Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto Inkoop Rotterdam – Snel en Eenvoudig Uw Auto Verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Welkom bij Inkoopautos.com, uw betrouwbare partner voor auto inkoop in Rotterdam. Of uw auto nu in perfecte staat verkeert of beschadigd is, wij bieden u de hoogste prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring en een breed internationaal netwerk, garanderen wij een snelle, veilige en eenvoudige verkoop. Laat uw auto vandaag nog gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang direct een aantrekkelijk bod. Bij ons is uw auto verkopen in Rotterdam zonder gedoe en altijd met de beste service.

Onze Voordelen:

 • Hoogste prijzen: Beste waardering voor uw auto.
 • Gratis taxatie: Kosteloze en vrijblijvende waardebepaling.
 • Snelle afhandeling: Vandaag taxeren, morgen geld.
 • Gratis transport: Gratis ophalen in Rotterdam.
 • Betrouwbaar: RDW erkende inkoper.
 • Internationaal netwerk: Brede markt voor hogere biedingen.
 • Jarenlange ervaring: Meer dan 20 jaar expertise.

Vul nu uw kenteken in en begin met de gratis taxatie van uw auto. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het verkoopproces. Start vandaag nog en ontvang morgen al uw geld!

Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux

 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Jan – LeidenJan – Leiden
  27 mei mijn auto Audi A4 verkocht , 2 dagen later aanbetaling al binnen. zaterdag 30 mei auto op laten halen en restant gelijk afgerekend alles volgens afspraak. super afgehandeld en zijn dan ook zeer te spreken over inkoopautos.com zeker aan te raden
 • Boris Wicherink – HoofddorpBoris Wicherink – Hoofddorp
  Prima service. Redelijke prijs gekregen voor mijn 13 jaar oude VW Passat. De afhandeling en communicatie is netjes, vlot en stipt verlopen. Ik ben een tevreden klant en zal ze zeker weer benaderen indien nodig.
 • André Meulman – ZoetermeerAndré Meulman – Zoetermeer
  Deze week onze 10 jaar oude Volvo V50 diesel verkocht. Op hol geslagen motor. Het bod was goed (de Volvo garage bood niet hoger). De betaling vooraf via de bank. Mijnheer Sytko handelt snel en komt zijn afspraken stipt na. En toen bleek dat ik nog wat in de auto had laten liggen, belde hij…
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Ontvang Direct Een Bod Op Uw Auto

Waarom Uw Auto Verkopen aan Inkoopautos.com?

Hoogste Prijzen voor Uw Auto

auto verkopen RotterdamBij Inkoopautos.com streven we ernaar om u de hoogste prijzen voor uw voertuig te bieden. Onze experts taxeren uw auto zorgvuldig op basis van de huidige marktwaarde en specifieke kenmerken van uw auto. Dit betekent dat u altijd een eerlijk en concurrerend bod ontvangt.

Snelle en Betrouwbare Service

Ons verkoopproces is ontworpen om snel en zonder stress te verlopen. Nadat u uw auto heeft aangemeld, ontvangt u binnen enkele uren een bod. Als u het bod accepteert, regelen we de administratieve afhandeling en ontvangt u de betaling binnen 24 uur. Ons team van professionals zorgt voor een soepel en transparant proces van begin tot eind.

Gratis Ophaaldienst in Rotterdam

Om het verkoopproces nog gemakkelijker te maken, bieden wij een gratis ophaaldienst aan in Rotterdam en de omliggende regio’s. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw auto. Onze logistieke partners zorgen ervoor dat uw auto veilig en op tijd wordt opgehaald, zonder extra kosten voor u.

Flexibiliteit voor Alle Autotypen

Wij kopen alle soorten voertuigen, ongeacht merk, model, leeftijd of staat. Of uw auto nu nieuw, gebruikt, beschadigd of niet meer rijdbaar is, wij bieden een passend bod. Zelfs voor kapotte auto’s en auto’s met schade kunt u bij ons terecht.

Klanttevredenheid en Betrouwbaarheid

Wij hebben een sterke reputatie opgebouwd op basis van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze, eerlijke prijzen en snelle service. Lees de positieve reviews en getuigenissen van tevreden klanten op onze website om te zien waarom anderen voor Inkoopautos.com hebben gekozen.

Transparante Taxatieprocedure

Onze taxatieprocedure is volledig transparant. Wij leggen u duidelijk uit hoe we tot ons bod komen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze openheid zorgt ervoor dat u met vertrouwen uw auto aan ons kunt verkopen.

Uitgebreide Kennis van de Markt

Dankzij onze uitgebreide kennis van de automarkt kunnen wij nauwkeurige en actuele taxaties uitvoeren. Wij volgen de markttrends en prijsontwikkelingen op de voet, wat ons in staat stelt om u altijd de beste prijs voor uw auto te bieden.

Gemak en Comfort

Het verkopen van uw auto aan Inkoopautos.com betekent gemak en comfort. U hoeft geen advertenties te plaatsen, onderhandelingen te voeren met potentiële kopers of te wachten op betalingen. Wij nemen al het werk uit handen, zodat u zonder zorgen uw auto kunt verkopen.

Voordelen op een Rijtje

Voordeel Beschrijving
Hoogste Prijzen Eerlijke en concurrerende boden op basis van marktwaarde
Snelle Service Binnen 24 uur van taxatie tot betaling
Gratis Ophaaldienst Kosteloos ophalen van uw auto in Rotterdam en omgeving
Flexibiliteit voor Alle Autotypen Inkoop van alle merken, modellen en staten van auto’s, inclusief kapotte en beschadigde auto’s
Klanttevredenheid Positieve reviews en betrouwbare service
Transparante Taxatie Duidelijke uitleg van het taxatieproces
Marktkennis Actuele en nauwkeurige taxaties gebaseerd op markttrends
Gemak en Comfort Geen gedoe met advertenties, onderhandelingen of wachten op betalingen

Kies voor Inkoopautos.com en ervaar de voordelen van een snelle, betrouwbare en winstgevende autoverkoop. Vul vandaag nog ons online taxatieformulier in en ontvang een vrijblijvend bod voor uw auto.

Meld uw auto gratis aan voor taxatie!

Hoe Werkt het?

  Stap 1: Auto Taxeren
Vul het online taxatieformulier in met details over uw auto, zoals merk, model, bouwjaar, kilometerstand en staat. Onze experts zullen deze informatie gebruiken om een nauwkeurige waardebepaling te maken.

  Stap 2: Bod Ontvangen
Binnen enkele uren na het invullen van het formulier ontvangt u een vrijblijvend bod voor uw auto. Dit bod is gebaseerd op de huidige marktwaarde en de specifieke kenmerken van uw voertuig.

  Stap 3: Betaling
Bij acceptatie van het bod regelen wij direct de betaling. U kunt kiezen om vooraf per bank of contant te worden betaald tijdens de ophaalafspraak.

  Stap 4: Ophaal en Vrijwaren
Tijdens de afspraak komen wij uw auto ophalen. Eerst vrijwaren wij de auto, wat betekent dat wij de auto officieel van uw naam verwijderen bij de RDW. Vervolgens wordt de auto opgeladen en meegenomen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto Verkopen in Rotterdam en Omgeving

Auto Inkoop Garage Rotterdam

Bij Inkoopautos.com kunt u uw auto snel en eenvoudig verkopen aan onze auto inkoop garage in Rotterdam. Wij bieden niet alleen de hoogste prijzen, maar ook een betrouwbare en transparante service. Ons team van experts taxeert uw auto nauwkeurig en zorgt ervoor dat u een eerlijk bod ontvangt, gebaseerd op de huidige marktwaarde en de staat van uw voertuig.

Kapotte Auto Verkopen Rotterdam

Heeft u een kapotte auto die u wilt verkopen? Geen zorgen! Bij Inkoopautos.com kopen wij ook voertuigen die niet meer rijden of ernstige mechanische problemen hebben. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een koper te vinden voor een kapotte auto, maar wij bieden u een snelle en eenvoudige oplossing. U krijgt een eerlijke prijs voor uw kapotte auto, en wij zorgen voor de rest.

Auto met Schade, Motorschade of Storingen Verkopen Rotterdam

Schade aan uw auto kan de verkoop bemoeilijken, maar niet bij Inkoopautos.com. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met schade, motorschade of storingen. Of het nu gaat om kleine krassen en deuken, grote structurele schade of technische problemen, onze experts beoordelen de schade nauwkeurig en bieden u een passende prijs. U hoeft zich geen zorgen te maken over reparaties of bijkomende kosten, wij nemen de auto in de staat waarin deze zich bevindt.

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe snel kan ik een taxatie ontvangen?

Binnen enkele uren nadat u het taxatieformulier heeft ingevuld, ontvangt u een vrijblijvend bod.

Kopen jullie ook auto's zonder APK?

Ja, wij kopen ook auto’s zonder geldige APK.

Moet ik aanwezig zijn bij de ophaalafspraak?

Het is aan te raden om aanwezig te zijn voor de vrijwaring, maar het is niet verplicht. Zorg ervoor dat de auto leeg is.

Wat als ik mijn kentekenpapieren kwijt ben?

Geen probleem, wij kunnen u helpen bij het aanvragen van nieuwe kentekenpapieren bij de RDW.

Hoe lang is het bod geldig?

Ons bod is meestal 7 dagen geldig, zodat u voldoende tijd heeft om een beslissing te nemen.

Is er een minimale waarde voor de auto's die jullie kopen?

Nee, wij kopen auto’s in alle prijsklassen, van goedkope tot dure voertuigen.

Kan ik mijn auto inruilen voor een andere bij jullie?

Nee, wij bieden geen inruilopties, alleen directe inkoop van voertuigen.

Kan ik mijn leaseauto bij jullie verkopen?

Ja, wij kopen ook leaseauto’s, maar zorg ervoor dat u de voorwaarden met de leasemaatschappij controleert.

Halen jullie auto's buiten Rotterdam op?

Ja, wij halen auto’s op in heel Nederland en België. Soms halen we ook auto’s op in Frankrijk en Duitsland.

Hoe werkt het ophalen van mijn auto?

Onze ophaaldienst komt naar uw locatie, waar wij eerst de auto vrijwaren en daarna opladen en meenemen.

Wat gebeurt er met mijn auto na verkoop?

Uw auto wordt vaak opgeknapt en doorverkocht, of gerecycled als deze niet meer rijdbaar is.

Zijn er kosten verbonden aan het verkopen van mijn auto?

Nee, er zijn geen verborgen kosten of extra kosten bij de verkoop van uw auto aan ons.

Verkoop Uw Auto Vandaag

Bij Inkoopautos.com maken we het verkopen van uw auto eenvoudig, snel en transparant. Of u nu een auto heeft met schade, motorschade, storingen, een bedrijfswagen, of een voertuig zonder APK, wij bieden een eerlijke prijs en een betrouwbare service. Onze gratis ophaaldienst en snelle betaling zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Kies voor Inkoopautos.com en ervaar zelf de voordelen van onze uitstekende service. Vul vandaag nog ons online taxatieformulier in en ontvang een vrijblijvend bod voor uw auto. Verkoop uw auto met gemak en vertrouwen!

Begin nu met de taxatie van uw auto

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug