Schadeauto verkopen in Nederland of België

Verkoop uw auto nu!

Heeft u schade opgelopen wilt u graag uw schadeauto verkopen? Of twijfelt u nog tussen verkopen en laten repareren? Op deze pagina vindt u veel informatie over onze diensten als schadeauto opkopers voor export. We zullen laten zien dat u veel geld kunt besparen wanneer u ervoor kiest om uw schadeauto te verkopen in plaats van hem te laten repareren. Defecte auto’s (zowel met technische schade als na een ongeval) zijn namelijk veel geld waard, maar het is wel belangrijk om de juiste partij te vinden die dit geld ervoor over heeft. Lees snel verder om uit te vinden waarom inkoopautos.com de ideale
schadeauto opkoper is of verkoop uw auto direct.

Glenn uit Bocholt Correcte afhandeling en eerlijke prijs gekregen voor mijn schadewagen Goede service!

Annemiek – Noord Brabant Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.

Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

Voordeel Bij Inkoopautos.com
Gratis taxatie op afstand bij schade auto’s
Hoge waardering voor schadeauto’s
Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
Snelle en discrete afhandeling
Direct contant geld voor uw schade auto

Direct uw kapotte auto verkopen

Wist u dat u bij ons binnen een dag uw schadeauto kunt verkopen? U kunt nu direct uw schadeauto verkopen en direct geld ontvangen! Vul daarvoor gratis en vrijblijvend het inkoopformulier op deze pagina in. Vermeld de belangrijke gegevens over uw auto, zoals merk, type, bouwjaar en uitvoering. Geef ook aan welke defecten de wagen heeft en maak hier bij voorkeur enkele foto’s van. Zo kunnen onze ervaren schade-experts heel nauwkeurig de auto taxeren. Binnen een dag zullen ze een bod uitbrengen op uw auto. Gaat u hiermee akkoord? Dan is de auto verkocht en ontvangt u direct geld! Naast een extreem hoge waardering voor schadeauto’s profiteert u ook van onze gratis ophaalservice. Wij komen uw schadeauto ophalen enkel en alleen wanneer het u uitkomt en doen dit bovendien helemaal gratis!

Auto met schade verkopen na een ongeval

Schadeauto inkoop bedrijfGrofweg kunnen we schade aan auto’s verdelen in twee categorieën. Er is schade die is ontstaan na een ongeval, en er is schade die is ontstaan als gevolg van een technisch defect. Het verkopen van een schadeauto is bij ons in beide gevallen mogelijk.

De wereld is vol gevaren en de openbare weg al helemaal. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Iemand komt van links en zit niet op te letten: deuk in uw deur. U staat perfect geparkeerd, maar wanneer u terug komt liggen de koplampen eraf en is de bumper kapot, en er ligt niet eens een briefje onder de ruitenwisser. Of u heeft zelf even niet uw beste dag en remt te laat bij het achteruitrijden in bijvoorbeeld een parkeergarage: de hele achterkant van uw wagen kapot.

Dit soort defecten zijn vaak nog prima te repareren, maar kunnen veel geld kosten. Bumpers zijn vaak niet tweedehands te krijgen, omdat vrijwel alle sloopauto’s kapotte bumpers hebben. Een bumper moet dus vaak nieuw gekocht worden. Een deur uitdeuken is nog wel te betalen, maar wanneer heel de plaat onder de kofferbak is verbogen als gevolg van een aanrijding tegen de trekhaak kan dit al gauw duizenden euro’s kosten.

Het is dan vaak de vraag of het nog de moeite is om de auto te laten repareren. Wanneer een auto na reparatie minder waarde is dan de kosten voor reparatie, is het verstandig de reparatie achterwege te laten en de auto te verkopen. U kunt de auto naar de sloop brengen, maar hier zal hij enkel nog geld opleveren voor de onderdelen. Beter is het daarom de auto in zijn geheel te verkopen voor export. Voorwaarde is dan wel dat er nog iets van de auto maken is.

Twijfelt u over de geschiktheid van uw schadeauto voor de verkoop voor export? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op  +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE) en u weet het direct!

Auto met defect verkopen – Technische schade

Niets heeft het eeuwige leven, ook een auto niet. Onderdelen gaan nu eenmaal kapot na verloop van tijd en daar kunt u niets aan doen. Wat u wel kunt doen is zo goed mogelijk en zo goedkoop mogelijk weer een werkende auto zien te krijgen.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van defecte auto’s met onder andere motorschade, schade aan de transmissie, aan de koppeling, hoge kilometerstanden (en veel kleine mankementen). Ook kopen wij auto’s zonder technische keuring in.

Zware technische schade is duur om te repareren, zeker hier in Nederland en België. De revisie van een versnellingsbak kost hier al gauw 2500 euro. Het vervangen van de koppeling? 750 euro. En het inbouwen van een nieuwe motor kan soms nog wel meer kosten, helemaal afhankelijk van het type auto natuurlijk.

Vaak zal daarom een garage uw auto niet meer willen kopen, omdat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de dagwaarde. Wat we ook vaak horen zijn mensen die hun auto willen laten keuren, maar waarbij mankementen gevonden worden die eveneens te duur zijn om te repareren. Het gevolg is dan een auto die in principe nog in een goede staat is, maar door één of twee defecten niet meer de weg op mag. Dit is natuurlijk zonde, want een auto met schade (of het nu technisch is of aan de carrosserie) is altijd geld waard!

Schadeauto voor export verkopen – Schadeauto waarde

De waarde van een kapotte auto wordt berekend op basis van de dagwaarde en daar worden dan de kosten voor reparatie vanaf getrokken. Bij de waardebepaling van een schadeauto kijkt de taxateur dus zoals gezegd naar het merk, type en uitvoering van de auto die u aanbiedt. Bij een kapotte auto is het ook belangrijk om de schade goed in kaart te brengen. Graag leggen wij u uit hoe wij dit doen, en waarom onze waardebepaling voor u erg voordelig kan uitpakken.

Waarde van een auto na een ongeval bepalen

inkoop schadeautosVeel wagens die betrokken zijn geweest bij een ongeval, worden als total loss bestempeld, en met de takelwagen naar een sloopbedrijf gebracht. En dit is zonde, want meestal is er slechts één onderdeel kapot en doet de rest het nog prima. Probeer dan ook altijd een auto met schade te verkopen voor export, zo’n auto als sloopauto verkopen kan altijd nog. Na lichte ongevallen (zoals bij het parkeren) gaat men vaak naar de garage of de dealer. De schade lijkt mee te vallen, maar al snel blijkt niet het geval te zijn!

In de praktijk is het vaak ook moeilijk om de reparatiekosten van schade te bepalen. Neem bijvoorbeeld een BMW 5 serie met lichte schade aan de voorzijde. Het is eenvoudig te zien dat er een nieuwe grill-bumper en twee mistlampen in moeten. Dit kost 1000 euro en het zou in orde zijn. Bij grondige inspectie blijkt echter dat er ook nog twee nieuwe xenon koplampen (ter waarde van 700-1000 per stuk) en vier parktonic sensors (ruim 70 euro per stuk). Deze lichte schade zou u dus al drie keer zo veel kosten dan u had gedacht.

Daar komt dan nog eens bij dat de waarde van uw auto met 10 á 20 % zal dalen, ook al is hij helemaal gerepareerd en lijkt alles spik en span. Vanuit de overheid wordt bijgehouden welke auto’s schade hebben geleden. Staat uw auto in dit boekje? Dan wordt er zonder pardon 10 á 20 % van de dagwaarde afgetrokken wanneer u deze bij de garage wilt verkopen.

Het is dus verstandig om op zijn minst de het verkopen van uw schadeauto aan ons te overwegen.  Wij trekken niets van de waarde van uw auto af, behalve de kosten voor reparatie in Oost-Europa, die tot wel 40 % lager zijn dan de kosten hier. Hierbij zijn foto’s erg belangrijk. De getrainde ogen van onze schade-experts/taxateurs kunnen met alleen een foto precies zien wat er aan de hand is met uw auto en hoeveel dit zal kosten. Probeer dus goede foto’s te maken en vertel ons wat er is gebeurd. Soms hebben onze taxateurs extra informatie of een extra foto nodig. Hier zullen zij dan ook om vragen wanneer dit nodig is.

Waarde van een auto met een technisch defect bepalen

kapotte auto verkopen belgieOok wagens met hoge kilometerstanden en autoschade waardoor ze niet meer door de keuring komen worden vaak afgeschreven en gezien als waardeloos tenzij ze verkocht worden als losse onderdelen. Bij ons is niets minder waar. De landen waar wij naar exporteren, zoals Polen, Oekraïne, Tsjechië en de Baltische staten, kennen nog een rijke automobiel vakmannen cultuur. Hier werken mannen met gouden handen die vrijwel elk defect voor een fractie van de prijs die het hier kost nog kunnen verhelpen.

Bij technische schade nemen wij daarom meestal contact op met onze connecties in het oosten om te vragen welke onderdelen ze hebben liggen en voor welke prijs ze schadeherstel kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij altijd wel iemand vinden die een transmissie of een motor heeft liggen voor uw merk en type auto en zo kunnen wij altijd de maximale prijs krijgen voor uw auto met technische schade. Die berekenen we vervolgens aan u door.

Bij het bepalen van de reparatiekosten (oftewel het schadebedrag), en dus de waarde van uw defecte auto, is het belangrijk dat u ons vertelt wat er aan de hand is. Vermeld dus, wanneer u dit weet, precies welk onderdeel kapot is en voeg bij voorkeur wat foto’s toe. Weet u dit niet? Vertel ons dan welke signalen uw auto u geeft en dan gaan wij samen via de mail (wij hebben misschien meer foto’s nodig) of per telefoon op zoek naar het defect om te kunnen bepalen hoeveel de reparatiekosten zullen zijn.

Schadeauto verkopen bij Inkoopautos.com: uw schadeauto inkoop specialist

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoopautos.com is al meer dan 10 jaar actief in de opkoop van schadewagens voor export. Wij zitten in alle grote steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Hasselt, maar ook in de landelijke gebieden van Vlaanderen tot Friesland en Groningen. Wij kunnen inmiddels terugkijken op veel tevreden klanten. Sommigen verkochten al twee, en een paar zelfs drie auto’s aan ons. Dit is niet voor niets. Wij kunnen dankzij ons grote netwerk vrijwel altijd de hoogste prijs bieden en doen niet mee aan dubieuze praktijken. Wij garanderen dat wij de prijs betalen waarop we uw auto taxeren en behandelen al onze klanten daarnaast, misschien heel ouderwets, maar volgens onze principes, als koning. Mogen we u als koning behandelen?

Dagelijks kopen wij de auto’s in (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, ‘s-Hertogenbosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Leeuwarden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Westland, Emmen, Delft, Venlo)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug