Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadewagen verkopen voor de hoogste prijs

Bied uw schadewagen gratis aan!

Is uw auto kapot en wilt u deze schadewagen verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de overname van schadewagens. Wij kopen uw wagen met ons eigen geld. Daardoor zijn wij in staat direct het allerhoogste bedrag te geven voor uw schadewagen.

Vul nu direct het inkoopformulier in om uw schadeauto gratis en geheel vrijblijvend te laten taxeren en binnen een dag te verkopen. U profiteert daarbij van:

  • Gratis taxatie. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
  • Betaling vooraf. Cash of per bank.
  • Meer dan 15 jaar ervaring als schadewagens opkoper
  • Standaard de hoogste prijzen

Marc Geerts – kapelle op den bos Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

U verkoopt hier auto’s met schade aan:

Type schade
Technische Motor Versnelling Koppeling Turbo Startmotor
Computer Ophanging Elektronica Storingen Roetfilter
Verstuivers Compressor ESP ABS
Carrosserie Bumper Krassen Deuken Ruitschade Roest
Lichten Interieur Waterschade Blikschade Stoeprand
Steenslag Dorpelschade Lak Spiegels Hagel

Wat is mijn schadewagen waard?

opkopers schadewagensHet is erg belangrijk de juiste partij te kiezen bij het verkopen van een defecte wagen, mede omdat niet alle partijen dezelfde bedragen bieden voor schadewagens. Inkoopautos.com is wel in staat om de maximale waarde te geven aan een auto met schade. Wilt u weten hoe dit kan? Lees dan verder.

Taxateurs berekenen de waarde van een auto door de dagwaarde van een bepaald model te nemen en daar dan de geschatte reparatiekosten vanaf te trekken. Nu ligt de dagwaarde van een auto behoorlijk vast, dus daar valt niet veel op te winnen. Wat betreft de reparatiekosten is dit een ander verhaal.

Zoals u misschien wel weet zijn autoreparaties bij ons in België erg duur. Daarom is de waarde van een schadewagen bij negen van de tien opkopers hier erg laag. In veel gevallen zijn de reparatiekosten zelfs nog hoger dan de dagwaarde van een auto, waardoor auto’s snel economisch total loss worden verklaard (waarde = 0 euro).

In het buitenland zijn reparaties echter een stuk goedkoper. Daarom is het slim om een kapotte wagen voor export te verkopen. Inkoopauto’s werkt samen met een groot aantal buitenlandse partijen die defecte wagens voor weinig geld weer kunnen repareren. En dat betekent dus de maximale waarde voor uw schadewagen (waarde > 1000 euro)!

Gratis defecte auto ophaalservice door heel Nederland en België

wie koopt mijn schadewagenWij zijn actief door de gehele Benelux en komen ook door heel Vlaanderen gratis uw auto ophalen. Of u nu in Limburg woont, of in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant: U kunt gratis gebruik maken van onze diensten.

De ophaalservice komt inclusief alles wat u mag verwachten van een topinkoper. Zo krijgt u van ons een officiële en getekende verkoopovereenkomst en heeft u de keuze tussen contante en bancaire betaling. Pas wanneer u helemaal tevreden bent en het geld heeft ontvangen laden wij uw auto op onze oplegger en rijden we weg.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Schadewagens verkopen voor export – Hoe het werkt

schadewagens exportVoordat wij bij u langs kunnen komen is het natuurlijk belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt. Dit doen we stap voor stap.

Een defecte auto verkopen bij inkoopautos.com begint altijd met de geheel vrijblijvende taxatie. Om onze taxateurs aan het werk te zetten hoeft u enkel het formulier op deze pagina in te vullen. U voorziet ons zo van informatie over het merk, het model, de uitvoering, extra’s en wat precies de problemen zijn met uw wagen.

Aan de hand van de informatie die u ons heeft verstrekt berekenen wij hoeveel uw auto waard is. Dit gaat heel snel: binnen enkele uren ontvangt u van ons een bod.

Vervolgens is het aan u: accepteert u ons bod of kijkt u liever nog ergens verder? U bent vrij om zelf de keuze te maken, maar we kunnen u garanderen dat u nergens een beter bedrag zult krijgen voor uw wagen met schade!

Als u accepteert nemen wij direct contact met u op voor het maken van een afspraak voor de ophaal. Daarbij is uw wens leidend: wij komen enkel wanneer het u uitkomt. Als u haast heeft kan dit overigens al binnen een dag.

Direct een eenvoudig uw schadewagen verkopen

Wilt u nu gratis uw auto verkopen voor de hoogst mogelijke prijs? Laat hem dan taxeren en u weet binnen enkele uren hoeveel geld wij over hebben voor uw oude auto met schade. Vervolgens kunt u binnen een dag met het geld in uw handen staan en direct een nieuwe auto kopen, zonder gebreken.

Heeft u vragen over onze inkoopservice of over het verkopen van uw schadewagen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op via +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com. Graag tot gauw!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug