Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met hagelschade verkopen (vanaf 2003)

Verkoop uw auto nu!

Heeft u te maken met hagelschade en staat u op het punt om uw auto te verkopen? Dan zit u bij deze pagina op de juiste plaats! Het verkopen van uw auto met hagelschade brengt een risico met zich mee en het is moeilijk om in te schatten wat de werkelijke waarde van uw auto is.

U werkt het liefst samen met een betrouwbare partij om er zeker van te zijn dat u de vergoeding ontvangt die uw auto verdient.

East European Provider B.V. is gespecialiseerd in het opkopen van auto’s met hagelschade en andere soorten schade. Wij kopen auto’s op vanaf bouwjaar 2005 in Nederland en België.

Marc Geerts – kapelle op den bos Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Gratis Online Taxatie

opkoper schadeautosWij taxeren uw auto gratis en kunnen er een passende prijs voor betalen. Uiteraard begrijpen wij dat het vervelend is als u te maken heeft met hagelschade en in dat geval bent u het liefst zo snel mogelijk verlost van uw voertuig met schade.

Sinds 2006 hebben wij ervaring opgebouwd met schadeauto’s en het maakt dan ook niet uit of het om een Suzuki Swift of een BMW 7 met hagelschade gaat! Alle soorten schadeauto’s vanaf bouwjaar 2005 zijn welkom.

 

Hoe verkoopt u een auto met hagelschade?

hagelschade auto waardeGebruik het volgende stappenplan om uw auto met hagelschade te verkopen.

  • Vul het formulier in met uw autogegevens.
  • Ontvang van ons een bod op uw auto.
  • Het geld ontvangt u direct per bank of cash bij een akkoord.
  • We maken een afspraak en halen uw auto op.

East European Provider B.V. werkt volledig volgens de gestelde richtlijnen en haalt uw auto gratis op in Nederland of België. Mail info@inkoopautos.com of bel +31 (0) 631-993-048 / +32 (0) 497-852-557 voor meer informatie.

Al uw voordelen

  • Het kost geen geld om uw auto op waarde te schatten.
  • Uw ontvangt altijd snel een reactie.
  • U ontvangt een betaling per bank of cash.
  • Uw auto met hagelschade (of ander soort schade) wordt gratis opgehaald in heel Nederland of België
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

East European Provider B.V. is uw schade auto opkoper

auto voor export verkopenZoekt u een betrouwbare partner voor de verkoop van uw auto met hagelschade of een andere vorm van schade? Dan is East European Provider B.V. graag aan uw zijde!

Wij zijn inmiddels al meer dan 10 jaar actief met de aankoop van auto’s met hagelschade en andere soorten schade. East European Provider B.V. is altijd bereikbaar en kan direct een bod uitbrengen. We zijn van A tot Z helder omtrent onze werkwijze en kunnen veilig en discreet handelen. U heeft in geen geval te maken met extra kosten en wij kunnen betalen voor de auto wordt meegenomen.

Vul het formulier van East European Provider B.V. in en ontvang direct een bod. Neem het bod op uw gemak in overweging en maak vervolgens uw keuze kenbaar.

We zijn altijd bereikbaar per mail of telefoon als uw vragen heeft over ons bod of de werking van onze inkoopservice.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug