Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mercedes Vito verkopen aan opkoper

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Mercedes Vito verkopen aan een opkoper? Ook wanneer het om een auto met schade gaat of ernstige defecten zijn wij geïnteresseerd. Inkoopautos.com is een professionele opkoper van Mercedes Vito bussen en andere bedrijfsauto’s.

De grootste kans om uw Mercedes Vito te verkopen is vanaf bouwjaar 2003. De meest gezochte modellen zijn 109 CDI, 110 CDI, 111 CDI, 112 CDI, 113 CDI, 115 CDI, 116 CDI, 119 CDI, 120 CDI, 122 CDI en Viano. Natuurlijk stijgt de waarde van uw Mercedes Vito vanaf bouwjaar 2003, door de introductie van nieuwe modellen.

U kunt ook uw Mercedes Vito op verschillende veilingen aanbieden. Toch levert dit niet altijd de beste prijs op. Een veiling werkt als tussenpersoon en pakt minimaal 10% van de verkoopprijs. Bovendien moet een wagen technisch goed zijn. Als er schade is betekent dit dat er eerst gerepareerd moet worden.

Mercedes Vito zonder tussenpersoon doorverkopen

mb vito export inkoop

Inkoopautos.com biedt u de mogelijkheid om uw Mercedes Vito zonder tussenpersoon te verkopen. Wij kopen uw Mercedes Vito voor de eindgebruiker in. Als inkoopspecialist van gebruikte Mercedes Vito’s – zijn wij de beste oplossing voor u. Wist u dat uw Mercedes bestelauto ver buiten West-Europa heel aantrekkelijk is? Er zijn opkopers die geïnteresseerd zijn om uw Vito voor de export in te kopen. Inkoopautos.com maakt dit mogelijk en verlost u van de risico’s, wanneer er wordt ingekocht betalen wij namelijk direct.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Mercedes Vito met schade verkopen

vito koopt kapotte VitoIndien u op het punt staat om uw Mercedes Vito te verkopen, vindt u het waarschijnlijk belangrijk om te weten hoe dit precies werkt. Vooral wanneer u een bestelauto heeft die over veel schade beschikt.

Dient u deze schade eerst te repareren of kan uw wagen direct worden doorverkocht? Bij Inkoopautos.com kunt u uw Mercedes Vito direct aanbieden en hoeft deze niet eerst gerepareerd te worden. Dit heeft te maken met onze specialisatie wanneer het om het repareren van schade en defecten gaat. Ook wanneer er sprake is van complexe storingen kunnen wij deze oplossen. Door ons specialisme, doen wij dit sneller dan veel andere partijen en is het daardoor mogelijk om uw Mercedes Vito voor een hoger bedrag in te kopen dan normaal het geval is.

Heeft u Mercedes Vito storing? Doet de EPS of ABS het niet meer, problemen met verstuivers of spelen er andere storingen? Ook in dat geval kunt u uw Mercedes Vito vrijblijvend aan ons aanbieden. Wij bekijken nauwkeurig wat het repareren van dit soort schade kost en kunnen vervolgens een bod op uw Mercedes Vito met schade doen. Omdat wij direct kunnen betalen, loopt u geen enkel risico en hoeft u de reparaties en het exportproces niet af te wachten. Nadat u akkoord gaat kan er per bankoverschrijving of contant betaald worden.

Wilt u direct met ons in contact komen? Bereik ons dan op info@inkoopautos.com of telefonisch via +31 (0) 631-993-048 en +32 (0) 497-852-557
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug