Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Skoda Octavia verkopen? – Direct een reëel bod

Verkoop uw auto nu!

Rijdt u een Skoda Octavia en wenst u deze te verkopen? Dan kunt u via particuliere advertenties op zoek gaan naar een koper.

Maar dan kan het even duren voordat de transactie volbracht is, vooral wanneer uw auto enige schade heeft. Wat dat betreft is het slimmer om zaken te doen met een opkoper en uw kapotte Skoda Octavia te verkopen voor export.

De Skoda Octavia is één van de auto’s die erg in trek is in het voormalige Oostblok. Wij onderhouden nauwe contacten met kopers en monteurs in Oost-Europa.

Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat wij u vooraf contant (of per bankoverschrijving) betalen. U hoeft dus niet te wachten op een koper wanneer u uw Skoda Octavia wilt verkopen; wij zijn die koper!

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Zoek niet langer naar opkopers Skoda Octavia’s

skoda octavia 1.9TDI waardeinkoop skoda octaviamijn skoda octavia waard

U hoeft niet meer naar een opkoper van uw Skoda Octavia te zoeken, want u heeft hem gevonden. Wij zijn geïnteresseerd in modellen van de bouwjaren 2004-2014 in alle uitvoeringen: Combi/Station, Sedan of Hatchback.

Behoort uw auto tot één van de volgende modellen, dan horen wij graag van u:

  • Skoda Octavia met benzinemotor – 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
  • Skoda Octavia met dieselmotor – 1.6 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Waarom zaken doen met ons?

kapotte skoda opkopers

Al velen gingen u voor en kozen ervoor hun Skoda Octavia aan ons te verkopen. Daar hadden zij goede redenen voor. Wanneer u voor ons als de opkoper van uw Skoda Octavia kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Direct een reëel bod.
  • Contante uitbetaling.
  • Gratis ophalen van uw auto (Nederland en België).
  • Ook voor auto’s met een hoge kilometerstand.
  • Skoda Octavia verkopen met schade, verlopen keuring or roest? Geen probleem!

Verkoop uw Skoda Octavia vandaag nog

Wilt u direct uw Skoda Ocatavia met kapotte motor verkopen? Of met een kapotte transmissie? Of met helemaal geen schade? Het kan allemaal bij ons! U kunt heel eenvoudig achter de waarde van uw wagen komen. Vul het formulier op deze pagina zo volledig en duidelijk mogelijk in. Voeg ook foto’s van uw wagen bij, zodat wij een goed beeld van uw auto krijgen. Vervolgens kijken onze schade-experts naar uw wagen, en brengen zij vaak binnen een dag nog een bod uit.

Wanneer u hiermee akkoord gaat, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de gratis ophaalservice. Wij maken direct het geld over op uw bankrekening, zodat u niet op uw geld hoeft te wachten. Contante betaling is overigens ook mogelijk bij de ophaal. Bij de ophaal (die we doen wanneer het u uitkomt, en niet andersom) nemen wij ook een vrijwaringsbewijs en een koopovereenkomst mee. U hoeft dus zelf het papierwerk niet te doen!

Heeft u vragen of verkoopt u uw Octavia liever via de mail of telefoon? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@inkoopautos.com of bel ons op +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Tot snel!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug