Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Golf verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Snel en zonder gedoe een Volkswagen Golf verkopen? Dat doet u bij Inkoopautos! Onze VW Golf inkoop service is voor uitvoeringen vanaf bouwjaar 2009 en ook voor auto’s met schade of problemen. Denk aan hoge kilometerstanden of geen geldige keuring. Laat gratis en vrijblijvend uw Golf taxeren om binnen 1 uur een bod te ontvangen en verkoop direct!

Auto inkoop Volkswagen Golf

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaaldienst in heel de Benelux
 • Ons bod is gegarandeerd!
 • Directe uitbetaling
 • Ruim 15 jaar ervaring met Golf inkoop
 • Voor alle Golf modellen vanaf 2009, ook met schade
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

VW Golf verkopen – Stap voor stap

  Gratis taxatie
De eerste stap bij het verkopen van uw Golf is een gratis en vrijblijvend taxatie. Vul hiervoor het taxatieformulier in en deel alle belangrijke informatie over uw auto.

  Bod op uw Golf
U ontvangt het bod op uw auto in uw mailbox. Vervolgens is het aan u: gaat u akkoord of denkt u er nog even over na?

  Direct geld
Tevreden met ons bod? Ga akkoord en laat u direct uitbetalen op uw bankrekening. Liever contant geld voor uw auto? Dan betalen we tijdens de ophaal.

  Ophaal auto
Uw auto wordt gratis opgehaald. Dit kan door heel Nederland en België, ook wanneer uw auto niet zelf kan rijden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Boris Wicherink – HoofddorpBoris Wicherink – Hoofddorp
  Prima service. Redelijke prijs gekregen voor mijn 13 jaar oude VW Passat. De afhandeling en communicatie is netjes, vlot en stipt verlopen. Ik ben een tevreden klant en zal ze zeker weer benaderen indien nodig.
 • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
  Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • P. Willemsen – DuivenP. Willemsen – Duiven
  Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur, gewoon netjes geregeld. Top, bedankt!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt
 • Stefan Soeteman — EmmenStefan Soeteman — Emmen
  ‘Mijn Volkswagen Golf 6 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan

Wij kopen uw Volkswagen Golf (vanaf bouwjaar 2009)

Type Wij kopen Type Wij kopen
Golf 5 Station (Golf variant)
Golf 6 Cabrio
Golf 7 TSI (1.2, 1.4, 1.8, 2.0)
Golf 8 TDI (1.6, 1,9, 2,0)
Hatchback DSG/handgeschakeld

Wij hebben interesse in alle Golf auto’s vanaf bouwjaar 2009, in goede staat of in matige staat. Enkel auto’s die geheel total loss zijn kunnen wij niet inkopen. Auto’s met schade als blikschade, motorschade, bakschade of andere technische problemen zijn bij ons ook welkom. Deze wagens zijn vaak erg interessant voor onze exportpartners.

Laat jouw VW Golf vandaag nog gratis taxeren

Inkoop Volkswagen golf met schade en defecten

vw golf inkoopDankzij onze unieke export werkwijze, kunnen wij ook zeer goede bedragen bieden voor auto’s met schade en defecten. Hierbij laten we u profiteren van de lagere reparatiekosten in het buitenland. Het repareren van uw auto wordt hierdoor goedkoper, en uw auto wordt dus meer waard! Onze prijzen liggen doorgaans een stuk hoger dan die van uw lokale dealer. Niet verwonderlijk dus dat de afgelopen jaar veel mensen hun kapotte Volkswagen Golf aan ons verkocht hebben. Benieuwd welke problemen wij in veel gevallen tegenkomen? We zetten ze voor de Golf 6 en Golf 7 op een rijtje.

Problemen Golf 6

De Golf 6 is een relatief betrouwbare auto, die desondanks toch enkele vervelende kinderziektes kent. Met name de motoren en de (automatische) versnellingsbakken geven meer dan eens problemen. De belangrijkste problemen met de Golf 6 zijn:

 • TSI-motoren: wat we hier vaak zien zijn problemen met de distributieketting. En dan meer in het bijzonder met de distributiekettingspanner. Deze heeft een te korte levensduur, waardoor de distributieketting niet goed gespannen blijft. Te lang blijven doorrijden met een tikkende ketting kan voor onherstelbare schade zorgen als de ketting afbreekt.
 • TDI-motoren: de dieselmotoren van de Golf 6 krijgen vaak in een vroeg stadium al te maken met problemen de oliepomp. Deze functioneert hierdoor minder goed, met alle gevolgen van dien voor de motor. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook de turbo defect gaan. Ook kent dit blok regelmatig problemen met koelvloeistoflekkages.
 • DSG-bak: de automatische versnellingsbakken met dubbele koppeling in de zesde generatie Golf vertonen ook veel problemen. Veelvoorkomende euvels zijn een erg snel slijtende koppelingsplaat en allerlei storingen in de mechatronica.

Problemen Golf 7

De VW Golf 7 is technisch een stuk betrouwbaarder dan zijn voorganger. Toch kent ook de zevende generatie Golf enkele kenmerkende problemen. Met name het hoge olieverbruik is vervelend, omdat het onopgemerkt kan leiden tot ernstige gevolgen voor uw motor. Daarnaast kennen de rijhulpsystemen in deze wagens vaak storingen en zien we vrij vaak problemen met de EGR-klep, bobines, bougiekabels en de voorste remschijven.

Opkoper Golf met schade en problemen

Probleem of defect U krijgt bij ons de beste prijs
Allround technische problemen
Schade door aanrijding
Geen APK of geldige keuring
Kapotte motor of motorschade
Kapotte versnellingsbak/automaat
Koppeling kapot
Defecte turbo, oliepomp, koelsysteem
Storingen, mechatronica problemen
Schade aan de ophanging van de auto
Auto is total loss

Bereken direct de waarde van mijn auto

Wat is de waarde van mijn VW Golf?

wat is mijn Gold waardWist u dat we bij Inkoopautos.com de waarde van uw Volkswagen Golf heel nauwkeurig bepalen voordat we een bod uitbrengen? Veel andere online auto inkopers doen dit namelijk niet. Veel andere partijen maken namelijk enkel gebruik van een database. Uw kenteken wordt hier ingevuld en vervolgens wordt de dagwaarde opgezocht. Hier rolt dan automatisch een waarde uit, maar er wordt dus niet gekeken naar de onderhoudsstaat van de auto, bijzonderheden en eventuele verschillen in de marktvraag in binnen- en buitenland. Het resultaat is dan vaak een veel te hoge schatting, die negen van de tien keer op een later moment nog flink omlaag gaat en dan krijgt u pas het bod. Wij doen dat anders: wij nemen alle factoren die belangrijk zijn direct mee in onze berekening, waarna u van ons direct een gegarandeerd bod krijgt. Zo weet u dus direct waar u aan toe bent!

Dagwaarde Golf

Ook wij baseren de hoogte van ons bod deels op de dagwaarde van uw wagen. Hierbij spelen dus het model, de uitvoering, het type, eventuele extra’s en opties en het bouwjaar een belangrijke rol. Aan de hand van deze gegevens kan op basis van de nieuwwaarde en de afschrijving heel nauwkeurig een gemiddelde dagwaarde van de auto worden berekend. Dit vormt de basis voor de verdere prijsberekening van uw wagen.

Onderhoudsstaat VW Golf

Naast de algemene dagwaarde nemen wij ook de technische en onderhoudsstaat van uw auto mee in onze prijsberekening. Simpel gezegd: een auto in goede staat is meer waard dan een auto in minder goede staat. En: hoe meer informatie (zekerheid) wij hebben over de staat van uw auto, hoe hoger wij kunnen bieden. Belangrijke informatie is of er een geldig keuringsbewijs is, welke defecten en problemen er zijn en de algemene onderhoudshistorie van uw wagen.

Marktvraag in binnen- en buitenland

Als derde nemen onze taxateurs tevens de marktvraag mee in hun berekeningen. Bijzonder aan onze methode is dat wij hierbij ook kijken naar de marktvraag naar Golf in het buitenland. Met name in Oost-Europese landen is er namelijk een grote vraag naar auto’s met defecten. Dit is zoals gezegd wegens de lagere reparatiekosten. Hierdoor zijn dit soort auto’s heel interessant om te verkopen bij ons. Daarnaast is de vraag naar dieselauto’s in Oost-Europa ook nog altijd hoog. Dit vanwege de mildere regelgeving en het feit dat men hier toch vaak wat langere afstanden aflegt.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct uw Volkswagen Golf verkopen

Wilt u direct weten wat uw Golf waard is en direct verkopen? Vul dan nu gratis en vrijblijvend het formulier in op deze pagina. Binnen één uur ontvangt u een eerlijk en gegarandeerd bod. Tevreden met het bod? Dan kunt u direct uw Volkswagen Golf verkopen. Wij betalen dan direct het afgesproken bedrag en komen uw auto gratis thuis bij u ophalen. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug