Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mercedes Sprinter verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Mercedes Sprinter verkopen? Dat doet u snel en makkelijk hier, voor de allerhoogste prijs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van dit type Mercedes. Dankzij een unieke samenwerking met Oost-Europese partners kunnen wij zeer hoog bieden op alle uitvoeringen Sprinters, zelfs wanneer deze schade hebben.

Lees hieronder alles over onze inkoopservice of laat uw Sprinter direct gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 1. 100% gratis taxatie
 2. 100% gratis ophaalservice door heel Nederland en België
 3. RDW-erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
 4. Direct geld voor uw oude wagen
 5. Hoogste prijzen dankzij unieke samenwerking

Officemeubels-Hazerswoude Een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep verkocht aan EEP. Een mooie nette prijs geboden, en zeer goed de afspraken nagekomen. Een aanrader voor wie een bedrijfswagen wil verkopen.

Opkoper Mercedes Sprinter vanaf bouwjaar 2007 – Deze modellen verkoopt u hier:

opkoper MB Sprinter

Type Mercedes Sprinter    
211CDI 213CDI 215CDI
216CDI 218CDI 311CDI
313CDI 315CDI 315CDI
316CDI 318CDI 319CDI
411CDI 413CDI 415CDI
416CDI 418CDI 419CDI
511CDI 514CDI 515CDI
516CDI 519CDI

Wat is mijn Sprinter waard?

Wie een auto wil verkopen wil natuurlijk eerst graag weten wat deze waard is. U kunt heel gemakkelijk direct achter de waarde van uw tweedehands Sprinter komen door hem aan te melden voor taxatie. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Binnen enkele uren (meestal binnen een uur) krijgt u dan een mailtje met de waarde van uw wagen.

Mercedes Sprinter waarde – Factoren

Onze taxateurs kijken bij het waarderen van uw Mercedes Benz Sprinter vooral naar de volgende punten:

 • Kilometerstand. Hoe meer kilometers op de teller, hoe minder een auto over het algemeen waard is.
 • Bouwjaar. Wij kopen Sprinters vanaf bouwjaar 2007. Nieuwere Sprinters zijn meer waard dan oudere.
 • De uitvoering en het type. Zoals ook de nieuwprijs van een auto verschilt per uitvoering en type, zo verschilt ook de tweedehands waarde ervan. Wagens met een grotere cilinderinhoud zijn bijvoorbeeld meer waard dan hun lichtere equivalenten.
 • De technische staat. Zijn er problemen of loopt hij nog als een zonnetje?
 • De marktvraag. Op momenten dat de marktvraag naar Sprinters hoog is, stijgen ook de prijzen. Op dit moment worden met name personenbussen en koelwagens enorm veel gevraagd, waardoor deze hele hoge waardes hebben!

Auto van de zaak verkopen en BTW

Veel Mercedes Sprinters die wij inkopen zijn bedrijfswagens. Dit heeft verder geen invloed op de waarde ervan, maar wel op de BTW die al dan niet betaald moet worden (door de koper, wij dus). Als een auto namelijk op uw balans staat, dan heeft u daar ooit BTW voor teruggekregen. We noemen dit dan een ‘btw-auto’

Deze BTW dient u bij de verkoop weer deels terug te betalen. Daarom moet ons in deze gevallen BTW laten betalen. Deze bedraagt 21% van de bruto verkoopprijs. Dus stel dat uw Mercedes Sprinter 10.000 euro waard is, dan krijgt u van ons 10.000 + 2.100 = 12.100 euro. Daarvan moet u dan die 2.100 euro weer terugstorten te Apeldoorn, dus geef het niet direct uit!

Informatie over de Mercedes Sprinter inkoop

hoeveel mijn Sprinter waardWe vertelden u al dat de vraag naar bepaalde types erg groot is. Dit geldt in het bijzonder voor de koelwagens en de dichte busjes voor personen. Een koelwagen, personenbus of schoolbus Mercedes verkopen is dan ook zeker zeer interessant op het moment, omdat deze veel geld waard zijn. Maar welke soort Sprinters onderscheiden we eigenlijk? Dit zijn er vijf:

 • De bestelwagens. Dit zijn de ‘gewone’ dichte vrachtautootjes. Ze zijn perfect om allerlei kleine vrachten in te vervoeren en zijn geliefd bij zowel verhuisbedrijven als pakketdiensten.
 • De laadbakken of pick-ups. Deze hebben een grote open laadbak en worden veel gebruikt in de bouw.
 • De bakwagen. De bakwagen is iets groter dan de bestelwagens, en worden dan ook gebruikt voor de iets grotere vrachten. De Mercedes Sprinter bakwagen is een van de meest verkochte bakwagens aller tijden.
 • Koelwagens. Een Sprinter koelwagen verkopen is op dit moment perfect. De wanden van zo’n wagen zijn gevuld met isolerend materiaal en vaak zijn ze voorzien van een actief koelsysteem. Hierdoor kunnen verse producten als vlees en groente optimaal bewaard en vervoerd worden.
 • De personenbusjes van Mercedes worden veel gebruikt als taxi, bij uitstapjes of bijzonder vervoer als schoolbus of ziekenvervoer. Ze blinken uit in comfort en ruimte. Onze Oost-Europese partners zijn er gek op, omdat er een grote vraag is naar ruime en comfortabele personenbusjes.

Stap voor stap uw Mercedes sprinter voor export verkopen

Mercedes Sprinter waardeAls export opkopers van Mercedes Sprinter nemen wij elk type Mercedes Sprinter van u over. Wij rekenen hierbij nergens extra kosten voor, zelfs niet als uw wagen kapot is of schade heeft. Ook het ophalen is dus helemaal gratis.

Een Mercedes Sprinter voor export verkopen gaat bij ons stap voor stap:

 1. Gratis en vrijblijvende taxatie
 2. Akkoord bereiken op basis van taxatie
 3. Afspraak maken voor de ophaalservice
 4. De gratis ophaalservice
 5. U krijgt het geld, en de MB Sprinter een nieuw leven

Gratis en vrijblijvende taxatie

We beginnen altijd met het gratis en vrijblijvend taxeren van uw voertuig. Op deze manier weet u direct hoeveel u zult krijgen voor uw oude Sprinter. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het invullen van het taxatieformulier op deze pagina.

Geef ons alle belangrijke informatie over uw oude wagen, zoals het model, de uitvoering en het type, het bouwjaar en de kilometerstand. Vergeet daarnaast ook niet om extra’s te melden, want hierdoor wordt uw wagen meer waard! Hetzelfde geldt voor schade en problemen, maar dan andersom.

Akkoord bereiken op basis van taxatie

Wanneer de waarde van uw Mercedes Sprinter is vastgesteld, ontvangt u van ons een mailtje met ons bod. Dit is meestal binnen enkele uren. Voor dit bedrag kunt u dan ook direct uw auto verkopen, of niet natuurlijk. U bent volledig vrij om op ons bod in te gaan.

Accepteert u? Dan hebben we een deal. Laat dit weten per telefoon, of stuur gewoon een mailtje terug!

Afspraak maken voor de ophaalservice

Wanneer u akkoord bent gegaan met ons bod, maken wij samen een afspraak om de auto op te komen halen. Dit kan al binnen een dag! Heeft u morgen geen tijd? Dan komen we gewoon een dag later of wanneer het u ook maar uitkomt. U hoeft dus geen dag vrij te nemen of uw zaak te sluiten om uw oude bestelbus te verkopen.

De gratis ophaalservice

Wij zorgen dat wij met onze oplegger op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats zijn. Ter plaatse maken we alles in orde. Zo krijgt u van ons een verkoopovereenkomst en een vrijwaring (voor Nederland). En natuurlijk het geld, contant of via de bank. Pas als u helemaal tevreden bent laden we de wagen op.

U krijgt het geld en de MB Sprinter een nieuw leven

Als u het geld heeft en de wagen stevig op onze oplegger staat, rest ons niets anders dan afscheid te nemen en u veel succes te wensen met het vinden van een nieuw busje. Uw oude Sprinter nemen wij mee, en gunnen we een nieuw leven op de meestal buitenlandse wegen. In veel gevallen wordt hij geëxporteerd naar Oost-Europa, omdat deze daar erg in trek zijn op het moment.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Direct uw Mercedes Sprinter verkopen

U kunt nu direct gebruik maken van onze diensten als MB Sprinter opkopers. Ook als u niet direct uw Sprinter wilt verkopen kan dat. Onze taxatie is immers helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Vul dus het taxatieformulier in en kom binnen enkele uren achter de waarde van uw wagen!

Wilt u meer weten over hoe een Mercedes Sprinter verkopen precies werkt? Neem dan contact op. Dit kan via mail op info@inkoopautos.com of bel naar +31 (0) 631-993-048 (voor Nederland) of +32 (0) 497-852-557 (voor België). Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug