Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Skoda Octavia verkopen bij auto inkoop specialist

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Skoda Octavia verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerde opkopers van Skoda Octavia. Wij kunnen voor ieder type Octavia de allerhoogste prijs bieden dankzij een unieke samenwerking met enkele buitenlandse partijen. Ook een auto met schade of problemen, zoals een kapotte TDI- of TSI-motor is welkom bij ons.

Laat uw auto nu gratis taxeren om direct een bod te ontvangen en gegarandeerd te profiteren van:

 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaaldienst
 • Direct geld
 • RDW-erkende inkoper met 15 jaar ervaring
 • Hoogste prijzen, ook voor kapotte Octavia’s

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Opkopers Skoda Octavia – Zo werkt het

skoda octavia verkopenWie bang is dat het verkopen van een auto een heel gedoe is, zou echt eens kennis moeten maken met onze auto inkoop procedure. Die is namelijk zo simpel dat zelfs een kind van vier een auto bij ons kan verkopen!

Het verkopen van een Octavia gaat dan ook stap voor stap. U begint bij stap 1 en daarna gaat alles vanzelf. Binnen een dag is uw auto dan verkocht en heeft u het geld op uw rekening (of cash in uw handen).

Stap 1: Gratis en vrijblijvend uw wagen laten taxeren

Het verkopen van een auto bij inkoopautos.com begint altijd met het gratis laten taxeren van uw wagen. Vul hiervoor simpelweg het taxatieformulier in. Dit verplicht u verder tot niets, maar zo weet u direct wat uw auto waard is. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een mailtje met ons gegarandeerde bod.

Stap 2: Accepteer ons bod

Heeft u ons bod ontvangen en gaat u hiermee akkoord? Dan hebben wij een deal! Het enige wat u dan hoeft te doen is het mailtje te beantwoorden met “Ja, ik wil (mijn Skoda verkopen bij jullie)”.

Stap 3: Afspraak maken voor de gratis ophaaldienst

Vervolgens nemen wij direct contact met u op om een afspraak te maken voor de ophaalservice. Ook deze is geheel gratis. Bovendien komen wij enkel en alleen wanneer het u uitkomt. U hoeft dus niet thuis te blijven en te wachten tot wij met onze oplegger bij u zijn!

Wij kunnen ook in het weekend komen en als u haast heeft zijn wij morgen al bij u met uw geld. De ophaaldienst kan overigens door heel Nederland en België en als u net over de grens woont is dat ook geen enkel probleem.

Stap 4: Gratis ophaaldienst en geld ontvangen

Op het afgesproken tijdstip komen we bij u de Skoda ophalen. We zorgen daarbij als (RDW-)erkende auto inkoper dat alles geregeld wordt. Zo krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst en eventueel een vrijwaring (voor NL).

Ook zorgen we dat u direct het geld op uw rekening heeft of we betalen u direct contant, als u dat liever heeft. Pas als alles in orde is en u helemaal tevreden bent, rijden we uw oude Octavia op onze oplegger en nemen wij afscheid.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij hebben interesse in de volgende uitvoeringen vanaf 2004:

Type benzinemotor Wij hebben interesse Type dieselmotor Wij hebben interesse
MPI sDI
FSI TDI
TFSI TDI DPF
TFSI RS TDI DPF RS
TSI TDI RS
TSI RS TDI Greentech
TSI G-TEC
Alle inhouden Alle inhouden

Alle Octavia’s zijn welkom bij ons. Ook wanneer deze schade heeft of problemen met de motor. Ook maakt het niet uit of uw auto een station/combi, Sedan of Hatchback is.

Wat is mijn Skoda Octavia waard?

skoda octavia 1.9TDI waardeHet enige wat u hoeft te doen om direct achter de waarde van een Octavia te komen is hem gratis aan te melden voor taxatie. Onze taxateurs gaan dan direct voor u de slag en bereken de waarde binnen enkele uren.

De prijs waarop zij uiteindelijk de waarde van uw auto bepalen komt tot stand door goed naar de belangrijkste factoren te kijken. Dit zijn:

 • De uitvoering en het type. Wagens die luxer zijn uitgevoerd en meer motorinhoud hebben, zijn over het algemeen meer waard dan minder luxe auto’s met minder motorinhoud en vermogen.
 • De technische staat van de auto. Auto’s die perfect onderhouden zijn en in goede conditie verkeren zijn meer waard dan wat minder goed onderhouden auto’s. Ook schade en hogere kilometerstanden hebben invloed op de waarde van een Skoda.
 • De marktvraag. Zoals bij alle goederen wordt ook een Skoda Octavia meer waard wanneer er veel vraag naar is. Op dit moment betekent dit goed nieuws voor Octaviabezitters, want vanuit Oost-Europa is de vraag op dit moment zeer hoog!

Veelvoorkomende problemen met Octavia

Skoda octavia problemenDe Octavia is in principe een prima auto, alleen kent deze enkele zwakke punten. Hoewel krachtig en zuinig, zijn er enorm veel problemen met de TDI en TSI motoren. Hetzelfde kan gezegd worden over de DSG automatische versnellingsbakken: ze werken geweldig, áls ze werken.

Problemen met Octavia TDI motoren

 • Kapotte oliepomp
 • Nokkenas-hydroster probleem
 • Lekkende koeler
 • Problemen met verstuivers
 • Storingen in de EGR
 • Kapotte luchtmassameters
 • Snel slijtende koppakking
 • Koelvloeistoftemperatuursensorproblemen

Octavia TSI motor problemen

 • Koolafzetting in de inlaat
 • Kapotte distributieketting
 • Extreem hoog olieverbruik
 • Scheurtjes in de zuigers

Skoda Octavia DSG defecten

 • Storingen en softwarefouten
 • Kapotte koppeling
 • Defecte mechatronica

Vandaag nog een Skoda Octavia verkopen

Wilt u nu direct profiteren van de hoogste prijs voor uw Octavia en de meest vriendelijke inkoopservice van Nederland en België? Laat dan nu uw wagen gratis taxeren. Dit verplicht u verder tot niets, maar als u wilt kunt u direct uw Skoda Octavia verkopen voor de bedrag dat wij bieden. Als u haast heeft staat u dan morgen al met het geld in uw handen!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug