Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto opkopers in Almere – Kapotte auto verkopen in Flevoland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Woont u in Almere of een ander deel van Flevoland en is uw auto kapot gegaan?

Dat is erg vervelend en als autoliefhebbers huilen we met u mee. Maar daar blijft het niet bij. Als specialist in de inkoop van auto’s met schade en defecten in Flevoland bieden we u ook graag een oplossing voor dit probleem.

U kunt namelijk uw schadeauto aan ons verkopen voor een extreem hoog bedrag, en van het geld een mooie nieuwe auto kopen! Wilt u weten hoe dit kan? Lees dan verder.

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Gratis taxatie in Flevoland

U vraag zich vast af hoe veel geld wij over hebben voor uw auto. Hier kunt u heel eenvoudig achter komen. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier invullen. Dit verplicht u verder tot niets en is dus geheel vrijblijvend. Vul het merk van de auto in, samen met het type, bouwjaar, en zo veel mogelijk gegevens over de algemene en technische staat van uw auto. Met behulp van deze gegevens kunnen onze schade-experts heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen. Zij nemen ook de marktvraag mee in hun beoordeling.

Veilig Al sinds 2006
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto opkopers in Flevoland – Verkoop stap voor stap uw auto

Na het taxeren van de auto, brengen onze schade-experts via de mail een bod uit op uw auto. Dit is altijd eerlijk en transparant, en nog belangrijker, ook daadwerkelijk het bedrag dat u krijgt voor uw auto wanneer u hem aan ons verkoopt. Sommige van onze ‘collega’s’ bieden op auto’s, terwijl ze de prijs die ze zullen betalen pas bepalen na een tweede inspectie, maar dit terzijde. Als u akkoord gaat met ons bod nemen wij op de volgende fijne manier de auto van u over:

1. U wordt direct betaald

opkopers auto met storingHet eerste wat wij doen is uw geld overmaken. Dat is voor u waarschijnlijk de reden dat u de auto verkoopt, dus het is wel zo fijn dat we dat direct regelen. Heeft u het geld liever contant? Geen probleem, dan geven wij u het geld wanneer we de auto komen ophalen, maar wel vóórdat we de auto opladen.

2. Kosteloze ophaal

Net als voor de taxatie, vragen wij voor de ophaalservice geen geld. Het opkopen van auto’s en deze doorverkopen in Oost-Europa is voor ons namelijk al winstgevend genoeg, wij hoeven geen extra geld te verdienen door middel van het rekenen van allerlei verborgen kosten. Wij spreken graag met u een tijd af wanneer het u uitkomt, en niet andersom. De ophaal in Almere en Flevoland kan iedere dag van de week, dus eventueel ook in het weekend.

3. Papierwerk: verkoopovereenkomst, vrijwaringsbewijs

Bij de ophaal zullen wij voor u het vrijwaringsbewijs en de verkoopovereenkomst meenemen. East European Provider is namelijk een RDW erkend bedrijf en wij nemen u graag het irritante papierwerk uit handen.

Wat kan ik doen met een gecrashte of kapotte auto?

snel schadewagen verkopenNaast het direct verkopen van uw auto heeft u ook nog andere opties. Wij zouden graag alle auto’s kopen in heel Flevoland, maar we geven graag toe dat er soms andere aantrekkelijke mogelijkheden zijn voor u en uw kapotte auto.

Wanneer uw auto slechts lichte lakschade heeft, een paar versleten remblokjes of iets anders in die categorie, kunt u hem nog prima laten repareren hier in Nederland. De kosten zullen meevallen en het is vaak zelfs goedkoper dan het transport voor de export.

Heeft uw auto echter een zwaar defect zoals motorschade of grote deuken en kan hij niet meer rijden? Dan zal het in veel gevallen niet meer lonen om deze te laten repareren bij een garage in Almere. De garagist zal de auto namelijk ‘total loss’ verklaren, omdat de reparatie duurder is dan de dagwaarde van uw auto.

Dan zit er in principe niets anders op dan de auto verkopen aan de sloper. U krijgt er dan nog enkele tientjes voor. Zij halen uw auto wel op, zodat u in uw garage weer plaats heeft voor een nieuwe auto. Met die paar tientjes zult u echter geen nieuwe auto kunnen kopen. Daarom adviseren wij u om de schadeauto te verkopen in Flevoland voor export. Dit levert namelijk veel meer op!

Kapotte auto verkopen in Almere voor export

opkopers wagens voor exportU vraagt zich vast af waarom een auto verkopen met motorschade of andere zware schade veel voordeliger is bij een inkoper van kapotte auto’s dan bij een sloper. Het antwoord is simpel. Voor een sloopbedrijf is uw auto namelijk alleen maar interessant vanwege de onderdelen. Na demontage verkoopt men de bruikbare onderdelen en de rest wordt vernietigd. Voor een opkoper is een auto veel meer waard, omdat deze de auto in zijn geheel zal doorverkopen. Zoals algemeen bekend is een apparaat nu eenmaal meer waard dan de som van zijn onderdelen.

Maar wat kunnen ze dan met een kapotte auto in het buitenland? Nou, ze kunnen daar nog heel veel mee! Wij doen veel zaken met garages in Oost-Europa. Zoals u misschien wel weet zijn de lonen daar veel lager dan in Nederland. Bovendien kunnen ze daar veel goedkoper aan onderdelen komen. Dit samen zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste defecten nog kunnen worden gerepareerd voor een prijs die ver onder de dagwaarde van de auto ligt. In feite stijgt hierdoor dus de waarde van uw kapotte auto, en daar kunt u van profiteren. Soms kan een auto die in Nederland wordt afgeschreven, in Oost-Europa nog duizenden euro’s opleveren!

Aankoop schadewagens vanaf bouwjaar 2005 –
Met welke defecten kan ik mijn auto verkopen in Almere?

Soorten defecten

Schade aan de motor

Onder andere: Distributieketting, distributieriem, turbo, koppakking, cilinders, injector

Schade aan de versnellingsbak

Onder andere: Slijtage tandwielen, synchromeringen, lagers

Problemen met de aandrijving

Onder andere: Aandrijfassen, differentieel, koppeling, kroonwiel, lagers

Defecten aan het brandstofsysteem

Onder andere: Brandstofpomp, brandstofmeter, luchtstroommeter, opwarmregelaar

Elektronische storingen

Onder andere: Ruitbediening, startmotor, dynamo, kachelmotor, motor, EGR klep

U kunt aan ons ook uw auto verkopen wanneer deze niet APK gekeurd is. Verder zijn auto’s met hele hoge kilometerstanden voor ons in sommige gevallen ook nog erg interessant. Wilt u ons hierover spreken of komt u er niet uit met het inkoopformulier? Bel ons dan gratis en vrijblijvend op +31 (0) 631-993-048, of stuur een mailtje naar info@inkoopautos.com. Onze schade-experts zitten voor u klaar.

East European Provider – Uw defecte auto inkoop specialist

East European Provider is al meer dan tien jaar (sinds 2006) actief in de inkoop van schadeauto’s in Almere en omstreken. Wij staan hier inmiddels bekend als een betrouwbare specialist op het gebied van de inkoop van defecte auto’s. Het grote aantal positieve reviews, en het feit dat sommigen hun auto al voor de derde keer aan ons verkocht hebben, getuigen hiervan.

Bij ons staat u, als klant, namelijk centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zouden ons namelijk erg slecht voelen wanneer wij een klant een slecht gevoel zouden bezorgen.

Mede dankzij ons uitgebreide netwerk door heel Oost-Europa en zelfs delen van Afrika is dit voor ons gemakkelijk. Wij kunnen veel makkelijker dan anderen de beste markt vinden voor uw auto, zodat we u ook de hoogste prijs kunnen bieden.

Ben u overtuigd en wilt u uw auto verkopen aan ons? Vul dan het auto inkoop formulier in. Dit verplicht u verder tot niets, maar u hoort wel binnen een dag wat u zou kunnen verdienen aan uw defecte auto!
Auto inkoop in heel Flevoland. Wij kopen dagelijks in (Almere, Bant, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Harderhaven, Ketelhaven, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Schokland, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug