Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volvo V60 verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Volvo V60 verkopen? Dan bent u bij ons helemaal goed. Met meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij dé Volvo inkoop specialist van Nederland en België. Dankzij ons brede internationale netwerk bent u bij ons verzekerd van een uitstekende prijs voor uw auto, ook wanneer deze schade of problemen heeft. Wij nemen alle uitvoeringen in, ook hybridemodellen.

Laat uw V60 nu taxeren om direct te profiteren van:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Direct geld voor uw V60
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Inkoop alle uitvoeringen, ook met schade
 • Standaard de hoogste prijs
 • Erkend (RDW) autobedrijf

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Inkoop Volvo V60 – Benzine- diesel- en hybride-uitvoeringen

volvo v60 waardeU kunt bij ons uw Volvo V60 vanaf bouwjaar 2010 aanbieden. Het maakt daarbij niet uit of deze een conventionele aandrijflijn (benzine of diesel) heeft, of dat het een plug-in-hybride uitvoering betreft. Bovendien zijn zowel Volvo’s met handgeschakelde bak als met 6-traps automaat (Geartronic of Powershift) welkom. Zie voor uitvoeringen die wij inkopen ook onderstaande tabel:

Uitvoering Volvo V60 Geschikt voor inkoop
Vanaf 2010
Dieselmotor (1.6, 2.0, 2.4)
Benzinemotor (1.6, 2.0, 3.0)
Plug-in-hybride
Handgeschakeld
Geartronic-automaat
Powershift-automaat

Verkopen Volvo V60 gaat eenvoudig en snel

Volvo V60 prijs exportHet verkopen van een auto via onze website gaat zeer snel en eenvoudig. Bovendien zijn wij (RDW-) erkend autobedrijf. U bent bij ons dus in goede handen. Uw auto verkopen gaat stap voor stap:

 • Taxatie van de V60
 • Bod ontvangen
 • U gaat akkoord met het bod (dit is niet verplicht!)
 • Gratis uw auto laten ophalen en geld ontvangen

Stap 1: Taxatie van Volvo V60

De verkoop van uw Zweedse stationwagen begint bij ons altijd met de taxatie. Deze is gratis en verplicht u verder tot niets. Voor het laten taxeren van uw wagen vult u het taxatieformulier in op deze pagina. Vermeld naast het merk en model ook de uitvoering en het bouwjaar, en wees verder zo specifiek mogelijk over de staat van uw auto. Op deze manier krijgen onze taxateurs een zo goed mogelijk beeld van uw auto en krijgt u het hoogste bod.

Stap 2: Ontvang ons bod op uw stationwagen

Tijdens normale werkdagen streven wij ernaar uw auto binnen een uur te taxeren, en anders in ieder geval binnen een dag. Wanneer wij de taxatie op orde hebben, krijgt u van ons een mail met het bod. Dit bod is ook daadwerkelijk wat u voor uw auto zult krijgen, dus er komt geen tweede taxatie of andere grappen!

Stap 3: Akkoord gaan met het bod

Het enige wat u nog hoeft te doen na het ontvangen van ons bod om te verkopen is akkoord te gaan met het bod. Stuur ons een mailtje terug dat u akkoord bent en dan regelen we verder alles met u. Indien u kiest voor overschrijving via de bank, maken wij het geld direct over. Ook maken we een afspraak voor de gratis ophaal. Dat kan vaak de volgende dag al. Wacht u liever nog even met verkopen? Ook dat kan: ons bod blijft staan.

Stap 4: Gratis ophaaldienst en direct geld

Op de afgesproken dag staan wij op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur met onze oplegger. We laden de auto pas op wanneer alles in orde is. U krijgt van ons een verkoopovereenkomst en voor Nederland ook een vrijwaring. En heeft u uitbetaling in contant geld gekozen? Dan krijgt u op dit moment ook een goedgevulde envelop met uw geld. Vervolgens laden we uw auto op en nemen we afscheid.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Opkoper Volvo V60 met schade

Volvo V60 opkoperOok een kapotte Volvo V60 is welkom bij ons, want wij zijn tevens inkoper van schadeauto’s. Daarbij kan gedacht worden aan allerlei soorten schade, van een kapotte bumper na een ongeval tot aan een afgekeurde auto. Wij zijn in staat zeer hoge bedragen te bieden voor auto’s met problemen, vanwege een unieke samenwerking met Oost-Europese partners. U profiteert zo van de hogere waardering van defecte auto’s in deze landen.

Problemen Volvo V60 benzine- en dieseluitvoering

De volgende problemen komen wij vaak tegen bij de conventionele V60-uitvoeringen:

 • Problemen met de Powershift-automaat. Met name bij een zware belasting zal deze sneller slijten dan normaal. Wat we vaak zien zijn storingen in de TCM regelmodule en lekkages van transmissievloeistof. Dit zijn dure grappen om te laten repareren.
 • De 1.6-benzinemotor heeft als zwakke punt dat hij zichzelf kan verzuipen: daardoor kunnen de bougies niet meer vuren en moet de motor worden schoongemaakt.
 • De EGR-klep kan vast komen te zitten, wat tot verdere problemen kan leiden.
 • Ook de turbo is eveneens een zwak punt. Defecten aan de turbo kunnen verergeren wanneer tevens de EGR-klep defect is.

Problemen Volvo V60 plug in hybrid

De hybride uitvoering is zeer zuinig, maar is vatbaar voor storingen. Zo kan het gebeuren dat de standaard 12-volts accu ineens leeg is. Daardoor zal de auto niet starten. Andere euvels zijn een opgeladen accu, maar een auto die niet overschakelt op elektrisch als die zou moeten en problemen met het opladen van de accu.

De waarde van een Volvo V60

Volvo is een merk dat over het algemeen goed zijn waarde behoudt. Dat is bij de V60 niet anders, deze zijn ook in de exportlanden momenteel zeer gewild. Het is een mooie grote auto die in staat is tot hele hoge kilometerstanden goed te functioneren. Daar houdt men van in Oost-Europa.

De echte waarde van een V60 kunt u snel en eenvoudig laten berekenen door hem gratis aan te melden voor taxatie. Onder meer de volgende factoren zijn van invloed op de waarde van uw wagen:

 • De uitvoering en opties
 • Het type aandrijflijn
 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Technische staat en eventuele defecten

Direct een Volvo V60 verkopen

Wilt u direct uw gebruikte Volvo V60 verkopen en binnen een dag geld ontvangen? Meld uw auto dan nu gratis en vrijblijvend aan voor taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u ons bod en dan krijgt u direct de optie om hem voor dat bedrag te verkopen. Wij maken dan binnen een dag het geld over en komen de auto gratis bij u thuis ophalen. Zonder gedoe!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug