East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto inkoop Rotterdam. Ook met schade en voor export

Een tweedehands- of schadeauto verkopen in Rotterdam kan op verschillende manieren. U kunt uw auto aanbieden online of aan auto opkopers in Rotterdam verkopen. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Ook is het mogelijk om direct uw auto gratis te laten taxeren. Vul simpelweg (en zonder verplichtingen) het inkoopformulier elders op deze pagina in en laat onze experts aan de slag gaan om de waarde van uw auto voor export te bepalen. Dit doen ze vaak binnen een dag!

  • Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
  • Wouter-Nijkerk Audi A6 met schade en kapotte motor. Een eerlijk bod. Een aanbetaling via de bank en contante betaling bij de overdracht van de auto. Met ter plekke een vrijwaringsbewijs. Snelle en goede communicatie!

Auto verkopen in Rotterdam en omstreken

Staat u op het punt uw tweedehands auto te koop aan te bieden? In Rotterdam en de rest van Zuid-Holland (en trouwens in heel Nederland) zijn er steeds meer mogelijkheden hiervoor. De vraag is waaraan u het best doet! U kunt uw auto aanbieden via het internet, bij een professionele inkopers of bij traditionele kanalen als een autodealer.

Auto via het internet verkopen in Rotterdam

export auto inkoopVia allerlei platformen wordt het steeds eenvoudiger om uw auto aan te bieden. U kunt daardoor in contact komen met kopers uit Rotterdam en uit de rest van Nederland. De vraag is of u op deze manier het beste bod op uw auto ontvangt. Doordat u uw auto alleen op de Nederlandse markt aanbiedt krijgt u er misschien niet het bedrag voor dat u bijvoorbeeld in Oost-Europa of andere Europese landen kunt krijgen. Vooral auto’s met schade of grote defecten zijn in Oost-Europa meer waard dan in bijvoorbeeld Nederland. Een defecte auto verkopen in Rotterdam zouden wij dan ook altijd bij een inkoper doen.

Als u gebruikmaakt van een professionele inkoper met een breed internationaal netwerk kunt u vaak een hoger bod ontvangen dan bij lokale partijen. Waarom? Bij het berekenen van de waarde van een gebruikte of kapotte wagen worden de kosten voor reparatie van de dagwaarde afgetrokken. In Nederland zijn reparaties duur, maar in Oost-Europa niet! Hierdoor stijgen schadeauto’s in waarde als ze worden geëxporteerd. Een opkoper die ook exporteert zal daarom altijd een hoger bod kunnen doen op uw oude wagen.

Professionele auto opkopers in Rotterdam

In Rotterdam vindt u veel lokale inkopers. Deze inkopers zijn vaak alleen in Rotterdam en omgeving zelf actief en proberen uw tweedehands wagen daardoor aan iemand in de omgeving te verkopen. Zoekt u een professionele inkoper waarbij wel een breed internationaal netwerk aanwezig is? Dan kunt u Inkoopautos.com overwegen. Wanneer u ons inkoopformulier invult of als u contact opneemt zult u meestal binnen 24 uur een goed bod ontvangen.

Auto voor export verkopen via Inkoopautos.com

Bij ons kunt u uw tweedehands auto vrijblijvend laten taxeren en te koop aanbieden. Ook met schade. Reeds een heleboel Rotterdammers gingen u voor. Een auto met motorschade verkopen in Rotterdam kan bijvoorbeeld namelijk niet voordeliger. Ook hebben wij veel auto’s met defecte transmissies en blikschade uit Rotterdam voor een mooie prijs in Oost-Europa weten te krijgen. Let op: Auto’s die uit de Maas gevist zijn niet meer interessant voor ons! Dit geldt ook voor wagens die total loss zijn na een ongeluk of die ouder zijn dan 13 jaar.

Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux

auto voor export wegdoen

Verkoop uw auto stap voor stap

Doorloop de volgende stappen om uw wagen voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen:

  1. Vul ons inkoopformulier in. Vermeld zo veel mogelijk gegevens over uw auto. Het merk, type, kilometerstand, bouwjaar en eventuele schade zijn voor ons het belangrijkst. Maar ook details als uitvoering, kleur en APK zijn voor ons van belang om nauwkeurig de waarde te kunnen bepalen.
  2. Op basis van alle aangeleverde gegevens kunnen wij uw auto op afstand taxeren.
  3. Na deze vrijblijvende taxatie wordt er een bod uitgebracht.
  4. Gaat u akkoord met dit bod? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt om uw auto contant of per bank te betalen en op te halen. Dit kan vaak al binnen een paar dagen, is helemaal gratis en gaat gepaard met alle service die u mag verwachten van een professional. Wij regelen de verkoopovereenkomst en het vrijwaringsbewijs en komen op het moment wanneer het u uitkomt.

Inkoopautos.com heeft al meer dan tien jaar ervaring met het inkopen van tweedehands auto’s. Door ons brede internationale netwerk kunnen wij vaak een beter bod doen dan lokale partijen in Rotterdam. Daarnaast wordt uw auto gratis in Rotterdam opgehaald. Wij berekenen geen kosten voor het transport aan u door!

Wilt u snel met ons in contact komen? Dan kunt u ons ook telefonisch en per e-mail bereiken. U doet dit het snelst via +31(0) 631-993-048 of info@inkoopautos.com.
Wij halen uw auto in Rotterdam en omstreken op (Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, De lier, Maasland, Maassluis, Rozenburg, Heenvliet, Spijkenisse, Zuidland, Vlaardingen, Schiedam, Zevenhuizen, Gouda, Moordrecht, Hoogvliet, Rhoon, Barendrecht, Ridderkerk, Schollevaar, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan de lek, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Ouderkerk aan de IJssel, Nieuwerkerk aan de IJssel).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met