Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volvo V40 verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Volvo V40 verkopen? Verkoop hem dan aan de Volvo inkoop specialist van Nederland en België. Wij zijn al meer dan vijftien jaar actief als inkoper van Volvo en nemen uw V40 graag van u over. Ook een V40 met schade of problemen is welkom bij ons en kan rekenen op een nette, eerlijke prijs. Laat uw V40 direct gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 • Direct geld voor uw oude wagen
 • Standaard hoge prijzen
 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Ook inkoop V40 met schade of defecten
 • RDW-erkend en al meer dan 15 jaar ervaring

Timo-Maasmechelen Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf

Inkoop Volvo V40 – Hoe het werkt

Volvo V40 verkopenDe inkoop van een Volvo V40 gaat bij ons eenvoudig en zonder gedoe. Hoe eenvoudig? U volgt simpelweg de volgende vier stappen:

 1. Laat de wagen taxeren
 2. Ontvang ons bod
 3. Ga akkoord met het bod (niet verplicht!)
 4. U krijgt het geld en we komen de auto gratis ophalen

Stap 1: V40 laten taxeren

De eerste stap bij het verkopen van uw Zweedse hatchback is de gratis en vrijblijvende taxatie. U vult hiervoor het formulier in. Wees alstublieft zo volledig mogelijk en vermeld zoveel mogelijk informatie. Vertel ons het motortype en het uitrustingsniveau, het bouwjaar, kilometerstand en eventuele extra’s. Geef ons ook een indicatie van de technische staat en of er sprake is van schade. Op deze manier kunnen onze taxateurs een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw wagen en bent u zeker van het beste bod.

Stap 2: Bod ontvangen

Binnen een dag, maar meestal binnen een uur, ontvangt u van een mailtje met ons bod. Dit is het bedrag dat wij gegarandeerd bieden voor uw auto. We hoeven dus niet nog eens de auto in het echt te taxeren en zullen zeker niet lager bieden (tenzij uw auto natuurlijk niet overeenkomt met wat u heeft ingevuld).

Stap 3: Ga akkoord met het bod

Na ontvangst is het aan u: gaat u akkoord met ons bod of kijkt u nog even verder? Ons bod blijft in ieder geval staan. Het enige wat u hoeft te doen is een mailtje terug te sturen om aan te geven dat u akkoord bent. Dit kan dus ook enkele dagen later nog. Direct antwoorden kan ook, dan is uw auto direct verkocht. We maken het geld over (contant bij ophaal kan ook) en we maken een afspraak voor de gratis ophaaldienst.

Stap 4: Gratis ophaal van uw auto en direct geld

Als u wilt kunnen wij de volgende dag al met onze oplegger voor uw deur staan. Het maakt voor ons niet uit waar in Nederland of België u woont, want wij komen door heel de Benelux. Voordat we de auto opladen, maken we alles met u in orde. We regelen het papierwerk, zoals de verkoopovereenkomst en de overschrijving. Als u hiervoor heeft gekozen geven we u ook het contante bedrag. Vervolgens nemen wij uw Volvo mee en gunnen deze een nieuw leven.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ook opkoper Volvo V40 met schade

Kapotte Volvo V40 verkopenNiet alleen auto’s in goede staat zijn welkom bij ons. Wij zijn namelijk tevens gespecialiseerd in de inkoop van V40 auto’s met schade en defecten. Bij het verkopen van een kapotte Volvo profiteert u van onze unieke werkwijze, waarbij we gebruik maken van de lagere reparatiekosten in het buitenland. Daardoor bent u verzekerd van de hoogste mogelijk prijs voor een defecte V40.

Veelvoorkomende Volvo V40 problemen

We kennen deze Volvo als een betrouwbaar voertuig met weinig grote problemen. Toch heeft ook deze wagen enkele zwakke plekken:

 • De EGR-klep wil nog wel eens defect gaan. Deze gaat dan vast zitten, met als gevolg een klep die altijd open staat, of altijd dicht is. Dit kan tot grote schade leiden: motorschade, turboschade en een lekke koppakking. Bovendien zal uw auto niet door de viergasmeting komen: een reden voor afkeuring.
 • Met name het oudere 1.6-dieselblok kent de nodige problemen, vooral wanneer deze veel voor korte afstanden wordt gebruikt.
 • De transmissie lekt relatief vaak transmissieolie.
 • Een ander zwak punt is de alternator. Als deze defect gaat laat de accu niet goed meer op.

Wat is een Volvo V40 waard?

De auto staat bekend als een wagen die zijn waarde goed behoudt. Dit is iets minder bij de dieselmodellen, omdat diesel de laatste jaren wat imagoschade heeft geleden. Bij ons krijgt u desalniettemin altijd een zeer goede prijs voor uw V40, omdat wij deze op het moment goed kwijt kunnen op de exportmarkten.

Wilt u direct de waarde van een Volvo V40 laten berekenen? Meld hem dan aan voor taxatie. De volgende factoren bepalen vooral de waarde van uw auto:

 • Het bouwjaar en de kilometerstand
 • Uitvoering en aandrijflijn (motor/transmissie)
 • Eventuele extra’s, zoals een trekhaak, leren bekleding, climate control, enzovoorts
 • De technische staat en eventuele technische problemen

Volvo V40 verkopen voor export – Extra hoge waarde

Volvo V40 export waardeWanneer u bij ons een auto verkoopt, zullen wij deze in veel gevallen exporteren naar onze partners in het oosten van Europa. Door deze unieke werkwijze zijn wij in staat extra hoge bedragen te bieden voor auto’s in het algemeen en Volvo’s in het bijzonder. Dit heeft twee redenen.

Om te beginnen staat Volvo in Oost-Europa bekend als een betrouwbaar en degelijk automerk. Daarom zijn met name tweedehands V40 modellen daar zeer gewild. Dit drijft de prijzen op.

Ten tweede zijn de lonen in landen als Polen, Oekraïne en de Baltische staten nog altijd een stuk lager dan hier. Dat betekent dat ook reparatiekosten lager zijn. Daardoor wordt een kapotte auto dus meer waard en daardoor krijgt u bij ons de allerhoogste prijs voor een V40 met schade.

Bereken nu de waarde van uw V40 en verkoop direct

Wilt u direct uw Volvo V40 verkopen? Of wilt u gratis en vrijblijvend de waarde ervan laten bepalen en later beslissen of u hem bij ons verkoopt? Het is allemaal mogelijk. Meld uw auto nu aan via het formulier hiernaast voor een vrijblijvende taxatie. U ontvangt dan zo snel mogelijk (meestal binnen enkele uren) van ons een bod en de optie om de auto direct voor dat bedrag te verkopen. Gaat u akkoord? Dan krijgt u direct het geld en halen we de auto morgen gratis bij u op.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug