Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Passat verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u voor een eerlijke prijs en zonder gedoe snel uw Volkswagen Passat verkopen? Laat uw wagen dan hier gratis en vrijblijvend door onze experts taxeren. Binnen 1 uur ontvangt u van ons een eerlijk bod. En kunt u direct de auto voor dit bedrag verkopen en direct geld ontvangen. Alle Passat uitvoeringen vanaf 2009 zijn welkom bij onze inkoop service. Ook bij schade, problemen, hoge kilometerstanden en zonder keuring krijgt u een goede prijs, dankzij onze unieke auto-export-formule!

Auto inkoop VW Passat – Vanaf bouwjaar 2009

 • Meer dan 15 jaar uw betrouwbare autokoper
 • 100% gratis en vrijblijvende taxatie
 • Wat wij bieden = wat wij betalen
 • Direct geld voor uw VW Passat
 • Gratis Passat ophaalservice in Nederland en België
 • Ook voor auto’s met schade, dankzij unieke exportformule
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Stap voor stap uw VW Passat verkopen

  Passat taxatie (gratis!)
Benieuwd wat uw Passat waard is? Vul gratis en vrijblijvend het taxatieformulier in. Onze ervaren taxateurs berekenen dan direct de waarde van uw auto.

  VW Passat bod
Binnen een uur ontvangt u de waarde van uw VW Passat in uw mailbox. Dit is ook direct ons bod. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht!

  Geld voor uw auto
Na akkoord krijgt u direct het afgesproken bedrag op uw bankrekening. Liever contant? Dan betalen we u als we de auto komen ophalen.

  Passat ophaal service (gratis!)
Op afspraak komen we uw Volkswagen Passat gratis bij u thuis ophalen. Dit kan door heel Nederland en België, ook als de auto niet meer rijdt.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Boris Wicherink – HoofddorpBoris Wicherink – Hoofddorp
  Prima service. Redelijke prijs gekregen voor mijn 13 jaar oude VW Passat. De afhandeling en communicatie is netjes, vlot en stipt verlopen. Ik ben een tevreden klant en zal ze zeker weer benaderen indien nodig.
 • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
  Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • P. Willemsen – DuivenP. Willemsen – Duiven
  Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur, gewoon netjes geregeld. Top, bedankt!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt
 • Stefan Soeteman — EmmenStefan Soeteman — Emmen
  ‘Mijn Volkswagen Golf 6 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan

Wij kopen uw Volkswagen Passat vanaf 2009

Type Wij kopen Type Wij kopen
Variant/station 1.6 FSI
Sedan/limousine 1.8 TSI
B6 2.0 TSI
B7 3.2 V6
B8 1.6 TDI
1.2 TSI 1.9 TDI
1.4 TSI 2.0 TDI
1.5 TSI

Laat jouw VW Passat vandaag nog gratis taxeren


U verkoopt bij ons alle VW Passat uitvoeringen vanaf bouwjaar 2009. Ook wanneer uw een motortype of uitvoering heeft die niet in bovenstaande lijst is opgenomen, hebben wij interesse. En heeft uw wagen schade of problemen? Bedenk dan dat wij voor auto’s met problemen veel meer kunnen bieden dan de plaatselijke dealer. In schadeauto’s hebben wij dus ook zeker interesse! Behalve sloopauto’s (total loss), want die zijn niet interessant voor ons.

Inkoop VW Passat – Ook met problemen en defecten

opkoper vw passatDankzij onze unieke werkwijze, waarbij wij auto’s met schade en defecten exporteren om in het buitenland te laten repareren, kunnen wij hoge prijzen bieden voor auto’s met schade. Mensen zijn soms echt verbaasd over het verschil tussen de prijs die wij bieden en wat de lokale autodealer biedt! Vanzelfsprekend hebben wij de afgelopen jaren dan ook flink wat Passat wagen met problemen ingekocht. Benieuwd welke vormen van schade wij vaak zien? Bekijk hieronder ons overzicht.

DSG-bakken

Een DSG-bak in goede staat werkt fantastisch. Hij schakelt razendsnel en u hoeft er niet eens een pedaal voor in te trappen. Helaas kennen de DSG-bakken ook vaak problemen en zijn de reparatiekosten relatief hoog. Met name de 7-traps bakken hebben een koppeling die veel te snel slijt. Die heeft te maken met storingen in de software, die ervoor zorgen dat er te veel trillingen zitten op de aandrijflijn. Een dure grap, waarvoor de kosten vaak ver boven de 1000 euro uitkomen.

TSI-motoren

Ook de TSI-motoren zijn fantastisch, zolang ze geen kuren krijgen. Een veelvoorkomend probleem dat we met name bij de 1.4 motoren veel zien is het distributiekettingprobleem. De kettingspanner is hier vaak te boosdoener. Deze functioneert op den duur niet meer goed, waardoor de ketting te los gaat zitten en gaat overslaan, met alle gevolgen van dien. Soms worden blokken hierdoor echt aan diggelen geslagen! Een ander TSI-mankement is een hoog olieverbruik. Vooral de 1.8 heeft hier vaak last van.

TDI-motorproblemen

Heeft u een Passat op diesel? Dan heeft deze een TDI-motor. Een mooie zuinige motor, die helaas nét een tikkeltje minder schoon is dan de fabrikant op het formulier had vermeld. De 1.6 liter TDI uitvoeringen kennen vrij weinig problemen, maar de 1.9 en de 2.0 TDI hebben enkele veelvoorkomende defecten. Vooral een kapotte oliepomp kan tot grote schade leiden, onder meer aan filters en de turbo.

Bereken direct de waarde van mijn auto

Opkopers VW Passat met schade

Mankement, probleem, schade Wij kopen uw Passat
Algemene technische mankementen
Schade na aanrijding of vandalisme
Geen keuringsbewijs of APK
Motorproblemen en motorschade
Defecte versnellingsbak
Problemen met koppeling
Kapotte turbo
Elektronische storingen en computerproblemen
Schade aan ophanging, vering, stuurhuis
Total loss auto

Wat is mijn Passat waard?

Waarde mijn vw passatGraag vertellen wij u wat meer over hoe wij de waarde van een Volkswagen Passat berekenen. Wat je vaak ziet bij andere online partijen is dat ze simpelweg het kenteken invullen in een database, waarna er een bedrag uitrolt. Logischerwijs is dat bedrag nooit adequaat en kunt u ervan uitgaan dat u dit (altijd te hoge) bedrag uiteindelijk niet zal krijgen. Bij Inkoopautos werken wij dan ook anders. Wij gebruiken zeer zeker ook de database waarde, maar kijken daarnaast ook naar andere belangrijke factoren. Zo kunnen wij zeer nauwkeurig de waarde van uw auto berekenen, en bieden wat wij u daadwerkelijk zullen betalen!

Uitvoering, type en bouwjaar

De basis van iedere prijsberekening vormt de algemene waarde van uw auto. Deze waarde komt tot stand door de nieuwwaarde van de auto te verminderen met de afschrijving. Hiervoor kijken we dus naar het bouwjaar, de uitvoering, het motortype en eventuele extra’s. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij in de database zien wat de gemiddelde waarde is van uw type auto.

Onderhoudsstaat van de auto

Zoals we al aangaven zegt de algemene gemiddelde waarde te weinig over de waarde van uw specifieke Passat. Daarom bestuderen we ook zorgvuldig de onderhoudsstaat van uw wagen. Heeft deze de jaarlijkse keuring doorstaan? Is er sprake van defecten of schade aan het koetswerk. Zijn er onderdelen vervangen of zijn er andere relevante punten uit de onderhoudshistorie? Hoe preciezer wij de onderhoudsstaat van uw auto kennen, hoe hoger wij kunnen bieden, omdat wij dan meer zekerheid hebben.

Een Passat op de markt in binnen- en buitenland

Een derde belangrijke factor bij onze taxaties is de marktvraag. Deze schommelt voortdurend en ook de specifieke eigenschappen die een auto meer waard maken kunnen veranderen. Wat we de afgelopen jaren veel hebben gezien is bijvoorbeeld dat de TDI-uitvoeringen als gevolg van Dieselgate en de strengere milieunormen (en de zones) met name in West-Europa sneller in waarde zijn gedaald. In Oost-Europa valt dit nog mee, en daarom blijven we daar goede prijzen krijgen voor dit soort wagens.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct uw Volkswagen Passat verkopen

Direct uw Volkswagen Passat verkopen? Meld hem dan direct gratis aan voor onze Passat inkoop service. Vul het taxatieformulier in en wees hierbij alstublieft zo volledig mogelijk. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe. Op deze manier kunnen wij het nauwkeurigst de waarde van uw auto bepalen en krijgt u het beste bod. Na akkoord met ons bod krijgt u direct geld en komen wij uw auto gratis thuis ophalen. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug