Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opel Astra verkopen aan opkoper en bepalen van waarde

Verkoop uw auto nu!

Direct uw Opel Astra verkopen? Dan zit u goed bij ons.

Bij inkoopautos.com kunt u snel en zonder problemen uw Opel Astra H of J online Verkopen. Meld jouw Opel Astra aan en ontvangt een hoog bod op jouw Opel Astra.

We zijn geïntereseerd in alle uitvoeringen vanaf bouwjaar 2005, of het nu gaat om coupe, hatchback of station. Ook, zijn we geïnteresseerd in alle soorten Opel modellen met alle denkbare defecten, schade, hoge kilometerstaden. Wij hebben interesse in:

  • Opel Astra H en J met benzine motoren – 1.4, 1.6, 1.8 (vanaf 2005 t/m 2015)
  • Opel Astra H en J met diesel motoren – 1.3, 1.6, 1.7, 1.9 (vanaf 2005 t/m 2015)

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Uw Opel Astra verkopen via Inkoopautos.com

astra j waardeConsumenten die een auto hebben verkocht via Inkoopautos.com zijn daar unaniem tevreden over. Wij kunnen namelijk op een transparante manier laten zien wat uw auto waard is en daar een passend bod op uitbrengen. Door uw auto grondig te analyseren gebeurt dit op een eerlijke manier en krijgt u het gewenste bedrag voor uw wagen.

U kunt uw Opel Astra verkopen met de volgende defecten:

  • Indien er problemen zijn met de elektronica
  • Bij gebreken van de carrosserie
  • Als er een defecte of kapotte distributieketting is
  • Als er componenten zoals verstuivers kapot zijn
  • Als de cilinderkop kapot is
  • Wanneer de gehele motor aan vervanging toe is

Onze specialisten kunnen precies achterhalen wat er aan de hand is en op basis daarvan de werkelijke waarde van uw Opel Astra bepalen. Ook na een ongeval of als er ernstige gebreken zijn.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Zwakke punten bij een Opel Astra

Wanneer we een Opel Astra zien valt het op dat er meestal sprake is van een aantal terugkerende zwakheden. Uiteraard controleren wij deze grondig wanneer u uw auto aan ons laat zien. Zo weten wij dat de distributieketting van een Opel Astra ongeveer 1,5 centimeter langer wordt wanneer er 100.000 kilometer gereden is. Als dit het geval is moet deze vervangen worden en brengt dat extra kosten met zich mee, deze zwakheden worden meegenomen in een taxatie.

astra h defecte waardeopel astra j waarde

Daarnaast kunnen er ook gebreken optreden in de elektronica, hydraulica en het motorische gedeelte van de auto. Denk aan kabels die gemakkelijk kapot gaan, injectoren die minder goed functioneren, verlichting die het niet meer doet of het vervormen van sommige componenten. Omdat onze specialisten precies weten waar de zwakheden zitten, kunnen wij dit snel en efficiënt controleren. Op basis daarvan kan vervolgens een eerlijke taxatie op basis van de waarde plaatsvinden.

Opel Astra voor export verkopen aan Inkoopautos.com

opkopers opel astra

Overweegt u uw Opel Astra aan Inkoopautos.com te verkopen? Dan is het belangrijk dat u een hoge vergoeding voor uw wagen krijgt. Gelukkig kunnen wij dit door onze uitstekende contacten in Oost-Europa verzekeren. Met name wanneer het om een Opel Astra met schade of defecten gaat.

Deze auto’s kunnen namelijk op een voordelige manier gerepareerd worden en daarna worden doorverkocht via de lokale markt. Denk aan landen als Polen, Roemenië, Tsjechië, Slowakije en Servië. Neem direct contact met ons op of vraag via ons inkoopformulier een bod op.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug