Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Renault Trafic verkopen – Gratis taxatie

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw oude Renault Trafic verkopen? Uw Renault Trafic met schade verkopen? Of zelfs uw Renault Trafic met motorschade verkopen? Wat de staat ook is van uw Trafic, wij nemen hem graag van u over.

East European Provider is al meer dan tien jaar actief als auto inkoop specialist voor export, en heeft al tal van Trafics opgekocht. Vul direct vrijblijvend het inkoopformulier in om erachter te komen wat uw wagen waard is, of lees snel verder voor meer informatie.

Annemiek – Noord Brabant Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.

Gert Jan – Schagen Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt…

Wat is uw Renault bedrijfsauto op dit moment waard?

renault trafic waarde

Ons bedrijf bepaalt de waarde van uw Renault bedrijfsauto aan de hand van:

 • Type en uitvoering
 • Kilometerstand
 • Bouwjaar
 • Kleur
 • Eventuele aanwezige schade
 • Eventuele aanwezige defecten
 • Extra’s zoals airco, elektrische ramen enz.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Informatie over de inkoop van Renault Trafic

export auto inkoopDeze wagen staat bekend als een hele degelijke bedrijfswagen, en is dan ook erg in trek in Oost-Europa. Een Renault Trafic verkopen voor export kan daarom vrijwel altijd. Wanneer u uw Trafic aan ons verkoopt, zullen wij hem doorverkopen aan onze contacten in bijvoorbeeld Wit-Rusland, de Baltische staten en Polen. Daar zal hij indien nodig een reparatie krijgen en worden doorverkocht aan zijn toekomstige eigenaar.

Reparaties in deze landen zijn niet duur. De lonen zijn laag en de onderdelen zijn goedkoop, dus voor weinig geld kunnen de meeste Trafics weer worden opgelapt. Hierdoor wordt de waardevermindering vanwege defecten verkleind, waardoor de waarde van de auto omhoog gaat. Hier laten wij u van meeprofiteren door een erg hoog bedrag te bieden voor uw Renault Trafic.

Stap voor stap uw Renault Trafic verkopen

Wilt u direct een oude of kapotte Renault Trafic verkopen? Dat kan heel snel en eenvoudig door middel van ons tot in de puntjes geperfectioneerde inkoopproces. U doorloopt gewoon de volgende stappen en zult als het ware automatisch uw Trafic verkopen:

 • Bied uw Trafic te koop aan door het inkoopformulier in te vullen. Dit is gratis en vrijblijvend. Vermeld daarbij zoveel mogelijk details over uw Renault bedrijfswagen. Vertel ons onder andere het bouwjaar, de kilometerstand, de uitvoering, technische staat en vermeld eventuele beschadigingen of defecten. Voeg zo mogelijk ook enkele foto’s bij, zodat wij een zo goed mogelijk beeld kunnen krijgen van uw auto.
 • Vervolgens gaan onze schade-experts met de opgegeven informatie aan de slag en bepalen heel nauwkeurig de waarde van uw auto. Zij zullen dan (vaak binnen een dag) een bod uitbrengen op uw Trafic.
 • Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw auto verkocht. Wij zullen contact met u opnemen om het verder te regelen. U ontvangt direct het geld van ons via de bank, en we maken een afspraak voor de gratis ophaalservice. Contante betaling kan overigens ook en we komen de auto ophalen wanneer u hier tijd voor heeft. Zo hoeft u geen belangrijke afspraken af te zeggen voor uw oude auto.
 • Meestal kunnen wij binnen enkele dagen uw bedrijfswagen komen ophalen. Bij de ophaal nemen onze medewerkers een verkoopovereenkomst en een vrijwaringsbewijs mee. U hoeft dus zelf het papierwerk niet te regelen. Als alles is ingevuld en u heeft uw geld, dan laden wij de auto op de trailer en rijden er mee naar zijn nieuwe horizon!
Houdt u niet van formulieren en verkoopt u uw Renault Trafic liever via de telefoon? Geen probleem. U kun ons altijd bereiken op +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Mailen kan trouwens ook: info@inkoopautos.com. Tot snel!
Wij bepalen de waarde van uw Renault Trafic op basis van het bouwjaar bijv. (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) en het type van de motor bijv. (1.6 dci, 1.9 dit, 1.9 dti, 2.0 cdti, 2.5 cdti, 2.5 dti)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug