East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Opkopers Schade en Export Auto’s in Genk

Zoekt u een betrouwbare opkoper van auto’s met schade of defecten? East European Provider is professioneel inkoper van allerlei soorten wagens. Wij zijn actief in geheel België en ook in Genk en omgeving. Wij kopen allerlei soorten tweedehands auto’s en betalen hiervoor een eerlijke prijs.

Auto’s met schade of defecten

Niet voor elke inkoper is het mogelijk om een auto met schade of defecten in te kopen, door de juiste verkoopkanalen heeft East European Provider hier een speciaal inkoopprogramma voor opgezet. Het inkoopprogramma is ingericht op een zo hoog mogelijke vergoeding voor auto’s met een hoge kilometerstand, schade, defecten of zelfs zonder Apk-keuring. Wij taxeren zo nauwkeurig mogelijk om tot een gepast bod te komen.

  • Patrick – Hasselt De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen…

Inkoopprocedure East European Provider

Opkopers Kapotte Auto in GenkDe inkoopprocedure van East European Provider is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Of u nu uit Genk komt, uit een andere plaats in België of uit Nederland, de inkoopprocedure verloopt op de volgende manier:

  1. Allereerst geeft u de gevraagde gegevens op. Wij willen precies weten welke auto u aanbiedt en in welke staat deze verkeerd.
  2. Vervolgens kunnen wij achterhalen wat de waarde van uw auto is en aan de slag met de taxatie.
  3. Zo snel mogelijk komen wij met een bod op uw auto.
  4. Wanneer u akkoord gaat met het bod maken we een afspraak om uw wagen op te halen.
  5. De betaling wordt contant of per bank voldaan.

Sommige opkopers vragen een vergoeding voor de taxatie, het transport of andere onderdelen van het proces.

Bij East European Provider betaalt u niet voor het transport, de taxatie of andere onderdelen. Het bod dat u ontvangt is ook het bedrag dat u voor uw auto krijgt uitbetaald.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Voordelen van East European Provider

Auto met Schade Verkopen? - inkoopautos.comWanneer u een tweedehands auto met schade aan de dealer verkoopt ontvangt u daar vaak een te laag bedrag voor, het valt gewoonweg niet binnen de expertise van een dealer om uw voertuig op waarde te schatten.

Een opkoper is gefocust op het inkoopproces en de snelheid die bij deze handel past. East European Provider heeft tal van verkoopkanalen opgezet en kan daardoor zelfs afgekeurde auto’s of auto met schade tegen een eerlijke prijs inkopen.

Wilt u graag weten waar East European Provider uw wagen op taxeert? Vul dan direct het inkoopformulier in, stuur ons een e-mail of pleeg een telefoontje. Wij staan u graag te woord om tot een taxatie en de eventuele inkoop van uw wagen over te gaan.

Onze inkoopprocedure neemt van de taxatie tot de inkoop slechts enkele dagen in beslag en is volledig vrijblijvend.Wil u graag met ons in contact komen?

Bel dan naar +32(0) 487-603-848 vanuit België of op +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met