Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Passat verkopen bij auto inkoop specialist

Gratis Taxatie

Wilt u uw oude VW Passat verkopen? Dan zit u bij deze auto inkoper helemaal goed! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van Volkswagen Passat. Daardoor kunnen wij voor elk type Passat direct de allerhoogste prijs geven. Zelfs kapotte wagens zijn welkom!

Laat uw Volkswagen nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct een bod te ontvangen en te profiteren van:

 • Direct geld voor uw oude auto
 • Taxatie is geheel gratis en vrijblijvend
 • Ook een kapotte Passat verkopen is mogelijk
 • Erkende auto inkoper
 • Gratis ophaaldienst in Nederland en België

Jan – Noord Holland Ook wij hebben prima ervaringen met inkoopautos.com. Na telefonisch contact kwamen ze binnen 2 uur kijken én betalen. Een correcte prijs. Een paar dagen later werd de auto keurig opgehaald en de vrijwaring uitgegeven. Wij kijken heel tevreden terug op de transactie en bevelen dit bedrijf van harte aan. Met dank Jan

Wij hebben interesse in deze soorten Passat vanaf 2007:

 • Benzine aangedreven (ook TSI, FSI)
 • Diesel motoren (ook TDI)
 • Stationwagen, sedan
 • Met hoge kilometerstand
 • Met of zonder schade en defecten
 • Met of zonder keuring

Inkoop Volkswagen Passat – Zo werkt het

opkopers VW passatEen Volkswagen verkopen gaat bij ons heel eenvoudig. Als kinderen auto’s hadden zouden ze die zelfs bij ons kunnen verkopen! U verkoopt uw VW Passat simpel en snel in vier voor zichzelf sprekende stappen.

Laat uw Passat gratis taxeren

Voordat u uw Passat wilt verkopen moet u natuurlijk weten wat de waarde ervan is. Bij ons kunt u heel makkelijk de echte waarde ervan laten berekenen. Hiervoor hoeft u enkel het taxatieformulier op deze pagina in te vullen. Zo zet u onze taxateurs direct aan de slag. Zij zullen dan meteen beginnen met het bekijken van uw aanvraag en zo nauwkeurig mogelijk de waarde van de auto berekenen.

Ontvang ons bod en accepteer het

Binnen de kortste keren ontvangt u van ons een passend bod met de echte waarde van uw tweedehands auto in uw mailbox. Dit is ook direct ons bod en dat is gegarandeerd! U krijgt dus niet ineens toch een lagere prijs en wij trekken ook niets van de prijs af voor servicekosten, betaalkosten of andere rare extra dingen! Het enige wat u hoeft te doen wanneer u ons bod accepteert, is een mailtje terugsturen of even bellen.

Maak een afspraak voor de gratis ophaaldienst

Als u telefonisch bevestigt doen we dit direct, maar anders bellen we u op voor het maken van een afspraak voor de ophaal. Wij halen de auto bij u thuis op, of waar deze zich ook maar bevindt. Daarbij bepaalt u wanneer wij komen, en niet andersom. U hoeft dus niet heel uw agenda om te gooien om uw oude Passat te verkopen bij inkoopautos.com.

Laat uw auto gratis en wanneer het u uitkomt ophalen

Na het maken van de afspraak voor de ophaal zorgen wij dat we op het afgesproken moment bij u voor de deur staan. Voordat we de auto opladen maken we alles voor u in orde. U krijgt van ons een getekende koopovereenkomst en eventueel een vrijwaring (voor Nederland). Ook krijgt u op dit moment het geld (als u kiest voor contant, laten overmaken via de bank kan ook). Als u helemaal tevreden bent nemen we de auto mee naar zijn nieuwe toekomst.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Hoeveel is mijn Volkswagen Passat waard?

Volkswagen Passat verkopenIn tegenstelling tot de meeste andere auto opkopers, zijn wij heel open over de manier waarop wij de waarde van uw auto bepalen. Wij bereken namelijk de echte waarde van de auto, en niet een waarde die expres een stuk lager ligt.

Bij ons kunt u namelijk een Volkswagen voor export verkopen. Dit heeft grote gevolgen voor de waarde, want hierdoor kunnen wij gebruik maken van de internationale vraag naar uw Passat. En hoe meer vraag, hoe hoger de waarde! Ook voor wagens met schade is dit goed nieuws. Deze kunnen in het buitenland vaak stukken goedkoper worden gerepareerd dan hier, waardoor ook deze bij ons zeker hun echte waarde zullen krijgen.

De factoren die de waarde van een VW Passat bepalen

De volgende factoren zijn van invloed op de waarde van uw Passat:
– Het type, uitvoering en bouwjaar. Welke uitvoering heeft u? Uit welk jaar? En welke motor ligt erin?
– De technische staat. Hoe is de auto onderhouden? Is er sprake van technische schade of zijn deuken? Problemen maken een auto over het algemeen iets minder waard.
– De marktvraag. Zoals bij alles wordt ook de waarde van een Passat bepaald door de vraag ernaar. Zoals wij hierboven hebben vermeld verkopen we ook vaak Passats door over de grens, dus u kunt bij ons altijd rekenen op een bonus wat dit betreft! Bovendien zijn deze luxe wagens erg populair in Polen en Estland op dit moment.

Wij zijn ook opkopers van VW Passat met schade en problemen

Kapotte Volkswagen Passat verkopenBij ons krijgen ook kapotte Passat auto’s een nieuwe kans. Dankzij een unieke samenwerking met enkele Oost-Europese Passathandelaren kunnen wij zeer voordelig uw kapotte Volkswagen overnemen. Zoals u misschien wel weet zijn autoreparaties in Oost-Europa veel goedkoper dan hier. Daardoor worden kapotte auto’s die wij daarheen exporteren automatisch meer waard. En daar profiteert u dus van!

U kunt een defecte auto op dezelfde manier bij ons aanbieden als een auto in goed staat. Vermeld echter wel dat er problemen zijn en wees zo specifiek mogelijk hierover. Zo kunnen wij een zo goed mogelijk inschatting maken van de schade en de waarde.

Welke problemen zien we vaak bij de inkoop van VW Passat?

De Passat kent enkele zwakke punten. Met name de TDI uitvoeringen hebben erg zwakke motoren. Wat we vaak zien zijn problemen met de oliepomp, lekkende koelvloeistof en storingen. Ook koppakkingen slijten zeer snel. Dit zijn grote problemen, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat een auto binnen de kortste keren total loss is.

Ook met de benzine TSI motoren is het niet best. Deze zijn voorzien van distributiekettingen die normaal gezien niet zouden moeten breken, maar in de praktijk dus altijd kapot gaan. Ook zien we in deze motoren vaak koolafzetting en een zeer hoog olieverbruik.

Een ander zwak punt bij Passat is de versnellingsbak. Vooral wanneer u een Passat met DSG heeft, zult u waarschijnlijk regelmatig te maken hebben met storingen. Ook een versleten koppeling door verkeerde afstelling komt vaak voor.

Direct uw VW Passat verkopen voor export

VW Passat inkoopWilt u direct uw Volkswagen Passat verkopen? Laat hem dan nu taxeren en sta morgen al met het geld in uw handen. Na het aanmelden voor taxatie bent u verzekerd van:

 • Gratis en vrijblijvend uw auto laten taxeren
 • Direct geld als u besluit te verkopen
 • Gratis ophaaldienst bij u thuis
 • Ook inkoop kapotte Passat
 • U doet zaken met een (RDW-)erkend bedrijf

We hopen u snel te mogen ontmoeten!

Dagelijks kopen wij tweedehands VW Passat’s van type B6 en B7 in. We zijn geïnteresseerd in alle type van motoren (1.4 TSI, 1.6 FSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI, 1.6 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI). Tevens kopen wij VW Passat’s met technische defecten/schade en bieden hogere prijzen/waarde dan normale garage of VW Dealer. Wij kopen uw VW Passat met alle denkbare gebreken (bijv. motorschade, defecte oliepomp of turbo, koppakking, koelvloeistofprobleem, massa vliegwiel, koppeling, versnellingsbak). Bij ons kunt u snel de waarde van VW Passat van (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013) gratis bepalen.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug