Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Golf verkopen – Snel en Veilig!

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Volkswagen Golf 5, 6 of 7 verkopen? Als u de particuliere weg bewandelt, kan dit wel even duren.

U krijgt misschien heel wat telefoontjes na het plaatsen van een advertentie, maar de helft ervan komt maar opdagen en wellicht doet één persoon maar een reëel bod. En dan begint het onderhandelen pas.

Heeft u er echter haast bij, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn al jarenlang opkoper van gebruikte VW Golf auto’s, die een tweede leven tegemoet gaan in Oost-Europa. Ook een kapotte Volkswagen Golf verkopen kan bij ons.

Vrijwel iedere dag rijdt onze oplegger door Nederland en België om auto’s in te kopen en op te halen.

Mogen wij u binnenkort een gevulde enveloppe overhandigen? U ontdekt het op deze site.

P. Willemsen – Duiven Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur,…

Wij hebben interesse in:

golf 6 verkopenopkoper vw golf

  • Golf 5 – 1.4, 1.6, 2.0, 1.9 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2003-2008)
  • Golf 6 – 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 1.6 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2008-2012)
  • Golf 7 – 1.2, 1.4, 1.8, 2.0, 1.6 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2012-2015)

VW Golf online verkopen?

Wilt u uw Volkswagen Golf verkopen voor export, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben interesse in allerlei modellen en bouwjaren, zoals u hierboven kunt lezen. Herkent u uw automodel hierbij, dan zijn wij de mogelijk opkoper van uw Volkswagen Golf.

Benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? Verrassend eenvoudig, zoals u hieronder zult zien. Al binnen enkele dagen kan uw VW Golf verkocht zijn. En het mooie is: u hoeft er niet eens uw huis voor te verlaten!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoopautos.com: ook een Volkswagen Golf met schade verkopen doet u hier

waarde golf 5Voor veel partijen zal het inkopen van een kapotte Golf te veel risico met zich meebrengen. Zij beschikken vaak niet over de nodige kennis en de contacten om dit effectief te doen. Voor ons is dit echter geen probleem. Onze schade-experts hebben jarenlange ervaring met defecte wagens en wij hebben een uitgebreid netwerk in vele Oost-Europese landen opgebouwd. Een Volkswagen Golf met motorschade verkopen aan een monteur aldaar is voor ons dan ook geen enkel probleem.

In landen als Polen, Rusland en de Baltische staten vinden we bovendien ook nog echt vakmensen. Deze mannen met gouden handen kunnen nog ouderwets reparaties uitvoeren bij defecten waar men hier hele onderdelen voor vervangt. Bovendien zijn deze onderdelen een stuk goedkoper dan in de Benelux. Dit samen zorgt voor goedkope reparaties. Daardoor wordt een auto meer waard, en dit stelt ons in staat om ook voor kapotte Golfs nog een heel mooi bedrag op tafel te leggen.

Waarom mensen voor ons kiezen

golf opkopersNaar de opkoper gaan met een VW Golf is helemaal geen slecht idee. Al tientallen Golf-bezitters gingen u voor en verkochten hun gebruikte Volkswagen, soms zelfs defect of afgekeurd, aan Inkoopautos.com. Behalve de hoge verkoopkans, zijn er heel wat andere redenen om voor ons te kiezen:

  • Een eerlijke prijs bij inkoop van uw VW Golf 5, 6 of 7.
  • Gratis vervoer van uw personenauto in Nederland en België.
  • Direct contante betaling of per bank.
  • Geen bijkomende kosten.
Is uw Volkswagen Golf één van de hierboven genoemde modellen? Vul het formulier op deze pagina in en vergeet niet om foto’s van uw VW Golf bij te voegen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en doen daarbij een concreet bod. Tot ziens!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug