Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Transporter verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Volkswagen Transporter verkopen? Zonder gedoe en voor een eerlijke prijs? Daarvoor bent u bij onze VW Transporter inkoop service aan het goede adres. Wij kopen alle Transporter uitvoeringen vanaf bouwjaar 2000, ook met schade: T4, T5, T6, bedrijfswagens, personenwagens, campers en meer! Laat uw VW Transporter direct gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang binnen een uur een goed bod. Akkoord met het bod? Dan maken wij het afgesproken bedrag direct over via de bank.

Inkoop Volkswagen Transporter

 • Onze service is 100% gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaal door heel Nederland en België
 • Direct geld voor uw busje
 • Wat wij bieden, is wat wij betalen
 • Ook voor bedrijven en ZZP
 • Meer dan 15 jaar ervaring met Transporter inkoop
 • Voor alle Transporter uitvoeringen vanaf 2000, ook met schade
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

VW Transporter verkopen in 4 stappen

  Taxatie
Wij taxeren uw Transporter gratis en vrijblijvend. Vul het taxatieformulier in en voeg enkele foto’s toe om uw wagen direct te laten taxeren.

  Bod
Binnen een uur ontvangt u van ons een gegarandeerd bod op uw Volkswagen busje. De keuze is vervolgens aan u: gaat u akkoord?

  Direct geld
Akkoord met ons bod? Dan zorgen wij dat het afgesproken bedrag direct op uw rekening komt te staan. Liever cash? Dan betalen we bij de ophaal.

  Gratis transport
Op afspraak halen we uw busje gratis bij u op, door heel Nederland en België. Tevens verzorgen we voor u een vrijwaring en krijgt u een verkoopovereenkomst.

Meld uw Transporter gratis aan voor taxatie!

 • Gert Jan – SchagenGert Jan – Schagen
  Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Robin van Aalst (Den haag)Robin van Aalst (Den haag)
  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen.
 • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
  Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Officemeubels-HazerswoudeOfficemeubels-Hazerswoude
  Een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep verkocht aan EEP. Een mooie nette prijs geboden, en zeer goed de afspraken nagekomen. Een aanrader voor wie een bedrijfswagen wil verkopen.

Wij kopen uw Volkswagen Transporter (vanaf bouwjaar 2000)

VW Transporter Wij kopen VW Transporter Wij kopen
T4,T5,T6 (T6.1) Pick-up
Kombi/ Multivan (personenbus) Dieselmotoren
Bestelwagen Benzine/LPG
Campers TDI (1.9, 2.0, 2.5)
Caravelle TSI (2.0)

U verkoopt bij ons alle typen en uitvoeringen van de VW Transporter vanaf bouwjaar 2000. Ook wanneer deze problemen heeft, (specifieke) defecten, een hoge kilometerstand of geen geldige keuring. Alleen busjes die echt total loss zijn kunnen wij niet innemen.

Laat jouw VW Transporter vandaag nog gratis taxeren

Bedrijfswagen Volkswagen Transporter verkopen

volkswagen bussen opkoperDe Transporter als bedrijfswagen of bestelbus is een absolute klassieker. Deze wagens zijn ontzettend populair als busje voor bedrijven in vrijwel alle sectoren. Niet alleen in het transport, maar ook in de bouw en het MKB is dit werkpaard al jaren een zekerheid. Heeft u een Transporter bedrijfswagen en wilt u deze verkopen? Meld hem dan bij ons aan voor taxatie. Omdat deze busjes door heel Europa erg gewild zijn, kunnen wij hier altijd snel een geschikte koper voor vinden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een zeer nette prijs. Zelfs als er het een en ander mankeert aan uw busje! Wij kopen zowel busjes met een enkele als een dubbele cabine.

VW Transporter personenbusje verkopen

Ook de personenbusjes uitvoering, oftewel de Kombi of Multivan, is over heel de wereld populair. De personenbusjes worden overal ingezet als taxibusjes, luchthavenshuttles en voor het transport van personeel naar de werkplek. Ook in landen in Oost-Europa en Afrika, waar wij geregeld naar exporteren, zijn deze busjes zeer populair. Het hoeven dan beslist geen nieuwe busjes te zijn in perfecte staat. Onze partners kopen graag busjes met kleine en grotere mankementen van pakweg tien tot twintig jaar oud. Deze kunnen namelijk voordelig worden opgeknapt en dan nog jaren gebruikt worden.

Transporter camper verkopen

Naast personenververvoer en het vervoer van grotere objecten, leent de Volkswagen Transporter zich ook zeer goed voor het kampeerleven. De bus kan immers eenvoudig worden omgebouwd tot camper. Heeft u zelf een Transporter omgetoverd tot camper of heeft u een Volkswagen camperbus van bijvoorbeeld het merk Westfalia? Ook deze nemen wij graag van u over. U kunt de busjes bij ons inclusief inrichting verkopen. Vermeld naast de technische gegevens alstublieft ook een beschrijving van de inrichting op het taxatieformulier. Hoe completer het beeld dat wij van uw wagen krijgen, hoe hoger wij kunnen bieden!

Volkswagen Caravelle verkopen

Tot slot kunt u bij ons Transporter inkoop dienst tevens een Volkswagen Caravelle verkopen. Deze wagens lijken als twee druppels water op de Transporter, maar zijn een stuk luxer en comfortabeler uitgerust. Ideaal voor personenvervoer in het hogere segment! Onze partners zijn altijd op zoek naar dit type busjes, dus u kunt een meer dan prima prijs verwachten.

Opkoper kapotte Transporter voor export

vw T5 export verkopenInkoopautos koopt zowel auto’s en busjes in goede staat, als in minder staat en met bekende defecten en problemen. Als een van de weinigen kunnen wij altijd een goede prijs bieden voor busjes met schade en defecten. Dit komt omdat wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk en meer dan vijftien jaar ervaring hebben met de inkoop van kapotte wagens. Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij busjes altijd ergen voordelig laten repareren, en dat merkt u aan de prijs. Tegelijkertijd kunnen wij door onze ervaring snel en deskundig nauwkeurig de reparatiekosten schatten, waardoor wij tevens nauwkeurig kunnen bieden. Veel lokale dealers hebben hier moeite mee, waardoor ze ‘op safe’ bieden: vaak een stuk lager dan de echte waarde.

Veelvoorkomende technische defecten die wij de afgelopen vijftien jaar zijn tegengekomen bij Transporter bussen zijn onder meer:

 • Problemen en defecten aan de EGR-klep
 • Motorproblemen, vaak veroorzaakt door een kapotte oliepomp en verstuivers
 • Problemen met de ophanging (vaak aan de achterkant)
 • Lekkages aan het koelsysteem
 • Roestproblemen (met name bij T4-modellen)

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Opkoper Transporter met schade en defecten

Schade of probleem Wij bieden beste prijs
Technische problemen algemeen
Ongevalschade/vandalisme/blikschade
Geen keuring of verlopen keuringsbewijs
Motorproblemen of defecte motor
Bakschade/kapotte versnellingsbak
Versleten of kapotte koppeling
Kapotte turbo, EGR, koelsysteem, uitlaat, etc.
Elektronische en computerstoringen
Ophanging/stuurhuis/wielen
Total loss Transporter

Wat is mijn Volkswagen Transporter waard?

opkoper VW TransporterDe waarde van uw VW Transporter berekenen wij snel en nauwkeurig nadat u het taxatieformulier heeft ingevuld. Dit doen wij op basis van alle informatie die u ons verstrekt en de foto’s die u toevoegt. Bedenk dat hoe meer informatie u ons geeft, hoe hoger wij kunnen bieden. Dit is omdat wij op deze manier een betere inschatting kunnen maken van de staat van uw bus.

Wij berekenen de waarde van een Transporter aan de hand van zowel algemene gegevens, de technische staat en onderhoudsstaat, en de marktvraag in binnen- en buitenland. Aan de hand van het type, de uitvoering en het bouwjaar kunnen wij heel precies de algemene dagwaarde bepalen. Vervolgens berekenen wij aan de hand van de bekende problemen en de vraag naar uw type Transporter (en eventuele defecten) heel nauwkeurig de waarde.

Direct uw Volkswagen Transporter verkopen

Direct uw Volkswagen Transporter verkopen? Of bent u benieuwd wat uw oude T4, T5 of T6 zou opleveren wanneer u hem aan de Transporter inkoop expert verkoopt? Aarzel dan niet om gratis en vrijblijvend uw wagen te laten taxeren. Wij gaan graag voor u aan de slag en binnen 1 uur ontvangt u van ons een gegarandeerd bod. Gaat u akkoord met het bod? Dan is uw busje direct verkocht, ontvangt u direct geld en komen wij de wagen gratis thuis bij u ophalen. Zonder gedoe!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug