Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in Hasselt

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto verkopen in Hasselt? Verkoop hem dan aan ons! Wij zijn actief als gespecialiseerde auto opkopers in Hasselt en omgeving en kunnen voor elk type auto zeer hoge prijzen bieden. Het maakt voor ons niet uit dat uw auto een hoge kilometerstand heeft of wat schade heeft opgelopen: iedere wagen is welkom bij ons. Wij kopen uw wagen met ons eigen geld. U hoeft bij ons dus nergens op te wachten: binnen een dag kan het geregeld zijn.

Wilt u direct achter de waarde van uw auto komen? Laat hem dan nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren. U profiteert bij ons gegarandeerd van de volgende voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring als erkende opkoper
 • Alle wagens zijn welkom, ook schadewagens
 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaal in en rondom Genk
 • Direct geld
 • Standaard zeer hoge prijzen
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!
 • Kevin Houwaart uit HasseltKevin Houwaart uit Hasselt
  East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin
 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!

Auto via het internet verkopen in Hasselt

waar mijn auto verkopenAls u uw auto via het internet verkoopt moet er eerst een omschrijving worden geschreven en dient u professionele foto’s van uw voertuig te maken. Vervolgens plaatst u deze advertentie op het internet en kunt u van allerlei partijen biedingen verwachten.

Helaas is het lastig te achterhalen of deze particulieren betrouwbaar zijn. U heeft slechts beperkt de capaciteit om dit na te kijken, zeker wanneer het iemand is die niet in Hasselt of omstreken woont. Ook nemen bezichtigingen veel tijd in beslag en op dat moment weet u nog steeds niet of er een potentiële koper zal zijn.

Wilt u uw tweedehands auto gegarandeerd verkopen? Ook wanneer er veel schade is of als er gebreken zijn? Dan kunt u uw auto het best aan een professionele inkoper aanbieden.

Professionele auto opkopers in Hasselt

In Hasselt zijn er allerlei opkopers van tweedehands auto’s actief. De meeste opkopers zijn helaas lokaal actief en kunnen daardoor niet altijd het juiste bedrag voor uw tweedehands auto betalen.

Alleen wanneer een opkoper over een internationaal en breed netwerk beschikt kan uw auto voor een goed bedrag worden doorverkocht. De juiste partij kan dit beter dan een lokale partij uit bijvoorbeeld Hasselt. Inkoopautos.com is zo’n partij en kan altijd de juiste koper vinden voor uw oude auto, ook wanneer deze een hoge kilometerstand heeft of niet door de technische keuring is gekomen.

Inkoop van auto’s met schade en defecten

snel schadewagen verkopenZo is de kans groot dat Inkoopautos.com een eerlijker bedrag voor uw tweedehands auto betaalt dan bij lokale partijen het geval is. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in de aankoop van schadewagens. Ons uitgebreide internationale netwerk, met veel contacten in Oost-Europa stel ons in staat om de inkoop van een defecte auto voor een relatief hele hoge prijs te doen. Zelfs een auto verkopen met motorschade of een transmissie die gereviseerd dient te worden kan heel voordelig bij ons.

Wilt u uw tweedehands auto direct vrijblijvend laten taxeren? Lees dan snel verder en ontdek welke stappen daarvoor noodzakelijk zijn.

Auto verkopen voor export vanuit Hasselt bij Inkoopautos.com

Wanneer u uw tweedehands auto aan Inkoopautos.com verkoopt doorloopt u de volgende stappen:

 1. U verzamelt de belangrijkste gegevens van uw tweedehands auto en vervolgens biedt u deze vrijblijvend ter taxatie aan. Wilt u een kapotte auto verkopen in Hasselt? Vermeld dan ook de schade en voeg bij voorkeur enkele foto’s toe.
 2. Inkoopautos.com komt u auto niet in Hasselt bekijken, wij kunnen op afstand taxeren en vervolgens een bod uitbrengen.
 3. Wanneer u akkoord gaat met ons bod wordt er direct een afspraak gemaakt om uw auto op te halen (in Hasselt of ergens anders).
 4. Eerst wordt er vooraf per bank of contant betaald en vervolgens nemen wij uw auto mee.

Wij rekenen geen kosten voor het transport en taxeren volledig vrijblijvend. Gaat u niet akkoord met ons bod? Dan kunt u onze aanbieding kosteloos weigeren.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Wilt u persoonlijk contact met ons opnemen? Dan kunt u ons benaderen via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug