Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mercedes Sprinter verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Mercedes Sprinter verkopen? Ons bedrijf is al jarenlang een betrouwbare opkoper van gebruikte Mercedes-Benz Sprinter bestelauto’s in Nederland en België.

Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen hun Mercedes Sprinter aan ons te verkopen. Wij zetten enkele van die redenen hieronder op een rijtje:

  • Snelle inkoop van Mercedes Sprinters
  • Direct contant geld of overboeking
  • Ook inkoop bij schade, defecten en hoge kilometers

Onze interesse gaat uit naar allerlei soorten Mercedes Sprinter. Verkopen is mogelijk bij zowel een personenbus als een bestelwagen, maar net zo goed bij een dubbele cabine of laadbak.

In Oost-Europa bestaat grote belangstelling voor gebruikte Sprinters uit Nederland, die daar na inkoop door ons een tweede leven tegemoet gaan. Het maakt daarbij niet uit of uw auto enige schade bezit of een hoge kilometerstand heeft.

Zó verleidt u de opkoper

Niet iedere Mercedes Sprinter komt voor de inkoop in aanmerking. Maar laten we niet negatief zijn – veel klanten weten ons toch te verleiden. Het gaat niet zozeer om de huidige staat van uw Mercedes Sprinter. Verkopen lukt wanneer wij potentieel in uw Sprinter zien. Hoe u daar achter komt?

Door het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen. Onze opkoper zal vervolgens aandachtig naar de foto’s en beschrijving van uw auto kijken, alsmede naar de marktsituatie in Oost-Europa.

Met een rekenmachine in de hand berekent hij de zin of onzin van de inkoop, waar u zo spoedig mogelijk bericht van krijgt. Bent u tevreden met ons bod, dan kan het snel gaan: mogelijk kunt u uw Mercedes Sprinter al binnen enkele dagen verkopen.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Concreet gaat onze interesse naar de volgende modellen en bouwjaren uit:

  • Mercedes Sprinter – 208D, 210D, 212D, 211CDI, 213CDI, 216 CDI (vanaf 1997-2010)
  • Mercedes Sprinter – 308D, 310D, 312D, 311CDI, 313CDI, 315CDI, 316 CDI (vanaf 1997-2010)
  • Mercedes Sprinter – 408D, 410D, 412D, 411CDI, 413CDI, 415CDI, 416 CDI (vanaf 1997-2010)
Dus waar wacht u op? Vul het formulier meteen in!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug