezien en daarom delen wij graag onze kennis op dit gebied. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met onder meer de volgende schade en defecten:

 • Motorproblemen
 • Transmissieschade
 • Schade aan het koetswerk, bumpers en krassen
 • Brandstofpompen
 • Problemen met ophanging en schokdempers
 • Turboschade
 • Kapotte aircopompen

Auto met motorproblemen verkopen

Heeft uw auto motorproblemen? In alle gevallen kunt u een auto met motorschade bij ons te koop aanbieden. Bekende tekenen van een auto met motorschade zijn onder meer witte, zwarte of blauwe rook uit de uitlaat, vreemde geluiden onder de motorkap, lekkende olie, een verhoogd brandstofgebruik en problemen met optrekken. Indien deze problemen niet tijdig worden aangepakt, kan uw auto helemaal stilvallen of zelfs vlam vatten. Veelvoorkomende schade aan motoren zijn onder meer een lekke koppakking, zuigerschade, kapotte bougies en verstuivers en problemen met de distributieketting of -riem.

Verkopen met schade aan versnellingsbak en koppeling

Eén van de meest voorkomende problemen bij auto’s die wij inkopen, is schade aan de versnellingsbak en/of de koppeling. Dit is enerzijds omdat reparaties van versnellingsbakken in de regel niet goedkoop zijn. Vaak moet namelijk de hele bak gereviseerd worden of de koppelingsplaat worden vervangen. Anderzijds is een versnellingsbak nu eenmaal een slijtageonderdeel. Vroeg of laat gaat dus iedere versnellingsbak kapot, hoe zuinig u er ook mee omspringt. Tekenen van versnellingsbakschade zijn onder andere problemen met schakelen, geluiden tijdens schakelen, een vreemde geur en lekkende transmissievloeistof.

Carrosserieschade te koop aanbieden

Heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Of zag een andere automobilist uw auto juist over het hoofd? Een ongeluk zit soms in een klein hoekje, maar het resultaat is vrijwel altijd schade aan de carrosserie en het lakwerk. Met name deuken kunnen een auto lelijk ontsieren en een deuk uit een auto halen is beslist geen simpel karwij. Kosten van ruim duizend euro zijn zeker geen uitzondering hiervoor en dan is het nog de vraag of je er echt niets meer van ziet. Wij kopen uw auto met deuken en krassen voor een goede prijs, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Kapotte brandstofpomp

Start uw auto niet goed, sputtert uw motor of heeft u minder vermogen bij zware belasting? Grote kans dat uw brandstofpomp het heeft begeven. De brandstofpomp is het onderdeel van uw auto dat verantwoordelijk is voor het verplaatsen van de brandstof uit de tank naar de motor. Het repareren van een brandstofpomp is een dure grap en daarom is het slim om bij dit defect ook verkopen te overwegen, zeker wanneer de auto al wat ouder is.

Wagen met schade aan ophanging en schokdempers verkopen

Met name in steden en dorpen die rijk zijn aan drempels kopen wij ontzettend veel auto’s die problemen hebben met de ophanging en de schokdempers. De reden laat zich raden. Door overmatige slijtage raken rubbers en pakkingen versleten en dan ontstaan lekkages. Ook zien we vaak storingen bij de compressor en vocht in het systeem, wat leidt tot corrosie. Symptomen van kapotte schokdempers zijn naast een hobbelige rit ook problemen met sturen of een auto die gaat overhellen naar één kant.

Auto met kapotte turbo

Heeft u een auto met een turbo? Dan profiteert u van extra goede prestaties tegen een extra laag verbruik. Een turbo is echter ook een onderdeel dat vaak defect raakt. Een kapotte turbo herkent u door minder motorvermogen, een hoger olie- en brandstofverbruik en vaak gaat dit gepaard met een typisch fluitend geluid en rook uit de uitlaat. In sommige gevallen kan een slecht werkende turbo gereinigd worden, maar vaak is vervanging nodig. Een auto met kapotte turbo verkopen is dan vaak de voordeligste optie.

Inkoop auto’s met defecte airco

Merkt u tijdens warme dagen dat het wel erg warm blijft in uw auto, ondanks dat de airco helemaal aan staat? En merkt u ook dat de aircopomp veel lawaai maakt, dat de airco lekt of dat de koppeling vastzit? Dan is uw airco defect. Vaak is het de pomp die problemen geeft, wat een dure grap is. Reken op minimaal duizend euro om de pomp te vervangen (repareren is niet mogelijk). Niet vreemd dus veel mensen hun auto met kapotte airco bij ons verkopen voor export.

Opkoop van uw schadewagen in heel België

Woont u in Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Bij Inkoopautos.com zijn wij actief in heel Vlaanderen. Ook vanuit Nederland kunt u overigens een schadeauto bij ons verkopen, zie daarvoor deze pagina. Wij bieden gratis een complete service, dus wij nemen voor u al het werk uithanden: taxatie, ophaal en het opstellen van de verkoopovereenkomst. Zo heeft u nergens omkijken meer naar en kunt u zich focussen op een nieuwe auto of een andere mooie besteding van uw geld.

Verkoop direct uw schadewagen in België

Direct uw schadewagen verkopen? Of wilt u weten wat wij als opkopers van schadewagens voor uw auto kunnen bieden? Meld uw auto dan direct gratis aan voor een taxatie. Deze taxatie is zoals gezegd geheel vrijblijvend, en verplicht u verder dus tot niets. Wel krijgt u binnen één uur van ons een bod. Bent u tevreden met ons bod? Dan kunt u de auto direct voor dat bedrag verkopen en krijgt u het geld direct op uw rekening. Uw auto wordt vervolgens op afspraak thuis bij u opgehaald. Snel, makkelijk en zonder gedoe dus!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug