Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadewagen Verkopen? U bent aan het goede adres!

Verkoop uw auto nu!

Zoekt u een betrouwbare opkoper van uw gebruikte schadewagen?

Of hij nu kapot is of schade heeft, wij hebben interesse zolang het bouwjaar 2003 of later is. East European Provider is een ervaren opkoper die dagelijks grote hoeveelheden schadewagens van België naar Oost-Europa exporteert. Auto’s die in België vrijwel afgeschreven worden, zijn daar namelijk nog geld waard. Profiteer daarvan en verkoop uw schadewagen aan ons.

Wij garanderen:

  • Snelle opkoop van schadewagens vanaf 2003 tegen een goede prijs;
  • Gratis transport van uw auto. Wij halen uw auto in Nederland of België op;
  • Direct Contant Geld

Marc Geerts – kapelle op den bos Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Laat uw schadewagen eerst taxeren

Verkoop uw Wagen met Schade Nu Online!Uw schadewagen moet verkocht worden, maar dan natuurlijk wel tegen een eerlijke prijs. Bent u benieuwd hoeveel hij nog waard is, dan komt u daar op deze site snel achter. Inkoopautos.com heeft een formulier voor u klaar staan dat u in enkele minuten invult. Vertel ons zoveel mogelijk over uw auto en voeg foto’s bij, zodat wij een goed beeld van de huidige waarde krijgen.

U hoort vervolgens zo snel mogelijk van ons.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Hoe het werkt

opkopers schadewagensHebben wij interesse in uw schadewagen, dan brengen wij er per e-mail een bod op uit. Bent u hier tevreden mee, dan kan het snel gaan. We maken meteen een afspraak met u; dat kan de volgende dag al! Bij ons bezoek controleren wij nog even of de informatie die u heeft opgegeven strookt met de werkelijkheid.

Zijn we tevreden, dan krijgt u het beloofde bedrag cash in handen of, als u dat liever hebt, meteen overgemaakt op uw bankrekening. Het afvoeren van uw schadewagen nemen wij voor onze rekening, evenals het overzetten van de autopapieren.

Dus waar wacht u nog op? Ontdek meteen hoeveel uw schadeauto waard is door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Tot gauw!
Schadewagens opkoper in (Antwerpen, Mechelen, Limburg, Oost Vlaanderen, Sint Niklaas, Vlaams Brabant, West Vlaanderen, Brugge).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug