Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadewagen verkopen voor de hoogste prijs

Bied uw schadewagen gratis aan!

Is uw auto kapot en wilt u deze schadewagen verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de overname van schadewagens. Wij kopen uw wagen met ons eigen geld. Daardoor zijn wij in staat direct het allerhoogste bedrag te geven voor uw schadewagen.

Vul nu direct het inkoopformulier in om uw schadeauto gratis en geheel vrijblijvend te laten taxeren en binnen een dag te verkopen. U profiteert daarbij van:

 • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Betaling vooraf. Cash of per bank.
 • Meer dan 15 jaar ervaring als schadewagens opkoper
 • Standaard de hoogste prijzen

 • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
  Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Sonja Tollet-BoutersemSonja Tollet-Boutersem
  Wagen met ongeval moeten verkopen. Eerlijk en correct bod gekregen. Binnen de week centjes op de rekening en opgehaald. Fijne manier van onderhandelen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Kevin Houwaart uit HasseltKevin Houwaart uit Hasselt
  East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!
 • Marc Geerts – kapelle op den bosMarc Geerts – kapelle op den bos
  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Taxeer nu gratis mijn schadewagen

U verkoopt hier auto’s met schade aan:

Type schade
Technische Motor Versnelling
Computer Ophanging
Verstuivers Compressor
Koppeling Turbo
Startmotor Elektronica
Storingen Roetfilter
ESP ABS
Carrosserie Bumper Krassen
Lichten Interieur
Steenslag Dorpelschade
Deuken Ruitschade
Roest Waterschade
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Wat is mijn schadewagen waard?

opkopers schadewagensHet is erg belangrijk de juiste partij te kiezen bij het verkopen van een defecte wagen, mede omdat niet alle partijen dezelfde bedragen bieden voor schadewagens. Inkoopautos.com is wel in staat om de maximale waarde te geven aan een auto met schade. Wilt u weten hoe dit kan? Lees dan verder.

Taxateurs berekenen de waarde van een auto door de dagwaarde van een bepaald model te nemen en daar dan de geschatte reparatiekosten vanaf te trekken. Nu ligt de dagwaarde van een auto behoorlijk vast, dus daar valt niet veel op te winnen. Wat betreft de reparatiekosten is dit een ander verhaal.

Zoals u misschien wel weet zijn autoreparaties bij ons in België erg duur. Daarom is de waarde van een schadewagen bij negen van de tien opkopers hier erg laag. In veel gevallen zijn de reparatiekosten zelfs nog hoger dan de dagwaarde van een auto, waardoor auto’s snel economisch total loss worden verklaard (waarde = 0 euro).

In het buitenland zijn reparaties echter een stuk goedkoper. Daarom is het slim om een kapotte wagen voor export te verkopen. Inkoopauto’s werkt samen met een groot aantal buitenlandse partijen die defecte wagens voor weinig geld weer kunnen repareren. En dat betekent dus de maximale waarde voor uw schadewagen (waarde > 1000 euro)!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Gratis defecte auto ophaalservice door heel Nederland en België

wie koopt mijn schadewagenWij zijn actief door de gehele Benelux en komen ook door heel Vlaanderen gratis uw auto ophalen. Of u nu in Limburg woont, of in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant: U kunt gratis gebruik maken van onze diensten.

De ophaalservice komt inclusief alles wat u mag verwachten van een topinkoper. Zo krijgt u van ons een officiële en getekende verkoopovereenkomst en heeft u de keuze tussen contante en bancaire betaling. Pas wanneer u helemaal tevreden bent en het geld heeft ontvangen laden wij uw auto op onze oplegger en rijden we weg.

Schadewagens verkopen voor export – Hoe het werkt

schadewagens exportVoordat wij bij u langs kunnen komen is het natuurlijk belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt. Dit doen we stap voor stap.

Een defecte auto verkopen bij inkoopautos.com begint altijd met de geheel vrijblijvende taxatie. Om onze taxateurs aan het werk te zetten hoeft u enkel het formulier op deze pagina in te vullen. U voorziet ons zo van informatie over het merk, het model, de uitvoering, extra’s en wat precies de problemen zijn met uw wagen.

Aan de hand van de informatie die u ons heeft verstrekt berekenen wij hoeveel uw auto waard is. Dit gaat heel snel: binnen enkele uren ontvangt u van ons een bod.

Vervolgens is het aan u: accepteert u ons bod of kijkt u liever nog ergens verder? U bent vrij om zelf de keuze te maken, maar we kunnen u garanderen dat u nergens een beter bedrag zult krijgen voor uw wagen met schade!

Als u accepteert nemen wij direct contact met u op voor het maken van een afspraak voor de ophaal. Daarbij is uw wens leidend: wij komen enkel wanneer het u uitkomt. Als u haast heeft kan dit overigens al binnen een dag.

Direct een eenvoudig uw schadewagen verkopen

Wilt u nu gratis uw auto verkopen voor de hoogst mogelijke prijs? Laat hem dan taxeren en u weet binnen enkele uren hoeveel geld wij over hebben voor uw oude auto met schade. Vervolgens kunt u binnen een dag met het geld in uw handen staan en direct een nieuwe auto kopen, zonder gebreken.

Heeft u vragen over onze inkoopservice of over het verkopen van uw schadewagen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com. Graag tot gauw!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug