Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Noord-Holland door auto opkopers

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto verkopen in Noord-Holland? Doe het bij dé auto inkoop specialist van de provincie! Wij zijn al meer dan vijftien jaar actief als RDW-erkende auto opkoper. Wij kopen alle modellen vanaf bouwjaar 2008, ook met schade. Mede dankzij een internationale samenwerking met Oost-Europese partners kunnen wij aan iedere auto de maximale waarde geven, zelfs als deze geen APK heeft of een hoge kilometerstand. Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaaldienst
  • Geen extra kosten en geen gedoe!
  • RDW-erkend, al meer dan 15 jaar
  • Hoogste waarde voor uw auto
  • Direct geld (cash of via bank)

A Huisman-Hoorn Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn auto opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld.Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld

Inkoop auto’s Noord-Holland vanaf bouwjaar 2008:

Auto beschrijving Wij hebben interesse
Personenwagens, bedrijfsauto’s, bestelwagens
In goede staat of minder goede staat
Technische schade (motor, transmissie, etc…)
Carrosserieschade en deuken na ongeval
Met of zonder geldige keuring (APK)
Alle brandstoffen (Benzine, diesel, LPG, EV)
Ook met hoge kilometerstanden
Bouwjaar 2008 of later
Bouwjaar 2007 of eerder
Zwaar beschadigde auto’s (total loss)

Auto opkopers Noord-Holland – Hoogste waarde

auto verkopen Noord-HollandOnze klanten (en andere autobedrijven) vragen zich vaak af hoe het toch kan dat wij zulke hoge bedragen kunnen bieden. Wij geven onze geheimen natuurlijk niet zomaar prijs, maar toch willen we er wel iets over vertellen. Wij werken namelijk veel met exportpartners. Zoals u misschien wel weet wordt de waarde van iets voor een groot deel bepaald door de marktvraag. Is de vraag hoog, dan is de waarde hoog. Is de vraag laag, dan is de waarde lager.

Alle automodellen hebben zo hun eigen landen waar ze zeer populair zijn. Degelijke tweedehands Toyota’s of Nissans zijn bijvoorbeeld erg populair in Afrika en Polen, waar men vooral gaat voor stevige auto’s. Oudere SUV’s zijn in deze windstreken dan weer minder populair, vanwege de hogere gebruikskosten. Maar deze zijn juist populair in Litouwen, omdat ze makkelijk eens een putje in het wegdek kunnen hebben.

De meeste autohandelaren in Nederland verkopen auto’s enkel door in eigen land, of misschien in Duitsland of België. Daardoor lopen zij een enorme markt mis en kunnen ze voor een groot aantal auto’s niet de beste prijs bieden. Wij kunnen dat dus wel!

Ook voor het verkopen van auto’s met problemen

auto opkopers Noord-HollandWilt u een kapotte auto verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kopen auto’s met zowel technische problemen als schade als gevolg van een ongeval. Ook voertuigen zonder geldige APK, een hoge kilometerstand of kleine mankementen zijn meer dan welkom. Dankzij onze samenwerking met buitenlandse opkopers kunnen wij namelijk hele mooie bedragen bieden voor wagens met defecten.

De vraag naar kapotte modellen is in het buitenland namelijk ook stukken hoger dan in ons eigenlijk. Dit heeft vooral te maken met de lagere reparatiekosten. Omdat het voor bijvoorbeeld een Lets autobedrijf goedkoper is een kapot voertuig weer in orde te maken, wordt het kapotte voertuig dus meer waard. Wij kunnen er een betere prijs voor krijgen, en u dus ook.

Auto inkoop Noord-Holland – Zo werkt het

Benieuwd hoe het verkopen van een auto werkt via onze website? Het is eigenlijk heel eenvoudig. U doorloopt namelijk simpelweg de volgende vier stappen:

  • Laat uw personenwagen of busje vrijblijvend en gratis taxeren
  • Ontvang ons bod in de mail
  • Accepteer het bod
  • Laat uw wagen gratis ophalen in de provincie

Gratis en vrijblijvende taxatie

Voordat u uw auto verkoopt, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daarom begint iedere verkoop met een transparante taxatie. Hiervoor vult u het formulier in op deze pagina. Geef ons het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en eventuele bijzonderheden zoals schade of extra’s zoals een trekhaak. Voeg als het kan ook wat foto’s toe, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van uw wagen. Aan de hand van deze informatie en de foto’s maken onze taxateurs een nauwkeurige inschatting van de waarde van uw auto.

Ons bod ontvangen per mail

De waarde die onze taxateurs berekenen is ook direct ons bod. Deze ontvangt u per mail. Bedenk dat dit bod ook daadwerkelijk de prijs is die wij betalen voor uw auto. Bepaalde andere autobedrijven maken u lekker met een extra hoog ‘voorlopig’ bod, om vervolgens bij de ‘echte taxatie’ toch ‘extra problemen’ te vinden, waarna u nog maar de helft of minder van het originele bod ontvangt. Aan deze praktijken doen wij niet mee. Wat wij bieden is wat u krijgt!

Akkoord gaan en afspraak maken

Na ontvangst van het bod is het aan u. Gaat u akkoord of kijkt u toch liever nog even verder? Accepteert u ons bod? Dan is de auto verkocht en krijgt u binnen een dag het geld op uw rekening, als u kiest voor uitbetaling via bank. Kiest u voor cash? Dan betalen we u bij de ophaal. In ieder geval zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de ophaaldienst in Noord-Holland. En besluit u niet te verkopen? Dan is dat ook geen probleem. Ons bod blijft staan, dus u kunt altijd later alsnog verkopen.

Gratis auto-ophaaldienst

Inkoopautos.com heeft een gratis ophaaldienst. Dat wil zeggen dat er geen kosten aan de ophaaldienst verbonden zijn. Uw wagen kan door heel de provincie worden opgehaald: bij u thuis, bij de garage of op een andere plek. Daarbij maken we alles netjes in orde. U krijgt van ons een verkoopovereenkomst, het geld (als u kiest voor contant) en een vrijwaring.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Uw auto verkopen in Noord-Holland – Alle plaatsen

Auto inkoop HoornWij zijn actief door de gehele provincie: van Amsterdam, Amstelveen en Purmerend tot aan Den Helder en van Haarlem tot Hoorn en de rest van West-Friesland. Voor onze oplegger is geen weg onbegaanbaar! Dagelijks rijden wij met veel plezier door het land en genieten we van het mooie landschap met de polders vol molens, zwart-witte koeien en bloemenvelden.

Auto inkoop Hoorn

Wij hebben gemerkt dat auto’s uit Hoorn nog in opvallend goede staat zijn voor het aantal kilometers dat zij op de teller hebben. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in wagens met hoge kilometerstanden komen we daarom zeer veel in Hoorn. Wij worden meestal zeer vriendelijke ontvangen en ook de stad met zijn rijke historie ademt een prettige sfeer. Mogen we bij u in Hoorn onze volgende auto kopen?

Auto verkopen Haarlem

Woont u in de hoofdstad van Noord-Holland en heeft u een auto te koop? Bied deze dan aan voor een gratis taxatie. Ook in Haarlem en omgeving komen wij met veel plezier, omdat hier hele nette mensen wonen die goed voor hun auto zorgen. Daarom kunnen wij altijd goede prijzen bieden en hebben we louter tevreden klanten voor de auto inkoop in Haarlem.

Auto inkoop Purmerend

Ook vanuit Purmerend en regio Waterland is het mogelijk een auto te verkopen bij ons. Wij kunnen zowel in het centrum komen als in de wijken eromheen (Overwhere, Wheermolen, Purmer-Noord, De Gors, Purmer-Zuid en Weidevenne). Via de A7, de Churchilllaan en de Gorslaan zijn we overal zeer snel, dus als u nu uw auto aanmeldt kunnen we hem morgen al op komen halen!

Nu direct een auto verkopen in Noord-Holland

Wilt u direct gebruik maken van onze auto inkoop in Noord-Holland? Meld uw auto dan nu aan voor taxatie. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets, maar binnen enkele uren krijgt u van ons een bod. Als u dan akkoord gaat is uw auto direct verkocht en krijgt u direct het geld. De volgende dag komen we dan bij u langs voor de gratis ophaalservice. Makkelijk en zonder gedoe!

Wilt u ons liever telefonisch of per e-mail benaderen? Dan is dat mogelijk via +31 (0) 631-993-048 of info@inkoopautos.com.
Wij halen uw auto in heel Noord Holland op (Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen,Venhuizen, Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp, Haarlem, Hoogkarspel, Heerhugowaard, Hoorn, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Hilversum,Hoorn, Huizen, Ijmuiden, Landsmeer, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Oostzaan, Opmeer, Purmerend, Schagen, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Weesp,Wormerveer, Zaandijk, Zaandam, Zaanstad, Zandvoort).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug