Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen Drenthe bij auto opkopers

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto verkopen in Drenthe? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in de inkoop van auto’s en bedrijfswagens. Ook oude auto’s of auto’s met problemen zijn welkom bij ons. Dankzij onze unieke internationale samenwerking met Oost-Europese partners bent u verzekerd van de allerhoogste prijs voor uw auto. Laat uw auto nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer direct van:

 • Gratis ophaaldienst in heel Drenthe
 • Gratis taxatie
 • Vandaag taxeren = morgen geld
 • RDW-erkende opkoper, al meer dan 15 jaar
 • Standaard de hoogste prijs
 • Geen gedoe

Stefan Soeteman — Emmen ‘Mijn Volkswagen Golf 6 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan

Auto opkopers Drenthe – Altijd de beste waarde

auto inkoop drentheEen auto verkopen is niet zomaar iets. U heeft er jarenlang met veel plezier in gereden en ook na al die jaren en die tienduizenden is hij nog flink wat waard. Dan is het belangrijk dat u een koper vindt die uw auto op waarde weet te schatten en er een echt goede prijs voor kan betalen.

Die koper dat zijn wij. Bij inkoopautos.com zijn we al meer dan vijftien jaar actief als auto opkoper. In die tijd hebben we een zeer breed netwerk opgebouwd van Nederlandse en internationale opkopers. Daardoor zijn wij in staat om iedere auto die wij inkopen voor een goed bedrag door te verkopen, ook wanneer deze schade of defecten heeft. Dit goede bedrag berekenen we door aan u, zodat ook u de best mogelijk prijs kunt verwachten voor uw tweedehands voertuig. Wij kopen uw auto bovendien van ons eigen geld, waardoor u niet hoeft te wachten tot wij een koper hebben gevonden.

Ook voor het verkopen van een oude of kapotte auto voor export

auto inkoop drentheAlle auto’s vanaf bouwjaar 2008 zijn welkom bij ons, ook met schade, problemen, hoge kilometerstand of zonder keuring. Dankzij de samenwerking met exportpartners kunnen we ook voor kapotte wagens een mooie prijs bieden. Waarom dit is? Zoals u weet liggen de lonen in Oost-Europa nog wat lager dan de lonen van monteurs in Nederland. Tel daarbij op dat men daar veel meer tweedehands onderdelen beschikbaar heeft en het wordt duidelijk: auto’s kunnen veel goedkoper worden gerepareerd in landen als Polen, Oekraïne en Moldavië dan hier. Daardoor worden kapotte auto’s dus meer waard en krijgt u er een hoger bedrag voor.

Inkoop auto’s Drenthe – Wij hebben interesse vanaf bouwjaar 2008:

Soort auto Geschikt voor inkoop?
Personenwagens, bedrijfsauto’s, busjes
In prima staat
Met technische problemen
Schadeauto’s en ongeval-auto’s
Zonder geldige APK
Benzine, diesel, lpg, elektrisch, hybride
Hoge of lage kilometerstand
Vanaf bouwjaar 2008
Ouder dan 2008
Total loss wagens

Auto inkoop Drenthe – Stap voor stap

Het verkopen van een auto in Drenthe is bij ons heel simpel en gaat stap voor stap. Omdat wij het belangrijk vinden dat u weet waar u aan toe bent als u een auto verkoopt, hebben wij deze stappen voor u op een rijtje gezet:

 1. Wagen gratis laten taxeren
 2. Ons bod ontvangen
 3. Akkoord gaan
 4. Uw auto gratis laten ophalen

Gratis en vrijblijvende taxatie van uw auto

Voordat u uw wagen gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is en wat u er van ons voor krijgt. Daarom is het belangrijk eerst te laten taxeren. Dit is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. Vul simpelweg het taxatieformulier in en voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe van uw wagen. Onze taxateurs gaan dan direct voor u aan de slag. Zij kijken vooral naar de volgende factoren:

 • Het merk, model, bouwjaar en uitvoering
 • De technische staat van de auto
 • De nationale en internationale marktvraag naar uw auto

Ons bod in uw mailbox

Aan de hand van de gegevens die u ons geeft kunnen wij heel nauwkeurig de waarde van uw voertuig bepalen. Wanneer wij onze taxatie op orde hebben (meestal binnen enkele uren), ontvangt u van ons het bod in een email. Let op: dit is ook echt het bedrag dat wij betalen. Wij gaan niet zoals bepaalde andere bedrijven nog eens op opnieuw uw auto taxeren met als doel ‘verborgen mankementen’ te vinden om u vervolgens slechts de helft van het afgesproken bedrag te betalen. Wij houden namelijk niet van gedoe.

Akkoord gaan met het bod

Heeft u ons bod ontvangen en besluit u de wagen te verkopen? Dat kan! En wel direct. Als u akkoord gaat, stuur ons dan een mailtje. Dan maken we direct alles in orde. U krijgt het geld via de bank toegestuurd (als u hiervoor kiest) en we maken een afspraak voor de ophaalservice. Gaat u niet akkoord? Ook prima, ons bod blijft staan. Mocht u op een later tijdstip alsnog uw auto willen verkopen, dan is dat geen probleem.

Gratis ophaal van uw auto

Met onze oplegger komen we op het afgesproken tijdstip en datum bij u langs om de auto op te halen. Wanneer u voor contante uitbetaling heeft gekozen, geven we u de envelop met geld. Daarnaast krijgt u een getekende verkoopovereenkomst en een vrijwaring. Als alles in orde is en u tevreden bent, laden we de auto op en nemen we afscheid.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Uw auto verkopen vanuit heel Drenthe

U kunt bij ons terecht vanuit heel de provincie Drenthe. Dagelijks kopen wel ergens in Drenthe een wagen, in Assen, Emmen, Hoogeveen, Eelde, Oranje of ergens ertussenin. Het maakt voor onze inkoopdienst niet uit waar in Drenthe u woont: waar een weg is kunnen wij komen. Ook is het mogelijk uw voertuig ergens anders dan bij u thuis te laten ophalen, bijvoorbeeld bij de garage, in de buurt van de hunebedden of op een parkeerplaats. Vertel ons als u akkoord gaat met het bod gewoon waar de auto staat, dan zullen wij zorgen dat we er zijn!

Auto inkoop Emmen

Emmen is met bijna 60.000 inwoners de grootste plaats in Drenthe. Hier kopen we dan ook het vaakst een personenwagen of bestelbusje. We hebben gemerkt dat auto’s uit Emmen altijd opvallend goed onderhouden zijn. Op een enkel defect na zijn de wagens vaak nog in prima staat, ook bij hoge kilometerstanden. De gemiddelde waarde van een wagen is in Emmen dan ook zeker hoger dan het landelijk gemiddelde!

Inkoop auto Assen

Ook Assenaars weten goed voor hun auto te zorgen, al komen we er ook wel eens tegen met een opgeblazen motor na een te wilde rit over het circuit. Woont u in Assen en wilt u gebruik maken van onze auto inkoop dienst? Aarzel dan niet om het taxatieformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets. Zowel auto’s in goede staat als met schade zoals motorproblemen of transmissieschade zijn welkom!

Auto inkoop Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen? Dan heeft u het getroffen met zo’n fraaie watertoren en het prachtige stadhuis. Wij rijden ook met plezier door Hoogeveen om alle door de jaren heen gebouwde pracht en praal te aanschouwen. Wanneer u een auto wilt verkopen vanuit Hoogeveen, doe dit dan bij ons! Wij komen dan zo snel mogelijk met onze ophaalservice.

Direct uw auto verkopen in Drenthe

Wilt u direct uw auto verkopen in Drenthe? Meld hem dan nu gratis aan voor een vrijblijvende taxatie. Vul hiervoor het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk (binnen een paar uur) contact met u op en geven we u een goed en eerlijk bod. Als u vervolgens akkoord gaat maken we direct het geld over en is uw auto verkocht. Graag tot snel!

Wij halen uw auto in heel Drenthe op (Assen, Annen, Beilen, Borger, Darp, Dalen, Diever, Drouwen, Dwingeloo, Ees, Eelde, Echten, Erica, Gieten, Emmen, Exloo, Hooghalen, Hoogeveen, Meppel, Norg, Nooitgedacht, Oranje, Roden, Ruinen, Smilde, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde-Paterswolde, Zuidlaren, Zuidwolde, Veenhuizen, Vries, Westerbork).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug