Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Passat verkopen – Met of zonder schade

Verkoop uw auto nu!

De Volkswagen Passat is een uitermate comfortabele of liever gezegd: luxe – auto. Geen wonder dat deze in meerdere landen populair is. Inkoopautos.com speelt in op die populariteit. Wilt u uw Volkswagen Passat verkopen, dan zijn wij uw logische partner.

Export Auto Opkoper – VW Passat verkopen voor export

Zoek dus niet langer naar opkopers van VW Passat; u heeft de beste gevonden. Wij zijn in heel Nederland en België actief en halen dagelijks deze luxe auto’s op. Ook een kapotte VW Passat verkopen kan bij ons.

Deze gaan vervolgens op transport naar Oost-Europa, waar grote belangstelling bestaat voor representatieve auto’s in het hogere segment.

John – Schagen Mijn Volkswagen Passat TDI verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

We zijn geïnteresseerd in:

vw passat met defect verkopen

vw passat 2007 waarde

Volkswagen Passat auto’s:

  • Benzine
  • Diesel
  • Stationwagen, sedan
  • Hoge kilometerstand
  • Schade of defecten
Dagelijks exporteren wij Volkswagens naar landen waar een tekort aan gebruikte luxe wagens bestaat.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

VW Passat met schade verkopen of APK-afgekeurd: geen probleem

kapotte passat vw verkopenZoals gezegd zijn automobilisten in Oost-Europa zeer geïnteresseerd in de VW Passat. U kunt uw Volkswagen Passat ook aan ons verkopen wanneer u schade heeft gereden, zolang het maar geen ‘total loss’ betreft.

Ook als uw Volkswagen Passat de keuring niet heeft doorstaan (of er één heeft overgeslagen) horen wij graag van u. U zult er versteld van zijn hoeveel hij nog waard kan zijn. Zelfs een VW Passat met kapotte motor verkopen is mogelijk bij ons!

Inkoopautos.com is opkoper van VW Passat’s van de bouwjaren 2005-2014. Zowel de diesel- als de benzine uitvoeringen zijn goed verkoopbaar. Dus waar wacht u nog op? Vul meteen het formulier in voor een snel bod.

Opkoper VW Passat – Stap voor stap uw VW Passat verkopen

opkoper volkswagen passatHoe een Volkswagen Passat verkopen werkt? Dit gaat stap voor stap:

  1. Vul het formulier op deze pagina zo duidelijk mogelijk in. Vertel ons hoeveel kilometers uw VW Passat heeft gereden, wat de kleur is, om welk model het precies gaat, wat de motorinhoud is en in welke staat van onderhoud hij verkeert. Voeg ook foto’s van de buitenkant en het interieur bij.
  2. Aan de hand van de gegevens die u ons verstrekt brengen onze experts de waarde van uw Passat in kaart. Zo snel mogelijk zullen wij op basis van hun analyse een bod uitbrengen. Dit kan soms zelfs binnen een dag!
  3. Kunt u zich vinden in ons bod? Mooi! Dan slaan we met de hamer en is deze verkocht. U ontvangt het geld zo snel mogelijk op uw bankrekening of, indien u wenst, handje contantje wanneer wij de auto bij u komen ophalen. Graag maken wij met u een afspraak om te bepalen wanneer de ophaal voor u uitkomt. Wij willen u namelijk niet storen of laten wachten.
  4. Als laatste stap halen wij de auto kosteloos bij u op. Wij nemen dan ook een koopovereenkomst en een vrijwaringsbewijs voor u mee, zodat alles netjes geregeld kan worden.
Heeft u nog vragen of verkoopt u uw Passat liever via de telefoon of per mail? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons op +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Mailen kan ook: info@inkoopautos.com. Tot snel!
Dagelijks kopen wij tweedehands VW Passat’s van type B6 en B7 in. We zijn geïnteresseerd in alle type van motoren (1.4 TSI, 1.6 FSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI, 1.6 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI). Tevens kopen wij VW Passat’s met technische defecten/schade en bieden hogere prijzen/waarde dan normale garage of VW Dealer. Wij kopen uw VW Passat met alle denkbare gebreken (bijv. motorschade, defecte oliepomp of turbo, koppakking, koelvloeistofprobleem, massa vliegwiel, koppeling, versnellingsbak). Bij ons kunt u snel de waarde van VW Passat van (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013) gratis bepalen.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug