Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opel Astra verkopen bij auto opkopers

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw oude Opel Astra verkopen? Doe dit dan bij ons, want wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Astra’s. Wij werken daarbij samen met unieke inkooppartners in het buitenland. Daardoor zijn wij in staat voor elk type Astra de allerhoogste waarde te bieden. Zelfs als uw auto schade of problemen heeft.Laat daarom nu gratis en vrijblijvend de waarde van uw Opel Astra bepalen door het taxatieformulier hiernaast in te vullen. U profiteert dan van:

 • Gratis en geheel vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
 • De hoogste waarde dankzij internationale oriëntering
 • Ook probleemauto’s zijn welkom
 • Wij zijn (RDW-)erkend
 • Direct geld voor uw auto

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Opel Astra inkoop van deze uitvoeringen vanaf 2009:

 • Opel Astra J en K met benzine motoren – 1.4, 1.6, 1.8 en 2.0
 • Opel Astra J en K met diesel motoren – 1.3, 1.6, 1.7, 1.9
 • GTC, Hatchback, Sedan en Sports Tourer

Gratis waardebepaling van uw Opel Astra – Hoe werkt dat?

opel astra j waardeBij inkoopautos.com krijgt u altijd de echte waarde van uw oude Opel, en niet een slap aftreksel daarvan. Wij rekenen bijvoorbeeld geen extra kosten voor de taxatie, de ophaal of onze service. Ook baseren wij de waarde die wij aan uw Astra geven op een net ietsje andere rekenmethode dan andere auto inkoopdiensten.

Wat het verschil is? Wij houden ook rekening met de buitenlandse marktvraag naar uw auto. Daar waar andere inkopers uw auto enkel doorverkopen in het binnenland, kijken wij ook over de grens. Wij zullen in veel gevallen (vooral bij schade) uw auto exporteren. Dit heeft als voordeel dat wij veel meer keuze hebben bij het doorverkopen en dat de waarde ervan dus maximaal is. Ook zijn reparatiekosten in het buitenland lager, waardoor de waarde van een auto stijgt. Daar profiteert u allemaal van.

Andere factoren die de waarde van een Astra bepalen

Naast de marktvraag speelt natuurlijk de uitvoering van uw auto een rol. Wilt u een Opel Astra J verkopen of een K? Wat is het bouwjaar? Welk type motor ligt erin? Heeft u een hatchback, sedan, gtc of sports tourer model? En zijn er extra’s voorzien?

Een andere factor waar we rekening mee houden is de technische staat. Hoe is het gesteld met het onderhoud? Is de auto gekeurd? Wat is de kilometerstand? Is er sprake van defecten of problemen? Dit is allemaal van invloed op de waarde van uw Astra.

Direct een Astra laten taxeren

Om de taxatie in gang te zetten hoeft u uw Astra enkel aan te melden met het formulier op deze pagina. Vul dit zo compleet mogelijk in. Vermeld alle belangrijke gegevens en vergeet het ook niet te melden wanneer er problemen zijn. We vragen u ook enkele foto’s toe te voegen, zodat wij een zo goed mogelijk beeld kunnen krijgen van uw Opel.

Na ontvangst gaan onze taxateurs voor u aan de slag. Meestal hebben zij binnen een uur uw taxatie wel op orde. U ontvangt dan ons bod per mail.

Hoe werkt het verkopen van een Opel Astra verder?

Opel Astra inkoopEen Opel verkopen is verder heel eenvoudig en gaat in principe vanzelf. Nadat u ons mailtje heeft ontvangen, bent u vrij om te kiezen: verkoopt u uw auto voor dat bedrag of houdt u hem? Wanneer u besluit hem te verkopen laat u ons dit weten met een mailtje terug. Bellen kan natuurlijk ook, en dat is net zo makkelijk, want dan kunnen we direct een afspraak maken voor de gratis ophaalservice.

Afspraak maken voor gratis ophaal

Wij vinden het belangrijk dat u niet heel de dag thuis moet zitten wachten voor de ophaal van uw oude Astra. Daarom maken we daar goede afspraken over. Per telefoon of e-mail nemen we contact met u op. U geeft dan aan wanneer het voor u het beste uitkomt, en dan komen wij. Als u wilt kan dit de volgende dag al! Zo hoeft u niet heel uw agenda om te gooien voor de verkoop van uw Opel.

De auto wordt gratis bij u thuis opgehaald

Op het moment dat wij hebben afgesproken, staan we bij u voor de deur met onze oplegger. Daar laden we vervolgens uw Opel Astra op, maar niet voordat we alles helemaal in orde hebben gemaakt. Zo krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst, een vrijwaring (voor de RDW in NL) en natuurlijk het geld. Kiest u voor de overboeking? Dan maken we het geld direct naar u over (en dan staat het tegenwoordig dus ook direct op uw rekening). Vervolgens nemen we afscheid en zorgen ervoor dat uw oude auto een nieuw leven krijgt.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij zijn ook opkoper van Opel Astra met problemen en schade

Opel Astra verkopenU kunt bij inkoopautos.com ook een kapotte Astra verkopen of één met problemen. Ook kopen wij auto’s met hoge kilometer standen en kunt u een Opel zonder keuring verkopen. Dit werkt precies hetzelfde als het verkopen van een Astra in goede staat.

U vult hiervoor simpelweg het taxatieformulier in en vermeldt bij bijzonderheden dat er sprake is van schade, defecten of andere problemen. Wees zo specifiek mogelijk en voeg als dat kan ook wat foto’s toe, zodat we een goed beeld kunnen vormen van de staat van uw auto.

U kunt hierbij standaard rekenen op veel hogere prijzen dan bij andere inkopers, omdat wij zoals gezegd kapotte auto’s exporteren. Deze kunnen in het buitenland voor veel minder geld dan hier worden gerepareerd, waardoor er relatief weinig van de waarde moet worden ingehouden.

Zwakke punten bij de Opel Astra

astra j waardeEen Astra is over het algemeen genomen een prima auto, maar er zijn enkele veelvoorkomende problemen. Dat zijn de volgende:

 • De distributieketting. Deze zou eigenlijk niet kapot moeten gaan, maar rekt in de loop van de jaren en de kilometers enkele centimeters uit. Hierdoor ontstaat er speling en trillingen op de ketting wat kan leiden tot zware motorschade. In veel gevallen dient daarom de ketting vervangen te worden en soms de gehele motor.
 • Verstuivers. Veel Astra’s hebben last van lekkende of verstopte verstuivers. Hierdoor presteert de motor niet optimaal.
 • Elektronische storingen. De computer van de Astra is gevoelig voor storingen en fouten.
 • Bekabeling. De connectoren en kabels zijn bij Opel niet van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn ze regelmatig een prooi voor de steenmarter en ander harig knaagtuig.

Direct een Opel Astra verkopen voor export

Wilt u direct gebruik maken onze Opel Astra inkoop service? Meld dan nu uw Astra gratis aan voor een vrijblijvende taxatie. Vrijwel direct weet u dan wat deze waard is en kunt u hem voor dat bedrag verkopen. U krijgt dan direct het geld en als u wilt kunnen we de auto morgen al bij u thuis komen ophalen. Zien wij u morgen?

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug