Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Golf verkopen – Snel en Veilig!

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Volkswagen Golf verkopen? Dan bent u naar de goede website gesurft. Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar Volkswagen Golf inkoop specialist. Als u vandaag uw auto taxeert, heeft u morgen het geld. Voor elk type Golf kunnen wij de hoogste prijs bieden dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese partners.

Laat dus nu direct uw VW Golf taxeren en profiteer gegarandeerd van:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Direct veel geld
 • Gratis ophaal in Nederland en België
 • RDW-erkende opkoper
 • Ook inkoop kapotte Golf en met schade

P. Willemsen – Duiven Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur,…

Wij hebben interesse in:

golf 6 verkopenopkoper vw golf

 • Golf 5 – 1.4, 1.6, 2.0, 1.9 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2007-2009)
 • Golf 6 – 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 1.6 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2008-2012)
 • Golf 7 – 1.2, 1.4, 1.8, 2.0, 1.6 TDI, 2.0 TDI (vanaf 2012-2015)

VW Golf online verkopen? Zo werkt het

Wilt u uw Volkswagen Golf verkopen voor export en voor de hoogste waarde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben interesse in de modellen en bouwjaren die hierboven vermeld staan. Herkent u uw automodel? Dan zijn wij de opkoper van uw Volkswagen Golf.

Of u nu een Golf 6 verkopen wilt, een Golf 7 verkopen met TDI, TSI of een andere motor, het werkt allemaal even eenvoudig. Het verkopen van een auto gaat bij ons dan ook stap voor stap:

 • Meld de auto vrijblijvend en gratis aan voor taxatie met het formulier
 • Ontvang direct een bod
 • Accepteer het bod
 • We maken een afspraak voor de ophaaldienst
 • De volgende dag komen wij de auto halen en krijgt u het geld

Tevens regelen wij voor u alle administratie, zoals overschrijving, koopovereenkomst en vrijwaring. U hoeft dus zelf niets te regelen! Makkelijk toch?

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoopautos.com: ook een Volkswagen Golf met schade verkopen doet u hier

waarde golf 5Voor veel partijen zal het inkopen van een kapotte Golf te veel risico met zich meebrengen. Zij beschikken vaak niet over de nodige kennis en de contacten om dit effectief te doen. Voor ons is dit echter geen probleem.

Golf met kapotte motor verkopen?

Onze schade-experts hebben jarenlange ervaring met defecte wagens en wij hebben een uitgebreid netwerk in vele Oost-Europese landen opgebouwd. Een Volkswagen Golf met motorschade verkopen aan een monteur aldaar is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Hoge waarde voor VW Golf als export auto

In landen als Polen, Rusland en de Baltische staten vinden we bovendien ook nog echt vakmensen. Deze mannen met gouden handen kunnen nog ouderwets reparaties uitvoeren bij defecten waar men hier hele onderdelen voor vervangt. Bovendien zijn deze onderdelen een stuk goedkoper dan in de Benelux. Dit samen zorgt voor goedkope reparaties. Daardoor wordt een auto meer waard, en dit stelt ons in staat om ook voor kapotte Golfs nog een heel mooi bedrag op tafel te leggen.

Waarom mensen een VW Golf verkopen bij ons

golf opkopersNaar de opkoper gaan met een VW Golf is helemaal geen slecht idee. Al tientallen Golf-bezitters gingen u voor en verkochten hun gebruikte Volkswagen, soms zelfs defect of afgekeurd, aan Inkoopautos.com. Behalve de hoge verkoopkans, zijn er heel wat andere redenen om voor ons te kiezen:

 • Een eerlijke prijs bij inkoop van uw VW Golf 5, 6 of 7.
 • Gratis vervoer van uw personenauto in Nederland en België.
 • Direct contante betaling of per bank.
 • Geen bijkomende kosten.

Hoeveel is mijn Golf waard?

Om direct achter de waarde van uw Volkswagen Golf te komen, hoeft u hem alleen maar aan te melden voor taxatie. Vrijwel direct weet u dan wat de auto waard is. Onze taxateurs kijken bij hun beoordeling onder andere naar de volgende punten:

 • De uitvoering en het bouwjaar. Nieuwere en rijker uitgeruste Golf’s zijn meer waard.
 • De technische staat. De onderhoudsstaat, eventuele defecten en problemen hebben allemaal invloed op de waarde. Een Golf in perfecte staat krijgt de hoofdprijs, terwijl een auto met problemen iets minder waard kan zijn.
 • De marktvraag. Zoals bij alles hangt ook de waarde van een VW Golf af van de omvang van de vraag ernaar. Op dit moment is er erg veel vraag naar Golf in het buitenland. Met name de TDI en TSI motoren zijn erg geliefd in de Baltische staten!

Direct een Volkswagen Golf verkopen

Wilt u nu uw VW Golf verkopen en direct een mooi bedrag ervoor krijgen? Laat hem dan nu gratis taxeren met het formulier. Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Vrijwel direct ontvangt u van ons een bod. Als u wilt kunt u vervolgens direct de auto voor dat bedrag verkopen. Morgen staan wij dan voor uw deur met de oplegger én natuurlijk uw geld. Makkelijk toch?

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug