Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Almere en Lelystad

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto verkopen in Almere en Lelystad en omgeving? Dan bent u bij ons aan het bijzonder goede adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de inkoop van auto’s in Lelystad en Almere, ook met schade, defecten of zonder APK. Dankzij ons brede internationale netwerk kunnen wij aan ieder model de maximale waarde geven, waardoor u de hoogst mogelijke prijs krijgt!

Wilt u direct weten wat uw auto waard is? Laat hem dan gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van al onze voordelen:

 • RDW-erkend autobedrijf
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Wat wij bieden = wat u krijgt
 • Gratis ophaaldienst door heel Flevoland
 • Ook inkoop schadewagens
 • Direct geld & geen gedoe

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Inkoop auto’s in Lelystad en Almere – Alle modellen vanaf 2008

Wij hebben interesse in alle auto’s en busjes vanaf bouwjaar 2008. Dus alle merken en modellen zijn welkom: personenauto’s, bedrijfswagens, bestelbusjes, personenbusjes, enzovoorts. Zijn er problemen met uw auto? Dan kan het lastig zijn daar de echte prijs voor te krijgen. Bij inkoopautos.com is dat echter heel makkelijk, tenzij uw auto helemaal total loss is (rijp voor de sloop). Bekijk ook onderstaand overzicht voor meer informatie.

Wij hebben interesse in het volgende:
Personenauto’s, bestelbusjes, personenbusjes en 4×4
Aandrijflijnen: benzine, diesel, elektrisch, hybride, waterstof
Auto’s met kapotte motor of kapotte versnellingsbak
Auto’s met blikschade (na bijvoorbeeld een ongeval)
Auto’s met overige technische schade
Kilometerstand maakt niet uit! (ook >200.000 km)
Zonder geldige APK
Volkswagen, Audi, Peugeot, Renault, Opel, Fiat, Toyota, Kia, MG, BMW, Nissan, Skoda, Volvo, Tesla, Ferrari en meer
Total loss (rijp voor de sloop)

Kapotte auto verkopen in Lelystad en Almere voor hoge prijs

In tegenstelling tot particulieren en de meeste andere auto inkoop bedrijven in Flevoland, kopen wij ook auto’s met schade en defecten. Ook voor deze wagens kunnen wij hele nette bedragen bieden, vanwege onze samenwerking met een groot aantal Oost-Europese autobedrijven.

auto inkoop LelystadZoals u weet liggen de lonen in landen als Polen, Tsjechië en Oekraïne wat lager dan bij ons. Ook zijn er veel meer tweedehands onderdelen beschikbaar. Daardoor worden reparaties aldaar voor de fractie van de prijs van wat het hier kost uitgevoerd. Door deze gang van zaken wordt een kapotte auto meer waard dan wanneer hij hier een dure reparatie zou moeten ondergaan. Het is immers goedkoper deze weer te laten rijden.

De hogere prijzen die wij kunnen krijgen in Oost-Europa, berekenen we door aan u. Daardoor kunt u bij ons rekenen op een bedrag dat een stuk hoger ligt dan wat een bedrijf met enkel regionale of nationale contacten. Dit scheelt soms wel 20 tot 50%!

Vanuit Flevoland Auto met technische schade verkopen

Auto’s hebben niet het eeuwige leven. In de loop der jaren treden er veel technische gebreken op. Blijven repareren is op een gegeven moment geen optie meer, omdat de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de waarde van de auto. In dat geval is het dus beter de auto te verkopen en een nieuwe zonder problemen aan te schaffen.

Te denken valt aan in de eerst plaats aan dure mankementen aan de aandrijflijn: motorschade, vastgelopen transmissies, lekke koppakkingen, kapotte koppelingsplaten, enzovoorts. Dit zijn problemen die ervoor zorgen dat de auto niet meer kan rijden en het zijn dure grappen. Maar ook onderdelen die minder essentieel lijken hebben soms een dure reparatie nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe katalysator, aircopomp, stuurbekrachtiging of luchtveren? Kost u makkelijk 1000+ euro!

Uw auto met technische schade verkopen doet u dus zoals gezegd makkelijk en eenvoudig bij ons. Wij halen de auto bovendien kosteloos bij u op, dus u hoeft geen extra kosten te maken voor vervoer!

Ook auto inkoop in Almere/Lelystad met schade na een ongeval

Hetzelfde verhaal gaat op voor auto’s die betrokken zijn geraakt bij een ongeval. Het kan gaan om serieuze blikschade en een ingedeukte motorkap, maar ook kleine defecten kunnen zich vertalen in dure grappen. Paaltje geraakt en deuk in de bestuurders deur? Dan kan het zomaar zijn dat de deur niet meer naar behoren open gaat. Uitdeuken en repareren is dan vaak de enige optie om weer te kunnen rijden, en dan bent u minstens 1000 euro verder.

Ook een ongeval schadeauto verkopen vanuit Almere, Lelystad of ergens anders in Flevoland is mogelijk bij ons. U krijgt direct geld, zodat u direct weer een nieuwe auto kunt kopen.

Wat is de waarde van mijn auto?

Bij ons krijgt u de echte waarde van uw auto. De meest eenvoudige manier om achter de waarde van uw auto te komen, is hem gratis door ons te laten taxeren. Dit gebeurt op afstand en is geheel vrijblijvend. Hiervoor vult u simpelweg het formulier in, waarna onze taxateurs direct voor u aan de slag gaan.

Omdat wij graag transparant zijn over onze werkwijze, vertellen we u graag iets meer over hoe de waardebepaling tot stand komt. Wij kijken naar drie factoren:

 • Het merk, model, uitvoering en bouwjaar
 • De staat van uw auto
 • De marktvraag in binnen en buitenland

Merk en model

Zoals u zult begrijpen is een business-uitvoering Mercedes-Benz C-Klasse uit 2017 meer waard dan een Fiat Panda uit 2009. Een eerste ding waar wij dan ook naar kijken is het merk, model, uitvoering en type (afhankelijk van het bouwjaar). In de regel is een auto met een hogere nieuwwaarde of cataloguswaarde ook nu nog meer waard.

Staat van de auto

Een tweede punt wat de prijs van uw auto in Almere, Lelystad (en trouwens ook ver daarbuiten) bepaalt, is de staat van de auto. Hierbij spelen met name het aantal kilometers en de algemene technische staat een grote rol. Wanneer er sprake is van defecten of een auto die niet door de APK is gekomen, dan zal de waarde wat zakken. Zijn er pas geleden onderdelen vervangen? Dan zal de auto wat meer waard zijn.

Marktvraag

Een laatste belangrijk punt wat nog wel eens wordt vergeten is de marktvraag. Sommige modellen liggen nu eenmaal wat minder goed in de markt dan andere. Waarin wij ons onderscheiden is dat wij zoals gezegd ook naar de vraag in het buitenland kijken. Hierdoor worden niet alleen kapotte auto’s meer waard, ook bepaalde modellen zijn in het buitenland veel populairder dan hier. Met name SUV’s met grote motorinhoud (benzine/diesel) zijn momenteel heel populair bij onze partners!

Hoe werkt het verkopen van uw auto in Flevoland?

auto verkopen in AlmereHet online verkopen van uw auto vanuit de polders in Flevoland gaat heel makkelijk en eenvoudig. U doorloopt simpelweg vier stappen, en dan is uw auto opgehaald en heeft u het geld in bezit. Dit zijn de volgende vier stappen:

 • Auto gratis laten taxeren
 • Ons bod accepteren
 • Geld ontvangen en afspraak maken voor ophaal
 • Uw auto wordt gratis opgehaald

Gratis taxatie

Het verkopen van uw wagen begint bij ons altijd met de taxatie. Hiervoor vult u het formulier in op deze website. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Aan de hand van de gegevens gaan onze taxateurs aan de slag en bepalen zij heel nauwkeurig de waarde van uw auto.

Accepteren bod

Als wij het waarderapport op orde hebben, krijgt u van ons een mail met het bod (gemiddeld binnen een uur) Dit is ook daadwerkelijk de prijs die we voor uw auto betalen. U hoeft dus niet nog eens een ‘echte taxatie’ te laten uitvoeren of iets anders raars. Gaat u akkoord met het bod? Laat dit ons dan weten en dan is uw auto direct verkocht!

Geld ontvangen en afspraak ophaal

Na uw akkoord maken we direct het geld over op uw bankrekening (tenzij u kiest voor contante betaling, dan krijgt u het bij de ophaal). Vervolgens maken we een afspraak om de auto bij u thuis op te komen halen. Vertel ons uw adres, wanneer we welkom zijn en we zorgen dat we er zijn! Dit kan eventueel ook al binnen een dag.

Gratis ophaaldienst

Op de afgesproken tijd en datum staan we bij u voor de deur met onze oplegger. We maken alles netjes met u in orde. Zo krijgt u een vrijwaring van de RDW, een getekende verkoopovereenkomst en uw geld (als u kiest voor contant). Pas als alles in orde is laden we uw auto op en zorgen we dat deze een nieuw leven krijgt.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Snel online uw auto verkopen in Almere en Lelystad

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u direct gebruik maken van onze auto inkoop dienst en direct uw auto verkopen vanuit Almere of Lelystad? Meld uw auto dan nu aan voor taxatie. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Binnen een uur krijgt u van ons een eerlijk bod, en als u wilt kunt u de auto dan direct voor dit bedrag verkopen. Wij maken vervolgens direct het geld over, en halen de auto gratis bij u thuis in Flevoland op. Graag tot snel!

Fokko van der Schuur-Almere De koppeling was stuk. De auto ging wel zonder lopen in de versnelling, maar niet als de auto rijdt. Wat betreft auto-inkoop ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling en de nette prijs.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug