Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto Inkoop Overijssel en Zwolle

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Auto verkopen in Zwolle en Overijssel? Wij zijn gespecialiseerd in de auto inkoop in Overijssel en komen door heel de provincie met onze gratis ophaalservice. Daarbij bent u verzekerd van de allerbeste prijs voor uw auto, ook als deze schade of problemen heeft. Wij kopen uw auto van onze eigen geld, dus u krijgt direct uitbetaald en hoeft nergens op de wachten. Laat uw auto direct taxeren en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Geen extra kosten en geen gedoe
  • Gratis ophaaldienst
  • Direct geld (cash of via bank)
  • RDW-erkend met 15 jaar ervaring
  • Schadeauto’s ook welkom

S. Howe – Haaksbergen Erg tevreden over de verkoop van onze auto. Helaas stopte onze auto er mee bij onze terugreis vanuit Kroatië. Ik kwam via Google bij deze site uit en dacht ik waag eens een poging. Ik kreeg vrij snel reactie en een dag later een bod. Binnen twee dagen opgehaald en netjes het afgesproken bedrag gekregen. Bedankt voor de nette en snelle hulp.

Inkoop auto’s Overijssel vanaf bouwjaar 2008:

Type of soort auto Wij kopen:
Personenauto, busje of bestelwagen
In goede staat of met lichte schade
Technische problemen
Met deuken of ongevalschade
Met APK of zonder keuring
Met hoge kilometerstand
Alle motortypen: benzine, diesel, lpg, ev, hybrid
Vanaf bouwjaar 2008
Bouwjaar 2007 of ouder
Total loss

Wij kopen auto’s in Zwolle en Overijssel – Altijd voor de beste waarde

auto verkopen overijsselOns bedrijf staat erom bekend zeer goede bedragen te bieden. Meestal liggen onze prijzen dan ook een stuk hoger dan wat u ergens anders krijgt voor een tweedehands personenwagen of busje. Veel mensen vragen zich af hoe dit kan. Wij gaan natuurlijk niet al onze geheimen prijs geven, maar we willen er hier wel iets over vertellen.

Wij werken namelijk veel met exportpartners, in tegenstelling tot de meeste andere dealers en autobedrijven in Nederland, die enkel lokaal (soms ook in Duitsland en België) actief zijn. Daardoor kunnen wij voor ieder model altijd een betere koper vinden. Voor bepaalde modellen, zoals oudere diesels, schadewagens en auto’s met hoge kilometerstanden, is in Nederland weinig interesse. Dat is in landen als Oekraïne en Letland wel anders. Men rijdt daar regelmatig grote afstanden en hoeft niet zo nodig een nieuwe auto te hebben. Een zuinige, goedkope auto is waar men naar op zoek is en daar wil men best in investeren.

Onze exportpartners kopen deze auto’s van ons en kunnen deze dus nog voor een goed bedrag verkopen in eigen land. Daardoor krijgen wij de beste waarde voor een auto en daar laten we u van meeprofiteren!

Ook inkoop auto’s met defecten, hoge kilometerstanden en zonder APK

auto verkopen ZwolleWij zijn onder meer gespecialiseerd in het kopen van auto’s met problemen en kapotte onderdelen. Ook auto’s die niet door de APK-keuring zijn gekomen of een hoge kilometerstand hebben, zijn voor ons interessant. U kunt deze auto’s eenvoudig en snel aan ons verkopen voor een goed en eerlijk bedrag.

De meeste auto’s met schade en problemen zullen wij namelijk exporteren. Ook dit soort auto’s kunnen rekenen op een hele hoge prijs, omdat wij kapotte wagens goedkoop kunnen laten repareren. In landen in Oost-Europa en Afrika zijn de lonen immers lager, en zijn er veel tweedehands onderdelen beschikbaar om goedkoop te repareren. Minder reparatiekosten betekent een hogere waarde en daar profiteert u van als u aan ons verkoopt!

Auto met kapotte motor of versnellingsbak verkopen

Sommige mensen denken dat een auto met een zwaar defect, zoals een kapotte motor of een transmissie die vervangen moet worden, niets meer waard is. Wanneer u met zo’n auto naar de garage gaat in Nederland is dat ook vaak wel zo. De reparatiekosten zijn dan in veel gevallen hoger dan de dagwaarde, waardoor er onder de streep dus niets meer over blijft.

Voor ons zijn deze auto’s echter nog wel veel waard! Het laten vervangen van een motor of een versnellingsbak kost in het buitenland vaak maar de helft of nog minder dan hier. Daardoor kunnen auto’s die in Nederland economisch total loss worden verklaard bij ons toch nog een goed bedrag opleveren!

Auto inkoop Overijssel en Zwolle – Makkelijk en snel

Het online verkopen van een auto in Overijssel gaat heel snel en eenvoudig via onze website. Er zijn vier stappen die u doorloopt om direct uw wagen te verkopen en direct geld te ontvangen. Dit zijn de volgende:

  1. Gratis en vrijblijvende taxatie
  2. Ons bod per mail ontvangen
  3. Accepteer het bod
  4. Wij halen uw auto gratis op

Stap 1: Laat uw wagen taxeren

Via het formulier op deze website laat u gratis en vrijblijvend uw auto taxeren. Vul hiervoor de belangrijke gegevens over uw wagen in: het merk, model, bouwjaar, uitvoering, kilometerstand en eventuele extra’s of beschadigingen. Onze taxateurs kunnen op basis van deze informatie zeer nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen.

Stap 2: Ontvang ons bod

Binnen enkele uren ontvangt u van ons het taxatierapport met daarin de waarde van uw auto. Dit is ook direct ons bod. Dat bod is definitief. We gaan dus niet nog eens extra uw auto taxeren op een later tijdstip! Wat we bieden is gewoon wat we betalen en verder geen gedoe!

Stap 3: Ga akkoord met het bod

Besluit u voor het geboden bedrag uw auto te verkopen? Laat dit ons dan weten en accepteer het bod. Na akkoord zorgen we dat we zo snel mogelijk het geld (binnen een dag) overmaken via de bank (als u kiest voor bankoverschrijving, cash is ook mogelijk). Vervolgens nemen we contact op voor het maken van een afspraak voor de ophaalservice.

Gaat u niet akkoord met het bod? Ook dat is geen probleem. U bent vrij om uw auto te houden (of een andere koper te zoeken). Ook kunt u later alsnog uw auto bij ons verkopen, want ons bod blijft staan.

Stap4: Uw auto gratis laten ophalen in Overijssel

Nadat wij uw wagen gekocht hebben, komen wij deze op afspraak gratis bij u ophalen. Dit kan bij u thuis, maar uiteraard ook ergens in de buurt, op een parkeerplaats of bij de garage. Onze oplegger komt overal! Voordat we met uw oude bolide wegrijden, maken we alles in orde. U krijgt van ons het geld (als u kiest voor cash), een getekende verkoopovereenkomst en een vrijwaring.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Uw auto verkopen in geheel Overijssel

U kunt bij ons terecht vanuit de gehele provincie Overijssel: van Enschede tot Zwolle, Kampen, Steenwijk, Ommen, en natuurlijk Almelo. Ook wanneer u net over de grens woont in Duitsland rijden we graag een stukje om voor het ophalen van uw oude voertuig.

Auto verkopen Zwolle

Als opkoper komen wij graag in Zwolle: een zeer nette stad met nette en eerlijke mensen die onze service op prijs kunnen stellen. Wij hebben gemerkt dat er in Zwolle veel personenwagens en busjes zijn met hoge kilometerstanden en veel dieselmotoren. Deze kopen wij graag, omdat we er in Oost-Europa nog zeer goede prijzen voor kunnen krijgen. Ook wagens op benzine en met minder kilometers zijn natuurlijk welkom!

Auto verkopen Enschede

Onze auto inkoop in Enschede en de regio Twente loopt al jaren zeer goed. Wij denken dat mensen uit deze omgeving heel goed voor hun voertuig zorgen, omdat deze meestal erg weinig mankementen vertonen. Daarom krijgen de mensen hier altijd een hele goede prijs voor hun oude wagen.

Auto inkoop Almelo

Auto verkopen in Almelo? Doe dit dan bij ons. Wij kopen namelijk graag een auto van een Tukker, omdat deze zijn of haar auto altijd zeer goed weet te onderhouden. Zelfs auto’s met hoge kilometerstanden zijn vaak nog in prima staat! Daarbij genieten van de mooie oude architectuur in de stad, met haar vele oude textielindustrie panden, en halen we graag een beschuitje bij het Bolletje museum.

Nu direct een auto verkopen in Overijssel

Wilt u direct gebruik maken van onze auto inkoop in Overijssel en Zwolle? Vul dan gratis en vrijblijvend het taxatieformulier in! Binnen enkele uren ontvangt u dan ons bod. Als u dan akkoord gaat maken we direct het geld over en maken we een afspraak om de auto gratis bij u op te halen in de provincie. Graag tot snel!

Wij halen uw auto in heel Overijssel op (Oldemarkt, De Bult, Steenwijk, Kalenberg, Giethoorn, Blokzijl, Zwartsluis, Kampen, Staphorst, Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Lutten, Gramsbergen, Hardenberg, Dalfsen, Ommen, Beerze, Heino, Lemele, Vroomshoop, Wijhe, Raalte, Hellendoorn, Vriezenveen, Tubbergen, Ootmarsum, Heeten, Haarle, Nijverdal, Wierden, Almelo, Denekamp, Deventer, Holten, Rijssen, Markelo, Goor, Delden, Borne, Oldenzaal, Hengelo, Losser, Enschede, Overdinkel, Haaksbergen).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug