Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opel Vivaro verkopen – Gratis Taxatie

Gratis Taxatie

Wilt u uw Opel Vivaro verkopen? Dan zit u hier helemaal goed! Wij van East European Provider zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de inkoop van deze betrouwbare bestelauto’s voor export.

Helaas gaan deze ook wel eens kapot, maar dat is voor ons geen probleem. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s. Deze Opel bestelwagen is in Oost-Europa enorm in trek, vooral de modellen met dubbele cabine en de personenbussen.

Daarom kunnen wij u altijd een heel mooi bedrag geven voor uw Vivaro. Benieuwd hoeveel? Vul dan direct vrijblijvend het inkoopformulier in, of lees snel verder.

J.Kips-Sneek Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips

Algemene informatie over de Opel Vivaro

waarde opel vivaroDe populariteit van de Vivaro komt niet als een verrassing. Het is namelijk moeilijk om een wagen te bedenken die veelzijdiger is dan deze Duitse bestelwagen. Hij is net zo robuust en betrouwbaar als dat hij oogt, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is verkrijgbaar in vele praktische uitvoeringen.

Als busje is hij perfect voor ieder bedrijf waar lichte transporten uitgevoerd moeten worden. De wagen weegt niet veel, is goed geventileerd en heeft een ergonomische inrichting voor een maximaal comfort en ideale rijeigenschappen. De brede wegligging en de ruime en vlakke laadruimte zijn geschikt voor elke klus en het uiterlijk straalt een professionele zakelijkheid uit.

Ook de personenbussen (Vivaro Combi en Tour) mogen er wezen. Deze zijn heel populair om uitjes mee te doen en als taxi. De uitvoeringen met dubbele cabine zijn ook erg populair, omdat ze perfect zijn voor professionals die klussen moeten klaren op locatie. Het hele team past erin, samen met het verfgereedschap, de zakken cement of de kettingzagen.

Opel Vivaro verkopen voor export

tweedehands auto opkoper exportIn Oost-Europa, waar wij veel naar exporteren, houdt men van auto’s en bedrijfswagens die betrouwbaar zijn en niet duur. De Opel Vivaro bestelbus is hier het perfecte voorbeeld van en is dan ook razend populair hier. Dit zijn de top landen waar wij de meeste Vivaro’s naar exporteren.

 • Polen
 • Tsjechië
 • Roemenië
 • Servië
 • Oekraïne

Vooral de personenbussen zijn de laatste jaren heel interessant om te exporteren. De uitstekende wegligging, duurzaamheid, comfort en zuinigheid maken deze wagen tot het ideale personenvervoersmiddel. Niet verwonderlijk dus dat na wat aanpassingen en kleine reparaties deze in het land van bestemming vaak ingezet worden als taxi of zelfs als lijnbus.

Wij hebben interesse in alle Opel Vivaro modellen vanaf bouwjaar 2007 t/m 2016. Met motoren 2.0 CDTI, 2.5 CDTI, 1.6 biturbo

Uw Opel Vivaro op waarde schatten: Gratis taxatie

Om erachter te komen hoeveel uw Opel bestelbus waard is, hoeft u hem alleen maar te laten taxeren. Dit doen wij op afstand en is geheel gratis en vrijblijvend. U kunt ons hiervoor altijd bellen of mailen, maar handiger is wellicht om het inkoopformulier in te vullen. Hierin vermeldt u alle belangrijke gegevens over uw auto, en aan de hand daarvan zullen onze taxateurs de waarde bepalen. Hoe zij dit doen? Dat leest u in deze handige tabel:

Criteria en uitleg Onder andere:

Algemene staat van de bestelwagen

Deze informatie wordt door onze taxateurs gebruikt om de dagwaarde te bepalen

 • Kilometerstand
 • Bouwjaar
 • Type versnellingsbak (handmatige schakeling of automatisch)
 • Kleur
 • Type motor (vermogen en inhoud)
 • Welke uitvoering heeft u? Sedan, stationwagen of hatchback?
 • Vierwielaandrijving of voor-/ achterwielaandrijving?

Technische staat van Opel Vivaro

Aan de hand van deze informatie kunnen onze schade-experts bepalen hoeveel er van de dagwaarde van de auto moet worden afgetrokken voor reparatie. Hiervoor worden de Oost-Europese reparatiekosten gebruikt!

 • Wat is de staat van de motor, versnellingsbak en overige onderdelen? Welke zijn er defect?
 • Wanneer was de laatste APK of technische controle
 • Fouten in de elektronica

De marktvraag

De marktvraag voor de Vivaro is op dit moment (augustus 2018) erg hoog. Dit kan echter altijd veranderen en de prijs doen stijgen of dalen.

 • De exportvraag naar de auto
 • De binnenlandse vraag naar uw  type wagen

Kan ik ook mijn schadeauto verkopen bij jullie? – Inkoop defecte Opel

U kunt aan ons ook altijd een kapotte Opel verkopen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met schade en defecten en zijn dus ook opkoper van kapotte Opel Vivaro’s! Wij kopen bestelbussen met elk defect, maar geen auto’s die helemaal total loss zijn. Wij kunnen heel veel bieden voor een kapotte wagen, maar dan moet deze dus nog wel te repareren zijn.

Schadewagens zullen wij namelijk direct op de trailer naar het oosten zetten en exporteren. Daar kan deze worden gerepareerd voor een fractie van wat het hier kost. Met name bij grotere defecten zoals motorschade of defecte transmissies kan dit al snel duizenden euro’s schelen. De loonkosten zijn hier namelijk een stuk lager, net als de prijzen voor nieuwe onderdelen. De waarde van een auto is daar even hoog als hier, maar omdat de prijs van reparaties lager zijn, wordt hiervoor minder van de waarde van de auto afgetrokken. Het gevolg: hogere prijzen voor schadewagens, hogere prijzen voor ons en dus ook voor u! Wij zouden u bijna willen smeken hiervan te profiteren.

Schade Opel Vivaro verkopen – Veelvoorkomende defecten

Door de jaren heen hebben wij vrachtwagens en treinen vol Vivaro’s zien vertrekken. Een groot aantal hiervan hadden defecten. Met name de volgende defecten kwamen wij vaak tegen bij de Vivaro. Misschien herkent u deze?

Bij de oudere modellen Vivaro (2006 2.0 CDTI):

 • Defecte verstuivers. Na vele kilometers (meestal na 150.000) raken bij de Vivaro vaak de verstuivers versleten. Hierdoor zullen ze te veel, te weinig of op het verkeerde moment brandstof in de motor gaan spuiten. Bij de Vivaro zien we ook vaak lekkende verstuivers. Dit leidt tot afname van vermogen en na verloop van tijd tot een defecte motor. Reparatie is een dure grap, want zonder speciaal gereedschap is dit niet te doen.
 • Problemen met de versnellingsbak. De Tecshift-automaat is een problematische bak. Hier komen wij vaak onderdelen tegen die in zijn geheel afbreken en schade veroorzaken aan de gehele bak. Hierdoor wordt deze onbruikbaar en moet hij in zijn geheel vervangen worden.
 • Motorschade. Zoals bij elke wagen die intensief wordt gebruikt zien wij hier problemen met onder andere de aandrijfassen, de oliepomp en de turbo.

Bij de biturbo vanaf 2014

Dit model heeft bovenmatig veel storingen. Vaak zitten er softwarefouten in de elektronica waardoor er allerlei irritante defecten ontstaan, zoals vastzittende deuren, radio’s die niet werken en een hoog verbruik door verkeerd afgestelde automaten.

Opel inkoop: Stap voor stap uw Vivaro verkopen

Met behulp van ons speciaal ontworpen inkoopproces kunt u snel en eenvoudig uw Opel verkopen. U doorloopt simpelweg de volgende stappen om uw wagen al binnen een dag te kunnen verkopen:

 1. Vul vrijblijvend het inkoopformulier in. Vermeld zo veel mogelijk informatie over uw Vivaro. Het type, kilometerstand, bouwjaar en eventuele schade zijn voor ons erg van belang voor een goede taxatie.
 2. Onze schade-experts gaan met uw gegevens aan de gang en brengen vaak binnen een dag een bod uit op uw busje.
 3. Bent u tevreden met dit bod? Dan maken wij direct een afspraak met u om de wagen te komen ophalen. We maken ook direct het geld over, of stoppen dit in een enveloppe en geven deze u bij de ophaal. Dit kan meestal binnen een paar dagen, is helemaal gratis en gaat gepaard met alle service die u mag verwachten van een professioneel RDW-erkend bedrijf. Wij regelen de verkoopovereenkomst en het vrijwaringsbewijs en zullen ons altijd aan onze afspraken houden.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Neemt u liever eerst even contact op? Of heeft u een vraag? Stuur ons dan een e-mail op info@inkoopautos.com of bel direct gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE). Graag tot horens en ziens!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug