Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

VW Transporter verkopen aan een opkoper

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Volkswagen Transporter verkopen? Bij Inkoopautos.com zijn we ook gespecialiseerd in het inkopen van bedrijfswagens. Wij kunnen de waarde van uw wagen op een eenvoudige manier berekenen en laten precies zien wat wij voor uw VW transporter kunnen betalen.

Ook wanneer er sprake van schade is kunnen wij een aantrekkelijk bod op uw VW transporter uitbrengen, wij weten namelijk precies op welke manier een VW transporter gerepareerd kan worden. Zeker wanneer u een VW transporter met schade heeft kunt u een hoger bod verwachten dan bij veel concurrerende partijen het geval is.

Gert Jan – Schagen Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan

Kan ik mijn VW transporter bij Inkoopautos.com verkopen?

waarde vw t5

Bij Inkoopautos.com oriënteren we ons op verschillende soorten bedrijfswagens. Denk onder andere aan de volgende modellen:

  • Volkswagen Transporter T4 – 1.9 TD, 2.5 TDI vanaf 2000 t/m 2003
  • Volkswagen Transporter T5 – 1.9 TDI, 2.5 TDI vanaf 2003 t/m 2009
  • Volkswagen Transporter T5 Facelift – 2.0 TDI vanaf 2009 t/m 2015
  • Volkswagen Transporter Caravelle – 2.5 TDI, 2.5 B vanaf 2000 t/m 2003
  • Volkswagen Transporter Multivan – 1.9 TDI, 2.0 TDI 2.5 TDI vanaf 2003 tm 2009

Over het algemeen zijn wij bij Inkoopautos.com geintresseerd in tal van verschillende modellen. Ook wanneer er schade is of wanneer er gebreken zijn. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bussen, bestelauto’s, pick-ups en normale auto’s om te verkopen. Iedere tweedehands bedrijfswagen van Volkswagen of een ander populair merk is interessant.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

VW transporter met schade of gebreken verkopen

vw T5 export verkopen

De VW transporter is uitermate geschikt als bedrijfswagen en zeer geliefd in binnen- en buitenland. Wanneer er schade of gebreken zijn is het de moeite waard om dit te repareren. Toch brengt dit kosten met zich mee. Wilt u uw VW T4 of T5 direct verkopen?

Dan kan dat. Inkoopautos.com koopt uw VW transporter in en vervolgens gaan zij aan de slag met het repareer- of herstelwerk. Gelukkig hoeft u het repareren en verkopen van uw VW transporter niet af te wachten. Inkoopautos.com kan uw VW transporter direct overnemen.

Hoe werkt het verkopen van uw VW transporter?

volkswagen bussen opkoperAls u uw VW transporter verkoopt, vinden wij het belangrijk dat u de juiste informatie aanlevert. Op basis daarvan kan worden berekend wat het herstellen van defecten en gebreken kost. Ook wanneer de volledige motor gereviseerd dient te worden of als uw VW transporter een kapotte distributieriem heeft kunnen wij er nog een eerlijk bod voor doen.

Ons bedrijf kan dit soort gebreken op een professionele manier uitvoeren. Deze expertise maakt het mogelijk om ook voor wagens met gebreken en defecten een eerlijk bod uit te brengen. U kunt dan ook beter een VW transporter met schade verkopen, in plaats van de schade of gebreken vroegtijdig te herstellen. Per saldo bent u een stuk voordeliger uit.

Bel vanuit Nederland naar +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug