Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mercedes Vito verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Mercedes Vito verkopen? Voor de hoogste prijs, snel en zonder gedoe? Dan zit u hier goed. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Mercedes Vito (en Viano) en kunnen uw wagen in elke staat van u overnemen vanaf bouwjaar 2007. Ook voor auto’s met schade betalen wij veel geld, omdat deze zeer geliefd zijn voor export.

Lees hieronder alles over onze werkwijze en ons bedrijf, of laat uw Mercedes direct gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 • Direct geld (binnen een dag)
 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaal
 • (RDW-) erkende auto inkoper
 • Unieke samenwerking met Oost-Europese partners
 • De allerhoogste prijzen

Maurice-Sint-Truiden Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.

Opkoper Mercedes Vito en Viano vanaf bouwjaar 2007 – Deze modellen verkoopt u hier:

opkoper mercedes bestelwagens

Type Vito Geschikt voor inkoop
109CDI
110CDI
111CDI
113CDI
114CDI
115CDI
116CDI
119CDI
120CDI
Viano

Wat is mijn Vito waard?

export inkoop mb vitoU wilt natuurlijk eerst weten wat uw wagen waard is, voordat u deze verkoopt. Via onze website is het heel makkelijk om achter de waarde van de specifieke Vito die u heeft te komen. Hiervoor maakt u simpelweg gebruik van ons taxatieformulier. U vult dit in, drukt op de knop en binnen de kortste tijd krijgt u van ons een mailtje met de waarde van de Vito.

Mercedes Vito waarde – Factoren

Bij de taxatie van uw (bedrijfs-) wagen spelen met name de volgende factoren een rol:

 • Aantal kilometer gereden. Een lagere kilometerstand maakt uw auto meer waard dan een hogere.
 • Leeftijd. Wij doen de inkoop van Vito’s vanaf bouwjaar 2007. Een nieuwere uitvoering is over het algemeen meer waard dan een oudere.
 • Type en uitvoering. Bepaalde types en uitvoeringen zijn meer waard dan andere. Zo zijn luxer uitgeruste wagens met automaat meer waard dan wagens die dat niet hebben. Ook extra’s kunnen de waarde aanzienlijk verhogen.
 • Staat van de wagen. Auto’s zonder problemen zijn meer waard dan auto’s met schade en defecten.
 • De binnen- en buitenlandse marktvraag. Als de vraag naar een bepaald type en uitvoering Vito hoog is, dan stijgen de prijzen. Dit geldt voor zowel de vraag hier in Nederland en België, als in onze exportlanden. Op dit moment is vooral de vraag naar koelwagens en personenbusjes erg hoog, dus deze zijn nu extra veel waard.

Auto van de zaak verkopen en BTW

Als MB Vito opkopers kopen wij ook veel bedrijfsauto’s in. Voor de waarde maakt het niet uit of de wagen op de zaak staat of niet, maar voor de belasting wel. Als het goed is heeft u namelijk bij de aanschaf van de bedrijfswagen de BTW afgetrokken. Uw wagen is dan een zogenaamde ‘btw-auto’.

Wanneer u vervolgens de auto weer verkoopt, dient u hier 21% BTW over te heffen. De koper, Inkoopautos in dit geval, moet deze betalen.

Bijvoorbeeld. Wij hebben de waarde van uw oude Vito vastgesteld op 20.000 euro. De BTW die dan betaald moet worden bedraagt 20.000 x 21% = 4.200 euro. U krijgt dan van ons 20.000 + 4.200 = 24.200 euro. Deze 4.200 euro dient u vervolgens wel weer te verrekenen met de belasting.

Vito inkoop – Informatie over de verkoopbaarheid van dit type wagen

We gaven hierboven al aan dat er momenteel een grote vraag is naar bepaalde types Vito en Viano. Met name speciale koelwagens en auto’s die speciaal zijn uitgerust voor personenvervoer (personenbusjes) brengen op dit moment extra veel geld op. Overigens zijn ook de standaard bestelwagens standaard goed te verkopen.

Twijfelt u in welke categorie uw busje valt? Dit zijn de verschillen tussen de drie:

 • Zowel de Vito als de Viano is enorm geliefd als taxi en voor persnonenvervoer, vanwege het luxe en ruime interieur met veel stoelen. In landen als Polen en Oekraïne zijn deze Mercedesbusjes op dit moment de meest populair busjes. Ze worden werkelijk overal voor ingezet: voor het vervoer van personeel, als luchthavenshuttle en als taxi in de stad of op het platteland. Een tweedehands busje van dit type is dan ook zeer veel waard.
 • Bestelwagen. De kleine dichte vrachtwagentjes Vito en Viano zijn eveneens interessant om te verkopen. Deze wagens zijn voorzien van een dichte laadbak en worden gemaakt met enkele en dubbele cabine. Ze zijn perfect voor wie in stijl een kleine vracht moet vervoeren of pakketdienst draait.
 • Koelwagen. Een bijzondere vermelding verdienen ook de koelwagens. In Oost-Europa zijn de laatste tijd de regels voor het vervoer van verse producten aangescherpt. Daarom zijn heel veel bedrijven daar op zoek naar kwalitatieve koelwagens: met een koelsysteem en goede geïsoleerde wanden bij de laadbak. Tweedehands Mercedes koelwagens zijn dan ook erg populair en onze partners vragen hier wekelijks om.

Stap voor stap uw Mercedes Vito voor export aanbieden

wie koopt mijn vitoAls export opkopers van Mercedes Vito nemen wij elk type Mercedes Vito en Viano van u over. Bovendien doen wij dit helemaal gratis, wat overigens niet betekent dat u geen geld krijgt voor uw oude Vito. Integendeel: u krijgt van ons de maximaal mogelijke waarde.

Dus hoe werkt dat nu, een Viano of Vito verkopen voor export? Dit gaat bij ons stap voor stap:

 1. Uw busje wordt gratis en vrijblijvend getaxeerd
 2. We maken een deal op basis van taxatie
 3. Afspraak maken om de auto gratis op te halen
 4. De geheel gratis ophaaldienst
 5. We betalen u direct, en uw Mercedes krijgt een nieuwe toekomst

Uw busje wordt gratis en vrijblijvend getaxeerd

De eerste stap bij het verkopen van een voertuig is altijd het gratis en vrijblijvend taxeren. Zo weten we direct wat de wagen waard is en weet u meteen wat u er van ons voor krijgt. Hiervoor vult u simpelweg het taxatieformulier in.

Zo geeft u ons alle informatie die wij moeten weten over uw Mercedes Benz, zodat we heel nauwkeurig de waarde ervan kunnen vaststellen. Aan de hand van het type, de uitvoering, het bouwjaar en de kilometerstand bepalen we de dagwaarde. Is er sprake van defecten of heeft het busje extra’s? Ook dit nemen we mee.

We maken een deal op basis van taxatie

Na onze taxatie krijgt u binnen enkele uren (meestal binnen een uur) een mailtje. Hierin leggen we uit hoe we tot de waarde van uw wagen zijn gekomen en doen we ons bod. Dit bod is gelijk aan 100% van de waarde van uw voertuig! Voor dat bedrag kunt u dan ook direct uw auto verkopen, als u dat wilt. Ook ben u vrij om ons bod af te wijzen.

Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht en gaan we door naar de volgende stap.

Afspraak maken om de auto gratis op te halen

We maken graag goede afspraken voor de ophaalservice. Wij willen namelijk niet dat u een dag vrij moet nemen of uw zaak moet sluiten om een oude auto te verkopen. Ophalen kan bijna altijd binnen een dag, en anders wanneer het u uitkomt. Door heel Nederland en België!

De geheel gratis ophaaldienst

Wij zorgen dat wij op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats zijn. Afgesproken! Daar maken wij alles voor u in orde. U krijgt van ons een verkoopovereenkomst (die we tekenen) en eventueel een vrijwaringsbewijs als u in Nederland woont. Vervolgens laden we de auto op, maar niet voordat…

We betalen u direct, en uw Mercedes krijgt een nieuwe toekomst

Maar niet voordat we u betaald hebben natuurlijk! U kunt hierbij kiezen uit contante betaling of door middel van bankoverschrijving. Wat u ook kiest: u krijgt altijd 100% van ons bod (behalve als uw wagen niet de wagen is de u heeft laten taxeren). De Vito nemen wij mee en zal in veel gevallen worden geëxporteerd naar Oost-Europa, waar hij nog jarenlang de mensen gelukkig zal maken.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Mercedes Viano verkopen doet u ook hier

De Viano is het broertje (of het zusje?) van de Vito. Ook deze luxe en ruime personenbusjes kopen wij in. Net als de personenvariant van de Vito is ook dit model erg in trek bij onze Oost-Europese partners. Ze staan bekend om hun degelijkheid en worden daarom veel gebruikt als taxi en in het personeelsvervoer.

Direct uw Mercedes Vito verkopen

Wilt u nu direct van onze Mercedes Viano of Vito inkoop diensten gebruik maken? Of bent u gewoon benieuwd wat uw Mercedesbusje zou opbrengen voor export? Laat hem dan nu gratis taxeren en u weet binnen enkele uren hoeveel deze waard is. Dit verplicht u verder tot niets, maar als u wilt kunt u hem direct verkopen en morgen al met het geld in handen staan.

Wilt u meer weten over hoe het werkt met een Mercedes Vito verkopen of heeft u andere vragen over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Stuur een mailtje naar info@inkoopautos.com of bel ons op +31 (0) 631-993-048 (voor Nederland) of +32 (0) 497-852-557 (voor België). Gewoon doen!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug