East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Kapotte of Schade Auto Verkopen in Lommel

Zoekt u een opkoper van auto’s met schade, defecten of een hoge kilometerstand? East European Provider is aan uw zijde. Wij zijn al bijna 15 jaar gespecialiseerd in het opkopen van auto’s in Lommel en andere plaatsen in België of Nederland.

Doorloop deze pagina van A tot Z om kennis te maken met onze werkzaamheden, de voordelen van East European Provider en ons inkoopbeleid. U ontdekt dat het verkopen van uw wagen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, dat wij een zeer brede oriëntatie hebben en dat wij uw auto direct kunnen kopen en betalen.

 • Cynthia – Beerse Mijn beschadigde Toyota Yaris via deze website verkocht. De afhandeling is correct en naar wens verlopen zelf de gene die hem ophaalde was heel correct en vroeg of alles naar wens was gegaan. De reactie op de auto was snel…

Inkoopproces East European Provider

Verkoop Snel uw Kapotte Auto in Sint-TruidenHet inkoopproces van East European Provider loopt op de volgende manier:

  • Allereerst levert u ons alle relevante gegevens aan via het inkoopformulier, telefonisch of per e-mail. Wanneer u de juiste gegevens aanlevert kunnen wij aan de slag met het taxeren van uw wagen.
  • Onze taxateur waardeert uw wagen en brengt een passend bod uit.
  • Wanneer u akkoord gaat met het bod wordt uw wagen op afspraak afgehaald, u staat hier volledig vrij in en u bepaald zelf of u wel of niet akkoord gaat.
  • De betaling wordt per bank of contant voldaan en vervolgens wordt uw auto direct meegenomen.
  • Het administratieve deel handelen we samen af en daarmee wordt het inkoopproces afgerond.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Welke wagens kopen wij in?

Opkopers Schadeauto's in LommelVia Inkoopautos.com kunt u in principe elk soort auto te koop aanbieden. Wij brengen een bod uit op auto’s met allerlei soorten schade, defecten en zelfs afgekeurde auto’s.

Wij kopen auto’s op van allerlei merken als Peugeot, Renault, Seat, BMW of Mercedes. Wij zijn geïnteresseerd in wagens vanaf bouwjaar 2003 en stellen verder geen noemenswaardige eisen.

Onze brede oriëntatie is uniek in vergelijking met andere opkopers en maakt het verkopen van uw wagen een stuk gemakkelijker.

Als u vragen heeft over onze werkwijze of graag eens met ons in contact komt staat u vrij ons te e-mailen of bellen.

Transport vanuit Lommel of vanaf een andere locatie

Verkoop uw Schadewagen nog Vandaag!East European Provider heeft gekozen voor een duidelijk en helder inkoopproces. Naar ons idee horen daar geen overbodige kosten bij en worden er dan ook geen bemiddelingskosten, taxatiekosten of transportkosten doorberekend.

Wanneer u uw auto aan ons verkoopt wordt deze dan ook gratis opgehaald in Lommel, op een andere locatie in België of ergens in Nederland.

Uw tweedehands wagen wordt eerst volgens afspraak betaald en vervolgens halen wij hem op.
Directe betaling per bank of contant

Schade Auto Opkopers - Beste Manier om uw Schadeauto te VerkopenWanneer u akkoord gaat met ons bod zijn wij instaat om direct contant of per bank te betalen. U heeft hierdoor snel geld tot u beschikking om een andere wagen aan te schaffen of een andere uitgave te doen.

Om zo snel mogelijk een taxatie te ontvangen kunt u het best ons inkoopformulier invullen, op basis van deze gegevens kunnen wij de waarde van uw auto bepalen en ons bod doen.

Wilt u liever direct met ons in contact komen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met