East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Snel en veilig uw auto verkopen in Utrecht – Auto opkopers in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige auto inkoop specialist in Utrecht? Wij zijn al meer dan tien jaar met succes actief als inkoper van (kapotte) auto’s.

Wij kopen auto’s in vrijwel alle staten, behalve ‘total loss’. Een auto verkopen met motorschade op een defecte versnellingsbak is bij ons ook mogelijk. Vul vrijblijvend het inkoopformulier in en verkoop uw auto vandaag nog!

  • Patrick uit Nieuwegein Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt
  • Antoinette – Utrecht Wij wilde onze Mercedes e 280cdi verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Een echte aanrader bedankt.

Auto verkopen voor export in Utrecht

Bent u op uw auto uitgekeken en wilt u hem verkopen? Of wordt u daar wellicht toe gedwongen omdat u schade heeft gereden? Wat de reden ook is, het is nooit makkelijk om een auto snel te verkopen. Via de particuliere markt krijgt u misschien wat kopers, maar lopen de onderhandelingen al gauw stroef. En een dealer biedt u ook zelden een passende vergoeding.

Zaken doen met Inkoopautos.com is anders. Dit online initiatief van East European Provider helpt u om snel en onbezorgd uw auto te verkopen.

Wij rijden dagelijks met onze oplegger door Utrecht om auto’s op te halen. Daarbij betalen we meteen via overschrijving of contant geld voor auto’s die een tweede leven in Oost-Europa verdienen.

Veilig Al sinds 2006
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Kapotte auto verkopen in Utrecht? – Opkoop schadeauto’s

auto die kapot verkopenZoals gezegd doen wij ook de inkoop van auto’s met schade en defecten. Dit is voor ons zelfs het grootste deel van wat wij inkopen. Ruim 70% van alle auto’s die wij kopen in de Domstad en omstreken heeft wel één of ander mankement. Waarom zijn wij zo geïnteresseerd in schadeauto’s? Omdat schadeauto’s voor ons enorm veel waard zijn!

Om dit te begrijpen dient u zich te realiseren dat de waarde van een goed wordt bepaald door de vraag en het aanbod. Wanneer u in de winter ijsjes op het strand gaat verkopen, zult u niet snel rijk worden, maar wanneer u dit doet op een zomerse dag, zult u meer succes hebben.

Zo is het ook met de aankoop van schadewagens. Een schadewagen is in Utrecht niet zo veel waard. De reparatiekosten zijn namelijk vaak erg hoog in vergelijking met de waarde van de auto in goede staat. Voor een dealer of een particulier is het daarom niet interessant om de inkoop van een defecte auto te doen. Hij zal immers meer geld zijn aan de reparatie dan dat het hem oplevert!

In Oost-Europa is zo’n auto echter wél veel waard. Wij kennen erg veel garagehouders met relatief goedkope monteurs die erg goed zijn in het repareren van zwaardere defecten, zoals bijvoorbeeld motorschade. De reparatiekosten zijn hier dus veel lager, waardoor de waarde van de auto enorm stijgt.

Een defecte auto in Oost-Europa is als een ijsje op een zomerse dag in Nederland: een garantie voor succes. U heeft een kapotte auto, wij zijn inkoper van kapotte auto’s voor export naar Oost-Europa. Zullen wij zaken doen en de winst delen?

U kunt vrijwel elke auto (vanaf 2005) aan ons verkopen:

Soort auto  
Auto, terreinwagen en bedrijfsauto  

Audi, BMW, Volkswagen, Volvo, Toyota,

Peugeot, Citroen, Opel, Skoda , Mercedes en meer

 
 Schadeauto  
 Auto met motorschade  
 Auto met lage en hoge kilometerstanden  
 Auto met en zonder APK  
 Auto met benzine, diesel, LPG of elektrische motor.  

Stap voor stap uw (kapotte) auto verkopen in Utrecht

Onze inkoop procedure is snel en eenvoudig. U doorloopt gewoon de volgende stappen:

Stap 1: Gratis taxatie

De eerste stap is uw auto te laten taxeren, zodat u kunt beslissen of u hem werkelijk wilt verkopen. Hiervoor vult u de gegevens van uw auto in het inkoopformulier, zoals het bouwjaar, het merk en type, de motorinhoud, en eventuele beschadigingen.

Wij zijn erg benieuwd naar de staat van het plaatwerk, dus stuurt u vooral zoveel mogelijk foto’s mee. Onze experts zullen aandachtig naar uw informatie kijken en brengen vervolgens via email een bod op uw auto uit.

Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Dan hebben wij een deal! Wanneer u aangeeft akkoord te gaan, zullen wij contact met u opnemen via mail en telefoon. Wij zorgen dat u het geld zo snel mogelijk ontvangt op uw bankrekening en maken dan een afspraak voor de ophaal.

Stap 3: Gratis ophaalservice

Wij halen de auto op bij u in Utrecht wanneer het u uitkomt, en niet andersom. U heeft immers meer te doen dan de hele dag thuis zitten wachten. Meestal kunnen wij binnen enkele dagen de auto op komen halen. Wij zorgen voor het vrijwaringsbewijs, de verkoopovereenkomst en nemen eventueel het geld contant voor u mee, wanneer u niet per overschrijving het geld wilt ontvangen.

Heeft u vragen? Of verkoopt u uw auto liever via de telefoon of via email? Aarzel dan niet en bel ons op +31(0) 631-993-048 of mail naar info@inkoopautos.com. Onze experts helpen u graag.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met