Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto opkopers in Eindhoven

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto verkopen in Eindhoven? Doe dit dan bij ons, dé auto opkopers van Eindhoven en omgeving! Wij kunnen voor ieder type auto de allerhoogste prijs bieden, dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners. Ook schadeauto’s zijn welkom bij ons!

Lees verder over onze diensten of laat uw wagen nu direct gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

  • Gratis ophaaldienst
  • Gratis taxatie (vrijblijvend)
  • Vandaag taxeren = morgen verkocht en uw geld
  • Standaard hoge prijzen, ook voor kapotte auto’s
  • RDW-erkende auto opkoper met 15 jaar ervaring

Michiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!

Gratis Taxatie in Eindhoven

Onze ervaren taxateurs kunnen op afstand, dus zonder de auto te hoeven zien, bepalen hoeveel uw auto waard is. Zij hebben daarvoor wel enkele gegevens nodig. Wanneer u (vrijblijvend!) het inkoopformulier volledig invult, hebben zij genoeg informatie om de waarde van uw wagen heel nauwkeurig te bepalen. Aan de hand van gegevens over het merk, het type, het bouwjaar, de algemene en technische staat van uw auto brengen zij vervolgens een bod uit op uw auto, waarbij ook de marktvraag wordt meegenomen.

Veilig Al sinds 2006
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto opkopers te Eindhoven

Wij zullen altijd een redelijk bod uitbrengen. Wanneer u hier vervolgens mee akkoord gaat regelen wij stap voor stap de verkoop:

1. Betaling

auto verkopen eindhovenWij betalen u direct via overschrijving, of indien u wilt, cash bij de ophaal. Wij zullen u altijd telefonisch en per mail een bevestiging sturen van de overschrijving. Pas wanneer u het geld heeft ontvangen, komen wij de auto ophalen. Wanneer u het geld cash wenst te krijgen, geven wij u het geld vóórdat we de auto opladen.

2. De ophaalservice

Net als de taxatie is ook de ophaal service helemaal gratis. In overleg met u zullen wij de datum en het tijdstip van de ophaal bepalen. Dit kan zeven dagen per week. Wij komen langs wanneer het ú uitkomt, en niet andersom.

3. Vrijwaringsbewijs en verkoopovereenkomst.

Wij zijn een RDW erkende onderneming en nemen u graag het papierwerk uit handen. Daarom krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs en nemen wij de verkoopovereenkomst mee. Dat is wel zo fijn.

Wat kan ik doen met een gecrashte of kapotte auto?

Wanneer u erg aan uw auto gehecht bent, kan het een optie zijn om deze te laten repareren. Zeker kleine reparaties, zoals het vervangen van de remblokken of het plaatsen van een nieuwe accu, zijn erg betaalbaar en hoeven geen reden te zijn om uw auto te verkopen.

Wanneer het defect echter wat serieuzer van aard is, wordt repareren een stuk minder aantrekkelijk. Reparaties aan motoren en transmissies zijn erg duur, en kosten meestal meer dan de restwaarde van een auto.

Zo’n auto zou naar de sloop kunnen worden gebracht, al zouden wij dat toch afraden. Tenzij uw auto in de Dommel is gereden of total loss is geraakt, levert de verkoop voor export altijd meer op.

Kapotte auto verkopen in Eindhoven voor export – Bespaar veel geld!

opkoper defecte autoU vraagt zich vast af waarom bijvoorbeeld een auto verkopen met motorschade voordeliger is bij een inkoper van kapotte auto’s dan bij een sloopbedrijf. Het antwoord is simpel: Voor een sloopbedrijf heeft de auto alleen nog waarde voor de onderdelen, terwijl voor een inkoper de auto nog van waarde is in zijn geheel!

Zeker wanneer de opkoper, net zoals wij, de auto exporteert naar een land waar de lonen lager liggen dan hier, is dit een erg voordelige keuze. Als de lonen lager zijn, en de onderdelen goedkoper, kan een reparatie voor veel minder geld uitgevoerd worden. De waarde van een auto stijgt hierdoor en daar profiteert u van mee. Een auto die hier waardeloos is en ‘total loss’ wordt verklaard kan in Oost-Europa soms nog wel een paar duizend euro opleveren!

Aankoop schadewagens –
Met welke defecten kan ik mijn auto verkopen in Eindhoven?

Soorten defecten

Motorschade

Turbo, koppakking, cilinders, distributieriem, ketting, injector enzovoort

Aandrijving

Aandrijfassen, differentieel, koppeling, lagers en kroonwiel

Brandstofproblemen

Brandstofmeter, brandstofpomp, luchtstroommeter, opwarmregelaar

Elektronica

Dynamo, kachelmotor, motor, EGR klep, ruitbediening, startmotor

Transmissie

Automatisch of handmatig

Naast auto’s met deze defecten nemen wij ook (defecte) wagens zonder APK en met hoge kilometerstanden in. Heeft u vragen? Aarzel dan niet en bel ons op +31 (0) 631-993-048 of mail naar info@inkoopautos.com. Onze schade-experts staan u graag te woord.

East European Provider – Uw defecte auto inkoop specialist

schadeauto snel verkopen

Wij zijn al sinds 2006 succesvol actief in de inkoop van schadeauto’s. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd door heel Oost-Europa, zodat wij altijd de beste markt kunnen vinden voor uw auto.

In de omgeving van Eindhoven en de rest van Nederland hebben wij mede daardoor inmiddels een reputatie van betrouwbare specialist op het gebied van de inkoop van defecte auto’s.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van deze auto opkoper in Eindhoven? Vul dan vrijblijvend het inkoopformulier in en onze experts nemen vaak nog dezelfde dag contact op met een bod. Houdt u niet van formulieren en wilt u uw auto verkopen in Eindhoven per telefoon? Ook dat kan. Bel gratis en vrijblijvend naar +31 (0) 631-993-048 en verkoop uw auto direct!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug