East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Snel en veilig uw auto verkopen in Den Haag en omstreken – Auto opkopers in Den Haag

Wilt u uw auto verkopen in Den Haag, maar ziet u op tegen het proces van adverteren, proefritjes met onbekenden en het gedoe en de onzekerheid die dit met zich meebrengt? Wij zijn al sinds 2006 actief als auto opkopers in Zuid-Holland en doen ook de inkoop van schadeauto’s. Dankzij ons grote netwerk, dat zich duizenden kilometers achter de duinen van Den Haag en Scheveningen uitspreidt, kunnen wij u vrijwel altijd een hele mooie prijs bieden voor uw (schade) auto.

 • Robin van Aalst (Den haag) Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen.
 • Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Gratis taxatie, gratis ophaal en meer service

auto verkopen den haagU houdt van service. Wij houden van onze klanten. Daarom staat service bij ons centraal. Wij hebben klanten in Zuid-Holland die al twee, en sommige zelfs drie keer hun auto aan ons hebben verkocht. Wat is er dan zo goed aan onze service? Wat denkt u van het volgende:

 • Onze taxatie is 100% gratis, eerlijk en transparant.
 • De ophaalservice is ook 100% gratis.
 • Wij nemen vaak binnen een dag contact met u op.
 • U krijgt uw geld vóórdat wij de auto ophalen (of cash bij de ophaal).
 • De afspraak voor de ophaal maken wij in overleg met u. Wij komen wanneer het u uitkomt, en niet andersom.
 • Zowel het vrijwaringsbewijs als de verkoopovereenkomst worden door ons meegenomen. U hoeft in principe niets te regelen.

U kunt ons altijd bereiken via mail op info@inkoopautos.com of telefoon +31(0) 631-993-048. Geen vraag is ons te moeilijk, maar wij verkopen soms ook ‘nee’!eer service

Gratis transport Door heel Benelux
Makkelijk Zonder gedoe
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel

Wie doet de inkoop van defecte auto’s in Den Haag? – Waar krijg ik de beste prijs?

zuid holland auto opkoopAuto’s in goede staat kunt vaak zonder problemen verkopen. U kunt ook auto’s met schade of defecten verkopen. Dit is minder eenvoudig, maar het kan. Er zijn vier manieren om uw schade auto te verkopen in Zuid-Holland:

 • Bij een dealer
 • Aan een particulier
 • Bij een sloopbedrijf
 • Op Inkoopautos.com

Op welke manier krijgt u de beste prijs voor uw auto?

De dealer

Wanneer u uw schadeauto verkoopt aan een dealer, zal deze hem zelf repareren of een andere garage inschakelen om dit voor hem te doen. Bij kleine reparaties zal de prijs hiervan meevallen, maar auto’s met serieuze mankementen zijn erg duur om te repareren. Daardoor zal een dealer nooit een echt goede prijs kunnen bieden voor uw defecte auto.

De particulier

De meeste voordelige manier om een auto te verkopen is in principe aan een particulier. U bespaart immers op de tussenpersoon. Maar: hoe vindt u een betrouwbare koper? Veel mensen zullen het niet aandurven om een auto met gebreken te kopen en op internet zijn er veel ‘piraten’ actief. Zogenaamde particulieren die feitelijk in opdracht van derde partijen met behulp van twijfelachtige praktijken u proberen op te lichten. Kijkt u dus uit!

Het sloopbedrijf

Wanneer u uw auto naar de sloper brengt, kunt u zeker zijn van één ding: dat u er een paar tientjes voor krijgt. Wanneer uw auto op de bodem van het kanaal heeft gelegen of betrokken is geweest bij een zwaar ongeval, is dit een goed idee. In alle andere gevallen vinden wij dit zonde van de auto én van uw geld!

Inkoopautos.com

East European Provider doet ook de opkoop van schadewagens. Wij kunnen ons met trots al meer dan tien jaar defecte auto inkoop specialist noemen. Als ervaren inkoper van kapotte auto’s kennen wij de markt en kunnen we rekenen op vele betrouwbare partners in het oosten van Europa. In Oost-Europa zijn de kosten voor reparatie veel lager dan in Nederland, waardoor een kapotte auto meer waard wordt. Hierdoor zijn wij in staat om u de hoogste prijs te bieden voor uw auto met mankementen!

U kunt vrijwel elke auto vanaf 2005 aan ons verkopen:

Soort auto
Auto, terreinwagen en bedrijfsauto

Audi, BMW, Volkswagen, Volvo, Toyota, Peugeot,

Citroen, Opel, Skoda , Mercedes en meer

Auto met motorschade
Schadeauto
Auto met lage en hoge kilometerstanden
Auto met en zonder keuring (APK)
Auto met benzine, diesel, LPG of elektrische motor

In tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn mensen met de wens om auto’s met schade of defect te verkopen geen probleem voor ons. Voor ons zijn schadeauto’s namelijk juist heel interessant. Een auto verkopen met motorschade doen wij bijvoorbeeld heel makkelijk aan onze partners in Oost-Europa. Wij kennen daar veel ‘mannen met houden handen’ die een defecte motor snel en goedkoop kunnen repareren. En het geld dat wij hiermee uitsparen, berekenen we door aan u!

Hoe kan ik direct mijn schade auto verkopen in Zuid-Holland en Den Haag?

defecte auto inkoopU kunt direct uw auto verkopen voor export in Den Haag door simpelweg het inkoopformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend, maar u zult altijd snel (vaak binnen een dag) een bod van onze schade experts ontvangen. Gaat u hiermee akkoord, dan hebben we een deal. We maken dan het bedrag direct over op uw bankrekening en spreken met u af wanneer we de auto komen op ophalen. Dit kan in dringende gevallen ook binnen een dag en we kunnen u eventueel ook contant betalen bij de ophaal.

U doet zaken met een VWE- en RDW-erkende opkoper van auto’s. Wij hopen u snel in Den Haag en omstreken te ontmoeten!


Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met